|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
7.4.2010 21:31:31   
živa
Dober večer.

Evo, deca spijo, perilo in posoda se pereta, jaz sem povečerjala (spet sem lačna user posted image ) in zdaj imam še praktično vse za službo za izdelat do jutri user posted image . Zato samo na hitro:

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Živa, kako si ti preživela skos oba bolana doma met???? Kaj ste pa počel a se kej samedva zamotita? K men se frklja od tehle par dni , pa še zunaj je tko krasnouser posted image A je bil kej mož doma - moj pa ne more na bolniško.

Meni se je mešalo. Celo zimo!!! Tudi če sem dala mala dva v varstvo k eni ali drugi babici, se mi je pa popoldne rolalo. Na srečo se kar sama dva zamotita, se res veliko preigrata z vlakci, avtki in podobnimi "moškimi" user posted image zadevami, ali pa smo brali knjigice (to veliko zdržita) oz. gledali kako risanko (ampak to pri čvergiju ne pali), ustvarjali s plastelinom, pekli piškote ... Čakaj, bom poiskala en star post in ga prilepila, kaj vse smo počeli. Skratka, jaz to zimo v službi nisem naredila NIČ, zato pa zdaj gagam, ko so moji možgani kot ementaler in je volja še šibkejša user posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image za Filipa.

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

Živa kako si će rekla da so naslovi uspavank?

Na mojem neoriginalnem (= presnetem) CD-ju piše Uspavanke za dojenčke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Popotnici Maša in Cojka, Toscana je čudovita ja, pravijo pa tako tudi za Provanso - saj z malčki je prav luštno potovat, tako da ni panike (mislim ne bo 10 let popotniške suše).

Provansa je meni bajna; sva šla tja za tri tedne na poročno potovanje. Če katero zanima, lahko prinesem album na naslednje srečanje. Edini minus tega potovanja je bilo to, da sem bila takrat 5 tednov prvič noseča in sem potem tam dvakrat rahlo krvavela + da seveda nisem mogla v neomejenih količinah degustirati njihovega mmmmmm vinčka na kmetiji, kjer sva bivala dva tedna, in v Chateauneuf-du-Pape user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.4.2010 21:37:21   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Joj, pozabila sem vam povadat, da je moja mami kot ena pubertetnica. A veste, kaj je naredila. Poslala je na eno št. (mislim, da neki v stiu 4433user posted image ), ki jo skos po TV vrtijo, da ti glede na imena partnerjev najdejo najprimernejše ime za otroka. Pismo njo se pa res da čist na vse napet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, o izboru imen skoraj raje ne bi govorila, če bi bil fant, bi bilo najprimernejše ime Patrikuser posted image . Za punčko sem pa pozabila, ampak tudi nekaj, kar meni 100% ni všeč.

Me smo se to zaje**vale enkrat s kolegicami pa sem pol za foro poslala in je prišlo za punčko Klara (kar je pravzaprav dost bliz), za fantka pa men se zdi da Bor al neki tazga. Dajo ti pa možnost, da preveriš kakšna imana imaš lahko še s kakšnim potencialnim drugim ljubčkom user posted image user posted image

Aja, amazonka, hvala za idejo, mogoče pa res! user posted image

p.s. glihkar sm se gledala v špegu in sm ugotovila, da me je grozn postrigla uzadi (v soboto sm bla pr frizerju ) in zdej ko sm si sama oprala, sm kt ena goba user posted image . Huda, najprej te ocurijo za 70 EUR, pol ti rečejo kok si bil prejšnič zoprn, pol pa še doma ne stoji grrrrrrr....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.4.2010 21:38:51   
amazonka3
Ej, zdej pa res tazadnji post danes, sam smetim tukaj.user posted image  
Marjana, ja obstajajo, jih oz. jo maš stalno v zmrzovalniku. Pridejo prav. Se pa dobijo v lekarni. Dobro za kakšne udarce, zvine, buške, priščipnjene prste....hmmm a veš kaj te še vse čaka po ponedeljkuuser posted image

