Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 30.3.2010 21:58:40
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Srake...neki vam morm povedat...sem čist prijetno vznemirjena - dans me je moj predragi mož ektremno presenetu...sm še v še čist totalnem šoku! Je nekaj pripeljala express pošta in mi je dal da odprem, notr pa verižca in obesek z diamantki ...nč jasn! Zdej probam izvrtat kaj je ušpiču . Mogoče hoče jutr gledat Barco po tvju Oooooooo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 30.3.2010 22:07:23
|
|
|
|
mkbk
|
ja in sm tooook navdušena , da me je zdaj ozmerju in mi reku, da sm materialistka, mislm, kera pa ne bi bla vesela presenečanja kar tako ,pa še kuhno je pospravu.... ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 30.3.2010 22:08:50
|
|
|
|
mkbk
|
sam, živa, bi se pa res lahko zjasnil, kaj zdej glede povijanja, saj menda ni tok težko met malo bolj poenotene medicinske prakse....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 30.3.2010 22:15:55
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ja in sm tooook navdušena , da me je zdaj ozmerju in mi reku, da sm materialistka, mislm, kera pa ne bi bla vesela presenečanja kar tako ,pa še kuhno je pospravu.... ... Naj ponovim: oooooooo . Srečka nosečka!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 7:33:03
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ja in sm tooook navdušena , da me je zdaj ozmerju in mi reku, da sm materialistka, mislm, kera pa ne bi bla vesela presenečanja kar tako ,pa še kuhno je pospravu.... ... Naj ponovim: oooooooo . Srečka nosečka! opa...sm kr mau fous drugace pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 7:42:33
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kengurujček jaz sem ga kar hitro dala notri - moje vse tri, pa noben nima težav s hrbtenico...včasih je priročen, ko se ti ne da porivat vozeka ... lupinica moji so bili v avtu, na obiskih - potem ko so se zbudili, so jih tako ali tako imeli v rokah , v trgovini, zdravniku,....in dokler so lepo spali notri, jih nisem dajala ven... sem bila pa jaz včeraj v šopingu, kupila sem dudike za aventove flaške, dudiko z medvedekom Pujem, držalo za dudiko, torbico za dudiko in blazinice za mamico...sem hotela še pajacke, pa sem se kar obrnila, ker me je moj že čudno pogledal ...sem pa ugotovila, da imam kar dosti zimskih oblačil seveda od mojih, bolj malo pa poletnih, tako da bo treba kmalu spet v šoping ...pa še pospravila sem otroško sobo, ne vso, ker mi je ostal še kavč poln cunj, ampak sem na dobri poti .....zdaj me čaka samo še spalnica in komaj čakam, da že zaspim v svoji postelji, ne pa v dnevni sobi
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 7:53:54
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Sprašujem pa sledeče, glede na to da ste tortojedke: a bi katera šla z mano (mi delat družbo) naslednjo sredo (ne jutr), DOPOLDNE na tortico, lokaciji sta dve možni: - slaščičarna Mihalek v Šiški - home made mljask torte - BTC kvaježe, aja Zvezda No, da vidm, a bo kera sploh kej odgovorila. Aja, pa rabm družbo, ker za razliko od Krtkove sem jez res v depri hm a jst pa nism bla??? in če bom imela pomanjkanje sladkega v krvi, lahko zelo hitro padem ponovno v hudo depro!! Sem za Mihelaka , samo predlagam, da sva naslednji teden na vezi, da bom vidla kako in kaj točno!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 7:55:12
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 lupinica moji so bili v avtu, na obiskih - potem ko so se zbudili, so jih tako ali tako imeli v rokah , v trgovini, zdravniku,....in dokler so lepo spali notri, jih nisem dajala ven... Pa ti je kdo razložil, zakaj tako lepo spijo notri? Nam so na MŠ. Ker nimajo dovolj kisika!! In potem mamice mislimo; ah, sej jim je luštno notri, poglej kako pridno spijo. Torej, kot so že vse rekle - ne več kot 40 min!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:01:10
