Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 17:14:18
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova sam tole pa moram še dodati; JST BI TKOOO JEDLA PALAČINKEEEEEE Ko sm pa tole vidla, so mi pa usta padla do tal, slint sem se začela pa kot kakšen bernardinc . Oooooooooooooooooo kaj bi jedla zdele palačinke!!!! Ej Krtkova, a pa si opazla da so te mafijozoti ful gledal . Drugač pa naj vam povem, da je bila torta, ki mi jo je prinesla Krtkova FENOMENALNA!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:02:43
|
|
|
|
živa
|
Hoj! Torej velja za torek, ne? A lahko ob 12h ali 13h? Se mi zdi najlepši sonček in je tudi že čas za kosilo . A smo dorekle torej Horse v BTC-ju (kje točno pa je)? Aglaia, jaz bom šla najbrž iz Postojne in te lahko spotoma poberem. Če bom pa prezgodnja, mi lahko skuhaš eno kavo , bom še jaz slaba mati . Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:16:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
Srečanje jaz sem tudi za ob 12h ali 13h . Živa horse v BTC-ju je med Massom, Giga sportom in Optiko Clarus. Ne moreš falit, tam kjer najbolj diši in kjer bo na kupu največ bajsik .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:22:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
Živa, sem te hotela še vprašat, ti si bila na zadnje na testiranju za sladkorno a ne?!A si bila na testu z 50g ali 100g glukoze, al karkol že dobiš ? Kako pa je potem zgledala tvoja dieta oz. česa nisi smela jesti . Se moram mal pripravt, ker ne vem kaj me čaka naslednji teden....se bojim da fašem dieto .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:29:53
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ej Krtkova, a pa si opazla da so te mafijozoti ful gledal . jasno, da sm. So jim očitno všeč bolj zaobljena dekleta z oteklimi obrazi!! Mafijske žene so ble vedno kakšne debele mame, ki so dobr futrale svoje može in otroke.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:35:14
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Živa, sem te hotela še vprašat, ti si bila na zadnje na testiranju za sladkorno a ne?!A si bila na testu z 50g ali 100g glukoze, al karkol že dobiš ? Kako pa je potem zgledala tvoja dieta oz. česa nisi smela jesti . Se moram mal pripravt, ker ne vem kaj me čaka naslednji teden....se bojim da fašem dieto . Najprej sem bila ok. 25. tedna na 50-gramskem in je bilo ok. Potem me je pa dala po 32. še enkrat na 50-gramskega, ker je bil bejbi za 3 tedne prevelik, in je pokazal povišan sladkor, zato sem dobila napotnico še za 100-gramski OGTT. Prvi traja eno uro - prideš tešč (ali ne, kakor kje), vzamejo kri, popiješ sladko vodo in po eni uri spet vzamejo kri. Slednji (100 g) pa traja 3 ure - daš kri, spiješ več sladke vode in nato vsako uro nadaljnje tri ure vzamejo kri. Če je vrednost sladkorja v krvi enkrat (torej ob enem jemanju krvi) povišana, imaš netoleranco na glukozo (to imam jaz), če vsaj dvakrat, imaš nosečniško sladkorno. Dieta - ješ sicer lahko skoraj vse, ampak imaš določene kombinacije in grame živil. Ti lahko prinesem pokazat knjižico in seznamček, kaj in koliko lahko ješ pri vsakem obroku. Sporoči, če te zanima. Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:40:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Živa, sem te hotela še vprašat, ti si bila na zadnje na testiranju za sladkorno a ne?!A si bila na testu z 50g ali 100g glukoze, al karkol že dobiš ? Kako pa je potem zgledala tvoja dieta oz. česa nisi smela jesti . Se moram mal pripravt, ker ne vem kaj me čaka naslednji teden....se bojim da fašem dieto . Najprej sem bila ok. 25. tedna na 50-gramskem in je bilo ok. Potem me je pa dala po 32. še enkrat na 50-gramskega, ker je bil bejbi za 3 tedne prevelik, in je pokazal povišan sladkor, zato sem dobila napotnico še za 100-gramski OGTT. Prvi traja eno uro - prideš tešč (ali ne, kakor kje), vzamejo kri, popiješ sladko vodo in po eni uri spet vzamejo kri. Slednji (100 g) pa traja 3 ure - daš kri, spiješ več sladke vode in nato vsako uro nadaljnje tri ure vzamejo kri. Če je vrednost sladkorja v krvi enkrat (torej ob enem jemanju krvi) povišana, imaš netoleranco na glukozo (to imam jaz), če vsaj dvakrat, imaš nosečniško sladkorno. Dieta - ješ sicer lahko skoraj vse, ampak imaš določene kombinacije in grame živil. Ti lahko prinesem pokazat knjižico in seznamček, kaj in koliko lahko ješ pri vsakem obroku. Sporoči, če te zanima. Lp, živa super ful hvala za tako hiter odgovor. Ja prosim prinesi v torek! Da se psihično pripravim, se odpravljam namreč v sredo na testiranje . Zdej bom pa verjetno pekla palačinke...Krtkova, si me čist nakurla z uno sliko .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:41:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ej Krtkova, a pa si opazla da so te mafijozoti ful gledal . jasno, da sm. So jim očitno všeč bolj zaobljena dekleta z oteklimi obrazi!! Mafijske žene so ble vedno kakšne debele mame, ki so dobr futrale svoje može in otroke. ma ti si faca . Še dobro, da sem imela gor sončna očala, da sem lahko špegala, kaj se tam dogaja .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:43:28
|
|
|
|
krtkova
|
ok, jst nism čist resno tega mislila. Kjeri mafijci pa so me gledal? Ker me zdej skrbi, da me ne bodo ugrabili....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:45:22
|
|
|
|
živa
|
Palačiiiiiiinke ... jaz bi tuuuuuuuudi . S čokolado, mmmmmmmmmm ... Ampak veste kaj ... horsa si bom pa privoščila - namesto kosila . In že dva dni goljufam z marcipanovo čokolado, ki sem jo odkrila v omari ...
