|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.3.2010 21:58:40   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Srake...neki vam morm povedat...sem čist prijetno vznemirjena - dans me je moj predragi mož ektremno presenetu...sm še v še čist totalnem šoku! Je nekaj pripeljala express pošta in mi je dal da odprem, notr pa verižca in obesek z diamantki user posted image user posted image user posted image user posted image ...nč jasn! Zdej probam izvrtat kaj je ušpičuuser posted image user posted image . Mogoče hoče jutr gledat Barco po tvju user posted image

Oooooooo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.3.2010 22:07:23   
mkbk
ja in sm tooook navdušenauser posted image user posted image , da me je zdaj ozmerju in mi reku, da sm materialistka, mislm, kera pa ne bi bla vesela presenečanja kar tako ,pa še kuhno je pospravu....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.3.2010 22:08:50   
mkbk
sam, živa, bi se pa res lahko zjasnil, kaj zdej glede povijanja, saj menda ni tok težko met malo bolj poenotene medicinske prakse....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.3.2010 22:15:55   
živa

ja in sm tooook navdušenauser posted image user posted image , da me je zdaj ozmerju in mi reku, da sm materialistka, mislm, kera pa ne bi bla vesela presenečanja kar tako ,pa še kuhno je pospravu....user posted image user posted image user posted image ...

Naj ponovim: oooooooo user posted image user posted image user posted image .

Srečka nosečka!

user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 879
31.3.2010 7:33:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Naj ponovim: oooooooo user posted image user posted image user posted image .

Srečka nosečka!

user posted image

opa...sm kr mau foususer posted image

drugace pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 880
31.3.2010 7:42:33   
NATAŠA35
kengurujček jaz sem ga kar hitro dala notri - moje vse tri, pa noben nima težav s hrbtenico...včasih je priročen, ko se ti ne da porivat vozeka user posted image user posted image ...

lupinica moji so bili v avtu, na obiskih - potem ko so se zbudili, so jih tako ali tako imeli v rokahuser posted image user posted image , v trgovini, zdravniku,....in dokler so lepo spali notri, jih nisem dajala ven...

sem bila pa jaz včeraj v šopingu, kupila sem dudike za aventove flaške, dudiko z medvedekom Pujem, držalo za dudiko, torbico za dudiko in blazinice za mamico...sem hotela še pajacke, pa sem se kar obrnila, ker me je moj že čudno pogledaluser posted image user posted image user posted image ...sem pa ugotovila, da imam kar dosti zimskih oblačiluser posted image user posted image seveda od mojih, bolj malo pa poletnih, tako da bo treba kmalu spet v šoping user posted image user posted image user posted image ...pa še pospravila sem otroško sobo, ne vso, ker mi je ostal še kavč poln cunj, ampak sem na dobri potiuser posted image user posted image user posted image .....zdaj me čaka samo še spalnica in komaj čakam, da že zaspim v svoji postelji, ne pa v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
31.3.2010 7:53:54   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Sprašujem pa sledeče, glede na to da ste tortojedke:
a bi katera šla z mano (mi delat družbo) naslednjo sredo (ne jutr), DOPOLDNE na tortico, lokaciji sta dve možni:
- slaščičarna Mihalek v Šiški - home made mljask torte
- BTC kvaježe, aja Zvezda user posted image

No, da vidm, a bo kera sploh kej odgovorila.
Aja, pa rabm družbo, ker za razliko od Krtkove sem jez res v depri user posted image

hmuser posted image  a jst pa nism bla???user posted image
in če bom imela pomanjkanje sladkega v krvi, lahko zelo hitro padem ponovno v hudo depro!!user posted image user posted image  Sem za Mihelakauser posted image , samo predlagam, da sva naslednji teden na vezi, da bom vidla kako in kaj točno!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 882
31.3.2010 7:55:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

lupinica moji so bili v avtu, na obiskih - potem ko so se zbudili, so jih tako ali tako imeli v rokahuser posted image user posted image , v trgovini, zdravniku,....in dokler so lepo spali notri, jih nisem dajala ven...

Pa ti je kdo razložil, zakaj tako lepo spijo notri? Nam so na MŠ. Ker nimajo dovolj kisika!! In potem mamice mislimo; ah, sej jim je luštno notri, poglej kako pridno spijo. Torej, kot so že vse rekle - ne več kot 40 min!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 883
31.3.2010 8:01:10   
krtkova
Jutro,

evo zdej pa še uradni pozdrav!user posted image user posted image

Naj vam sporočim, da sm včeraj peljala oceniti moj avto potencialnemu kupcu (pač ena firma). Ocenil mi ga je na toliko, kot so stale omare za otroško sobo + drobnarije zadnjič v Ikei!!!user posted image user posted image user posted image  Zelo sm bila razočarana. Je pa res rekel, da tko lepo ohranjenega in negovanega (pri tej starosti avta) pa še ni videl. user posted image

Spat sm šla ob 8.30!!!!! Spala do 23h, bila uro in pol pokonci, nato spala do jutra (vmes sem le zapirala okna zarad nevihte).user posted image user posted image  Sm dons kr mal boljš!!

