|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.4.2010 21:48:50   
krtkova
naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:49:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.4.2010 21:49:42   
Anonimen
cojka si se pa hitr javila. Al si tok hitr vse skrila al pa G v usta vse zbasala. Ma kaj se boš zdej delala, da je G vse pojedel. Ziher si tiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.4.2010 21:51:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki goruser posted image user posted image user posted image

skregana sm s tabo zarad te izjave!!!user posted image user posted image user posted image

Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a neuser posted image Sej veš, da ste vse tok lepe nosečkeuser posted image sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete.

Kam bi ti šla!? Smo prav vesele ko prideš čvekat k nam user posted image user posted image user posted image

MM hvalauser posted image Sej sem vedela, da me ne dateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.4.2010 21:51:54   
Anonimen

naxič - pa sej veš da te ne damo, pa tud če maš najmanjši trebuh!! Sam pazi se nas pol, ko rodimo!! Dobiš hudo konkurenco (pa ne mene!!)

A pol je bolje, da se zdej považim do koncauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.4.2010 21:53:39   
krtkova

ja k zdej maš še zadnjo šanso!!!user posted image user posted image

midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.4.2010 21:54:39   
bcljka
jaooooooooooooooooooo! kolk je za brat!!!!!!!!!!!!!!

no prvo da pokomentiram:

marjanaj - sm mogla prlimat seznamček ker je bla sprememba user posted image loh te pa na konc prekopiram user posted image user posted image user posted image

krtkova - oblubm da vam ob priliki spečem orehovo potico... da boste same presodle če je res najboljšauser posted image user posted image user posted image sicer pa se lahko oglasite pr men jo porobate user posted image no prvo jo morm še spečt (lih sva iz trgovine)

amazonka - jep jutr v 24ur user posted image

nax - nisi samo zdej med najbolj suhimi ampak boš tud pol user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj po slikah sodeč user posted image

...več se pa ne spomnme z glave...

drgač pa srake... dons je šel moj user posted image SPET v Baby Center in je nabavu svega in svašta in sm bla pol kr mal užaljena ker me ni uzel sabo... user posted image sej vem da je ves navdušen ob prihodu user posted image sam kaj hudiča rabmo 5 različnih škarjic za nohte in še kej kar mamo po več kosov se najde???!! pa črpalke pa koš za plenice pa vrtiljak za na zibko... sej sm fuuuuuuuuuuuul hvaležna ampak hkrati žalostna ker mi ni pustu veselja da bi loh zbirala... user posted image jao jao jao te moški!!!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
2.4.2010 21:56:46   
MaliMišek

midva z mojim mava pa tko romantični petek; on sedi v dnevni in navija oddajo zdravje, pesem; Svi so venci veli (al neki tazga), bere nek članek o vzgoji otrok, jst pa v jedilnici na rr in na eni igrci hkrati, oba pa pojeva (prej omenjeno pesem) na glas in se smejiva k pri norcih!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image da vaju nau kdo prjavu user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
2.4.2010 21:57:19   
Anonimen

ja k zdej maš še zadnjo šanso!!!user posted image user posted image

O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnesuser posted image Deciuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
2.4.2010 21:57:29   
krtkova
no, zdej je pa oddaje konc!user posted image  ti šment, na Odmeve se pa res ne znam zabavat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.4.2010 21:58:27   
krtkova
O sta pa res romantična. Da ti ne govorim o najini romantiki. Me je peljal v šoping in s tem mislil, da je vse opravil in šel na fitnesuser posted image Deciuser posted image

po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.4.2010 21:59:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
nax - nisi samo zdej med najbolj suhimi ampak boš tud pol user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj po slikah sodeč user posted image

drgač pa srake... dons je šel moj user posted image SPET v Baby Center in je nabavu svega in svašta in sm bla pol kr mal užaljena ker me ni uzel sabo... user posted image sej vem da je ves navdušen ob prihodu user posted image sam kaj hudiča rabmo 5 različnih škarjic za nohte in še kej kar mamo po več kosov se najde???!! pa črpalke pa koš za plenice pa vrtiljak za na zibko... sej sm fuuuuuuuuuuuul hvaležna ampak hkrati žalostna ker mi ni pustu veselja da bi loh zbirala... user posted image jao jao jao te moški!!!

