Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (20.4.2010 20:39:48)
|
Hej. Jeeej, Natasa gre rodit!!! Danes je se nekaj pri aprilcicah pametovala, da mene caka ... pa me zgleda ne vec [sm=jezicek.gif] Drzim pesti, da bo vse ok in da bo pupika. Da bo imela vsaj se kaksen back up doma [sm=bravo.gif] Sem pa ravnokar z Marjano govorila pa je Tibor zacel jokat, ce ne bi klepetale se 2 uri. Me je ful pomirila glede poroda. Me pa skrbi kako bo potem. Ma joj, vsega imam ze dovolj, to mi je najhujse. In telefon mi zvoni kot zmesan. In potem dvignem pa me vprasajo: a je kaj novega? A si ze na poti v porodnisnico? Ja, a se ti zdi, da ce bi rojevala, da bi se oglasila? In spet me klicejo sami znanci, noben close friend al pa kaj takega. Kr neki [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Danes je bilo drugace kar v redu. Me pa res jezi to vtikovanje in siljenje vame. Tako sestra sploh ne verjame, da ne sme na obisk v porodnisnico in grem stavit, da bo probala tja priti. In ena kolegica mi tudi kar smse pise. Ko bos pa rodila, pa pridem v porodnisnico in me nic ne briga ce bos utrujena in bos zelela mir. Dovolj dolgo ze na Zojo cakam! Groza no, kako so ljudje neuvidevni. Jaz bom pa potem imela samo probleme tam z babicami na oddelku [sm=smiley13.gif] In tudi za potem, ko bova prisle iz porodnisnice, so se vsi druzinski clani ze najavili na obiske. In ko sem rekla, da ne vem koliko nama bo z mozem do tega, da bodo 3 dni starega otroka po rokah vlacili je ze ogenj v strehi! Moja mami je zacela jokat (izsiljevanje), sestra pa itak najbolj ve kako se dela z majhnimi otroci, ker jih ima rada in ker jih je vcasih babysittala. Mene pa itak noben ne poslusa. Prav jezna sem. In zalostna [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Tako, da sem danes res vsa nekam nasikana in cudne volje, zato se bom pocasi spokala v posteljo. A se keri kaj sanja zakaj jaz skoz spim. A je to kaksna nova bolezen? Al se telo na porod pripravlja? Krti, ti se bolj na izlocanje spoznas. Any ideas? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Me veseli, da ste se imele lepo in da ste se (itak!) spet o hrani pogovarjale. Lepo se imejte. Pridem spet jutri.
|
|
|
|