|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 15:32:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
16.6.2010 15:39:45   
bcljka
o nosečnosti nimam nč za povedat razn to da sm 2 dni do roka in da bom šla 100% čez... tko da bi raj o plišastih igračah debatirala user posted image  pa zato raj nč ne napišem user posted image

z mjavmjav sva pa vodile aerobiko v istem studiju, in moj namen je bil da se naj pridruži temi, glede na to da se poznate, sm ji pa tud napisala kje jo najde...

berem vas pa spet dejansko samo tale zadnji teden k obolevam od dolgčasa in telefonskih klicev... tko da nisem niti na tekočem kaj točno dogaja... razen to da vidm da se ne piše več tko pogosto kot se je prej...
če bom pa 1 teden čez rok mi bo pa mogoče ratal še vse za nazaj prebrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
16.6.2010 15:45:44   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Zgleda sem uletela an fajn dan. SRAKE SE BOCKAJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem mislila, da smo že vse razrešile, dokler ni prišla krtkova spet s tem na plan. user posted image user posted image user posted image

Prejšnji ponedeljek je moj Majček28 rodila fantka Juretauser posted image user posted image user posted image  Pa sem tok ažurna, da vam to šele danes povemuser posted image

Uau, vse čestitke še z moje strani. Prosim, če lahko kar ti preneseš, glede na to, da nas ne bere prav dosti. Kakšen je bil porod?

Masha - matr, težko dete.  A imata že izbrano ime? Jaz sem bila prejšnji teden na pregledu po porodu in sem bila totalno razočarana tako nad sestro in G. Noben me ni nič vprašal glede poroda, otroka ... Še sama sem morala za kontracepcijo spraševat. Se mi je zdel kot da bi diplomirala pa ne bi bilo podelitve diplom. Res sem bila ful žalostna.

Ja, bajsek bo. user posted image Upam da a) kaj neha rast, če grem na dieto, b) kaj prej rodim ali pa c) (najmanj verjetno) da sem elastična kot iz gumice in me vseeno ne bo dal na pol.

Ime imava tudi že izbrano, a bo ostalo še skrivnost. user posted image

Glede G. te pa čisto štekam. Tatalović je en tak jebiveter, da boh pomagaj. user posted image Za diabetes sem mu omenjala sume že pred vsaj 2 mesecema in naštela razloge, a se mu ni zdelo niti toliko, da bi za svaki slučaj dal pregledat. Materničnega vratu sploh nikoli ni pregledal z UZ. Celo po povratku s Španije, je delal UZ otročka, namesto da bi pogledal maternični vrat in ocenil njegovo dolžino in odprtje. Kdaj, če sploh, ima v mislih test za streptokok B nimam blage veze. Ko sem tožila da komaj hodim zaradi simfize, je rekel da so to pač standardne tegobe nosečnosti. Nič razlage zakaj do tega pride, vaje, načini, kako si pri tem pomagat. Skratka... nič strokovno narobe. Nič grdega nikoli ni rekel. Nikoli nič ornk narobe povedal. Samo tako hudičevo neangažiran je, da je groza.

In zato te čisto štekam. Novopečena mamica bi pričakovala vsaj kak: "O, čestitke! Kako je bil porod? Kako se pedenate? Nas veseli, da je vse super..." Pač nekaj. Niti ne rabi biti vse našteto, samo kakšna mala gesta... user posted image Pa tako malo j treba, da se človek počuti dobrodošel, da je zanj dobro poskrbljeno itd.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
16.6.2010 15:50:11   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

z mjavmjav sva pa vodile aerobiko v istem studiju, in moj namen je bil da se naj pridruži temi, glede na to da se poznate, sm ji pa tud napisala kje jo najde...

user posted image , potem bi te pa res utegnila še jaz poznati, ker sem ipak bila kar nekaj v tistih krogih. ;)

berem vas pa spet dejansko samo tale zadnji teden k obolevam od dolgčasa in telefonskih klicev... tko da nisem niti na tekočem kaj točno dogaja... razen to da vidm da se ne piše več tko pogosto kot se je prej...
če bom pa 1 teden čez rok mi bo pa mogoče ratal še vse za nazaj prebrat user posted image user posted image user posted image
Don't even bother. Iste simpatične vsakdanje neumnosti, ki pa so več kot odlične za krajšanje dnevov in boljšo voljo. Najbrž je bil še najbolj dramatičen moment moj zaplet v Španiji, hehehe. user posted image user posted image user posted image user posted image (...se je neskromno pohvalila, zardela v lička in se hitro tekla skrit za vogal!) user posted image user posted image user posted image

