|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
15.6.2010 8:20:04   
anajrim
Letim na ctg pa da vidimo kaj kaže!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
15.6.2010 8:57:32   
amazonka3
Petrca user posted image user posted image , jaz ko sem imela še tamauga v trebuhu, sem bila tako srborita, da bi tega deca zihr kar preteplauser posted image user posted image  Dobro si tole prenesla, jaz ne vem če bi, bi me kap od tega, ker bi se tako prestrašila. Sam da si ti o.k.!

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Doma mi ni nič več prav. Sem kar jokala, ker res nobenih kratkih hlač ne dobim več gor. user posted image   Kako patetično. Ampak tako sem se razširila v bokih, da hlač sploh ne spravim več nase. A je to normalno? A bodo šli boki še kdaj nazaj v prejšnje stanje? Lahko hlače obdržim, ali naj jih kar stran vržem? Mamice, ki že imate izkušnje, svetujte!!!!

He he, ja gre nazaj, ampak ne tako hitro, ko t ti to upašuser posted image user posted image user posted image . A nisi zadnjič v sputniku imela kavbojk gor??
No, po prvem porodu sem jaz nazaj skup lezla ene 8 mesecev, po drugem porodu pa kar hitro, se mi zdi da sem v ene 2 do 3 mesecih kar fajn skup zlezla. No, naj ti bo v tolažbo, jaz tudi šopingiram za raztegljivimi kiklami ipd. Kavbojke in hlače pa ne meči stran!!!! Sej boš spet fotomodel, še hitro ti bo minilo!

Ta teden upam, da mi uspe še 2 seminarski spisat. HB je Tomažek priden. Samo je takoooo težko se spravit zraven. Potem sem fertik s tazadnjim predmetom, pa samo še dispozicijo magistrske napišem. Moja namera, da stvari pre na zalogo napišem ni uspela, je bil trebuh na koncu prevelik, da bi lahko non stop za računalnikom pisala.

Če bo naslenji teden kaj malo hladnejši, a bi katera obiskala Tivoli, pa da kaj spijemo/pojemo in se načvekamo???

No, in kje so pa vse srake MM, Cojka, Aglaia, NN, Živa, Saša, Krtkova.... a ste se skuhale???
Pa pa.....

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
15.6.2010 9:11:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
nekateri pravijo 9 mesecev narazen...9 mesecev skupaj...

Ker sem spet začela mal brat (tokrat bolj o nosečnosti, rojstvu, dojenčkih, ...), lahko povem, da tole srečam v skoraj vsaki knjigi. Verjetno pa ne gre kar samo od sebe dol. user posted image   Tiste, ki ste že mamice, ali poleg vozičkanja delate tudi kakšne druge vaje?

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Če bo naslenji teden kaj malo hladnejši, a bi katera obiskala Tivoli, pa da kaj spijemo/pojemo in se načvekamo???

Se lahko tudi nosečke pridružimo?

masha, anajrim, katrinka, in ostale nosečke...ali se vaši otročki tud raztegujejo in obračajo v trebuščku, da vse boli? Pri men je včasih kakšen gib tako čuden, da moj dragi že misli, da se je začel dogajat.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
15.6.2010 9:49:05   
marjanaj
amazonka user posted image user posted image user posted image  ti bom že dala fotomodel user posted image user posted image user posted image   Zadnjič v Sputniku sem imela gor hlače, kli sem si jih kupila za v malezijo, ko sem že bila v 4. mesecu user posted image  zato je tudi večja štvilka, niso pa nosečniške. user posted image

jaz bom pa danes probala bit kar doma user posted image  mi bo glavo razneslo vsak čas. Tudi Lekadoli ne pomagajo več. Pa to se vleče že 4 dni zdaj user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
15.6.2010 10:04:29   
petrca2507
marjanaj...si probala zdravljenje s sladoledom? user posted image  
Sej se hecam. Upam, da glavobol kmal mine. user posted image

Koliko časa od prejema odločbe s CSD-ja pride nakazilo? Jst bi šla mal v šoping, pa brez teh eurčkov ne morem oz. morm počakat, da mi 18. vse kar imam na trajnikih, poberejo.

