Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 15:40:38
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Uf, tega pa nisem vidla. Pa zdaj gledam o cem Mjavmjav govori. Btw, bi prisla k nam morda? Rabimo nove ljubljanckanke Don't worry. Jo že šuntam. Sicer pa lepo, da bodo fantki na sceni. Ziher bodo puncke cez 18 let vesele dobrih plesalcev. Z ritmom Za našega ne vem če ga ne bo Andraž okužil z jadranjem. Bo to bitka za prevlado interesov. Me pa zanima kako izgleda Irena noseca. Ona je imela ful lepo postavo. In jo bo imela ziher 3 dni po porodu spet. Ah, te sportnice Se še ni prišla pokazat, mene pa tudi ni veliko naokoli. Ampak ja, take sorte bejbe zgledajo ko rožice že kakšen teden po porodu. Think Heidi Klum.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 15:48:03
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Masha ja! moje sanje so bile zelo podobne! Sicer se je v sanjah vse začelo z idealno poroko, potem sta pa sledila dva otročka v razmiku dveh let... ampak dobr... sej je še čas ane Aglaia Evo me! sem že vaša Drugače pa jaz mislim, da se v nosečnosti kar vse poslovijo/mo od svoje lepe postave...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 15:56:02
|
|
|
|
andrazk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Za našega ne vem če ga ne bo Andraž okužil z jadranjem. Bo to bitka za prevlado interesov. Nič prevlade. Čez dan bo jadral če bo želel, zvečer bo plesal, če bo želel. Lahko pa tudi pleše po jadrnici zaradi mene.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 15:59:29
|
|
|
|
mkbk
|
Hojla! Jst nimam čist nč za napisat, berem tu pa tam, pa nimam pretirano velik dela več . Hm. Z Laro sva zaenkrat še doma al pa pred hišo. Pa Filip je spet ves smrkav (ne vem od kje sred poletja, mogoče jim klimo v vrtcu nažigajo in skrivam LAro,da jene bi okužu. Pa cele kolobpoije so to. On zjutraj zagleda Larino zibko in zavpije Rara mn, kar pomeni,dejte Laro ven (ker bi jo mečkal), ubogo detece pa itak še spi in ji ni čisto nič jasno. Men pa tud ne,ker se to zače dogajat že ob 6.10. Tko. Zdle mi je šla mami v vrtec po tamauga, ker se ga še ne upam dvignt, ker sm se na polno zasrala ker sem ga do zadnjega dne dvigovala, zdaj mam pa čist boge vezi in me ful boli čim mal bol migam . Potem ga bom jaz malo animirala, pol ga pa spet mami prevzame, jest pa dojenčka našga . Aja btw. men bo tud mama CSD klicala je mela namreč takele izjave v stilu: jast pa vidm, da bo Filip vedno št.1, al pa za Laro: tale bogi otroček bo pa čist zanemarjen (ker gleda pa leži in ni v naročju), al pa če pride 5 min po podoju k men in vzame tamalo v naročje, tamala, pa če je budna itak skos išče z odprtim kljunčkom, pol sem pa jst spet ful slaba mat k nočm dat za jest otroku, sledijo še izjave ala otrok mora slišat tud kaj mamični glas...blabla, po moje se grem kar sama na csd prijavit, da se bo nehal tole. Ko ji pa povem svoje, sem pa jest občutljiva, mati se pa samo hecajo . Solit!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 15:59:35
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrazk Nič prevlade. Čez dan bo jadral če bo želel, zvečer bo plesal, če bo želel. Lahko pa tudi pleše po jadrnici zaradi mene. Če tole izvede, morava pa obvezno posnet, ker zna biti kak "priceless" moment vmes.