Drugače pa dobro odštevaj in naj te klici ne spravijo preveč ob živce.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.6.2010 15:57:25   
bcljka
masha - a si hodila kdaj v fit&fun na aerobiko? tvoj zaplet v španiji sm pa FBju spremjala... tko da tok pa sem na tekočem user posted image
... telefon mam kr potihem ... ampak enkrat morš nazaj poklicat če maš od iste osebe po 5 neodgovorjenih ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.6.2010 15:57:56   
marjanaj
cojka sej že prav user posted image  še maščevalo se ti bo, ker nas tako zapostavljaš! Ha! A res te niso pri G nič spraševali? Ah to pa ni fer, mene je sestra ful izprašala. Ne vem sicer ali iz vljudnosti ali zato, ker bi jo res zanimalo user posted image . Pa G isto.

petrca jest sem tut vidla slikco, 1. mesto! ja bravo! Itak je buši skor čez celo tebe user posted image  Kaj si vse nabavila v Leclercu? Jaz se zdajle odpravljam. No ja, čakam, da pride mož domov in naju s tamalim nabaše v avto. En mora nakupovalni voziček potiskat in vse vrečke v avto zlagat.

masha potem bo mali bolj po možu, kot po tebi glede na kile, a ne?

bcljka sej to je kar standard. Vse punce skor zamujajo. Vem, da so aprilske res dobro zamujale. Majske so bile še kar tocne, boh ve, kaj bo z juničicami user posted image  Veš kaj pomaga? Tortice! Res!

krti pride, vrže kostko in gre user posted image  carica user posted image  No imamo vsaj kaj za počet.

katrinka a res ti je dekompresija pomagala? user posted image  Pol sem pa samo jest tolk čudna očitno. Sem sicer kar hodila, če ne zato, da sva s cojko blebetale, ampak učinka pa nisem vidla. user posted image  Aha ja, je pa res, da sem blond. user posted image

lumpa ti pa že imaš potem 7 let prakse! Dobra!!! user posted image  Uh, kaj nas vse še čaka.
pa nas kar nekaj pozna Mjav, aglaia, masha, bljka in jest user posted image  Vidiš Mjavmjav da se nam moraš pridružit!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.6.2010 16:01:55   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Itak. Jaz sem bila rojena z 2700g (donošena!), on pa s 4,5 kg. user posted image
pa nas kar nekaj pozna Mjav, aglaia, masha, bljka in jest user posted image  Vidiš Mjavmjav da se nam moraš pridružit!
Saj se je že, kot si videla. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.6.2010 17:13:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
katarinka ti si pa spet pričakujoča (ah toporišič, aj lav ju) al kako? super, čestitam user posted image (nism vedla, k sm za luno)

ja,ponovna nosecka...hvala za cestikeuser posted image

Katrinka - pa ne da je to zarad seznama. a je to ta dolga zgodba?
Drugače pa mislim, da smo te lepo vabile v našo družbo, pa si nikakor nisi vzela časa.

seznam...hmmmuser posted image si me zgubilauser posted image
te morem popraviti,res je da ste lepo vabile vendar ni bila tezava v mojem casu, sem dosti pri mamicah in pri septembrkah...drugje se je zalomilo a se mi ne da pogrevatuser posted image user posted image user posted image

katrinka a res ti je dekompresija pomagala?  Pol sem pa samo jest tolk čudna očitno. Sem sicer kar hodila, če ne zato, da sva s cojko blebetale, ampak učinka pa nisem vidla.  Aha ja, je pa res, da sem blond.

ja mojim nogam je no...sicer niso bile take kot pred nosecnostjo a sm lazje hodila,k vse kar sm loh obula so bili mozevi copati ki so naceloma 8 cifr preveliki mi...drugace pa da bi kak drug ucinek cutila pa ne, baje pomaga pri pritisku - sicer bolj ce imas previsokega kot ce imas prenizkega - to se morm se pozanimat, k malo me je hecu previsok pritisk...pa morm pazt zarad otrockauser posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.6.2010 17:25:02   
krtkova
ok ok vidm, da sm res čist falila in vrgla le kost (a s tem vendarle povzročila, da se je tle mal začel dogajat user posted image user posted image ). Včasih preveč na prvo žogo in direktno reagiram (kar je v totalnem nasprotju z diplomatskim obnašanjem, ki mi ga je pripisala Katrinka - kar mi je pa pravzaprav laskalo, ker sem bila vedno prepričana, da mi diplomacija ne greuser posted image ).