Zdej grem pa z možekom skype-at, ko neka teenage romanca, on v Italiji, jaz pa doma.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.4.2010 21:39:15   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Čakaj, bom poiskala en star post in ga prilepila, kaj vse smo počeli. Skratka, jaz to zimo v službi nisem naredila NIČ, zato pa

dej pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.4.2010 21:39:55   
MaliMišek
Sem bila končno tudi jaz malo pridna. Sem celo popoldne pospravljala po stanovaju, sem imela že kar malo slabo vest, ker se cele dneve potepam in nisem nič naredila doma user posted image . No pretegnila se ravno nisem, je pa duši zadoščeno user posted image , da se lahko mirne vesti naprej potepam user posted image .

Joj, pozabila sem vam povadat, da je moja mami kot ena pubertetnica. A veste, kaj je naredila. Poslala je na eno št. (mislim, da neki v stiu 4433 ), ki jo skos po TV vrtijo, da ti glede na imena partnerjev najdejo najprimernejše ime za otroka. Pismo njo se pa res da čist na vse napet. No, o izboru imen skoraj raje ne bi govorila, če bi bil fant, bi bilo najprimernejše ime Patrik . Za punčko sem pa pozabila, ampak tudi nekaj, kar meni 100% ni všeč.

user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet! Pa brez zamere, ampak meni je to res ful smešno user posted image user posted image user posted image .

Petrca user posted image za mf .... imate pa očitno res sramežljivega user posted image .

Mkbk zdaj  bi bil pa že res čas, da bi bilo Filipu že bolje. Revček mali.

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

amazonka a nisi videla, kako sem skoz noge narazen držala, da sem imela air condition.

je blo opazt ja  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova mogoče gre sosedu tvoje oz vajino petje (ob vajinih romantičnih petkih) na živce, pa malo nagaja

user posted image ta je pa dobra user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.4.2010 21:46:35   
krtkova
Prišla iz azurja, jedla samo pol hlebčka (kao testo samo od pice, s sirom) in 1 palačinko, s figovo marmelado, ki ni bila taaakooo zelo dobra.user posted image

Masha - ja ja, točno to težavo imam!!! Sem bila pri fizioterapevtki, mi je dala vaje (hm hm, ki jih glih ne izvajam prov redno), sam ti pa pove kako vstajati, se obračati.....če hočeš telefonsko, povej, ZELO svetujem. Mi smo se tega naučili že na telvoadbi v ZD Fužine. Je pa res, da zdej pa telovadit več ne smem, pa po stopnicah tud ne hodit (sm pa v 3. nadstropju brez lifta!!!).

Marjanaj - skrajni čas, da nama z MM kaj verjameš!!user posted image user posted image  JSt sm bila danes tud opečena. Še malo pa bomo čist rjave, sam bolj po delavsko, se nam bodo majce poznale. ha hauser posted image

Mkbk - teb sm se pa jasno spet nasmejala. Goba?????user posted image  Pa da ne omenjam Toskana = mesto!!user posted image

Jst sm obdelala že velik del Toskane in Provanse in vam svetujem še nekaj; Cinque Terre. To je med Genovo in La spezio!! Noro romantične vasice čisto ob morju. Se lahko spehodiš med njimi, ali greš z vlakom ali pa po večini z avtom. Zelo priporočam.user posted image

Mihalek - obdržala sem vse tortice v sebi - marjanaj - v zvezdi sem takrat 2 pojedla.user posted image user posted image user posted image  Sej me je dons tud mikalo, sam mi je šla una baba res mal na živce.

Nas pa pogosto neka Mjavmjav bere!! Daj, javi se nam kaj! Si tudi Ljubljančanka??? Al smo ti samo tako zanimive?user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.4.2010 21:48:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Sem bila končno tudi jaz malo pridna. Sem celo popoldne pospravljala po stanovaju, sem imela že kar malo slabo vest, ker se cele dneve potepam in nisem nič naredila doma user posted image . No pretegnila se ravno nisem, je pa duši zadoščeno user posted image , da se lahko mirne vesti naprej potepam user posted image .