Jst letos k sreči vse poletne hlače, ki imajo elastiko v pasu, spravim gor. Od kopalk sem imela na morju itak samo spodnji del oblečen. Pa še tega se je spredaj zaradi trebuha po mojem bolj slabo vidlo. user posted image   Majc sem pa kar nekaj novih kupila, ker bi mi drugač pol trebuha ven gledal.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
15.6.2010 10:59:44   
Masha_M
petrca: Trenutno sem kao v službi, ampak delam od doma. S petkom (ali ponedeljkom) pa nastopim preostali dopust, tako da sem spet fraj in mi celo nič ne veže na dom in okolico, kot v primeru bolniške. user posted image Btw, mi je hudo a tvoj avtek in za šok in vse nevšečnosti, hkrati pa sem vesela, da je bil drugi voznik prijazen in pošten in da boš očitno dokaj brez težav uredila nevšečnost.

Se pa tudi moj mali zdaj že tako motovili, da včasih kar zaboli in se skremžim. Na srečo je še vedno večina gibov akr prijetnih, samo kakšne premikajoče buške z enega konca trebuha na drugega so pa še vedno prav vesoljsko videt. In ko se rodi, majkemi da mu preverim komolce in kolena. Se mi zdi, da ima tako špičaste, kot bi mu jih kdo s šilčkom ošili. user posted image user posted image user posted image

marjanaj: Kot ti je že anajrim povedala, pusti času čas. Predstavljaj si kako se je morala medenica razširiti, da si lahko rodila. Valda kostke ne skočijo kar čez noč nazaj skupaj, nekoč pa že. Polako i sigurno, pravijo braća Srbi. user posted image

anajrim:
In? In? In? Kaj kaže CTG? Je nov Srakoperčkek že pred vrati?

amazonka: Sorry, samo tale ideja me pa full v smeh spravlja, ko si predstavljam tebe pretepati kogarkoli. :) Sicer priznam, da sem najbrž tudi jaz komu sposobna stisnit kako vzgojno okrog ušes, če bi se mi recimo brezglavo zaletel v bušija... Hehe, smo prave mame levinje, do konca zaščitniške do svojih štručk. ;)

Sem pa jaz vsekakor ZELO za kak meeting in/ali sprehod. Prosim spomni(te) se še name, če/ko bo katera zbobnala Srake na kup. ;)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
15.6.2010 11:10:06   
neka_noč
Živjo bejbe - lj. srake  user posted image user posted image

.... si ne morem kaj in sem vas na hitro prebrala - zapomnila bolj malo... preveč različnih tem...  Prav je tako. Vesela sem, da nosečke čvekate.

Marjanaj jaz sem se tudi včeraj cel dan potepala z malim in bila tudi na Rudniku v Supernovi; tam sva se naključno srečali s Candy (ni naključij!), nato je prišla še Anajrim in smo skupaj čvekale ob kavici. Meni je bilo zelo všeč.

