petrca2507
|
Pa sem nazaj... Najprej sem mogla vse prebrat (HB ni bilo velik), sedaj pa na hitro mal napišem. Na dopustu je bilo super. 5 dni je minilo prehitro. Prvi dan me je sicer mal skrbelo, kaj pa če se zgodi to, pa to, pa to, ... Ampak sem kmal pozabila na vse in začela uživat. Morm pa rečt, da ni bilo takoooo vroče, kot je sedaj v LJ. Al pa mi le ni delovalo, ker je bilo morje zraven. Vsak dan sem se namakala v vodi. Prov velik nisem plavala, ker mi nekako ni uspel. Sem pa imela s sabo manjšo blazinico, ki sem jo dala pod joške in potem sam z rokam mahala. Na plaži so me sicer mal čudno gledal, ampak se nisem pustila motit. Važn, da sem uživala in se imela fajn. Glede sladic...pri meni ni smela manjkat dnevna porcija čokoladnih palačink s sladoledom, banana split in ledena kava. Vse to je blo treba dnevno zaužit, poleg ostale hrane. Zatekanje...men zaenkrat najbolj zatekajo noge. Kosti v gležnju se ne vidi več. Na morju sem opazila, da sta mi hladna voda in razmigavanje mal pomagala pri zatekanju. Ampak se je zvečer vse ponovno pojavilo, ker smo hodili na sprehod. anajrim...super za vrtec. Najin otroček bo na začetku kar pri babici. Potem pa upam, da se najde kakšno prosto mesto v vrtcu. K sreči se nama ne mudi s tem, tako da lahko čakava. krtkova...lepo, da se ti šivi celijo in zaradi tega lažje sediš. Glede prenašanja Eme iz stanovanja do vozička pa res najboljš, da imaš vse v avtu in tam potem zrihtaš. masha...kako je zdej s tvojo bolniško, dopustom, delom? Jst sm kr vesela, da me moji sodelavci pustijo pri miru. Sama jim občasno kak meil pošlem in se ga vsi ful razveselijo. Pa na službene žurke me povabijo (hrani in sladicam se vseeno nisem odpovedala ). marjanaj...se ovčka obnese? Jst se bom en dan že zaradi malinovega čaja probala sprehodit do tržnice, pa bi potem še ovčje kože nabavla. Da mi kasnej ne bo treba še enkrat hodit. MM...koliko časa je tvoj še doma? mkbk...imaš Filipa sedaj doma ali je vmes v vrtcu? aglaia...ste užival v Prekmurju? Kako se kaj nova očala obnesejo? živa...upam, da bo mezinček kmalu bolje. Oziroma bi bilo verjetno boljše, da se temperature mal spustijo, ker tale vročina vse ubija. Toliko zaenkrat. Pozdravljam tudi vse ostale mamice in nosečke, ki jih nisem nič komentirala.