DOBR SI TO ZRIHTALA!!!  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova mogoče gre sosedu tvoje oz vajino petje (ob vajinih romantičnih petkih) na živce, pa malo nagaja

user posted image ta je pa dobra user posted image

SEJ RES, TEGA SM POZABLA POKOMENTIRAT!! ČIST MOŽNO, DA MA NAX PROV!!!!!!! HA HA user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.4.2010 21:52:04   
živa
mkbk, tole sem pisala v začetku februarja:

Pri nas, če sta oba, je kar znosno. Se kar sama zamotita, dokler se ne spričkata za kakšno igračo ("to je moje!" ). Veliko se igramo z vlaki (leseni iz Ikee, Lego, Tomažek), nekaj časa se žogamo, tudi s plastelinom ustvarjamo (predvsem delamo kačice z "mlinčkom" ali kar z roko, pa valjamo ga z valjarjem in vtiskujemo modelčke), skupaj kuhamo (jima dam npr. bučko za razrezat z jedilnimi noži) ali pečemo piškote, dajemo prat - ok, to so recimo gospodinska opravila, ki jih delamo, če/ko so pač na sporedu; sestavljamo puzzle, od risank je priljubljen Nodi ali Baby Einstein ali Garfield (ta bolj pri N.), pa s pručk skačeta na sedežne blazine, sestavljamo stolpe ali tunele iz legic oz. mlinčke in cevi iz Poly-M kock, kaj rišemo (voščenke, barvice, flomastri, z vodenimi se mi trenutno ne da pucat ), zanimiva jima je lesena "steza" za frnikole, nekaj časa nazaj sem jima postavila šotorček, beremo knjigice, valjamo se in plezamo drug po drugem, svetimo z baterijami, proti večeru jih dam v banjo, če nimata vročine, delamo cesto iz domin, se igramo z avtki po tepihu ali sestavljenih cestah ali kar tako, rišemo po tabli, se skrivamo pod kovtri, vozita "vlak" (= stol s flisom na nogah, da se ne odrsa parket), plešemo, pojemo, gremo se prstne igre, kuhata v svoji kuhinjici, igramo klavir ... evo, po mojem sem naštela praktično vse, kar počnemo doma.

Ker pri nas je huda vročina dan ali dva, takrat sem res bolj brali knjigice in se crkljali, potem je pa tako, kot da ne bi bila bolna, samo za v vrtec nista. Je pa res, da je imel čvergi takrat dobri dve leti in je to kar razlika od tvojega Filipa.

Ko je bil pa moj maksi star približno toliko kot tvoj (in še edinec), so bili pa zanimivi žebljički - malo jih je vstavljal v luknjice, večinoma pa "prelival" iz lončka v lonček, pa vrtavke, lončki, ki se zlagajo drug v drugega ali v stolp, pogledal je kakega Nodija, navdušen je bil nad Baby Einstein - Baby MacDonald - On the farm (otroški dokumentarec), plezal skozi tunelček v šotor, bral knjigice (kartonke, še posebno rad je imel Moj prvi slikovni besednjak) ... govoril pa ni nič drugega kot pa-pa, tako da je bilo res težko z njim komunicirat.

Zdaj grem pa RES delat. user posted image

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.4.2010 21:52:30   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Nas pa pogosto neka Mjavmjav bere!! Daj, javi se nam kaj! Si tudi Ljubljančanka??? Al smo ti samo tako zanimive?user posted image

FBI na delu... user posted image Sem na hitro kliknila njen nick. Je med decembrkami in naj bi bila z Vrhnike.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.4.2010 21:56:46   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

FBI na delu... user posted image Sem na hitro kliknila njen nick. Je med decembrkami in naj bi bila z Vrhnike.

user posted image user posted image user posted image FBI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.4.2010 21:56:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

sej to je blizu Ljubljane!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:00:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.4.2010 22:00:34   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
user posted image user posted image user posted image FBI user posted image user posted image user posted image

Po domače tudi FirBcI user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:07:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.4.2010 22:09:34   
krtkova
a srake smo firbčne???to pa res neeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.4.2010 22:11:40   
bcljka
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.4.2010 22:13:42   
MaliMišek
Sem vam pozabila prej povedat....ratal nam je rezervirat par dni morja v aprilu user posted image , samo sem pozabila datum user posted image , upam da si je moj user posted image zapomnil.