Prosim, sprejmite moje opravičilo (to je mišljeno čist resno in ne diplomatsko!!!), sem očitno res vse narobe razumela in čist falila s svojim teženjem. Mi je oproščeno?user posted image

Tko, da.....tiste, k me ne marate, me še naprej ne rabte maratuser posted image , tiste, k me pa marate, pa ste dons jezne name, pa prosim...ne bitttttt!!!!user posted image user posted image

Sasa1975 - jst se tud opravičujem, da sm sfalila tvoj sms, ampak do ene 11h sploh nism gledala nič na mobija, pol pa je blo itak že prepozno.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 17:32:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.6.2010 18:40:04   
petrca2507
petrca - sem videla, da si osvojila 1. mesto. Na slikci pa ful dobro zgledašuser posted image   

Hvala za čestitke. Glede na to, da smo imel na tekmi nekaj tujcev, so me vsi debelo gledal, če resno mislim metat frizbi. Pa sem jim rekla, da se čist OK počutim in da mi gre zaenkrat še dobro od in iz rok tole. user posted image   No...na koncu so pa vidl hudiča in me celo zafrkaval, da me bodo diskvalificiral, ker sem imela pomoč. Če se jim tak trebuh zdi kot pomoč, si lahko tud sami montirajo povšter pod majco. user posted image

petrca jest sem tut vidla slikco, 1. mesto! ja bravo! Itak je buši skor čez celo tebe user posted image  Kaj si vse nabavila v Leclercu? Jaz se zdajle odpravljam. No ja, čakam, da pride mož domov in naju s tamalim nabaše v avto. En mora nakupovalni voziček potiskat in vse vrečke v avto zlagat.

Konec dneva se mi zdi, da se je trebušček kar dobr napihnil. Potem sem vsaj fotografe prosila, da me slikajo tako, da bo čim manj očiten. user posted image
V Leclercu sem imela polno košaro (tisto, ki se po tleh vleče). Kupila sem ročno prsno črpalko, plenice, jogi rjuhe + nepremočljivo podlogo, plenice, slinčke, flaške, ščetko za čiščenje stekleničk, nastavke za bradavice, vlažilne robčke, To-To komplet (krpice, blazinice iz vate, palčke), glavniček s krtačkohladilno mazilo, otroško milo, hladilno mazilo, gazice, mrežaste gate. Po mojem je to vse. V glavnem...košara je bila do vrha polna.

cojka...kako je kaj z vremenom na Bledu? Ponavad smo govoril, da ima v Bohinju in na Bledu dež mlade. user posted image

Prejšnji ponedeljek je moj Majček28 rodila fantka Juretauser posted image user posted image user posted image   

Čestitke za Jureta. user posted image

masha in cojka...vajin G potem samo tisto nujno opravi, al kako? user posted image

lumpa...čestitke tvojemu sinku. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Itak. Jaz sem bila rojena z 2700g (donošena!), on pa s 4,5 kg. user posted image

Jaz sem bila ravno v ponedeljek doma in sem pogledala moj rojtsni list. Rojena sem bila točno 1 teden prej z 51cm in 3.200g. Moj dragi pa je bil rojen skoraj na rok z 49cm in 2.900g. Glede na trenutni razvoj in ocene moje G, po otroček v trebuščku bolj po meni. user posted image

krtkova...jst sploh ne vem, za kaj se je šlo, tko da ti nimam kej zamert. user posted image

bcljka...kako se drugač počutiš? Verjetno si že vsa nestrpna. No...sej kdo pa ne bi bil.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.6.2010 18:55:36   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

bcljka...kako se drugač počutiš? Verjetno si že vsa nestrpna. No...sej kdo pa ne bi bil.

tega stanja se ne da razložit...user posted image   no, sej boš vidla... ubistvu srčno upam da ti ne bo treba user posted image
prej sm 1 uro pa pol visela na telefonu in ponavljala iste stvari... zdej sm ga dala kr potih pa iz predala zvlekla rezervno sim kartico s telefonsko k jo ma samo moj mož user posted image sicer ni lepo da se ne javljam ampak drgač loh pa kr umrem...

lestvica najljubših vprašanj... 1.kaj je rekla zdravnica, kdaj bo? 2. kako boš pa rodila? naravno? 3. kok si pa kej živčna? 4. a trebuh si kej mažeš s kremo, mogoče bi blo fajn (tega niti ne razumem) 5. a mi boš sporočila k boš na poti v P? ipd.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.6.2010 19:44:24   
pupa*81

lestvica najljubših vprašanj... 1.kaj je rekla zdravnica, kdaj bo? 2. kako boš pa rodila? naravno? 3. kok si pa kej živčna? 4. a trebuh si kej mažeš s kremo, mogoče bi blo fajn (tega niti ne razumem) 5. a mi boš sporočila k boš na poti v P? ipd.