Telo po porodu - meni je tudi katastrofa. Z boki nimam težav, ker sem imela Cs, temveč z dol visečim trebuhom, preveliko ritjo, podbratkom...še kaj bi se našlo user posted image   Do sept. ne morem (beri ne smem) nič "migati" (telovaditi) - zaradi Cs, tako da bom čez poletje bolj okrogla in viseča bejba. user posted image Včeraj sem si kupila v H&M-u par nosečniških zadev, ki jih bom nosila čez poletje. user posted image user posted image Ena oblekca mi je tako zelo všeč in v njej se odlično počutim...  Ker me je nekoliko več se ne mislim zastirat z nekimi šotorskimi krili, temveč bom nosila še vedno oprijete majčke, pajkice, zgoraj pa majčke (kot npr. v Sputniku), oblekice,.... Jeseni bom pričela z miganjem. Imam 6 kuponov za fitnes... In še kaj.
Po prvi nosečnosti mi je bilo huje, ker sem imela še večji in napihnjen trebuh. Da je pričel viseti je minilo eno celo leto. Torej sem sedaj v prednosti. user posted image Poskusila bom tudi s prehrano. Trenutno ne zmorem, ker me še vedno dajejo hormoni in mi je nenormalno vroče, posledično pojem enormne količine sladoleda. Zvečer - kar je katastrofa za kg.
Po prvi nosečnosti, ko sem prenehala dojit, sem v pol leta šla dol 17 kg brez odrkanja hrane. Tokrat upam na isto. Upam pa, da uspem že kaj prej it dol s kg. Veliko vozičkam, hitro hodim - bomo videli. Trenutrno me ubija vročina.  Najboj moteče mi je, ker se mi drgnejo skupaj stegna. Tega nisem vajena in edino to me spominja, da me je več. Sicer se počutim suho, a ko se pogledam v ogledalo - me kar strese. Torej - se ne gledam pogosto.. user posted image user posted image

Vrtec - katastrofa. Jaz sem oddala vlogo pravočasno - pred 31.03. , a brez emša, ker še ni bil rojen. Takoj po rojstvu (02.04.!)sem klicala in povedal emšo, a sem padla skozi. Kajti sedaj je sistem narejen tako, da se naknadno (po 31. 03.) ne da nič več vpisovati.... Je drugače kot vsa leta do sedaj. Vse gre preko interneta. (Vrtci vpisujejo..)
Po ptt sem dobila dopis pod katero št. se me vodi in dec. kličem, da izvem ali bo slučajno kako mesto frej. user posted image Na CSD-ju sem že dvignila vlogo za 4-urni delovni čas, a očitno ne vem kaj bo iz tega, ker bom (očitno) lahko kar zaprla firmo za pol leta. Privat varstvo se mi ne izplača, ker imam čez poletje bolj mrtvo sezono. Bom videla kaj bom decembra, januarja. Babice servis nimam. Žal.

Ena je imela nesrečo - samo da je z vama vse ok!

Ziva upam, da so krčki boljše - ko bi vsaj čimprej minili. Saj te kaj pokličem.

Saša tebe tudi še pokličem ta teden dop. in se vidiva, ok? Včeraj mi ni uspelo... Saj veš.

Anajrim  kako je bilo na ctg-ju?

Krti -  če si še kaj tu... Fino, da je z Ivanko vse ok (šivi)... Bravo za sedeče dojenje! Le tako naprej. Saj bo! Se zelo trudiš....  Kaj vse mame pretrpimo za naše male zakladke. user posted image

Masha  kaj sem že mislila....  user posted image   No, te pozdravljam,.... mali se dere,..

Aja, včeraj je moja sestrična rodila fantka.  user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
15.6.2010 11:40:30   
neka_noč
...  smo bili pokakani user posted image user posted image

Moram pokomentirat še ovčko. Meni je zakon. Sicer mi ne izgleda ravno lepo v vozičku, a je tako praktična - od kar našega srakoperčka vozičkam na njej in ga vzamem iz vozička, ni nikoli moker. Dajem ga pa direktno na ovčko. Brez pleničke. Pleničko dam le za pod glavico.
Za lupinico je pa nimam, ker niso imeli tako majhne user posted image Smo morali kupiti novo, ker je tista od prej tako zelo smrdelauser posted image Ta nič ne smrdi, pa je čisto nova.
Jo je šla tašča iskat nekam izven Lj. .