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, evo zdej pa še uradni pozdrav! Naj vam sporočim, da sm včeraj peljala oceniti moj avto potencialnemu kupcu (pač ena firma). Ocenil mi ga je na toliko, kot so stale omare za otroško sobo + drobnarije zadnjič v Ikei!!! Zelo sm bila razočarana. Je pa res rekel, da tko lepo ohranjenega in negovanega (pri tej starosti avta) pa še ni videl. Spat sm šla ob 8.30!!!!! Spala do 23h, bila uro in pol pokonci, nato spala do jutra (vmes sem le zapirala okna zarad nevihte). Sm dons kr mal boljš!! Zadnji dan v službi!! MKBK - matr, tale tvoj je pa car!!! Kok te je pa lepo presenetil!! Pa že veš, kaj se skriva za tem??? Dvomim, da Barcina tekma (moj ma tle srečo, ker tud če on ne bi gledal Barce, jo bom jaz!!!). Drugače pa komaj čakam, da greš še ti na dopust, da začnemo mal dopoldne harati skupaj naokoli!!! Živa - imam nalepke zate, sam še v kuverto jih dam in pošljem!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:08:27
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Živa - imam nalepke zate, sam še v kuverto jih dam in pošljem! Nalepke v kuverti, ne se ustrašit, je še nekaj lepega propagandnega materiala zraven (prilagojenega), ker bi bilo mal hecno, da pošiljam sam nalepke v kuverti (so se namreč videle) - aja, pošiljam namreč iz službe.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:30:44
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krti vsako leto nekaj novega povedo, pa da kaka stvar ni vredu, poleg tega če pa pogledaš, da se pelješ iz enega konca do drugega konca slovenije, je lahko več kot 40 minut - recimo do nas do morja, ali do bleda, ga nisem nikoli budila vmes, ampak ko smo prišli na cilj, pa z nobenim otrokom ni nič narobe... pri nas v MŠ sploh niso omenjali nič v zvezi glede lupinice, kengurujčkov, košare, zgleda da samo v lj .... krti še malo pa RD, a sem spet kaj zamešala, kakor vedno?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:37:10
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobor jutro srake! Samo še 2x grem v službo . Jupiiiiiiiiii Krtkova upam, da si kuverto z nalepkami tud odposlala, da nisi kot jaz, ko napišem mail in pozabm dat send . Naj že mineta ta dva mesca, da ne bom več tolk pozabljiva . Amazonka jst sm tud vedno za sladko . Mkbk ti maš pa res zlatega . Bom danes doma na dolgo in široko razložila, kako te je tvoj prijetno presenetil...pa da vidm, če bo dobil kakšno asociacijo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:37:57
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 lupinica moji so bili v avtu, na obiskih - potem ko so se zbudili, so jih tako ali tako imeli v rokah , v trgovini, zdravniku,....in dokler so lepo spali notri, jih nisem dajala ven... Pa ti je kdo razložil, zakaj tako lepo spijo notri? Nam so na MŠ. Ker nimajo dovolj kisika!! In potem mamice mislimo; ah, sej jim je luštno notri, poglej kako pridno spijo. Torej, kot so že vse rekle - ne več kot 40 min!! se podpisem pod tole - res je IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 krti vsako leto nekaj novega povedo, pa da kaka stvar ni vredu, poleg tega če pa pogledaš, da se pelješ iz enega konca do drugega konca slovenije, je lahko več kot 40 minut - recimo do nas do morja, ali do bleda, ga nisem nikoli budila vmes, ampak ko smo prišli na cilj, pa z nobenim otrokom ni nič narobe... pri nas v MŠ sploh niso omenjali nič v zvezi glede lupinice, kengurujčkov, košare, zgleda da samo v lj .... zato se je pa potrebno ustaviti, otroka ven, da se pretegne...naredi se pocitek izven lupinice - nasa je vedno spala k angelcek v lupinci pa sem jo vseeno vzela ven - itak je pol po parih metrih spet nazaj zaspala glede mš je pa tako - ne govorijo vedno isto ker se tudi njim navodila zamenjajo oz. pred leti so menili da je nekaj prav potem so pa ugotovili da je nekaj drugega bolj ok ko smo ze pri tem - povejte mi ve ki ste zdaj hodile v mš - ce nam voda odtece v kolikem casu moramo v porodnisnico - nam so rekli naj se kar takoj odpravimo - sprasujem zato ker baje so pol leta kasneje rekli da si loh doma se do 24 ali celo 48 ur - a je to res
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:42:10
|
|
|
|
krtkova
|
nataša - tole z lupinico in kako ni dobra za pikce poslušam že nekaj let, tako da to ni neka nova teorija. Ja, ja, še slabe 3 tedne in praznujem. Kako si si pa to zapomnila??? Kdaj maš pa ti?? katrinka - nam so rekli, da TAKOJ. IN da če maš štenge - pokliči rešilca - nujno!!! A ti je odtekla????? MM - ne, nism še poslala, mam na mizi. Ampak ker je miza tko prazna (pospravljena že), je edino kar je na mizi to, zato upam, da ne pozabim!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:45:26
