Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:31:49
|
|
|
|
živa
|
das Elsterchen = srakarica .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka trgovina Seevil. Nasproti City Parka je Mercator in tam notri je ta trgovina. Men imajo res lušne stvari. Sploh od št 62 naprej. A nimaš ti že dost za oblečt Uuuuu zdej se že nemščino učimo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:37:56
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa die Elster hudo!! Hvala!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:41:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:42:57
|
|
|
|
krtkova
|
cojka - živa te bo hudo vesela, če ji boš že v P prinesla en krožnik tvojega hudega tiramisuja!! Sem zihr!! Men ga komot lahko, se že priporočam!!! Kje je tvoja sestrična? Jo nekaj rabim!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:43:28
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, naj vas le malo pozdravim...tole vreme ubija... KRTKOVA ja ful dobro za dopust...da mal zamenjaš okolico SREČANJE ja jutri pridem in upam da mi res ne sprožijo tele stopnice kej ŽIVA držimo pesti da te ne bobolelo..a boš novo zvezdico dobila MM a ti imaš pa bolnišnico na koncu mesta doma... no ne preveč okoli bolnika da se kej ne nalezes Nax komaj čakam da vaju vidim in seveda vse ostale lep pozdravček, p.s. danes imam ginekologaaaaaaaaa
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:44:53
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 p.s. danes imam ginekologaaaaaaaaa super, drži se!!!! upam,da kaj manj čakaš od mene. Jst ponavadi tam preživim cel dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:49:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 Nax komaj čakam da vaju vidim in seveda vse ostale Mava s Taiem privilegije Se mi zdi, da bom jaz čist odpadla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka če mene vprašaš imaš ti oblek dovolj za celo leto Ampak greva pa lahko en dan skupaj v to trgovino. Sam ti prvo našo srako spravi ven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:52:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:55:14
|
|
|
|
*Star*
|
tukaj ste pa prave čvekice, vas je prav fajn brat Se vam lahko pridružim? Jaz pričakujem decembrčka, je vse skupaj še čisto sveže, upam, da bo vse v redu do takrat in po tem tudi seveda . Bi pa pripomnila nekaj na temo dvojina-množina (se nisem mogla zadržat ). Mi pravi zadnjič kolegica, ko sem jo vprašala, kako je kaj doma: igramo se, jemo, spimo, kotalimo se, skor bi me pobralo od smeha, pa sem bila raje tiho, če se ji zdi fino tako govorit, ji pač pustim veselje. No pred kratkim sem ugotovila da imajo 2 zobka .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:55:32
|
|
|
|
krtkova
|
a veš kaj je najhuje pri teh mojih pregledih??? Da grem pol k giniču not za 5 min!!!!!! Do zdej sm mela družbo (sm spoznala ene 5 , k smo bile skoz na isti termin naročene), tokrat pa še teh ne bo, ker je zame zmanjkal placa v "njihovem" terminu in sm na vrsti 1 teden kasneje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:56:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srakice! Kako ste? Jst sm še mal zalepljena, ampak se vsaj počutim bolje ! Krtkova šopinggggg....jst se tega vedno ful veselim . Jst grem pa verjetno v sredo v Trst, če se bo počutil bolje. Ga imam pa malo na sumu, da mu gre že na bolje, pa malo izkorišča vse skupaj . IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 MŠ - pediater...a ni to tisto predavanje, za katerega sta krtkova in MM razlagale, da so vsi napol spal. bravo, dobr si si tole zapomnla! Sicer jaz nisem bila na predavanju, ker sm tudi takrat objemala školjko . A se meni samo zdi, al res velikokrat bruhica na sporedu . IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Jst sm pa včer resno razmišljala, da bi si vzela 10 ur vadbe za nosečnice v Atlantisu. Včer sem v ogledalu vidla, da sem kot slon. Rit je kot prikolica, ki jo dnevno vlečem za sabo. Da o povečanem celulitu raje ne govorim. Moj nasvet: nehi se gledat v špeglu !!! Grem bult v hladilnik, če je not kej užitnega za zajtrk!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:57:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:58:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Bi pa pripomnila nekaj na temo dvojina-množina (se nisem mogla zadržat ). Mi pravi zadnjič kolegica, ko sem jo vprašala, kako je kaj doma: igramo se, jemo, spimo, kotalimo se, skor bi me pobralo od smeha, pa sem bila raje tiho, če se ji zdi fino tako govorit, ji pač pustim veselje. No pred kratkim sem ugotovila da imajo 2 zobka . To so pa pol ful škbasta familija, če imajo samo 2 zobka . Aja, pa dobrodošla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:59:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 11:00:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:01:27
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Pa super, da pride tudi Mkbk s Filipom (po domače Gumbkom) ! Mkbk je ena TROLA in je pozabla, da ma jutr pregled ob 11 v porodnišnici -tko da, če bo ker tm me lohka mirno zvrcne (sam nej dons pove), pa mal počevkava.. Mogoče bom pa že kakšno aprilčico srečala, v sprejemni
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:01:46
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aja, pa dobrodošla . Hvala Sem pogledala vaše tikerčke in vidim, da boste vse kmalu že rodile, jaz pa komaj na začetku
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:01:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Dobro jutro srakice! Kako ste? Jst sm še mal zalepljena, ampak se vsaj počutim bolje ! NO, fajn da si bollje. Moram bit, če je pa jutri tiramisu v igri !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:03:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Pa super, da pride tudi Mkbk s Filipom (po domače Gumbkom) ! Mkbk je ena TROLA in je pozabla, da ma jutr pregled ob 11 v porodnišnici škoda! Zakaj ga imaš pa v P? A imaš tam G?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Bi pa pripomnila nekaj na temo dvojina-množina (se nisem mogla zadržat ). Mi pravi zadnjič kolegica, ko sem jo vprašala, kako je kaj doma: igramo se, jemo, spimo, kotalimo se, skor bi me pobralo od smeha, pa sem bila raje tiho, če se ji zdi fino tako govorit, ji pač pustim veselje. No pred kratkim sem ugotovila da imajo 2 zobka . To so pa pol ful škbasta familija, če imajo samo 2 zobka . Aja, pa dobrodošla . MM ti jih pa sekaš danes
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Star dobrdošla krtkova boš pa nove zdej spoznala. Čeprav tole je men ful bedno, da moraš tok čakat. cojka o tašči in oblekah raj sploh ne govor. Sej veš moj velikonočni zajček pa to
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 11:04:23
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aja, pa dobrodošla . Hvala Sem pogledala vaše tikerčke in vidim, da boste vse kmalu že rodile, jaz pa komaj na začetku To si pa narobe vidla . Jst mam še fuuullll do konca ! Se moram mal tolažt, da me ne zadane kap!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......