Pa Pupa pod UV zaščito nič ekstra ne švica/se duši v vozičku, ker je itak namontirana na strehico od vozička - je isto kot prej. Pri meni je strehica "plastična" in se je že prej notri kuhal, tako da sem sedaj zadaj nekaj odpela in premikam celotno strehico z namonirano zaščito gor dol - odvisno od sonca. Je pa zakon kadar piha veter, ker senčnik "premetava" sem ter tja, te strehice pa ne. In še ne zaj*** se ne na kateri strani je sonce... Mi je zelo praktično. Sploh sedaj ko gremo na morje.
Komaj čakam - 23. ponoči gremo. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
15.6.2010 11:48:33   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Ja...mene je včer s kombijem en bočno porinil. jaz sem OK, otroček v trebuščku tud. Zaradi včerajšnjega dogodka me je zdaj ful strah zapeljat s parkirišča. Že prej sem bila vedno zelo pozorna na vse avtomobile okrog, zdej bom pa očitno parkirala daaaleč stran, kjer ni nikjer nobenega. user posted image

NN...jst se letos na morju nisem prav nič sekirala glede postave. Vsi so me gledal, kot da sem z lune padla, pa se nisem pustila motit. Enkrat sem med sprehodom po centru Raba med pogledi ljudi name, celo na glas rekla "kaj me vsi tko gledajo". In pol moj dragi "ja, ne vem lubi, se mi zdi, da maš eno žogico spredi". user posted image   Kakorkoli...on me je vedno spravil v smeh in mi govoril, da je vse OK.
Tko da...dokler se dobr počutiš, naj te postava ne moti preveč.

masha...končno boš dočakala dopust oz. svobodo. user posted image

anajrim...kaj je pokazal CTG? Jst mam prvega šele 13.7.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
15.6.2010 11:50:30   
petrca2507

Uživajte na morju. Jst sm po mojem za letos že zaključila. Razen, če bo septembra ful toplo, bomo mogoče šli za kak podaljšan vikend.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
15.6.2010 12:07:07   
candy24
Dobro jutro! Jaz sem do zdaj spala... user posted image  user posted image  user posted image Dobrih 11 ur v kosu. Je to normalno? user posted image V bistvu pa se mi že spet mudi, ker moram v laboratorij - oddat telesne tekočine za jutrišnji pregled. Potem pa imam telovadbo...

neka_noč - res je bilo fajn včeraj... Ravnokar se spet sladkam z ledeno kavo! user posted image

anajrim - jaz pa imam prvi CTG jutri! Sem že full firbčna... user posted image

petrca - HB da si OK; mene bi kap... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4561
15.6.2010 13:10:54   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Uživajte na morju. Jst sm po mojem za letos že zaključila. Razen, če bo septembra ful toplo, bomo mogoče šli za kak podaljšan vikend.

Želim ti, da vam uspe sept. na morje... Sept. je tak božji mir...mmmm .... nikjer nobenega. Sem mislila, da bi bila na morju še cel sept., a ima naš veliki šolo. Mi je res škoda.
Uživaj če se le da. Upam, da vam bo vreme naklonjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 4562
15.6.2010 13:12:55   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Ja...mene je včer s kombijem en bočno porinil. jaz sem OK, otroček v trebuščku tud. Zaradi včerajšnjega dogodka me je zdaj ful strah zapeljat s parkirišča. Že prej sem bila vedno zelo pozorna na vse avtomobile okrog, zdej bom pa očitno parkirala daaaleč stran, kjer ni nikjer nobenega. user posted image

NN...jst se letos na morju nisem prav nič sekirala glede postave. Vsi so me gledal, kot da sem z lune padla, pa se nisem pustila motit. Enkrat sem med sprehodom po centru Raba med pogledi ljudi name, celo na glas rekla "kaj me vsi tko gledajo". In pol moj dragi "ja, ne vem lubi, se mi zdi, da maš eno žogico spredi". user posted image   Kakorkoli...on me je vedno spravil v smeh in mi govoril, da je vse OK.
Tko da...dokler se dobr počutiš, naj te postava ne moti preveč.

masha...končno boš dočakala dopust oz. svobodo. user posted image

anajrim...kaj je pokazal CTG? Jst mam prvega šele 13.7.

