Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:48:50
|
|
|
|
krtkova
|
naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!)
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 21:49:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka si se pa hitr javila. Al si tok hitr vse skrila al pa G v usta vse zbasala. Ma kaj se boš zdej delala, da je G vse pojedel. Ziher si ti
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor skregana sm s tabo zarad te izjave!!! Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a ne Sej veš, da ste vse tok lepe nosečke sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete. Kam bi ti šla!? Smo prav vesele ko prideš čvekat k nam MM hvala Sej sem vedela, da me ne date
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!) A pol je bolje, da se zdej považim do konca
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:53:39
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!) A pol je bolje, da se zdej považim do konca ja k zdej maš še zadnjo šanso!!! midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:54:39
|
|
|
|
bcljka
|
jaooooooooooooooooooo! kolk je za brat!!!!!!!!!!!!!! no prvo da pokomentiram: marjanaj - sm mogla prlimat seznamček ker je bla sprememba loh te pa na konc prekopiram krtkova - oblubm da vam ob priliki spečem orehovo potico... da boste same presodle če je res najboljša sicer pa se lahko oglasite pr men jo porobate no prvo jo morm še spečt (lih sva iz trgovine) amazonka - jep jutr v 24ur nax - nisi samo zdej med najbolj suhimi ampak boš tud pol vsaj po slikah sodeč ...več se pa ne spomnme z glave... drgač pa srake... dons je šel moj SPET v Baby Center in je nabavu svega in svašta in sm bla pol kr mal užaljena ker me ni uzel sabo... sej vem da je ves navdušen ob prihodu sam kaj hudiča rabmo 5 različnih škarjic za nohte in še kej kar mamo po več kosov se najde???!! pa črpalke pa koš za plenice pa vrtiljak za na zibko... sej sm fuuuuuuuuuuuul hvaležna ampak hkrati žalostna ker mi ni pustu veselja da bi loh zbirala... jao jao jao te moški!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:56:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! da vaju nau kdo prjavu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!) A pol je bolje, da se zdej považim do konca ja k zdej maš še zadnjo šanso!!! midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnes Deci
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:57:29
|
|
|
|
krtkova
|
no, zdej je pa oddaje konc! ti šment, na Odmeve se pa res ne znam zabavat!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:58:27
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnes Deci po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka nax - nisi samo zdej med najbolj suhimi ampak boš tud pol vsaj po slikah sodeč drgač pa srake... dons je šel moj SPET v Baby Center in je nabavu svega in svašta in sm bla pol kr mal užaljena ker me ni uzel sabo... sej vem da je ves navdušen ob prihodu sam kaj hudiča rabmo 5 različnih škarjic za nohte in še kej kar mamo po več kosov se najde???!! pa črpalke pa koš za plenice pa vrtiljak za na zibko... sej sm fuuuuuuuuuuuul hvaležna ampak hkrati žalostna ker mi ni pustu veselja da bi loh zbirala... jao jao jao te moški!!! Dej ne s takimi izjavami. A ne vidiš, da se mi že zdej preveč zdi A si ti sploh kdaj zadovoljna Če te dec pelje v šoping in sam ti zbiraš ni ok, če gre pa sam in tebe doma pusti in ti privleče en kup krame domov pa spet ni ok (ps sej veš, da te štekam)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnes Deci po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!! ja sej. Dobr, da sem bila danes z njim v BC, ker mi je prinesel ene 3 apsiratorje za nos. Če bi bil sam, bi verjetno kar vse domov privlekel.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:00:59
|
|
|
|
candy24
|
neka_noč - iskrene čestitke ob rojstvu Žaka!!! Drugače pa se ob branju vaše debate. Ste kdaj razmišljale, da bi ustanovile stand - up comedy skupino? Ziher bi služile mastne pare...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:02:21
