|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
16.4.2010 17:14:18   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

sam tole pa moram še dodati; JST BI TKOOO JEDLA PALAČINKEEEEEE

user posted image

Ko sm pa tole vidla, so mi pa usta padla do tal, slint sem se začela pa kot kakšen bernardinc . Oooooooooooooooooo kaj bi jedla zdele palačinke!!!!

Ej Krtkova, a pa si opazla da so te mafijozoti ful gledal user posted image .

Drugač pa naj vam povem, da je bila torta, ki mi jo je prinesla Krtkova FENOMENALNA!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.4.2010 18:02:43   
živa
Hoj!

Torej velja za torek, ne? A lahko ob 12h ali 13h? Se mi zdi najlepši sonček in je tudi že čas za kosilo user posted image . A smo dorekle torej Horse v BTC-ju (kje točno pa je)?

Aglaia, jaz bom šla najbrž iz Postojne in te lahko spotoma poberem. Če bom pa prezgodnja, mi lahko skuhaš eno kavo user posted image , bom še jaz slaba mati user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
16.4.2010 18:16:24   
MaliMišek
Srečanje jaz sem tudi za ob 12h ali 13h user posted image .

Živa horse v BTC-ju je med Massom, Giga sportom in Optiko Clarus. Ne moreš falit, tam kjer najbolj diši in kjer bo na kupu največ bajsik user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
16.4.2010 18:22:20   
MaliMišek
Živa, sem te hotela še vprašat, ti si bila na zadnje na testiranju za sladkorno a ne?!A si bila na testu z 50g ali 100g glukoze, al karkol že dobiš user posted image ? Kako pa je potem zgledala tvoja dieta oz. česa nisi smela jesti user posted image . Se moram mal pripravt, ker ne vem kaj me čaka naslednji teden....se bojim da fašem dieto user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
16.4.2010 18:29:53   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

jasno, da sm. user posted image  So jim očitno všeč bolj zaobljena dekleta z oteklimi obrazi!! Mafijske žene so ble vedno kakšne debele mame, ki so dobr futrale svoje može in otroke.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2105
16.4.2010 18:35:14   
živa

Živa, sem te hotela še vprašat, ti si bila na zadnje na testiranju za sladkorno a ne?!A si bila na testu z 50g ali 100g glukoze, al karkol že dobiš user posted image ? Kako pa je potem zgledala tvoja dieta oz. česa nisi smela jesti user posted image . Se moram mal pripravt, ker ne vem kaj me čaka naslednji teden....se bojim da fašem dieto user posted image .

Najprej sem bila ok. 25. tedna na 50-gramskem in je bilo ok. Potem me je pa dala po 32. še enkrat na 50-gramskega, ker je bil bejbi za 3 tedne prevelik, in je pokazal povišan sladkor, zato sem dobila napotnico še za 100-gramski OGTT. Prvi traja eno uro - prideš tešč (ali ne, kakor kje), vzamejo kri, popiješ sladko vodo in po eni uri spet vzamejo kri. Slednji (100 g) pa traja 3 ure - daš kri, spiješ več sladke vode in nato vsako uro nadaljnje tri ure vzamejo kri. Če je vrednost sladkorja v krvi enkrat (torej ob enem jemanju krvi) povišana, imaš netoleranco na glukozo (to imam jaz), če vsaj dvakrat, imaš nosečniško sladkorno.