Bom imela na morju tudi jaz spredaj eno žogico. user posted image Ta je dobra! user posted image Simpatično, ni kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4563
15.6.2010 13:18:31   
neka_noč
Candy user posted image ti se pa spet bašeš z ledeno kavo! Jaz bi tud. To ni fer! Nimam nobenega sladoleda več v skrinji - sem že vse pobasala par dni nazaj. user posted image Nočem več kupit, če ne bo situacija ista (in večja žogica spredaj!user posted image ). 
Aja, ušes me pričenja trgat. Za znoret. Mi je oče prejle, ko je prišel mimo na obisk, že stisnil kplj. Natreska v uho. Upam, da se umiri - da ne bo treba antibiotikov. Še tega se mi manjka - grem lahko potem kar umeten mlek kupit, ker bo konec dojenja! user posted image Sploh ni nič čudnega, če imamo tukaj gor tako vroče, da se ponoči tuširam, sušim lase...  Stalno imam mokre lase - bi se najraje postrigla... (Upam, da se ne bom! V bistvu ne želim.)

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
15.6.2010 14:37:01   
petrca2507
Želim ti, da vam uspe sept. na morje... Sept. je tak božji mir...mmmm .... nikjer nobenega. Sem mislila, da bi bila na morju še cel sept., a ima naš veliki šolo. Mi je res škoda.
Uživaj če se le da. Upam, da vam bo vreme naklonjeno!

Mi smo imeli že zdej mir na morju. Na delu plaže, kjer je bila do 15h senca, smo bili sami. Vsi so se pekli na soncu in bili iz dneva v dan bolj rdeči. Očitno nekateri pridejo na morje samo po barvo. user posted image
V centru je bilo zvečer mal bolj pestro, a vseeno ni bilo gneče. V vsakem lokalčku in restavraciji se je dobilo za sedet.
meni je luštno hodit sem na Rab, ker imamo hiško samo zase, okoli polno zelenja, vse ograjeno, tako da me tud za pse ne skrbi, da bi kam ušli.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
15.6.2010 14:39:43   
Anonimen
Hej punce.

Se opravicujem, ker se nic ne javim, ampak bolj vas berem, bolj se mi zdi, da bom smetila temo. Ni kaj ... spravite te otroke ven, da se ne bomo vec o dojenckih menile ampak spet nazaj o hrani user posted image

Torej vam jaz ne bom tezila s tem kako je nasa mala pridna in kako se kuha v lupinici v avtu. No, bom sla se jaz po ovcko pa bo. user posted image
Pri prababicah je blo pa superfinofajn. Obe sta bili srecni in veseli in obe sta kuhali. Torej sva bila srecna in vesela tudi midva z mozkom user posted image Danes grem k frizerju, jutri pa na pedikuro. Se nova ocala pocakam (pa se kaksnih 10 kil shujsam) in se lahko dokoncno poslovim od naziva dojilja. Ce bom pa ful huda, si lahko pa se kaksnega ljubimca umislim user posted image user posted image

Aja, glede dojenckov samo se to. V nedeljo je sla Zoja na obisk k Emi! user posted image user posted image Jaz sem pa koncno Krti vidla. Ki je btw super suha in sedeca! Z Emico sta pa nadlustni. Zdaj cakamo samo se Laro od mkbk, da ustanovimo bend malh metalk. Zaenkrat Zoja zmaguje z dolzino las. No, pa se pokonci ji stojijo in zato zgledajo se daljsi user posted image

No, nimam kaj drugega za povedati. Masha, res ne vem kaj se mi je zgodilo. Upam, da cimprej mine user posted image Tako kot zelim tebi, da ti "delovni dnevi" cimprej minejo in se lahko v miru posvetis Zaboncku. In Andrazku seveda!
Btw, Irena Pfundner je imela mene na aerobiki v Bubi. Pred 3 leti. A je ona tudi noseca?