< Sporočilo je popravil Masha_M -- 15.6.2010 16:02:43 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 16:01:08
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav Masha ja! moje sanje so bile zelo podobne! Sicer se je v sanjah vse začelo z idealno poroko, potem sta pa sledila dva otročka v razmiku dveh let... ampak dobr... sej je še čas ane Če pohitiš, ti morda lahko še rata. Zaročena sta že, tako da je še možnost, da bo vse propisno. Evo me! sem že vaša Drugače pa jaz mislim, da se v nosečnosti kar vse poslovijo/mo od svoje lepe postave... Oooo, dobrodošla še tukaj. Matr imam dobre sposobnosti prepričevanja.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 16:09:01
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Sej neki razmišljamo v tej smeri Dobra si, ni kej
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 17:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me spet. Fuzbal gledam. Zivcira me Ronaldo. Pa vuvuzele. O moj bog kako so tecni s tem!!! Ce bi bla jaz tam, bi kaksno ziher komu v grlo zabila Od sprehoda ni blo nic. Ja marjana, nic! Damn it. Prav si imela Masha in Mjav, kaj sem zamudila? Poznata se? Mjav, kdaj imas pa ti pdp? Kdaj se bos porocila? Daj se hitro, dokler se nimas gleznjev zatecenih. Pa dokler se lahko pijes. Hahaha, kaksni krasni nasveti No, jaz pa si nikoli nisem predstavljala, da bom sploh imela otroke. Se manj, da se bom porocila (ah ja, slabi vzorci v otrostvu). Zato pa sem rekla "Eh,budalo!" ko me je sedanji moz zaprosil. Bogi fant, kap ga je zadela. No, zdaj sem pa ful srecna, da sva se porocila. Pa Zoja je tudi ok pridelek. Mkbk, poklici me kaj. Al bom pa jaz tebe. Obljubim, da mi ne bo moz tezil zraven. Pa bom do tebe prisla. Bova sle po Zupi malo spancirat pa na igrisce. Mami pa reci, da si to samouspavanje po meni pobrala. Da bodo imeli otroci kasneje izgovor pri solskem psihologu. Ni hujsega od pomanjkanja materinega glasu ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 17:46:17
|
|
|
|
pupa*81
|
ja jst tudi živciram ob ronaldu in vuvuzelah, še bol pa ob komentarjih berganta (pa še un smeško k se z glavo v zid buta) no sej dolgo ne bo več trajalo... še tamala se dere zraven k je tolk bedna tekma ja aglaia kr pridi, če pa se ti bo dalo v 5 štuk boš pa kr še k meni pršla da ti ne bo treba hitet domov jst sm tudi vedno govorila da se ne bom poročila, pa se je tudi pr meni najdlo eno budalo k me je spravlo k pameti kolk smo lahk srečne ane, sploh nismo vedle kaj zamujamo (pa ne hecam se, meni je res nadsuper da sva se poročila) mkbk uh, vzem malo šugarja za prenašanje mame pa čimveč adrenalina pri nasledni rundi/obisku ajd, grem helpat možu pri tolaženju nogometne-NE-navdušenke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 17:59:22
|
|
|
|
amazonka3
|
uf Aglaia, hvala za kompliment. Sem te pa želela opomnit, da je treba sam še mal srat za novo zvezdico hmmmm, pa za Tivoli, anyone, next week??? matr, ko da fehtam klele...bom samo še tokrat vprašala.. valda velja za enokosne in dvokosne ne morem več tipkat tamal je priklopljen.....badmama z eno roko je težko...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 19:39:02
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 masha, anajrim, katrinka, in ostale nosečke...ali se vaši otročki tud raztegujejo in obračajo v trebuščku, da vse boli? Pri men je včasih kakšen gib tako čuden, da moj dragi že misli, da se je začel dogajat. moje dete precno lezi in mislim da to pretegovanje res fajn obcutim...vcasih mi pa cel trebuh vibrira...hehe sm mislila da so te brce mocne, pocakaj da vn pride in malo zraste - k te fajn brcne med previjanjem vse zvezdice vidis...hehe IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Katrinka, lepo da si se koncno opogumila in zacela malo vec javljati. Saj smo te skoz prosile, da pridi kaj povedat, pa nisi hotela zapustiti ljubljanskih mamic. No, v vsakem primeru si tudi tukaj zelo dobrodosla. Povej kaj o hrani! hehe...a mislis na slikce...hehe, nas je bolj malo noseck sedaj da bi bil isti ucinek...ali pac...bom probala...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 19:43:50
