petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - sem videla, da si osvojila 1. mesto. Na slikci pa ful dobro zgledaš Hvala za čestitke. Glede na to, da smo imel na tekmi nekaj tujcev, so me vsi debelo gledal, če resno mislim metat frizbi. Pa sem jim rekla, da se čist OK počutim in da mi gre zaenkrat še dobro od in iz rok tole. No...na koncu so pa vidl hudiča in me celo zafrkaval, da me bodo diskvalificiral, ker sem imela pomoč. Če se jim tak trebuh zdi kot pomoč, si lahko tud sami montirajo povšter pod majco. IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj petrca jest sem tut vidla slikco, 1. mesto! ja bravo! Itak je buši skor čez celo tebe Kaj si vse nabavila v Leclercu? Jaz se zdajle odpravljam. No ja, čakam, da pride mož domov in naju s tamalim nabaše v avto. En mora nakupovalni voziček potiskat in vse vrečke v avto zlagat. Konec dneva se mi zdi, da se je trebušček kar dobr napihnil. Potem sem vsaj fotografe prosila, da me slikajo tako, da bo čim manj očiten. V Leclercu sem imela polno košaro (tisto, ki se po tleh vleče). Kupila sem ročno prsno črpalko, plenice, jogi rjuhe + nepremočljivo podlogo, plenice, slinčke, flaške, ščetko za čiščenje stekleničk, nastavke za bradavice, vlažilne robčke, To-To komplet (krpice, blazinice iz vate, palčke), glavniček s krtačkohladilno mazilo, otroško milo, hladilno mazilo, gazice, mrežaste gate. Po mojem je to vse. V glavnem...košara je bila do vrha polna. cojka...kako je kaj z vremenom na Bledu? Ponavad smo govoril, da ima v Bohinju in na Bledu dež mlade. IZVIRNO SPOROČILO: cojka Prejšnji ponedeljek je moj Majček28 rodila fantka Jureta Čestitke za Jureta. masha in cojka...vajin G potem samo tisto nujno opravi, al kako? lumpa...čestitke tvojemu sinku. IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha potem bo mali bolj po možu, kot po tebi glede na kile, a ne? Itak. Jaz sem bila rojena z 2700g (donošena!), on pa s 4,5 kg. Jaz sem bila ravno v ponedeljek doma in sem pogledala moj rojtsni list. Rojena sem bila točno 1 teden prej z 51cm in 3.200g. Moj dragi pa je bil rojen skoraj na rok z 49cm in 2.900g. Glede na trenutni razvoj in ocene moje G, po otroček v trebuščku bolj po meni. krtkova...jst sploh ne vem, za kaj se je šlo, tko da ti nimam kej zamert. bcljka...kako se drugač počutiš? Verjetno si že vsa nestrpna. No...sej kdo pa ne bi bil.