Katrinka, lepo da si se koncno opogumila in zacela malo vec javljati. Saj smo te skoz prosile, da pridi kaj povedat, pa nisi hotela zapustiti ljubljanskih mamic. No, v vsakem primeru si tudi tukaj zelo dobrodosla. Povej kaj o hrani! user posted image

Marjana, mene tudi glava boli. Klima pravis?

NN, lepo se imejte na morju! Sem vidla slikice na fb. Jaz sem si Luka cist drugace predstavljala. Ful mi je vsec, ker je tako ponosen veliki bratec, da se kar vidi.

Candy, koliko se? Pa cestitke za podelitev! Kdaj si pa diplomirala, da si imela zdaj podelitev? Btw, v petek sem bila z malo na ZRC pa je prisel mimo en mlad fant pa sem tastu takoj zatezila, ce je tvoj. Pa ni bil. Aja, pa povedal mi je, da tvoj odhaja. Cestitam za novo sluzbo!! Haha, konglomerat MB in LJ user posted image user posted image

Amazonka, ti si nadpridna! In ko bos magistrirala bodo vsi tvoji otroci imeli majcko: moja mami ima talent! user posted image

Petrca, me veseli, da sta vidva(e) z vesoljckom ok! Pa super, da je bil stricek prijazen. Verjamem, da se je ustrasil, da mu bos tam rodila. Ah ja, ko bi le slo tako hitro ...

Aja, se to sem pozabila. Nadmajke ni bilo v soboto. Itak. Ne upa si priti pogledat otroka, ki se ji smili, ker midva nisva pripravljena na njega. In ki ima probleme zaradi moje kave v nosecnosti user posted image Se dobro, da imajo njeni starsi kmetijo (go figure!) in ima vsak vikend izgovor, da morajo kaj tam delati. Pa da sta lahko potem moji polsestri tam v lepem dnevu, kot je bil v soboto zaprte v hladni sobi pred televizijo. In potem doma starejsa, ki ima 8 let dela trebusnjake, ker njena mati misli, da bo s tem shujsala. Da bi pa kdaj kaksno knjigo o zdravi prehrani prebrala in malo pazila kaj daje otrokom pa ne user posted image Sem pa razocarana nad svojim ocetom, ker se pusti tej cudakinji, da manipulira z otroci proti njemu. Tako mali dve nista vidle Zoje (ker so seveda mogli na kmetijo) in tudi babica se mi je potozila, da ne pridejo k njej na obisk in je sama za vse. Tako potem stara zenicka pri 85 letih kosi travo in reze veje na drevesih. Vcasih pade iz lestvice in samo skomigne z rameni in poje 2 lekadola pa pocaka, da modrice zginejo. Smili se mi. In to mi res ni lepo od oceta, da vsak prosti trenutek prezivijo pri njeni cudaski familiji, babica je pa sama. Me prav zanima kako se bo nadmajka vklopila v okolje, ko se bodo preselili v babicino hiso (no, najprej mora seveda pocakati, da se babica poslovi). Ah, bom nehala, ker postanem slabe volje. Pa vem, da to ni moja bitka. Zelim pa ji vseeno lahko, da se bodo tudi njeni otroci enkrat zavedli kaksna je njihova mati in se tako do nje obnasali na njena stara leta. No, mogoce bo potem tudi rekla, da je kriva kava user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa z otrokom na sprehod. Pa bom ful hitro hodila, da jezo ven spravim. user posted image user posted image

Pa pridem spet. Lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
15.6.2010 15:05:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Btw, Irena Pfundner je imela mene na aerobiki v Bubi. Pred 3 leti. A je ona tudi noseca?
Jup, decembra pričakujeta. Baje da fantka. Ne morem verjet... ampak na salsa sceni bodo SAMI fantki. user posted image user posted image user posted image

