amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Hvala, da me razumete. neka_noč vem, da sem šla v zelo tabu temo, ampak se mi zdi, da je to resnica in da ima skoraj vsaka kdaj tak trenutek (kot sta napisale tudi vidve z Natašo). Pa tudi če bi me katera pograjala. Vem, da vam lahko zaupam, ker itak, da nobena ne bo šla vržt svojega otroka z balkona ali v steno, pa čeprav se moraš v tistem trenutku fajn zadržat, da tega ne storiš. Nataša pri nas je trenutno zelo podobno. Prej je bil priden ko bubika, zdej zadnje dni pa obup. Sem že čisto izmučena, ne vem več kaj naj naredim. Zaspi samo pri meni, sploh ko se dere ko nor, noče zaspati v posteljici in zato, da imam mir, ga kdaj kar k nama v posteljo vzamem. No malo sem vam mogla pojamrati. Upam, da niste hude. A mi pustiš Nax, da mal pametujem - probaj naslednje - spucaj nosek s sterimarom - če maš aspirator, ki ga na sesalec priklučiš ga uporabi, potegne čuda ven (če ga nimaš ga imajo v BC) - dvigni ležišče otroka, podloži s kakšnimi knjigami - če se lahko, se pojdi kopat v ful vlažno kopalnico z njim, potem mu fino spucaj nosek, ga toplo zavij, nahrani in ga uspavaj pri sebi - pazi da bo spal z dvignjenim naklonom Predvsem pa relax, vem da bi zdej najraj grizla, ampak sej bo. Veš, grozn je res takrat, ko otroku res ne morš sam pomagat. Ampak vem da si čist zmozgana. Pust forum, izklop telefon, pejd spat.
|