Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:38:17
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jst vas mam poln kufer, kako naj se ne redim, če sam o hrani govorite ... se bom izpisala iz tega foruma . Jst bi zdej vse požrla, horsa, krompirček, burek pa še grmado za povrh...pila bi pa kokakolo.....super!!! ... same zdrave jedi . Verjetno bo bolje, če grem na testiranje sladkorne po srečanju a ne...recimo v sredo , ker če slučajno ugotovijo da moram na dieto, se v torek ne bom mogla basat z vami .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:39:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jst sm pa dobila posteljico, lepa bela, rešetkasta. Sem zelo vesela!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 13:40:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:41:48
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - ja, itak si požeruh Še večji od naju z MM in to že zdej, kaj šele bo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:43:16
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - ja, itak si požeruh Še večji od naju z MM In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. Kolk je men fajn.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:43:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - ja, itak si požeruh Še večji od naju z MM In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. Kolk je men fajn. Važička! Boš že vidla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aaaa, spet prestavljate!! Krti, a je posteljico tudi "prijatelj" prinesel? Petrca, meni je vceraj en sofer od LPP na bavarcu rekel, da so vsi 6B novi, ker je na Brezovici res ful mladih druzin in vozickov, ki grejo na bus. Bom pa zdaj itak veckrat bus prakticirala, ker sem vceraj ugotovila, da sploh ni tak problem, tako da bom lahko raziskavo izvedla in vam sporocim Slikice so res lustne. Suha si. Ful. Pa zal mi je za sestrico. Upam, da jima kmalu spet uspe! Potem se bo pa cez 39 tednov pritozevala, da ima ze dovolj vsega in da hoce dati to zogo ven, tako kot se me (no, jaz) zdaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 13:44:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:44:53
|
|
|
|
krtkova
|
jst se zdejle dobim z MM in bom pila kokakolo!! Ona bo pa jedla mojo torto!! Ste nama kaj fouš??? Torek - BTC - horse???? Aglaia, ti se lahko s 6 pripelješ do WTC-ja, pol greš pa z mano do BTC-ja. (še rima se!!)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:45:12
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. Kolk je men fajn. Važička! Boš že vidla To bo pa takrat, ko boste ve že vse rodile in itak ne boste smele tooolk jest.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:45:57
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Krti, a je posteljico tudi "prijatelj" prinesel? neeee, tokrat je bila prijateljica!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 13:46:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:48:33
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 In kljub vsemu še vedno pri G poslušam, da se hujšam. Kolk je men fajn. Važička! Boš že vidla To bo pa takrat, ko boste ve že vse rodile in itak ne boste smele tooolk jest. Valda da bomo lahko ful jedle, ampak bomo dojile in bodo kile kr same stan letele . No vsaj pr men . Jejjjj...jst dobim pa zdej tortico, mi jo Krtkova prinese v Horsa . Mnjami, mnjami...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:49:50
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst se zdejle dobim z MM in bom pila kokakolo!! Ona bo pa jedla mojo torto!! Ste nama kaj fouš??? Torek - BTC - horse???? Aglaia, ti se lahko s 6 pripelješ do WTC-ja, pol greš pa z mano do BTC-ja. (še rima se!!) uživajta. A če bom brez avta, lahko še jaz priderkam s šetko do tebe in me zbašeš v prtljažnik? Jst tud lahko furam v torek!!! Vozim na relaciji Bežigrad - BTC !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:51:14
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Torek - BTC - horse???? Men je OK. Imam do tja zastonj prevoz. IZVIRNO SPOROČILO: cojka Sploh se ne pogovarjam več s tabo Zakaj pa drugi cele litanije poslušamo Sej že trkam, da je pri men tko. Sm šele v 25t in 5d in se lahko marsikaj zgodi s težo. IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Slikice so res lustne. Suha si. Ful. Če je bil tole komentar na moje slikce, potem ne vem, če si prave gledala. krtkova...teb sem pa čist pozabila čestitat za posteljico.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 13:51:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 14:01:09
|
|
|
|
amazonka3
|
Majka mila, pa ni čudn da mate tolk zvezdic. Jaz pridem v tork kamorkol. Itak bom rabla pavzo, da ne obolim od tipkanja. Aglaia, kaj pa če te jaz pridem na Brezovco iskat? Sam da ti nau pol v avtu voda odtekla, no če ti bo, pol boš zihr hitrej v P kot z busom. Petrca, uf, pa sej bo. Lepo jo potolaž, čeprav ji pomoje zdejle nič ne pomaga. Revčka. A ste opazle, seznamčka pa nobena več ne rihta. Bcljka, kjeee siiii
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 15:19:55
|
|
|
|
Masha_M
|
Kdaj pa v torek? Jaz imam ob 12h frizerja, da svojo repo na buči uredim še pred dopustom. ;) Drugače je pa glede lokacije meni vseeno. Mobilna sem, avto imam, čas tudi. :P Aja, meni so za lokacijo padle na pamet tudi Zbilje, da bi lepo hvatale ob vodici braun boju. Pa še palačinke imajo dobre - sladke in slane.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 15:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 15:42:54
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka masha - super predlog, samo prosim ne še ta teden. Privošči mi še zadnejga Horsa MA dobiš ti svojega Horsa! Kje si pa upam ugovarjat popadljivi visoko noseči okrogli žogici. :) Mi znaš še roko odgriznit, če boš lačna. Jaz sem spala eno uro in sem čist adijo. Mišice na nogah me tok bolijo ... Zgleda sem fajn pretiravala. Čoja tud že 3 ure spi ko ubita. Matr vola, da se jaz spomnim da zi za zadnjič za Bolivarja spraševala, če pripelješ Čojo s seboj, ker da itak šteje za enega otroka. Saj sem res noseča, zblojena in hormonsko zadeta, ampak čisto mimo pa vseeno nisem brcnila. :D
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 15:45:02
|
|
|
|
NATAŠA35
|
sem kar lačna ratala in MM ima čisto prav, kako naj se ne redi, če vam samo hrana gre po glavi ... pa da vam malo lušte naredim, bom jedla palačinke zdaj
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 15:47:46
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 pa da vam malo lušte naredim, bom jedla palačinke zdaj Midva greva pa na Zbilje. Na kak frape, al pa tudi mogoče na palačinke. right back at you.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 16:08:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 16:55:25
|
|
|
|
krtkova
|
Cojkič - komot se pripelješ do WTC-ja. Ni vrag, da ne bomo vseh pobrale in odpeljale na dogovorjeno mesto!! Midve z MM sva bili na drinku, na sončku, je blo ful luštn. Sm pa opazila, da se v Hors pubu zbira mafija. Pol na parkingu sm pa še same hude avte vidla, ki so sam potrdili moje domneve. Z mojim sva skuhala fenomenalno kosilo; za predjed šparglje na maslu, potem pa rižota in regrat. Moj je imel še en košček orehove torte za desert, jaz sem se vzdržala,ker moram zdej nehat tok sladkega jesti. In upam, da mi bo uspelo res mal omejiti. Zdej grem pa mal na kavč.....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 16:57:05
|
|
|
|
krtkova
|
sam tole pa moram še dodati; JST BI TKOOO JEDLA PALAČINKEEEEEE