Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bedna Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. Glede na to, kok čvekam tukaj gor, upam tudi jaz, da bom danes kakšenga pobarvala. Sem te že hotla vprašat če si tok vsestranska, da hkrati pišeš in barvaš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bedna Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. KKAAAAAAJJJ???? Ne morem verjeti!!!! jst pa OBOŽUJEM ta praznik (ta, pa martinovo) - men se tok sline cedijo, že sam k govorimo o tem, da upam, da bom dons spala, da ne b dooolga noč!!! To je pa k tist k čakaš, da dedek mraz prinese darila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:27:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani). Ne rabš....najbolš da ti lepo ponoč spiš, jst bom pa čuvala tvoje velikonočne dobrote . Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani). Kaj da pol tud ti ne boš mogla pridt do zajtrka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:28:13
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 cojka pojma nimam od kje jim tak znesek. Me je kar zabil, ko sem videla. Sploh mi ni jasno. Moram it v pisarno in mal naštudirat. Jaz sem pa ravno premišljevala kaj bom kej kupila. Očitno nič , ker me hočejo oskubit. Preračuni si, da se niso kej zmotil .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:30:56
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani). Kaj da pol tud ti ne boš mogla pridt do zajtrka ne ne, jst bom vedla, kje jo lahk odvežeš in si narediš dostop do dobrot! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu . kjera pasma pa boš??
< Sporočilo je popravil krtkova -- 2.4.2010 21:31:39 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani). Kaj da pol tud ti ne boš mogla pridt do zajtrka ne ne, jst bom vedla, kje jo lahk odvežeš in si narediš dostop do dobrot! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu . kjera pasma pa boš?? Sam, da ti jih ne bo prej kuža MM pojedel.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:34:35
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani). Kaj da pol tud ti ne boš mogla pridt do zajtrka ne ne, jst bom vedla, kje jo lahk odvežeš in si narediš dostop do dobrot! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Lohk tud lajam, če bo kdo hotu blizu . kjera pasma pa boš?? kaj pa vem......lohk bi bla edin kaka zavaljena pasma...pa mi zdej nobena ne pade na pamet
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:34:53
|
|
|
|
anajrim
|
Ko tole berem se pa samo lahkpo še:
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:36:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax sej jajca bodo ostala....za ostalo pa ne garantiram . Drugač ima pa Krtkova srečo, ker moj prav, da sem itak preveč štorasta da bi prlezla do njenga balkona .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:37:38
|
|
|
|
krtkova
|
ha ha ha ha bravo od MM!! Zaslužiš si nove feltne!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:38:28
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Ko tole berem se pa samo lahkpo še: boljš taka reakcija, kot pa: se vidi, da nam je hudičevo dolgčas!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 21:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: cojka masha - jaz jih mam +13 , v torek jih bo pa verjetno +15 Mogoče se bo slišalo žleht, a me vseeno malo veseli da očitno nisem edina. :( Me zanima če mi bo v četrtek ginekolog kaj omenil na pregledu. O. tako se naslajaš nad mojo kilažo Packa Hec - upam, da si se že navadila na naše fore Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:41:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ha ha ha ha bravo od MM!! Zaslužiš si nove feltne!! Packa !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Nax sej jajca bodo ostala....za ostalo pa ne garantiram . Drugač ima pa Krtkova srečo, ker moj prav, da sem itak preveč štorasta da bi prlezla do njenga balkona .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:43:16
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: cojka masha - jaz jih mam +13 , v torek jih bo pa verjetno +15 Mogoče se bo slišalo žleht, a me vseeno malo veseli da očitno nisem edina. :( Me zanima če mi bo v četrtek ginekolog kaj omenil na pregledu. O. tako se naslajaš nad mojo kilažo Packa Hec - upam, da si se že navadila na naše fore Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor To pa zihr!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:43:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor skregana sm s tabo zarad te izjave!!! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ha ha ha ha bravo od MM!! Zaslužiš si nove feltne!! Packa ! hi hi hi hi pa sej veš, da v resnici s tabo držim noooooooooooooooo!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A se je cojka ustrašila MM, pa je šla jajca pa ostalo skrivat? cojka nič bat, sej je MM rekla, da jajc ne mara.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:45:36
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka O. tako se naslajaš nad mojo kilažo Packa Hec - upam, da si se že navadila na naše fore Hahahah, ni to naslajanje, to je samo v stilu "v družbi je lepše", pa četudi je to družba v okroglosti. :P
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:46:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor skregana sm s tabo zarad te izjave!!! Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a ne Sej veš, da ste vse tok lepe nosečke sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:47:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A se je cojka ustrašila MM, pa je šla jajca pa ostalo skrivat? cojka nič bat, sej je MM rekla, da jajc ne mara. sej tud do Bleda ne morem, sem preokrogla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 21:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 2.4.2010 21:48:30
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kok se šele men fajn zdi. Ziher sem zdele med najbolj suhimi tuki gor skregana sm s tabo zarad te izjave!!! Ja verjamem ja. Zameriš mi do konca, a ne Sej veš, da ste vse tok lepe nosečke sicer sem ugotovila, da sploh ne vem, kaj iščem tuki gor, ker nimam več tapravega bauhija. Ampak jaz se ne dam. Me ne odženete. Kam bi ti šla!? Smo prav vesele ko prideš čvekat k nam
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......