|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.4.2010 22:18:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarijeuser posted image

ja, kdo kdo?? mimoidoči!! Sej mogoče nam bodo pa plačeval, da nehamo. Kaj pa veš, sprosti se in se prepusti toku, naj te življenje preseneti.....user posted image user posted image user posted image

jaooooooo, kolk pa jst že nakladam!!!
ša mal pa bom raj velikonočni zajtrk napadla, bo bolj pametno.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Dej ja, ker tale nosečnost ti pa že res škoduje.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
2.4.2010 22:19:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek+
Krtkova ZS is back!

že prebran user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 22:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1178
2.4.2010 22:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice user posted image .

user posted image Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne

Neposredna povezava do sporočila: 1179
2.4.2010 22:21:59   
MaliMišek

Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice user posted image .

user posted image Teb grejo pa cele dneve samo tortice po glavi. Vse za eno tortico, a ne

Pa ponoč tud user posted image . Sej pravm da sm zasvojena user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
2.4.2010 22:22:31   
bcljka

O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnesuser posted image Deciuser posted image

če bi šel moj na fitnes bi organizirala zabavo njemu v čast in ne vem še kaj vse! namreč spravla se že od takrat k ga poznam... tko da bod vesela! user posted image user posted image user posted image
po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!!user posted image user posted image user posted image

se strinjam!!!

Bcljka najbolš da mu vrneš in greš naslednjič ti sama v šoping user posted image .

sej bom! ker par dni nazaj k sm hotla it sama, ker njega ni blo... pa sm mu rekla da bom šla... in je čist popizdil da sama pa ne morem da morva to it skupi kupovat! in pol sva res šla skupi ampak sva same malenkosti kupla... ta večje je pa on zdej sam! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

za petkove tortice sm pa totalno za!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marjanaj - a škarjice za nohte maš??? ker ti lahko ene podarim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.4.2010 22:23:44   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno narediuser posted image user posted image user posted image  

nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne, tud sendviči ji skoz po glavi plešejo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.4.2010 22:25:48   
bcljka
glede romantike ... jst v dnevni na kavču tipkam po računalniku on pa v sosednji sobi igra igrce na svojem računalniku...
je reku da bo zamesu testo za potico... zdej pa čakam... sama se ne bo... ddddddddddddddd! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
2.4.2010 22:26:11   
MaliMišek

ne ne, tud sendviči ji skoz po glavi plešejo!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image pol pa jok pa stok zganjam k sm tak knedl user posted image . Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
2.4.2010 22:26:57   
bcljka

Ooo, najedla sem se potice. Tašča res zmagovalno narediuser posted image user posted image user posted image  

nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image user posted image user posted image

dejmo nrdit degustacijo?! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
2.4.2010 22:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

nemogoče!!!! bcljka pravi, da je njena najboljša!! zdej se pa zmente, babnce!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image user posted image user posted image

Jaz sem takoj za. Torej kdajuser posted image in kam pridem

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
2.4.2010 22:29:57   
krtkova
Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče user posted image

kako naj pozabim, če pa bi zdejle dala dušo za en "najina-firma" sendvič. A ga poznaš? Čist simpl je, men pa tok dobr!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
2.4.2010 22:32:01   
MaliMišek

Sem upala, da si že pozabla na moje sendviče user posted image

kako naj pozabim, če pa bi zdejle dala dušo za en "najina-firma" sendvič. A ga poznaš? Čist simpl je, men pa tok dobr!!user posted image

Men tuuuudddddd user posted image . Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz user posted image . Jst sm ga dons še snedla user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.4.2010 22:32:49   
bcljka

Jaz sem takoj za. Torej kdajuser posted image in kam pridem

v zapore na povšetovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.4.2010 22:33:41   
krtkova
Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz user posted image .

Lohk na enem od najinih pohodov tam mimo zapeljeva ena notr skoč, dva ven prinese in greva dalje!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.4.2010 22:37:08   
MaliMišek

Ampak ga zdej neki časa ne bova vidle od bliz user posted image .

Lohk na enem od najinih pohodov tam mimo zapeljeva ena notr skoč, dva ven prinese in greva dalje!!!!user posted image

user posted image potem pa s kombijem na tortice h Petrci user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 22:37:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.4.2010 22:38:40   
krtkova
Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvojuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to pa tud mene zanima.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 2.4.2010 22:39:21 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.4.2010 22:41:27   
Anonimen

Samo - bcljka - a ne delaš ti najboljše potice???? Zamesit jo mora pa tvojuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to pa tud mene zanima.

Ta je pa dobra. No bcljka kako se boš zagovarjala (sorite ne morem delatr vprašajev, ker imam v eni roki tamalga)

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.4.2010 22:42:04   
bcljka

zato ker se men res ne da!!user posted image sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! user posted image to je kazen k je šel sam v šoping user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.4.2010 22:43:32   
krtkova

zato ker se men res ne da!!user posted image sestavine so že vse v posodi... ampak to pacanje z gnetenjem mi pa lih ni... k mam pol vse za nohti! user posted image to je kazen k je šel sam v šoping user posted image

ne se zdej ven vlečt, ker men je znano, da je tud ta filing, kako zgneteš potico zlo pomemben pri končnem okusu!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.4.2010 22:44:06   
MaliMišek

A ni bistvo dobre potice glih to gnetenje user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.4.2010 22:44:43   
Anonimen

Ampak glih v gnetenju je fora dobre poticeuser posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.4.2010 22:45:50   
Anonimen
ok vse tri smo istočasno isto napisaleuser posted image a tok obvladamo potico

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
2.4.2010 22:46:26   
MaliMišek

ok vse tri smo istočasno isto napisaleuser posted image a tok obvladamo potico

Očitno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!