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro! Zadnje 2 dni so pa kr poučne debate tukaj. Tole o lupinci in prevažanju je zgleda zelo na novo. Moja prijateljica, ki je lani februarja rodila, ni imela takih predavanj. Sej je vse lepo in prav, da je otroček kratek čas v lupinci. Ampak za nekoga, ki gre na izlet iz Murske Sobote do Kopra to pomeni, da se vsaj 2x vmes ustavi. In na koncu si lahko na izletu le kratek čas. Drugač sem pa dons tud jst super spala. Ponoči se niti ne bi zbudila, če moj ne bi plezal čez mene in zapirl okna. Men ni bilo nič jasno, kaj se dogaja. Šele zjutraj sem zvedla, da je bilo neurje ponoč.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:46:22
|
|
|
|
MaliMišek
|
Katrinka nam so v MŠ rekli da, nič ne kličem, nič ne sprašujem, grem takoj v porodnišnico!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:47:42
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - ne, nism še poslala, mam na mizi. Ampak ker je miza tko prazna (pospravljena že), je edino kar je na mizi to, zato upam, da ne pozabim!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:53:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Dobro jutro! Zadnje 2 dni so pa kr poučne debate tukaj. Tole o lupinci in prevažanju je zgleda zelo na novo. Moja prijateljica, ki je lani februarja rodila, ni imela takih predavanj. Sej je vse lepo in prav, da je otroček kratek čas v lupinci. Ampak za nekoga, ki gre na izlet iz Murske Sobote do Kopra to pomeni, da se vsaj 2x vmes ustavi. In na koncu si lahko na izletu le kratek čas. Sej zato se pa na začetku, ko je otrok še v lupinici, ne odločaš in greš samo na izlet iz MS v KP, če se pelješ pa na morje in pot traja dlje časa, si moraš pa vzet več časa za potovanje, da lahko vmes vzameš otroka iz lupinice za približno 15 minut, da se nadiha in raztegne. Je pa stvar vsakega starša da se odloči kako pa kaj bo ravnal v tem primeru. Je pa res, da zdaj že povsod slišiš, kako otroci naj ne bi bili predolgo v lupinici.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 8:59:40
|
|
|
|
krtkova
|
vidim, da si nisem edina pridno zapiskov delala na MŠ!! Bravo MM!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:00:32
|
|
|
|
katrinka
|
ne ne ni voda odtekla - bog ne daj...punce jaz sem velik za vami...dete nima dovoljenja da vn pride se 20t aha - torej so vam enako povedal k men...sprasujem zato ker je znanka moja rodila letos januarja in smo sli sincka pogledat, cestitam...itd...in ona govori kako se je vse zacel...mene je na rit vrgel...njej je voda odtekla popoldne enkrat in je cakala do ene 8-9 zjutraj naslednji dan da je sla v porodnisnico - in zakaj: njen odgovor je bil da ji ni bilo do tega da ponoci rodi...mene je tok sokiral da obup...no, glede nato da more najprej cik skadit preden si cajt vzame za dojenje me ne bi smel nic vec presenetit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:04:46
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst k sreči problemov z dolgo vožnjo ne bom imela. Odkar je od LJ do Jesenic skoraj celo pot avtocesta, smo v dobre pol urce gor. Do mojih staršev bom imela 6km, do tasta in tašče pa 15km. Se mi pa zdi, da bodo takrat bolj oni hodil k nam na obisk, kot mi k njim. Danes imam pa dan, ko bi samo jedla, jedla, jedla, .... Zdejle sem zmazala celo Milko s karamelo in že gledam, kaj bi še dala v usta.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:10:33
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka no, glede nato da more najprej cik skadit preden si cajt vzame za dojenje me ne bi smel nic vec presenetit bljah ogabno. Ej ampak res, tist z vodo še nekak, ampak čik preden gre dojit, a ga ne more po dojenju, da vsaj 3 ure mine. Drugač bo čist dojenčka zadela. No ja, vsak po svoje.
< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 31.3.2010 9:11:42 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:11:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova vidim, da si nisem edina pridno zapiskov delala na MŠ!! Bravo MM!! In to sem vedla iz glave , mi ni bilo potrebno plonkat iz zapiskov . Petrca ti kr jej....dokler te še vse ne tišči .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:15:48
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca ti kr jej....dokler te še vse ne tišči . Morm nadoknadit vse premalo dobljene kilograme.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 31.3.2010 9:16:13
|
|
|
|
mkbk
|
Petrca -jst sm si šla že takoj zjutri v dunajsko pekarno po rogljišek, ker mi je zjutri na poti v službo neumorno krulilo po želodcu...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......