|
|
|
|
candy24
|
neka_noč - menda ne boš zbolela zdaj... Hitro spij eno ledeno kavo! Aglaia... Še 18 dni! Sigurno si full razveselila tasta, ker si šla z Zojo na ZRC. Drugače pa sem diplomirala 6. oktobra 2009. Te zanima še tema diplomske naloge? BTW, v njej sem citirala tvojega tasta! Na podelitev pa sem bila prvič vabljena že v maju, ampak takrat nisem mogla it... Zato se me prestavili na junij. B pa včasih kar malo zavidam, ker bo mladi raziskovalec. Imel bo še boljšo službo, kot jo ima sedaj! Ko bi le jaz imela podobno srečo, ko se bom enkrat podala na trg delovne sile. amazonka - če bom še v enem kosu se ti lahko pridružim naslednji teden v Tivoliju So se pa že začeli vrstiti neprijetni klici... V stilu "se že dogaja kaj?", "te že muči kaj?", "kdaj greš rodit?"... AAAAAA! Če se folk ne bo poboljšal, bom definitivno izklopila telefon.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 20:41:43
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 B pa včasih kar malo zavidam, ker bo mladi raziskovalec. Imel bo še boljšo službo, kot jo ima sedaj! Ko bi le jaz imela podobno srečo, ko se bom enkrat podala na trg delovne sile. mah mu nimaš prou kej zavidat še pred dr bo 100 preklel to odločitev been there, done that
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 20:45:09
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 So se pa že začeli vrstiti neprijetni klici... V stilu "se že dogaja kaj?", "te že muči kaj?", "kdaj greš rodit?"... AAAAAA! Če se folk ne bo poboljšal, bom definitivno izklopila telefon. ja, a nimaš še popadkov? kako pa to, veš, če hočeš it rodit moreš pa... (namesto pikic vstavi poljubne ljudske nebuloze) eh, spet vuvuzele poslušam... zgleda pa da so bli letos vsi komentatorji rtvja na izobraževanju pri alešiču al kdo mogoče ve kaj ima jedrski program S koreje veze z fuzbalom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 20:58:09
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 hmmmm, pa za Tivoli, anyone, next week??? matr, ko da fehtam klele...bom samo še tokrat vprašala.. valda velja za enokosne in dvokosne Jst mam cajt in lahko pridem. Mam pa spet eno vprašanje. Dons sm s CSDja dobila sklep in odločbo za porodniško in nadomestilo. Piše, da sem upravičena do porodniškega dopusta v času od 27.6.2010 do 09.10.2010 in sem za to obdobje upravičena do porodniškega nadomestila v višini **** EUR bruto mesečno. Kaj pa za preostali čas? Bodo šele po rojstvu otroka upoštevali vlogo za nego in varstvo otroka?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 21:21:58
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: candy24 B pa včasih kar malo zavidam, ker bo mladi raziskovalec. Imel bo še boljšo službo, kot jo ima sedaj! Ko bi le jaz imela podobno srečo, ko se bom enkrat podala na trg delovne sile. mah mu nimaš prou kej zavidat še pred dr bo 100 preklel to odločitev been there, done that Mah, boljše da ima službo, kot pa da je brez... Me mora preživljat, pa še en član je na poti. Na doktorat pa se je vpisal še preden je dobil mesto... To, da bo MR, je zgolj naključje in sreča. Ampak naključij menda ni... Eh, že bluzim. Ti si svoj staž mlade raziskovalke potem že zaključila? Na katerem področju že?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 21:32:35
