|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.4.2010 21:26:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bednauser posted image Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. 

Glede na to, kok čvekam tukaj gor, upam tudi jaz, da bom danes kakšenga pobarvala.

Sem te že hotla vprašat če si tok vsestranska, da hkrati pišeš in barvašuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.4.2010 21:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bednauser posted image Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. 

KKAAAAAAJJJ???? Ne morem verjeti!!!! jst pa OBOŽUJEM ta praznik (ta, pa martinovo) - men se tok sline cedijo, že sam k govorimo o tem, da upam, da bom dons spala, da ne b dooolga noč!!!

To je pa k tist k čakaš, da dedek mraz prinese darila.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.4.2010 21:27:08   
MaliMišek

na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani).user posted image user posted image user posted image

Ne rabš....najbolš da ti lepo ponoč spiš, jst bom pa čuvala tvoje velikonočne dobrote user posted image . Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.4.2010 21:28:00   
Anonimen

na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani).user posted image user posted image user posted image

Kaj da pol tud ti ne boš mogla pridt do zajtrkauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.4.2010 21:28:13   
MaliMišek

cojka pojma nimam od kje jim tak znesek. Me je kar zabil, ko sem videla. Sploh mi ni jasno. Moram it v pisarno in mal naštudirat. Jaz sem pa ravno premišljevala kaj bom kej kupila. Očitno ničuser posted image , ker me hočejo oskubit. 

Preračuni si, da se niso kej zmotil user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.4.2010 21:30:56   
krtkova

ne ne, jst bom vedla, kje jo lahk odvežeš in si narediš dostop do dobrot!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu user posted image .

kjera pasma pa boš??

< Sporočilo je popravil krtkova -- 2.4.2010 21:31:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.4.2010 21:34:02   
Anonimen

ne ne, jst bom vedla, kje jo lahk odvežeš in si narediš dostop do dobrot!user posted image user posted image

kjera pasma pa boš??

Sam, da ti jih ne bo prej kuža MM pojedel.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.4.2010 21:34:35   
MaliMišek

kjera pasma pa boš??

user posted image kaj pa vem......lohk bi bla edin kaka zavaljena pasma...pa mi zdej nobena ne pade na pamet user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.4.2010 21:34:53   
anajrim
Ko tole berem se pa samo lahkpo še:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.4.2010 21:36:25   
MaliMišek
Nax sej jajca bodo ostala....za ostalo pa ne garantiram user posted image . Drugač ima pa Krtkova srečo, ker moj prav, da sem itak preveč štorasta da bi prlezla do njenga balkona user posted image .

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.4.2010 21:37:38   
krtkova
ha ha ha ha bravo user posted image  od MM!! Zaslužiš si nove feltne!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.4.2010 21:38:28   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ko tole berem se pa samo lahkpo še:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boljš taka reakcija, kot pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

se vidi, da nam je hudičevo dolgčas!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:39:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.4.2010 21:41:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

masha - jaz jih mam +13user posted image , v torek jih bo pa verjetno +15user posted image
Mogoče se bo slišalo žleht, a me vseeno malo veseli da očitno nisem edina. :( Me zanima če mi bo v četrtek ginekolog kaj omenil na pregledu.

O. tako se naslajaš nad mojo kilažouser posted image user posted image user posted image Packauser posted image user posted image user posted image
Hec - upam, da si se že navadila na naše fore

Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki goruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.4.2010 21:41:29   
MaliMišek

ha ha ha ha bravo user posted image  od MM!! Zaslužiš si nove feltne!!user posted image user posted image

Packa user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.4.2010 21:42:34   
Anonimen

Nax sej jajca bodo ostala....za ostalo pa ne garantiram user posted image . Drugač ima pa Krtkova srečo, ker moj prav, da sem itak preveč štorasta da bi prlezla do njenga balkona user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.4.2010 21:43:16   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

masha - jaz jih mam +13user posted image , v torek jih bo pa verjetno +15user posted image
Mogoče se bo slišalo žleht, a me vseeno malo veseli da očitno nisem edina. :( Me zanima če mi bo v četrtek ginekolog kaj omenil na pregledu.

O. tako se naslajaš nad mojo kilažouser posted image user posted image user posted image Packauser posted image user posted image user posted image

Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki goruser posted image user posted image user posted image

To pa zihr!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.4.2010 21:43:51   
krtkova

skregana sm s tabo zarad te izjave!!!user posted image user posted image user posted image

Packa user posted image !

hi hi hi hi user posted image user posted image user posted image

pa sej veš, da v resnici s tabo držim noooooooooooooooo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.4.2010 21:44:31   
Anonimen
A se je cojka ustrašila MM, pa je šla jajca pa ostalo skrivat? cojka nič bat, sej je MM rekla, da jajc ne mara. 

Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.4.2010 21:45:36   
Masha_M
Hahahah, ni to naslajanje, to je samo v stilu "v družbi je lepše", pa četudi je to družba v okroglosti. :P

Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.4.2010 21:46:29   
MaliMišek
Krtkova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.4.2010 21:46:45   
Anonimen

skregana sm s tabo zarad te izjave!!!user posted image user posted image user posted image

Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a neuser posted image Sej veš, da ste vse tok lepe nosečkeuser posted image sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.4.2010 21:47:28   
MaliMišek

A se je cojka ustrašila MM, pa je šla jajca pa ostalo skrivat? cojka nič bat, sej je MM rekla, da jajc ne mara. 

user posted image sej tud do Bleda ne morem, sem preokrogla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:47:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.4.2010 21:48:30   
MaliMišek

Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a neuser posted image Sej veš, da ste vse tok lepe nosečkeuser posted image sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete.

Kam bi ti šla!? Smo prav vesele ko prideš čvekat k nam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......