Dieta - ješ sicer lahko skoraj vse, ampak imaš določene kombinacije in grame živil. Ti lahko prinesem pokazat knjižico in seznamček, kaj in koliko lahko ješ pri vsakem obroku. Sporoči, če te zanima.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2106
16.4.2010 18:40:20   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Najprej sem bila ok. 25. tedna na 50-gramskem in je bilo ok. Potem me je pa dala po 32. še enkrat na 50-gramskega, ker je bil bejbi za 3 tedne prevelik, in je pokazal povišan sladkor, zato sem dobila napotnico še za 100-gramski OGTT. Prvi traja eno uro - prideš tešč (ali ne, kakor kje), vzamejo kri, popiješ sladko vodo in po eni uri spet vzamejo kri. Slednji (100 g) pa traja 3 ure - daš kri, spiješ več sladke vode in nato vsako uro nadaljnje tri ure vzamejo kri. Če je vrednost sladkorja v krvi enkrat (torej ob enem jemanju krvi) povišana, imaš netoleranco na glukozo (to imam jaz), če vsaj dvakrat, imaš nosečniško sladkorno.

Dieta - ješ sicer lahko skoraj vse, ampak imaš določene kombinacije in grame živil. Ti lahko prinesem pokazat knjižico in seznamček, kaj in koliko lahko ješ pri vsakem obroku. Sporoči, če te zanima.

Lp,

živa

user posted image super ful hvala za tako hiter odgovor. Ja prosim prinesi v torek! Da se psihično pripravim, se odpravljam namreč v sredo na testiranje user posted image .

Zdej bom pa verjetno pekla palačinke...Krtkova, si me čist nakurla z uno sliko user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
16.4.2010 18:41:38   
MaliMišek

jasno, da sm. user posted image  So jim očitno všeč bolj zaobljena dekleta z oteklimi obrazi!! Mafijske žene so ble vedno kakšne debele mame, ki so dobr futrale svoje može in otroke.user posted image user posted image

user posted image ma ti si faca user posted image . Še dobro, da sem imela gor sončna očala, da sem lahko špegala, kaj se tam dogaja user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
16.4.2010 18:43:28   
krtkova
ok, jst nism čist resno tega mislila. Kjeri mafijci pa so me gledal?user posted image  Ker me zdej skrbi, da me ne bodo ugrabili....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2109
16.4.2010 18:45:22   
živa
Palačiiiiiiinke ... jaz bi tuuuuuuuudi user posted image . S čokolado, mmmmmmmmmm ...

Ampak veste kaj ... horsa si bom pa privoščila - namesto kosila user posted image .

In že dva dni goljufam z marcipanovo čokolado, ki sem jo odkrila v omari user posted image ...

< Sporočilo je popravil živa -- 16.4.2010 18:46:07 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.4.2010 18:52:06   
MaliMišek

ok, jst nism čist resno tega mislila. Kjeri mafijci pa so me gledal?user posted image  Ker me zdej skrbi, da me ne bodo ugrabili....user posted image

ej nisem čist ziher kaj se je dogajal pri mizi levo od naju....a so se smejal men ker sem se basala s tvojo torto user posted image , al so se te pa res ogledoval user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.4.2010 18:53:10   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: živa
že dva dni goljufam z marcipanovo čokolado, ki sem jo odkrila v omari user posted image ...

A čokolade ni na unmu seznamu user posted image ? user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.4.2010 18:54:33   
krtkova

ej nisem čist ziher kaj se je dogajal pri mizi levo od naju....a so se smejal men ker sem se basala s tvojo torto user posted image , al so se te pa res ogledoval user posted image .

hm, levo od naju? se ne spomnim. Se spomnim samo enih, sicer tud levo, sam bolj pri ograji. En temnih dolgih las, pa še dva. Ker men so uni deloval mafijci. Nism pa opazila,d a bi si naju ogledovali.user posted image

Sm zvedla da tja res hodijo taki tipi. Hm hm.....le v kakšnih okoljih se midve gibljeva!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da ne pride kdaj do kakšnega strelskega obračuna.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.4.2010 18:58:33   
MaliMišek
Te bom naslednjič ruknla, da bova lahko skupaj ugotavljali kaj jim je tako zanimivo user posted image .