Dej ne s takimi izjavami. A ne vidiš, da se mi že zdej preveč zdiuser posted image

A si ti sploh kdaj zadovoljnauser posted image Če te dec pelje v šoping in sam ti zbiraš ni ok, če gre pa sam in tebe doma pusti in ti privleče en kup krame domov pa spet ni okuser posted image (ps sej veš, da te štekam)

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
2.4.2010 22:00:52   
Anonimen

po moje vseen boljš, kot pa da ti dam prinese 5 kosov škarjic za nohte za Taia!!user posted image user posted image user posted image

ja sej. Dobr, da sem bila danes z njim v BC, ker mi je prinesel ene 3 apsiratorje za nos. Če bi bil sam, bi verjetno kar vse domov privlekel.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
2.4.2010 22:00:59   
candy24
neka_noč - iskrene čestitke ob rojstvu Žaka!!! user posted image

Drugače pa se user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image ob branju vaše debate. Ste kdaj razmišljale, da bi ustanovile stand - up comedy skupino? user posted image Ziher bi služile mastne pare... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.4.2010 22:02:21   
MaliMišek
Bcljka najbolš da mu vrneš in greš naslednjič ti sama v šoping user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.4.2010 22:02:46   
petrca2507
Ej....srake...sam en film sm šla pogledat, pa mam 4 strani za prebrat. user posted image

MM...če hočeš bit len in zavaljen pes, ki na vsake tolk mal zalaja, pol si lahko buldog. user posted image

Vidm, da nas je masha začela dohajat. user posted image

Glede tortic v Mihaleku. Kdaj ste že zmenjene? Mogoče še jst med službo priltim. Saj veste...malca mora bit. user posted image

nax...kako so ti lahko tolk naračunal. user posted image Men se zdi tole čist preveč.

bcljka...a posodiš še men mal tvojega user posted image ? Danes sem kljukala po seznamu, ki ste mi ga enkrat poslale in sem vidla, da v bistvu sploh še nč nimam. user posted image Mal se tolažim s tem, da mam še ogromno časa, ampak sem vseeno mislila, da imam že cel kup svari.

Tkole...za danes imam dost in grem počasi v ležeči položaj. Vas preberem jutri zjutraj. user posted image Lahko noč ter lepe in mirne sanje vsem.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.4.2010 22:03:00   
Anonimen

Pomoje imata onedva to standardne petke, tako, da so sosedje že navajeni, zato se pa nočeta drugam preselit, ker bi bilo nevarno.

Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.4.2010 22:04:42   
krtkova

Pomoje imata onedva to standardne petke, tako, da so sosedje že navajeni, zato se pa nočeta drugam preselit, ker bi bilo nevarno.

ja točno tko, tle so že vsi, k jih moj posluh lahko ubije - umrli! Le trdoživi so še ostal!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.4.2010 22:05:12   
MaliMišek

user posted image zdej sm pa skor umrla od smeha, ko sem to prebrala user posted image

ja točno tko, tle so že vsi, k jih moj posluh lahko ubije - umrli! Le trdoživi so še ostal!!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 2.4.2010 22:08:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
2.4.2010 22:06:54   
krtkova
Jst sm se nečesa domislila; glede na to, da ob petkih ni na TV nič pametnega (OK, razen Na zdravje oddaje user posted image ), bomo zdej začele hodit na tortice ob petkih zvečer. In to zdaj, ko bo toplo (če vprašaš moje drevo, bo to kmalu user posted image ) nekam ven, na kak vrt. Zraven bomo postavile en klobuk in se šle stand up comedy!!!

Kaj menite???

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
2.4.2010 22:09:37   
MaliMišek

Jst sm se nečesa domislila; glede na to, da ob petkih ni na TV nič pametnega (OK, razen Na zdravje oddaje user posted image ), bomo zdej začele hodit na tortice ob petkih zvečer. In to zdaj, ko bo toplo (če vprašaš moje drevo, bo to kmalu user posted image ) nekam ven, na kak vrt. Zraven bomo postavile en klobuk in se šle stand up comedy!!!

Kaj menite???

Tako bomo združile prijetno s koristnim user posted image . Zabavale se bomo in zraven še zaslužile za tortice user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
2.4.2010 22:10:38   
krtkova
MM - ja! Točno tko!!!
maš ZSuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
2.4.2010 22:10:41   
Anonimen

Kaj menite???

In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarijeuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
2.4.2010 22:14:26   
krtkova
In kdo misliš, da bo poslušal naše bedarijeuser posted image

ja, kdo kdo?? mimoidoči!! Sej mogoče nam bodo pa plačeval, da nehamo. Kaj pa veš, sprosti se in se prepusti toku, naj te življenje preseneti.....user posted image user posted image user posted image

jaooooooo, kolk pa jst že nakladam!!!
ša mal pa bom raj velikonočni zajtrk napadla, bo bolj pametno.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
2.4.2010 22:18:24   
MaliMišek
Sej ni važno zakaj nam plačajo....važno je, da bomo imele za tortice user posted image .

Krtkova ZS is back!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!