Drugače pa za info: v arboretumu gostujejo dinozavri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.4.2010 22:16:14   
mkbk

mkbk - zdaj sem se spomnila ime za punčko - Larisauser posted image NO GO!
A res lahko še ljubimca vstaviš in preverišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A, dej no, to se samo teb zdi, da si podobna gobiuser posted image . Jaz grem pa jutri k frizerju.

no jest kandidriam za jurčka...mogoče boš pa ti za mušnico, al pa lisičko (sam da ne sivko user posted image ) Tle se neha moj gobji besednjak, k šampinjonček se mi pa nekak ne sliš....user posted image

MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit user posted image . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!!

Aha hvala, živa, vi lohka že vse to počnete, hm. Filip vsako stavr 5 min alpa manj... kakšne ščipalke so fajn, pa telebajski, čeprav mam pol prov slabo vest, drgač pa mal knjigice....šotor mi je pa kul ideja, sicer nimamo placa na pretek ampak za silo. Zdaj bo itak poletje, pa upam malo manj sranja. Za pozim me pa kar skrbi. mam nekak občutek da se ta porodniška ne bo mogla primerjat s 1. Mam zgleda tud jest mal krize še 4 dni službe pol pa spet porodniška po 3 mescih službe, pa mojga velikrat po pcele popoldneve ni..se mi je že v prejšnji kdaj dogajal, da sm mislila, da se mi bo kar sfuzlal, cel dan samo gu-u pa buc-buc pa nč druzga.user posted image

Krti, dej mi povej, kaj morm nest na csd, pa a morm v službi prej kej poštempljat prje al pol? K vem, da si ti mela zadnja ta projekt. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.4.2010 22:16:26   
krtkova
bravo za MM-jinga moža!!!user posted image user posted image user posted image  Sej važn, da on ve, kdaj gresta, ker po mojem niti ne pričakuje, da si boš ti to zapomnila!!user posted image user posted image
Joj, sm vama fou, jst bom tud mojmu rekla, da naj kje kej rezervira!!!!

OO, med dinozavre pa jst ne bi šla!! COJKAAAAAAAAAA!!! A vidiš to????? Kaj pa ljubljanski botanični vrt???

Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.4.2010 22:17:31   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Sem vam pozabila prej povedat....ratal nam je rezervirat par dni morja v aprilu user posted image , samo sem pozabila datum user posted image , upam da si je moj user posted image zapomnil.

Drugače pa za info: v arboretumu gostujejo dinozavri user posted image

Čestitam. za morje.

Ja sm prebrala za arboretum tud jaz v žurnalu in upam,d a nam rata it, če se tale drekecpekec pozdravi, k vem da jih bo ful gledal, pa še zdaj bojo fuuuul tulipani cvetel!user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 7.4.2010 22:18:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1395
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:17:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.4.2010 22:19:02   
krtkova
MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit user posted image . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!!

TE ČAKAVA NESTRPNO!!!!!

Krti, dej mi povej, kaj morm nest na csd, pa a morm v službi prej kej poštempljat prje al pol? K vem, da si ti mela zadnja ta projekt. user posted image

Ja, un papir, kamor ti firma vpiše 12 plač, pa da si za nedoločen čas in take stvari. In en obrazec vloga matere za...ne vem kva že. Pejt na junijčice pogledat, je glih ena objavlja.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.4.2010 22:19:40   
mkbk
Krti - ljubljanski botanični je zdaj čist beden k majo kr ene lesene dile pa neki - nima pojma kva delajo, pa ne vem kok dolg...

Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.4.2010 22:19:54   
krtkova
A dinozavri pa srake gredo skup?

po mojem ne, ker jim srkae skljujejo oči!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.4.2010 22:20:20   
krtkova

Krti - ljubljanski botanični je zdaj čist beden k majo kr ene lesene dile pa neki - nima pojma kva delajo, pa ne vem kok dolg...

user posted image user posted image
pol pa ne......

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?