haaaaaa user posted image dej še kašno napiši, jst umiram od smeha pr takih nebulozah user posted image no sej vem da tebi ni smešno, se boš pa lahko pol čez kak mesec smejala drugim user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.6.2010 20:11:57   
MaliMišek
Se tolk časa nisem prjavla na rr da sem skoraj pozabila geslo user posted image , no al sem pa samo sklerozna user posted image

MM - našega dež danes uspava. Kako pa je z Galom?

Sej ne vem koga danes dež bolj uspava, mene ali Gala user posted image ? Upam samo, da ni bil dež kriv, da je Gal spal od desetih zvečer do štirih zjutraj user posted image . Držite pesti, da bo danes tudi tako, ker se moram res že naspat user posted image .

Drugače pa čestitke majčku in mjavmjav dobrodošla user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.6.2010 20:49:46   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

tega stanja se ne da razložit...   no, sej boš vidla... ubistvu srčno upam da ti ne bo treba
prej sm 1 uro pa pol visela na telefonu in ponavljala iste stvari... zdej sm ga dala kr potih pa iz predala zvlekla rezervno sim kartico s telefonsko k jo ma samo moj mož sicer ni lepo da se ne javljam ampak drgač loh pa kr umrem...

uf to more biti pa zoprno...k ti vsi najedajo,je res bolje prej rodit k sploh folk ne ve,jaz sicr upam da sedaj cim kasneje rodim zaradi vseh tezav,a tebi vrjamem da je to zoprn...tale ideja s sim kartico se men zdi cist kul...pa kaj te briga za ostale

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.6.2010 21:48:33   
mkbk
men je pa ta najboljša...dej sporoč k boš šla v P...to je blo tud pr men ene par takih želja, yeah sure!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.6.2010 22:10:25   
marjanaj
krti you know we love you user posted image  meni si čisto zabavna ko se tako takoj spotakneš ob kakšno stvar user posted image

cojka a Tian je bil s tabo pri G? Dobra si. Jaz pa kar mojmu rečem, da bo šel pač malo kasneje v službo, če moram h dohtarju user posted image  Drugače pa sem ti v Leclercu pustila še nekaj malega stvari. user posted image  Se je moj darling spet zbunil, kako to, da mora spet on račun plačat (pa spet je bilo skor 100 €), da on že bencin za oba avta plačuje in da se bova midva mogla mal o financah pogovor user posted image  Pa sej ne, da ne bi imela skoraj skupaj denarja, ker ko je en brez si ga skoz prenakazujeva po TRRjih. user posted image

petrca uau dober šoping si imela vidim user posted image  jest sem tudi vse moje začetne stvari kot so flaške, dude in podobno kupila takrat v Leclercu od firme Tommee Tippee in sem nora nanje. So odlične! Še od kolegice punčka, ki ne mara nobene dude, je vzela in zadovoljuvo dudlja s to dudo od te firme. Ji jo je Tibor enkrat na sprehodu posodil in evo ti ga na! Deluje!

MM bravo za spanje! Nam se je pa že vse obrnilo, čeprav smo spali že celo noč z enim samim futranjem. Prvo rundo spi 5 ur v kosu, potem se pa zbuja in kao lačen pa to na uro in pol do dve uri. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa... 

bcljka aha možu se pa le oglašaj na telefon! Mene je moj skoraj linčal, ker sem imela enkrat telefon na potihem in nisem videla da me je klical in se seveda več kot pol dneva nisem oglašala. Skoraj se mu je utrgalo user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.6.2010 22:40:22   
anajrim
Ojla sreke...tule pa res ni danes ravno ugodna klima...ne se kregat bo dež cel mesec..tega pa ne želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka - ni za kaj...da sem le kaj koristnega napisalauser posted image user posted image user posted image

Amazonka - jaz sem za tivoli!!!user posted image

Marjanaj
- jaz imam tudi občutek da mi dekompresija ne pomaga...no ja hodim pa čvekat...pol se pa čudim da dežuje user posted image user posted image

grem spat

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.6.2010 23:16:26   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: candy24
B pa včasih kar malo zavidam, ker bo mladi raziskovalec. Imel bo še boljšo službo, kot jo ima sedaj! Ko bi le jaz imela podobno srečo, ko se bom enkrat podala na trg delovne sile.

mah mu nimaš prou kej zavidat še pred dr bo 100 preklel to odločitev been there, done that

A ne user posted image ?

