|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
16.4.2010 13:38:17   
MaliMišek
Jst vas mam poln kufer, kako naj se ne redim, če sam o hrani govorite user posted image ... se bom izpisala iz tega foruma user posted image .
Jst bi zdej vse požrla, horsa, krompirček, burek pa še grmado za povrh...pila bi pa kokakolo.....super!!! ... same zdrave jedi user posted image . Verjetno bo bolje, če grem na testiranje sladkorne po srečanju a ne...recimo v sredo user posted image , ker če slučajno ugotovijo da moram na dieto, se v torek ne bom mogla basat z vami user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.4.2010 13:39:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Jst sm pa dobila posteljico, lepa bela, rešetkasta. Sem zelo vesela!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 13:40:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.4.2010 13:41:48   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca - ja, itak si požeruhuser posted image user posted image user posted image Še večji od naju z MMuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image in to že zdej, kaj šele bo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.4.2010 13:43:16   
petrca2507
petrca - ja, itak si požeruhuser posted image user posted image user posted image Še večji od naju z MMuser posted image user posted image

In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. user posted image   Kolk je men fajn. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.4.2010 13:43:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. user posted image   Kolk je men fajn. user posted image

Važička! Boš že vidla user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.4.2010 13:44:08   
Anonimen
Aaaa, spet prestavljate!!

Krti, a je posteljico tudi "prijatelj" prinesel? user posted image

Petrca, meni je vceraj en sofer od LPP na bavarcu rekel, da so vsi 6B novi, ker je na Brezovici res ful mladih druzin in vozickov, ki grejo na bus. Bom pa zdaj itak veckrat bus prakticirala, ker sem vceraj ugotovila, da sploh ni tak problem, tako da bom lahko raziskavo izvedla in vam sporocim user posted image

Slikice so res lustne. Suha si. Ful.

Pa zal mi je za sestrico. Upam, da jima kmalu spet uspe! Potem se bo pa cez 39 tednov pritozevala, da ima ze dovolj vsega in da hoce dati to zogo ven, tako kot se me (no, jaz) zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 13:44:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.4.2010 13:44:53   
krtkova
jst se zdejle dobim z MM in bom pila kokakolo!! Ona bo pa jedla mojo torto!!user posted image  Ste nama kaj fouš???user posted image user posted image

Torek - BTC - horse????user posted image

Aglaia, ti se lahko s 6 pripelješ do WTC-ja, pol greš pa z mano do BTC-ja. (še rima se!!)user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.4.2010 13:45:12   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

To bo pa takrat, ko boste ve že vse rodile in itak ne boste smele tooolk jest. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.4.2010 13:45:57   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Krti, a je posteljico tudi "prijatelj" prinesel? user posted image

user posted image user posted image user posted image  neeee, tokrat je bila prijateljica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 13:46:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.4.2010 13:48:33   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

To bo pa takrat, ko boste ve že vse rodile in itak ne boste smele tooolk jest. user posted image

Valda da bomo lahko ful jedle, ampak bomo dojile in bodo kile kr same stan letele user posted image . No vsaj pr men user posted image .

Jejjjj...jst dobim pa zdej tortico, mi jo Krtkova prinese v Horsa user posted image . Mnjami, mnjami...

Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.4.2010 13:49:50   
MaliMišek

jst se zdejle dobim z MM in bom pila kokakolo!! Ona bo pa jedla mojo torto!!user posted image  Ste nama kaj fouš???user posted image user posted image

Aglaia, ti se lahko s 6 pripelješ do WTC-ja, pol greš pa z mano do BTC-ja. (še rima se!!)user posted image

uživajta. A če bom brez avta, lahko še jaz priderkam s šetko do tebe in me zbašeš v prtljažnik?

