Anonimen
|
Hej punce. Se opravicujem, ker se nic ne javim, ampak bolj vas berem, bolj se mi zdi, da bom smetila temo. Ni kaj ... spravite te otroke ven, da se ne bomo vec o dojenckih menile ampak spet nazaj o hrani Torej vam jaz ne bom tezila s tem kako je nasa mala pridna in kako se kuha v lupinici v avtu. No, bom sla se jaz po ovcko pa bo. Pri prababicah je blo pa superfinofajn. Obe sta bili srecni in veseli in obe sta kuhali. Torej sva bila srecna in vesela tudi midva z mozkom Danes grem k frizerju, jutri pa na pedikuro. Se nova ocala pocakam (pa se kaksnih 10 kil shujsam) in se lahko dokoncno poslovim od naziva dojilja. Ce bom pa ful huda, si lahko pa se kaksnega ljubimca umislim Aja, glede dojenckov samo se to. V nedeljo je sla Zoja na obisk k Emi! Jaz sem pa koncno Krti vidla. Ki je btw super suha in sedeca! Z Emico sta pa nadlustni. Zdaj cakamo samo se Laro od mkbk, da ustanovimo bend malh metalk. Zaenkrat Zoja zmaguje z dolzino las. No, pa se pokonci ji stojijo in zato zgledajo se daljsi No, nimam kaj drugega za povedati. Masha, res ne vem kaj se mi je zgodilo. Upam, da cimprej mine Tako kot zelim tebi, da ti "delovni dnevi" cimprej minejo in se lahko v miru posvetis Zaboncku. In Andrazku seveda! Btw, Irena Pfundner je imela mene na aerobiki v Bubi. Pred 3 leti. A je ona tudi noseca? Katrinka, lepo da si se koncno opogumila in zacela malo vec javljati. Saj smo te skoz prosile, da pridi kaj povedat, pa nisi hotela zapustiti ljubljanskih mamic. No, v vsakem primeru si tudi tukaj zelo dobrodosla. Povej kaj o hrani! Marjana, mene tudi glava boli. Klima pravis? NN, lepo se imejte na morju! Sem vidla slikice na fb. Jaz sem si Luka cist drugace predstavljala. Ful mi je vsec, ker je tako ponosen veliki bratec, da se kar vidi. Candy, koliko se? Pa cestitke za podelitev! Kdaj si pa diplomirala, da si imela zdaj podelitev? Btw, v petek sem bila z malo na ZRC pa je prisel mimo en mlad fant pa sem tastu takoj zatezila, ce je tvoj. Pa ni bil. Aja, pa povedal mi je, da tvoj odhaja. Cestitam za novo sluzbo!! Haha, konglomerat MB in LJ Amazonka, ti si nadpridna! In ko bos magistrirala bodo vsi tvoji otroci imeli majcko: moja mami ima talent! Petrca, me veseli, da sta vidva(e) z vesoljckom ok! Pa super, da je bil stricek prijazen. Verjamem, da se je ustrasil, da mu bos tam rodila. Ah ja, ko bi le slo tako hitro ... Aja, se to sem pozabila. Nadmajke ni bilo v soboto. Itak. Ne upa si priti pogledat otroka, ki se ji smili, ker midva nisva pripravljena na njega. In ki ima probleme zaradi moje kave v nosecnosti Se dobro, da imajo njeni starsi kmetijo (go figure!) in ima vsak vikend izgovor, da morajo kaj tam delati. Pa da sta lahko potem moji polsestri tam v lepem dnevu, kot je bil v soboto zaprte v hladni sobi pred televizijo. In potem doma starejsa, ki ima 8 let dela trebusnjake, ker njena mati misli, da bo s tem shujsala. Da bi pa kdaj kaksno knjigo o zdravi prehrani prebrala in malo pazila kaj daje otrokom pa ne Sem pa razocarana nad svojim ocetom, ker se pusti tej cudakinji, da manipulira z otroci proti njemu. Tako mali dve nista vidle Zoje (ker so seveda mogli na kmetijo) in tudi babica se mi je potozila, da ne pridejo k njej na obisk in je sama za vse. Tako potem stara zenicka pri 85 letih kosi travo in reze veje na drevesih. Vcasih pade iz lestvice in samo skomigne z rameni in poje 2 lekadola pa pocaka, da modrice zginejo. Smili se mi. In to mi res ni lepo od oceta, da vsak prosti trenutek prezivijo pri njeni cudaski familiji, babica je pa sama. Me prav zanima kako se bo nadmajka vklopila v okolje, ko se bodo preselili v babicino hiso (no, najprej mora seveda pocakati, da se babica poslovi). Ah, bom nehala, ker postanem slabe volje. Pa vem, da to ni moja bitka. Zelim pa ji vseeno lahko, da se bodo tudi njeni otroci enkrat zavedli kaksna je njihova mati in se tako do nje obnasali na njena stara leta. No, mogoce bo potem tudi rekla, da je kriva kava Zdaj grem pa z otrokom na sprehod. Pa bom ful hitro hodila, da jezo ven spravim. Pa pridem spet. Lep dan vsem.
|