< Sporočilo je popravil živa -- 16.4.2010 18:46:07 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:52:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ok, jst nism čist resno tega mislila. Kjeri mafijci pa so me gledal? Ker me zdej skrbi, da me ne bodo ugrabili.... ej nisem čist ziher kaj se je dogajal pri mizi levo od naju....a so se smejal men ker sem se basala s tvojo torto , al so se te pa res ogledoval .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:53:10
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa že dva dni goljufam z marcipanovo čokolado, ki sem jo odkrila v omari ... A čokolade ni na unmu seznamu ?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:54:33
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ej nisem čist ziher kaj se je dogajal pri mizi levo od naju....a so se smejal men ker sem se basala s tvojo torto , al so se te pa res ogledoval . hm, levo od naju? se ne spomnim. Se spomnim samo enih, sicer tud levo, sam bolj pri ograji. En temnih dolgih las, pa še dva. Ker men so uni deloval mafijci. Nism pa opazila,d a bi si naju ogledovali. Sm zvedla da tja res hodijo taki tipi. Hm hm.....le v kakšnih okoljih se midve gibljeva!! Upam,da ne pride kdaj do kakšnega strelskega obračuna.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 18:58:33
|
|
|
|
MaliMišek
|
Te bom naslednjič ruknla, da bova lahko skupaj ugotavljali kaj jim je tako zanimivo . No nehi s temi strelskimi obračuni, ker me je zdej strah , porkadio .... naslednjič se dobiva nekje na palačinkah (tja pa valda ne hodjo mafijozoti ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:00:13
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek naslednjič se dobiva nekje na palačinkah jst že vem kje!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:00:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Te bom naslednjič ruknla, da bova lahko skupaj ugotavljali kaj jim je tako zanimivo . sam zdej sm pa čist razočarana, ker kaj če sm kakšnga fejst zamudila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:01:19
|
|
|
|
krtkova
|
joj, upam, da moj ne bere na skrivaj tega, al pa da ma vsaj ful smisla za humor.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:05:53
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek naslednjič se dobiva nekje na palačinkah jst že vem kje!! Sem si kar mislila, da boš takoj vedela kam cilam . Po mojem nisi nič zamudila, tvoj je pa itak ful za štose .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:07:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
Če je preživel tvojega ljubimca v MŠ, potem se nimaš česa bat !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:10:35
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Če je preživel tvojega ljubimca v MŠ, potem se nimaš česa bat ! ha ha, sej res!!!!! Sam ta je bla pa kr huda, a ne??? sej mislim, da mu ne bi bilo škoda, če bi bil kdaj mal ljubosumen. Sem 100%, da zdej k sm bajsika tud pomisli ne, da bi lahko bila komu všeč (no, sej, če smo odkriti, ima hudo prav ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:13:36
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Če je preživel tvojega ljubimca v MŠ, potem se nimaš česa bat ! ha ha, sej res!!!!! Sam ta je bla pa kr huda, a ne??? sej mislim, da mu ne bi bilo škoda, če bi bil kdaj mal ljubosumen. Sem 100%, da zdej k sm bajsika tud pomisli ne, da bi lahko bila komu všeč (no, sej, če smo odkriti, ima hudo prav ). ha ha ha .... jst sm glih dons mojmu nabijala v trgovini, ko je pogledal za eno v prekratkem krilu , sem mu zagrozila, da bo že vidu, da še malo in trebuha ne bo več, potem se pa zrihtam in bo že vidu hudiča!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:16:24
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ha ha ha .... jst sm glih dons mojmu nabijala v trgovini, ko je pogledal za eno v prekratkem krilu , sem mu zagrozila, da bo že vidu, da še malo in trebuha ne bo več, potem se pa zrihtam in bo že vidu hudiča!!!! čez dva meseca bo poletje in midve bova obe že rodili in izgubili nekaj čokolade, ki je sedaj v najinem telesu in ker bo vroče, bova hodili naokoli tu v prekratkih kiklah in bodo mafijci za nama gledal..........pa da vidva najina dva, kaj bosta POL rekla!!!! A????????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:17:17
|
|
|
|
krtkova
|
MM - a sva sami tukaj gor?? A misliš, da bo srake res zanimalo, kaj se midve sami meniva??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:17:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ha ha ha .... jst sm glih dons mojmu nabijala v trgovini, ko je pogledal za eno v prekratkem krilu , sem mu zagrozila, da bo že vidu, da še malo in trebuha ne bo več, potem se pa zrihtam in bo že vidu hudiča!!!! čez dva meseca bo poletje in midve bova obe že rodili in izgubili nekaj čokolade, ki je sedaj v najinem telesu in ker bo vroče, bova hodili naokoli tu v prekratkih kiklah in bodo mafijci za nama gledal..........pa da vidva najina dva, kaj bosta POL rekla!!!! A???????? pa ti si balzam za mojo dušo !!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 19:19:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - a sva sami tukaj gor?? A misliš, da bo srake res zanimalo, kaj se midve sami meniva?? Očitno sva res sami . Ne vem kaj počnejo ...ziher se kje bašejo s palačinkami !
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?