Jst tud lahko furam v torek!!! Vozim na relaciji Bežigrad - BTC user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.4.2010 13:51:14   
petrca2507

Men je OK. Imam do tja zastonj prevoz. user posted image

Sploh se ne pogovarjam več s tabouser posted image user posted image
Zakaj pa drugi cele litanije poslušamouser posted image

Sej že trkam, da je pri men tko. Sm šele v 25t in 5d in se lahko marsikaj zgodi s težo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Slikice so res lustne. Suha si. Ful.

Če je bil tole komentar na moje slikce, potem ne vem, če si prave gledala. user posted image

krtkova...teb sem pa čist pozabila čestitat za posteljico. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 13:51:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.4.2010 14:01:09   
amazonka3
Majka mila, pa ni čudn da mate tolk zvezdic.

Jaz pridem v tork kamorkol. Itak bom rabla pavzo, da ne obolim od tipkanja.

Aglaia, kaj pa če te jaz pridem na Brezovco iskat? Sam da ti nau pol v avtu voda odtekla, no če ti bo, pol boš zihr hitrej v P kot z busom.user posted image user posted image user posted image

Petrca, uf, pa sej bo. Lepo jo potolaž, čeprav ji pomoje zdejle nič ne pomaga. Revčka.user posted image

A ste opazle, seznamčka pa nobena več ne rihta. Bcljka, kjeee siiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.4.2010 15:19:55   
Masha_M
Kdaj pa v torek? Jaz imam ob 12h frizerja, da svojo repo na buči uredim še pred dopustom. ;) Drugače je pa glede lokacije meni vseeno. Mobilna sem, avto imam, čas tudi. :P

Aja, meni so za lokacijo padle na pamet tudi Zbilje, da bi lepo hvatale ob vodici braun boju. Pa še palačinke imajo dobre - sladke in slane. user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 15:38:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.4.2010 15:42:54   
Masha_M

masha - super predlog, samo prosim ne še ta teden. Privošči mi še zadnejga Horsauser posted image user posted image user posted image
MA dobiš ti svojega Horsa! Kje si pa upam ugovarjat popadljivi visoko noseči okrogli žogici. :) Mi znaš še roko odgriznit, če boš lačna. user posted image

Jaz sem spala eno uro in sem čist adijo. Mišice na nogah me tok bolijo ... Zgleda sem fajn pretiravala. Čoja tud že 3 ure spi ko ubita.
Matr vola, da se jaz spomnim da zi za zadnjič za Bolivarja spraševala, če pripelješ Čojo s seboj, ker da itak šteje za enega otroka. Saj sem res noseča, zblojena in hormonsko zadeta, ampak čisto mimo pa vseeno nisem brcnila. :D

Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.4.2010 15:45:02   
NATAŠA35
sem kar lačna ratala in MM ima čisto prav, kako naj se ne redi, če vam samo hrana gre po glavi user posted image user posted image user posted image ...

pa da vam malo lušte naredim, bom jedla palačinke zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.4.2010 15:47:46   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

pa da vam malo lušte naredim, bom jedla palačinke zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Midva greva pa na Zbilje. Na kak frape, al pa tudi mogoče na palačinke. user posted image user posted image user posted image right back at you. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 16:08:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.4.2010 16:55:25   
krtkova
Cojkič - komot se pripelješ do WTC-ja. Ni vrag, da ne bomo vseh pobrale in odpeljale na dogovorjeno mesto!!user posted image

Midve z MM sva bili na drinku, na sončku, je blo ful luštn. Sm pa opazila, da se v Hors pubu zbira mafija.user posted image  Pol na parkingu sm pa še same hude avte vidla, ki so sam potrdili moje domneve. user posted image user posted image

Z mojim sva skuhala fenomenalno kosilo; za predjed šparglje na maslu, potem pa rižota in regrat. Moj je imel še en košček orehove torte za desert, jaz sem se vzdržala,ker moram zdej nehat tok sladkega jesti. In upam, da mi bo uspelo res mal omejiti.

Zdej grem pa mal na kavč.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.4.2010 16:57:05   
krtkova
sam tole pa moram še dodati; JST BI TKOOO JEDLA PALAČINKEEEEEE

user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?