amazonka3 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (20.4.2010 22:13:46)
|
Nataša, držimo pesti, mogoče čisto po malem za eno [sm=rozacrtici.gif], ampak res brez heca, upam da bo imela lepo izkušnjo. No, Aglaia, you're next, ne pa da te Živa in Saša prehitita[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek.gif] Potem pa še Cojka, ko bo dirk konec (al imaš naslenji teden za pregledat še domačo nalogo[sm=jezicek.gif]) No, me veseli, da smo se vse tako lepo napapcale. Mkbk, rok imam 23.6 - ampak že zdaj vem da bo 14 dni prej (uterus bicornis in ni placa). No, potem pa Tivoli tudi kdaj pade za sprehod! Ej Krtkova, sam tole s hrano pa res ni lepo, prov lušna si, nič se ne sekiraj, kar gre gor bo šlo tud dol, mogoče pa ni nič grdega mislu, sam slišal se je tako[sm=zmeden.gif] Cojka, sem zvečer mislila nate, ko sem se basala z jagodami[sm=smiley36.gif] Rotavirusi: trdovratni te dajejo tudi do 14 dni skupaj....opomoreš si pa v celoti šele po kakšnih 3 tednih. Upam, da si to spraševala. Evo čveke, sem zgubila zdaj rdečo nit....aja, Mirjana, tole čustveno nihanje je pa itak čist značilno ne sam za nosečnice, ampak za ženske nasploh[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], tko da ne se sekirat, pač mal več robčkov kupi[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|