Zadnji dan v službi!!user posted image user posted image user posted image

MKBK - matr, tale tvoj je pa car!!! Kok te je pa lepo presenetil!! Pa že veš, kaj se skriva za tem??? Dvomim, da Barcina tekma (moj ma tle srečo, ker tud če on ne bi gledal Barce, jo bom jaz!!!). Drugače pa komaj čakam, da greš še ti na dopust, da začnemo mal dopoldne harati skupaj naokoli!!!

Živa - imam nalepke zate, sam še v kuverto jih dam in pošljem!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.3.2010 8:08:27   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Živa - imam nalepke zate, sam še v kuverto jih dam in pošljem!user posted image

Nalepke v kuverti, ne se ustrašit, je še nekaj lepega propagandnega materiala zraven (prilagojenega), ker bi bilo mal hecno, da pošiljam sam nalepke v kuverti (so se namreč videle) - aja, pošiljam namreč iz službe.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.3.2010 8:30:44   
NATAŠA35
krti vsako leto nekaj novega povedo, pa da kaka stvar ni vredu, poleg tega če pa pogledaš, da se pelješ iz enega konca do drugega konca slovenije, je lahko več kot 40 minut - recimo do nas do morja, ali do bleda, ga nisem nikoli budila vmes, ampak ko smo prišli na cilj, pa z nobenim otrokom ni nič narobe...

pri nas v MŠ sploh niso omenjali nič v zvezi glede lupinice, kengurujčkov, košare,  zgleda da samo v ljuser posted image ....

krti še malo pa RD, a sem spet kaj zamešala, kakor vedno?user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.3.2010 8:37:10   
MaliMišek
Dobor jutro srake!
Samo še 2x grem v službo user posted image . Jupiiiiiiiiii

Krtkova upam, da si kuverto z nalepkami tud odposlala, da nisi kot jaz, ko napišem mail in pozabm dat send user posted image . Naj že mineta ta dva mesca, da ne bom več tolk pozabljiva user posted image .

Amazonka jst sm tud vedno za sladko user posted image .

Mkbk ti maš pa res zlatega user posted image . Bom danes doma na dolgo in široko razložila, kako te je tvoj prijetno presenetil...pa da vidm, če bo dobil kakšno asociacijo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.3.2010 8:37:57   
katrinka

Pa ti je kdo razložil, zakaj tako lepo spijo notri? Nam so na MŠ. Ker nimajo dovolj kisika!! In potem mamice mislimo; ah, sej jim je luštno notri, poglej kako pridno spijo. Torej, kot so že vse rekle - ne več kot 40 min!!

se podpisem pod tole - res jeuser posted image

krti vsako leto nekaj novega povedo, pa da kaka stvar ni vredu, poleg tega če pa pogledaš, da se pelješ iz enega konca do drugega konca slovenije, je lahko več kot 40 minut - recimo do nas do morja, ali do bleda, ga nisem nikoli budila vmes, ampak ko smo prišli na cilj, pa z nobenim otrokom ni nič narobe...

pri nas v MŠ sploh niso omenjali nič v zvezi glede lupinice, kengurujčkov, košare,  zgleda da samo v lj ....

zato se je pa potrebno ustaviti, otroka ven, da se pretegne...naredi se pocitek izven lupinice - nasa je vedno spala k angelcek v lupinci pa sem jo vseeno vzela ven - itak je pol po parih metrih spet nazaj zaspalauser posted image glede mš je pa tako - ne govorijo vedno isto ker se tudi njim navodila zamenjajo oz. pred leti so menili da je nekaj prav potem so pa ugotovili da je nekaj drugega bolj okuser posted image
ko smo ze pri tem - povejte mi ve ki ste zdaj hodile v mš - ce nam voda odtece v kolikem casu moramo v porodnisnico - nam so rekli naj se kar takoj odpravimo - sprasujem zato ker baje so pol leta kasneje rekli da si loh doma se do 24 ali celo 48 ur - a je to resuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.3.2010 8:42:10   
krtkova
nataša - tole z lupinico in kako ni dobra za pikce poslušam že nekaj let, tako da to ni neka nova teorija.

Ja, ja, še slabe 3 tedne in praznujem. Kako si si pa to zapomnila??? Kdaj maš pa ti??

katrinka - nam so rekli, da TAKOJ. IN da če maš štenge - pokliči rešilca - nujno!!! A ti je odtekla?????

MM - ne, nism še poslala, mam na mizi. Ampak ker je miza tko prazna (pospravljena že), je edino kar je na mizi to, zato upam, da ne pozabim!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
31.3.2010 8:45:26   
petrca2507
Dobro jutro!