Za nadmajko in njeno vsevedni odnos je pa skoraj škoda izgubljati besede. Pravzaprav mi je pri vsem skupaj res še najbolj nerazumljivo to, da tvoj oče ne pogrunta, da se krhajo vaši odnosi (do tebe, do mame, do Zoje) in da sam sebi jamo koplje s tem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
15.6.2010 15:07:19   
marjanaj
O aglaia? Are you alive? Na sprehod praviš, a? Joj, pazi, da ne zviješ gležnja, ali pa zlomiš noge, al pa padeš v jarek... sej veš, da nisi navajena na sprehode hodit user posted image  A ne bi raje počakala, da mož pride domov? Bo bolj varno user posted image  

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
15.6.2010 15:22:32   
pupa*81

O aglaia? Are you alive? Na sprehod praviš, a? Joj, pazi, da ne zviješ gležnja, ali pa zlomiš noge, al pa padeš v jarek... sej veš, da nisi navajena na sprehode hodit user posted image  A ne bi raje počakala, da mož pride domov? Bo bolj varno user posted image  

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa sm že na daleč vidla da se je aglaia javla, k je bil en dooolg post user posted image

no kaj čem jest, mi je šugar padu user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
15.6.2010 15:25:43   
Anonimen

.... user posted image user posted image
Zojo bom Tiborju pripeljala. Si vidla kako je Tiana samarila! user posted image
Btw, moj moz je gledal tvoje slike od Tiborja na fb pa ga je zanimalo zakaj se druzi z Zojo ce ze ima neko zeno obljubljeno. Jaz nic ne razumem in nimam pojma o cem govori. Ti?

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4570
15.6.2010 15:27:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

no kaj čem jest, mi je šugar padu user posted image

KLJUKEC!!! Btw, napovedano je grdo vreme do konca meseca. To pomeni, da obstaja moznost, da grem drug teden kam z otrokom brez da ga (jo) skuham v avtu. Sprejemas obiske pri siptarju? user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
15.6.2010 15:28:13   
Mjavmjav
Masha najprej fantki, da bodo imele potem sestrice starejše brate user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
15.6.2010 15:32:21   
marjanaj
aglaia aja to so ga poročili že v porodnišnici s Kajo, ki je 6 ur mlajša od njega. Njena mamica je bila sodelavka od mojega moža, pa se poznamo že dolgo. Sva bile tudi skupaj v sobi.

Ti tvojmu možu kar reč, da so žene vedno čist brezvezne in da sam težijo, lubice pa vse najboljš dobijo! Ves nakit in darila in potovanja. Žene morjo doma rojevat otroke, med tem pa možovi z lubicami na Karibih pijejo koktejle. Naj bo srečen, da bo Zoja lubica user posted image . Bo imela denarja k pr norcih! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
15.6.2010 15:32:41   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

Masha najprej fantki, da bodo imele potem sestrice starejše brate user posted image
Ja, samo res... Ko sem bila jaz mala (in še naivna + egoistična) punčka, sem sanjala da bom imela najprej fantka in 2 leti mlajšo  punčko, ker bo njej potem full easy in bo imela en kup potencialnih kandidatov med kolegi od brata. Takrat sem bila namreč še sveto prepričana, da je 2-letna razlika v moško korist najbolj idealna.

Potem me je to minilo, pa tudi punčko sem si začela malo bolj želet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
15.6.2010 15:34:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Jup, decembra pričakujeta. Baje da fantka. Ne morem verjet... ampak na salsa sceni bodo SAMI fantki. user posted image user posted image user posted image

Uf, tega pa nisem vidla. Pa zdaj gledam o cem Mjavmjav govori. Btw, bi prisla k nam morda? Rabimo nove ljubljanckanke user posted image

Sicer pa lepo, da bodo fantki na sceni. Ziher bodo puncke cez 18 let vesele dobrih plesalcev. Z ritmom user posted image
Me pa zanima kako izgleda Irena noseca. Ona je imela ful lepo postavo. In jo bo imela ziher 3 dni po porodu spet. Ah, te sportnice user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?