|
|
|
|
MaliMišek
|
Bcljka najbolš da mu vrneš in greš naslednjič ti sama v šoping .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:02:46
|
|
|
|
petrca2507
|
Ej....srake...sam en film sm šla pogledat, pa mam 4 strani za prebrat. MM...če hočeš bit len in zavaljen pes, ki na vsake tolk mal zalaja, pol si lahko buldog. Vidm, da nas je masha začela dohajat. Glede tortic v Mihaleku. Kdaj ste že zmenjene? Mogoče še jst med službo priltim. Saj veste...malca mora bit. nax...kako so ti lahko tolk naračunal. Men se zdi tole čist preveč. bcljka...a posodiš še men mal tvojega ? Danes sem kljukala po seznamu, ki ste mi ga enkrat poslale in sem vidla, da v bistvu sploh še nč nimam. Mal se tolažim s tem, da mam še ogromno časa, ampak sem vseeno mislila, da imam že cel kup svari. Tkole...za danes imam dost in grem počasi v ležeči položaj. Vas preberem jutri zjutraj. Lahko noč ter lepe in mirne sanje vsem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! da vaju nau kdo prjavu Pomoje imata onedva to standardne petke, tako, da so sosedje že navajeni, zato se pa nočeta drugam preselit, ker bi bilo nevarno.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:04:42
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! da vaju nau kdo prjavu Pomoje imata onedva to standardne petke, tako, da so sosedje že navajeni, zato se pa nočeta drugam preselit, ker bi bilo nevarno. ja točno tko, tle so že vsi, k jih moj posluh lahko ubije - umrli! Le trdoživi so še ostal!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:05:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! da vaju nau kdo prjavu Pomoje imata onedva to standardne petke, tako, da so sosedje že navajeni, zato se pa nočeta drugam preselit, ker bi bilo nevarno. zdej sm pa skor umrla od smeha, ko sem to prebrala IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ja točno tko, tle so že vsi, k jih moj posluh lahko ubije - umrli! Le trdoživi so še ostal!!
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 2.4.2010 22:08:15 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:06:54
|
|
|
|
krtkova
|
Jst sm se nečesa domislila; glede na to, da ob petkih ni na TV nič pametnega (OK, razen Na zdravje oddaje ), bomo zdej začele hodit na tortice ob petkih zvečer. In to zdaj, ko bo toplo (če vprašaš moje drevo, bo to kmalu ) nekam ven, na kak vrt. Zraven bomo postavile en klobuk in se šle stand up comedy!!! Kaj menite???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:09:37
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jst sm se nečesa domislila; glede na to, da ob petkih ni na TV nič pametnega (OK, razen Na zdravje oddaje ), bomo zdej začele hodit na tortice ob petkih zvečer. In to zdaj, ko bo toplo (če vprašaš moje drevo, bo to kmalu ) nekam ven, na kak vrt. Zraven bomo postavile en klobuk in se šle stand up comedy!!! Kaj menite??? Tako bomo združile prijetno s koristnim . Zabavale se bomo in zraven še zaslužile za tortice .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:10:38
|
|
|
|
krtkova
|
MM - ja! Točno tko!!! maš ZS
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jst sm se nečesa domislila; glede na to, da ob petkih ni na TV nič pametnega (OK, razen Na zdravje oddaje ), bomo zdej začele hodit na tortice ob petkih zvečer. In to zdaj, ko bo toplo (če vprašaš moje drevo, bo to kmalu ) nekam ven, na kak vrt. Zraven bomo postavile en klobuk in se šle stand up comedy!!! Kaj menite??? In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarije
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:14:26
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarije ja, kdo kdo?? mimoidoči!! Sej mogoče nam bodo pa plačeval, da nehamo. Kaj pa veš, sprosti se in se prepusti toku, naj te življenje preseneti..... jaooooooo, kolk pa jst že nakladam!!! ša mal pa bom raj velikonočni zajtrk napadla, bo bolj pametno.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 22:18:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice . Krtkova ZS is back!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!