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: candy24 So se pa že začeli vrstiti neprijetni klici... V stilu "se že dogaja kaj?", "te že muči kaj?", "kdaj greš rodit?"... AAAAAA! Če se folk ne bo poboljšal, bom definitivno izklopila telefon. ja, a nimaš še popadkov? kako pa to, veš, če hočeš it rodit moreš pa... (namesto pikic vstavi poljubne ljudske nebuloze) Ravno pred 10-imi minutami me je klicala mati. "A še ni? Še brca? Mene že vsi sprašujejo, če je že..." Obnaša se tako, kot da je ne bom obvestila, ko bom iztisnila njenega vnuka. Joj, sem kar popizdila... Po mojem zato, ker me je pa pred tem klicala tudi tašča... Gresta s tastom na dopust (Danska-Norveška) in ju do 24. junija ne bo in mi je pribila, da naj jih počakam v enem kosu, da se vrneta nazaj... Bog ne daj, da bi slučajno šla prej rodit!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 21:40:23
|
|
|
|
anajrim
|
masha, anajrim, katrinka, in ostale nosečke...ali se vaši otročki tud raztegujejo in obračajo v trebuščku, da vse boli? Pri men je včasih kakšen gib tako čuden, da moj dragi že misli, da se je začel dogajat. Ja pri meni je isto...ravno sedaj ko sedim tu za compom...se mi tako premetava da kar boli in se izboči tudi za 5cm... Grozen občutek....mu ful dogaja...je čisto nogometno razpoložen Petrca - jaz sem 14.6. dobila nakazilo iz Csd..papirje pa sem oddala zacetek maja...mislim da ko dobiš odločbo je potem do naseldnjega 15. v mesecu...pa naj me kera popravi če to ni res Danes sem imela prvi CTG - ja krivulja je zelo lepa...mi je pa sestra rekla da je že tako nizko da lahko vsak čas ven zleze... bomo videli kaj bo in kdaj bo Sem pa tam ležala 1h ker vsakič ko se je mali premaknil se je zgubil utrip, moja G pa zahtava da je 5min neprekinjeno posnet na hrbtu, levem in desnem boku...torej max. 20 min ne pa 1h, sem mislila da bom zapala tam Neka noč - res je bilo čudovito in kar se mene tiče lahko kadarkoli in nujno vse skupaj ponovimo!!! ZGLEDAŠ SUPER:::RESNIČNO::: Candy - spiš pa ko dojenček...super ko bi jaz spala 5h v kosu...hm tega že 3 leta ni več , pa pridna si še vedno hodiš na telovadbo... super...jaz se moram pa drug teden tudi enkrat prikazat...predvsem zaradi drugega dela... Dobro opravi na CTG...se čujemo!!! V četrtek me pa res žal ne bo ker bova šla v Avstrijo...pa naslednjič... NN in Candy - ja ledena kava...mi je bilo včeraj nerodno rečt da bom tudi jaz ledeno kavo...ko pa že na začetku nisem slišala...pol pa tudi ne ...si bosta mislili da imam tako zapacana ušesa , naslednjič jo naročim tudi jaz!!!! Tivoli - jaz sem za... kje in kdaj...??? Candy - ne se razburjat...daj telefon na OFF oziroma se ne javljaj na neželjene klice...ko jaz pokličem pa se le javi
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 21:41:05
|
|
|
|
anajrim
|
Sem pisla post tako kot sem brala...zato je taka zmeda...sorry
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 22:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me nazaj. Pri frizerju je blo super! Sicer sem bla malo zivcna, ker je bil M sam doma z malo, da se ne bo zbudila in tezila za hrano ampak je pridno spala. Ko sem pa prisla domov pa sem ji dala lupcka pa se je takoj zbudila in smo se sli previjat in hranit ... nikoli vec ne dam lupcka specemu otroku! Sem prebrala vse trac casopise. Ti bogi Zlatko Dedic. 4 mesece je bil sam v Nemciji, njegova punca (porocila se bosta poleti) in otrok (Sara) pa v Kopru. On je bil sam v nemciji, ker je hotel na vsak nacin kupiti stanovanje in ne najeti. Pa je trajalo 4 mesece, da ga je nasel, kupil in opremil. Eno stanovanje pa imajo se v kopru. Revcek. Kaj se? Hajdi so sosolci tepli, ko je bila slavna. Zdaj se ona boji, da se bo Lini tudi to zgodilo. Kaj se? Ariana (al kako ji je ime) od Suzane Lendero hodi ze pri 10 mesecih. Pa Nuska Drascek je noseca. Ni da ni. Vse vem. Pupa, ne pretiravaj. V 5 stuk pa ze ne bom hodila Tarja ne mara vuvuzel? Pa fuzbala ne? To je otrok intelektualcev, se vidi Candy, jaaa, povej mi temo! Oziroma mi povej kaj pri bogu si na fedeve citirala tasta. Pa jaz sem tudi