No nehi s temi strelskimi obračuni, ker me je zdej strah user posted image , porkadio .... naslednjič se dobiva nekje na palačinkah user posted image (tja pa valda ne hodjo mafijozoti user posted image ).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.4.2010 19:00:13   
krtkova

naslednjič se dobiva nekje na palačinkah user posted image

jst že vem kje!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.4.2010 19:00:51   
krtkova

Te bom naslednjič ruknla, da bova lahko skupaj ugotavljali kaj jim je tako zanimivo user posted image .

sam zdej sm pa čist razočarana, ker kaj če sm kakšnga fejst zamudila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.4.2010 19:01:19   
krtkova
joj, upam, da moj ne bere na skrivaj tega, al pa da ma vsaj ful smisla za humor.user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.4.2010 19:05:53   
MaliMišek

naslednjič se dobiva nekje na palačinkah user posted image

jst že vem kje!!user posted image user posted image user posted image

Sem si kar mislila, da boš takoj vedela kam cilam user posted image . user posted image user posted image

Po mojem nisi nič zamudila, tvoj je pa itak ful za štose user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.4.2010 19:07:59   
MaliMišek
Če je preživel tvojega ljubimca v MŠ, potem se nimaš česa bat user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.4.2010 19:10:35   
krtkova

Če je preživel tvojega ljubimca v MŠ, potem se nimaš česa bat user posted image !

user posted image user posted image user posted image  ha ha, sej res!!!!! Sam ta je bla pa kr huda, a ne???

sej mislim, da mu ne bi bilo škoda, če bi bil kdaj mal ljubosumen. Sem 100%, da zdej k sm bajsika tud pomisli ne, da bi lahko bila komu všeč (no, sej, če smo odkriti, ima hudo pravuser posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.4.2010 19:13:36   
MaliMišek

user posted image user posted image user posted image  ha ha, sej res!!!!! Sam ta je bla pa kr huda, a ne???

sej mislim, da mu ne bi bilo škoda, če bi bil kdaj mal ljubosumen. Sem 100%, da zdej k sm bajsika tud pomisli ne, da bi lahko bila komu všeč (no, sej, če smo odkriti, ima hudo pravuser posted image user posted image ).

ha ha ha .... jst sm glih dons mojmu nabijala v trgovini, ko je pogledal za eno v prekratkem krilu user posted image , sem mu zagrozila, da bo že vidu, da še malo in trebuha ne bo več, potem se pa zrihtam in bo že vidu hudiča!!!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.4.2010 19:16:24   
krtkova
ha ha ha .... jst sm glih dons mojmu nabijala v trgovini, ko je pogledal za eno v prekratkem krilu user posted image , sem mu zagrozila, da bo že vidu, da še malo in trebuha ne bo več, potem se pa zrihtam in bo že vidu hudiča!!!!user posted image

čez dva meseca bo poletje in midve bova obe že rodili in izgubili nekaj čokolade, ki je sedaj v najinem telesu in ker bo vroče, bova hodili naokoli tu v prekratkih kiklah in bodo mafijci za nama gledal..........pa da vidva najina dva, kaj bosta POL rekla!!!! A????????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.4.2010 19:17:17   
krtkova
MM - a sva sami tukaj gor?? A misliš, da bo srake res zanimalo, kaj se midve sami meniva??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.4.2010 19:17:41   
MaliMišek

čez dva meseca bo poletje in midve bova obe že rodili in izgubili nekaj čokolade, ki je sedaj v najinem telesu in ker bo vroče, bova hodili naokoli tu v prekratkih kiklah in bodo mafijci za nama gledal..........pa da vidva najina dva, kaj bosta POL rekla!!!! A????????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si balzam za mojo dušo user posted image !!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.4.2010 19:19:09   
MaliMišek

MM - a sva sami tukaj gor?? A misliš, da bo srake res zanimalo, kaj se midve sami meniva??user posted image user posted image user posted image

Očitno sva res sami user posted image . Ne vem kaj počnejo user posted image ...ziher se kje bašejo s palačinkami user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?