Zadnje 2 dni so pa kr poučne debate tukaj. user posted image
Tole o lupinci in prevažanju je zgleda zelo na novo. Moja prijateljica, ki je lani februarja rodila, ni imela takih predavanj. Sej je vse lepo in prav, da je otroček kratek čas v lupinci. Ampak za nekoga, ki gre na izlet iz Murske Sobote do Kopra to pomeni, da se vsaj 2x vmes ustavi. In na koncu si lahko na izletu le kratek čas. user posted image

Drugač sem pa dons tud jst super spala. Ponoči se niti ne bi zbudila, če moj user posted image  ne bi plezal čez mene in zapirl okna. Men ni bilo nič jasno, kaj se dogaja. Šele zjutraj sem zvedla, da je bilo neurje ponoč.

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
31.3.2010 8:46:22   
MaliMišek
Katrinka nam so v MŠ rekli da, nič ne kličem, nič ne sprašujem, grem takoj v porodnišnico!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 891
31.3.2010 8:47:42   
MaliMišek
MM - ne, nism še poslala, mam na mizi. Ampak ker je miza tko prazna (pospravljena že), je edino kar je na mizi to, zato upam, da ne pozabim!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 892
31.3.2010 8:53:02   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Dobro jutro!

Zadnje 2 dni so pa kr poučne debate tukaj. user posted image
Tole o lupinci in prevažanju je zgleda zelo na novo. Moja prijateljica, ki je lani februarja rodila, ni imela takih predavanj. Sej je vse lepo in prav, da je otroček kratek čas v lupinci. Ampak za nekoga, ki gre na izlet iz Murske Sobote do Kopra to pomeni, da se vsaj 2x vmes ustavi. In na koncu si lahko na izletu le kratek čas. user posted image

Sej zato se pa na začetku, ko je otrok še v lupinici, ne odločaš in greš samo na izlet iz MS v KP, če se pelješ pa na morje in pot traja dlje časa, si moraš pa vzet več časa za potovanje, da lahko vmes vzameš otroka iz lupinice za približno 15 minut, da se nadiha in raztegne. Je pa stvar vsakega starša da se odloči kako pa kaj bo ravnal v tem primeru. Je pa res, da zdaj že povsod slišiš, kako otroci naj ne bi bili predolgo v lupinici.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 893
31.3.2010 8:59:40   
krtkova
vidim, da si nisem edina pridno zapiskov delala na MŠ!! Bravo MM!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.3.2010 9:00:32   
katrinka
ne ne ni voda odtekla - bog ne daj...punce jaz sem velik za vami...dete nima dovoljenja da vn pride se 20tuser posted image
aha - torej so vam enako povedal k men...sprasujem zato ker je znanka moja rodila letos januarja in smo sli sincka pogledat, cestitam...itd...in ona govori kako se je vse zacel...mene je na rit vrgel...njej je voda odtekla popoldne enkrat in je cakala do ene 8-9 zjutraj naslednji dan da je sla v porodnisnico - in zakaj: njen odgovor je bil da ji ni bilo do tega da ponoci rodi...mene je tok sokiral da obup...no, glede nato da more najprej cik skadit preden si cajt vzame za dojenje me ne bi smel nic vec presenetituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
31.3.2010 9:04:46   
petrca2507
Jst k sreči problemov z dolgo vožnjo ne bom imela. user posted image   Odkar je od LJ do Jesenic skoraj celo pot avtocesta, smo v dobre pol urce gor. user posted image   Do mojih staršev bom imela 6km, do tasta in tašče pa 15km. Se mi pa zdi, da bodo takrat bolj oni hodil k nam na obisk, kot mi k njim. user posted image

Danes imam pa dan, ko bi samo jedla, jedla, jedla, .... Zdejle sem zmazala celo Milko s karamelo in že gledam, kaj bi še dala v usta. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.3.2010 9:10:33   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

no, glede nato da more najprej cik skadit preden si cajt vzame za dojenje me ne bi smel nic vec presenetituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bljah ogabno.
Ej ampak res, tist z vodo še nekak, ampak čik preden gre dojit, a ga ne more po dojenju, da vsaj 3 ure mine. Drugač bo čist dojenčka zadela.

No ja, vsak po svoje.

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 31.3.2010 9:11:42 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.3.2010 9:11:28   
MaliMišek
vidim, da si nisem edina pridno zapiskov delala na MŠ!! Bravo MM!!user posted image user posted image user posted image

In to sem vedla iz glave user posted image , mi ni bilo potrebno plonkat iz zapiskov user posted image user posted image user posted image .

Petrca ti kr jej....dokler te še vse ne tišči user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.3.2010 9:15:48   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca ti kr jej....dokler te še vse ne tišči user posted image .

Morm nadoknadit vse premalo dobljene kilograme. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 899
31.3.2010 9:16:13   
mkbk
Petrca -jst sm si šla že takoj zjutri v dunajsko pekarno po rogljišek, ker mi je zjutri na poti v službo neumorno krulilo po želodcu...user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......