mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (21.4.2010 14:57:19)
|
MM - držim pesti za to da se boš lahko še mal sladkala no!!!! Sporoči! cojka - pa ti si živ norc, a pa ti ni nč muka v avtu...sam sej vem, v ikeo it je ena od ta lušnih stvari, Aja, a lahko še vprašam kakšne košarice so to za sortiranje, ko jih vse imate? Saj jst je ne bi naročila od tebe, ker bom šla še sama v Ikeo, upam, pa ziher bojo moji šli (Sestrca namreč študira v nemčiji in zdaj ni mogla it nazaj, ker je bil še zaprt zračni prostor...) - samo če mi ena napiše kje si jih na netu ogledam, k res nimam pojma o čem ve to...[sm=smiley1.gif] More - pismo tele more so cel hudič, jst se včasih zbudim vsa v hlipanju in solzah...[sm=smiley13.gif] Petrca - vem kok bedno, k ti nekaj prestavijo, ko se ful veseliš..., sej bo prišlo anajrim - upam, da je vse ok Nataša - bravo, pa je mimo! Jst sm dans peljala Filipa najprej v ZD, kjer je bla ena nadomestna in je rekla, da tole že predolgo traja in naj gremo kr na infekcijsko, tam so nas pa HB poslali domov, da je mali vredu živahen, hidriran, itd. [sm=smiley1.gif] No tko. Z mojim pa sva še vedno spičena, ker mi je reku, no a si vidla, kao jst paničarka, pa to...
|
|
|
|