Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (20.4.2010 11:24:22)
|
Zivjo punce! Vceraj sem vas potem samo prebrala in nisem nic komentirala, ker sem bla spet ful zaspana. Jaz res ne vem kaj mi je. Skoz bi spala. Mala pa je vceraj zvecer spakirala kufre pa sla! Madona, tako se mi se nikoli ni trebuh premikal. Sem res mislila, da bo kar pri rebrah ven prisla. Pa je ocitno obupala in zaspala. Zdaj je po moje ze tako velika, da vsak njen gib mene celo premakne. Ponoci me je pa nekaj zbujalo. Pa ne vem kaj. Vsakic, ko sem se zbudila sem razmisljala ce imam popadke al kaj mi je, da se zbujam, potem sem pa nazaj zaspala. Danes ima Hitler rojstni dan. Ne vem kaksna je sansa, da bi ga imela se Zoja [sm=jezicek.gif] NN, hvala za pozitivne misli o meni kot materi. Res me skrbi, da ne bom znala s tem dojenckom nic prav delat [sm=zmeden.gif] Imam pa zato sestro, ki o meni se vedno misli, da imam 6 let in da me more vse nauciti. In jim je vsem nadtezko razumeti, da ne vem kako se bom pocutila v porodnisnici in da ce je prepoved obiskov, to velja tudi za njih!! Aaaaaa [sm=hudicek1.gif] Aja, zakaj moja mama ni prijela pegle? Ker je ze vsaj 20 let ni. In je tudi ne bo. Ve pa, kako bi NAJ bilo, ooo, to pa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] V glavnem, lepo se imejte danes. Btw, ker sem bila tako iz sebe, da bom zamudila horsa, me je moz vceraj peljal in sem ponoci imela totalne napade zgage in slabosti. Ni mi pasal tale hors. Res je skrajni cas, da grem rodit. Bom koncno jedla lahko [sm=smiley36.gif] Se se kaj javim. [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|