slisala to o MR, da jim ni prevec kul. Ampak ce je B zdrzal s temi na zrcu, bo tam tudi. Iz cesa pa on dela doktorat? Aja, klici so se zaceli! Hudo! Pa kar tisci noge skupaj, da se vrnejo vsi dedki in babice. Moja dva sta bla med mojim potiskanjem na Kitajskem, tast in tasca pa v ZDA. Bi bila jaz tudi takrat raje kje drugje kot pa v porodni sobi. Pa naslednjic ko te klicejo, reci da ne mores, da si v bani. Pa da si toplo vodo tocis. Alternativa pa to ... Amazonka, napovedano je ful grdo vreme. Ampak ce bo ok, se morda tudi midve prisvaljkava do Tivolija. Jutri imam ginekologa. Veselim se spet, da ga vidim. Prav pogresala sem ga teh 7 tednov. On pa mene verjetno tudi. Not!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.6.2010 22:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Se to. Mjavmjav, sori. Nic slabega nisem mislila, ko sem Masho vprasala. Spomnim se te. Pa res si (bila) huda! In seveda si dobrodosla med ljubljanskimi noseckami! Vsaka je. Tudi bcljka je bila. Pa se je sama odstranila, ker nismo izvajale stojecih ovacij za njene neumnosti (nic presenetljivega). No, ocitno je itak se vedno tu. In to njeno posredovanje na FB je zal tipicno za ljudi njene "sorte". Ampak resnicno moji nameni niso bili slabi in ne hudobni. Hvala Mashi, da je ustavila tisti dialog preden je sel predalec. Uf, takim bi prav privoscila severno korejo! Bcljka, jutri bo za odstevati se 2 dni. Vse navijamo zate. Naj bo ze cimprej.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.6.2010 7:02:47
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 hmmmm, pa za Tivoli, anyone, next week??? matr, ko da fehtam klele...bom samo še tokrat vprašala.. valda velja za enokosne in dvokosne Jst mam cajt in lahko pridem. Mam pa spet eno vprašanje. Dons sm s CSDja dobila sklep in odločbo za porodniško in nadomestilo. Piše, da sem upravičena do porodniškega dopusta v času od 27.6.2010 do 09.10.2010 in sem za to obdobje upravičena do porodniškega nadomestila v višini **** EUR bruto mesečno. Kaj pa za preostali čas? Bodo šele po rojstvu otroka upoštevali vlogo za nego in varstvo otroka? bos dobila odlocbo za preostali cas v roku par dneh, ce ne pa jih poklici, meni so obe poslali na enkrat - vsaj to, upam da bo tokrat tudi to
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.6.2010 7:15:24
|
|
|
|
Masha_M
|
amazonka: Jaz sem tudi že napisala, tole spodaj. IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Sem pa jaz vsekakor ZELO za kak meeting in/ali sprehod. Prosim spomni(te) se še name, če/ko bo katera zbobnala Srake na kup. ;) Samo toliko, da se ne boš počutila zapostavljeno in/ali ignorirano. ;) Z veseljem se ti/vama/vam pridružim.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.6.2010 9:13:08
|
|
|
|
Masha_M
|
Evo, pa sem nazaj z morfologije. Bolj ali manj je vse okej, razen tega da imam še vedno standardno obupno nizek pritisk (95/55) in zelo zelo visok sladkor, tako da sem dobila napotnico za testiranje cukra na polikliniki. Malemu je fajn v meni, edino trebušček ima malo nadpovprečno velik, tako da je njegova ocenjena teža že 2174g. We'll see kaj bo test pokazal. :)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.6.2010 9:26:33
|
|
|
|
anajrim
|
Masha - drži se...upam da ti ne bo treba na kako dieto zaradi sladkorja... V katerem tednu si ti? Po 32. t se izvaja abdominalna dekompresija in 10 obiskov ti pripada na račun zdravstva...je pa meni moja G rekla da je to predvsem za tiste nosečke ki imajo težava z niskim ali visokim pritiskom...se splača...jaz hodim, nimam sicer težav s pritiskom imam pa z zatekanjem v nart in gležnje...pa mi je bilo super hodit...dane grem spet... Meni pa prav paše tole vreme, ko je hladneje in lahko vsaj noramlno diham...samo da ni dežja...hlad pa naj ostane!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?