Aglaia, a tvoj tast dela na ZRC SAZU ali je to kak drug ZRC? Candy, in tvoj dragi?

amazonka, moj dragi ima naslednji teden še očetovski dopust, ampak menda mora nekaj študirat, pa bo mogoče rabil malo miru user posted image . Sporočim, ko se zmenite.

Ne javljam se, ker ne folgam. Moj sredinček si je prejšnji teden prebil ustnico in sva pristala na urgenci na šivanju, mezinček je bolje, sploh če pohajava okrog, palček ima tudi svoje fore, moj pa "obveznosti", da se jaz ven ne vidim .

lumpa, čestitke user posted image tvojemu malemu, majčku pa za dojenčka user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 16.6.2010 23:17:06 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
17.6.2010 0:22:03   
amazonka3
JEEEEEE, imam kandidatke za Tivoliuser posted image user posted image user posted image

Sem vesela! Anajrim, Petrca, Živa, Aglaia, Masha (ups, a sm še kero pozabla).....

Skratka, Tomažek spi, mama je oddala eno seminarskouser posted image . Mož smrči na kavču zraven, iz TV-ja pa pjeva una Angležinja kvaježe.....aja Luciene se mi zdi. Skratka, cajt za spat a ne!
Ups, Tomažek kliče....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
17.6.2010 9:37:05   
candy24
Dobro jutro!

Preden se odpravim na teren, sem vas prišla pozdravit. Včeraj sem imela pregled + ctg. Senzor, ki beleži popadke, je zarisoval lepe hribčke in doline. Maternica se je bojda krčila v intervalih na 5 - 6 minut. G me je dvakrat vprašala, če čutim kaj, pa sem rekla da ne. Če pa res nisem! user posted image No, potem pa mi je zvečer menda izpadel še čep. Ker se je to zgodilo po user posted image , sva z B valda šla takoj v P, ker se je njemu zdelo, da sem preveč zakrvavela. Bilo pa je samo nekaj malo večjih kapljic. No, in sva šla. V sprejemni triažni amb naju je najprej sprejela babica, ki me je priklopila na ctg. Ta je bil povsem identičen s tistim zjutraj. Potem pa me je na hitro pregledal še G. Včeraj zvečer je delal Pušenjak... Tip je res faca. Pribil mi je, da naj se do poroda še raje malo vzdržim... user posted image user posted image user posted image

Aglaia - B dela doktorat iz filozofije; tvojega tasta pa sem citirala, ker sem v diplomi med drugim pisala tudi o L. Althusserju in njegovem konceptu epistemološkega reza. In tvoj tast je napisal super fino fajn spremno besedo oz. predgovor k slov. prevodu ene izmed knjig omenjenega filozofa. user posted image Zdaj pa dovolj smetenja teme s temi glupostmi!!! user posted image A veš da dela na ZRC SAZU en raziskovalec, ki je doktoriral iz bureka?! To je tema za vse nas... user posted image user posted image  

anajrim - fajn šopingiraj danes; naslednji teden se vidiva/vidimo v Tivoliju. amazonka jaz tudi pridem! Upam user posted image

bcljka - še malo pa bo... user posted image Obema z majkl želim srečno, ko gresta! Glede klicev - definitivno pomaga, če se malo razhudiš... Vsaj pri meni je.

lumpa6 - čestitke Juretu Galu

Majček - čestitke ob rojstvu!!! user posted image

dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita user posted image

živa - oba, za katera sprašuješ, v bistvu delata na ZRC SAZU. Moje vprašanje glede Racmank pa si dala na ignore? user posted image

Šibam jaz zdaj v Zvezdo na tortico!!! user posted image  user posted image  user posted image Bom mislila na vse vas!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
17.6.2010 9:42:24   
petrca2507
petrca uau dober šoping si imela vidim user posted image  jest sem tudi vse moje začetne stvari kot so flaške, dude in podobno kupila takrat v Leclercu od firme Tommee Tippee in sem nora nanje. So odlične! Še od kolegice punčka, ki ne mara nobene dude, je vzela in zadovoljuvo dudlja s to dudo od te firme. Ji jo je Tibor enkrat na sprehodu posodil in evo ti ga na! Deluje!

Najprej sem mislila vzet samo črpalko in kakšno flaško. Na konc sm imela pa kr polno košaro. user posted image   Sem pa tud sama vzela 2 flaški od Tommee Tippee.
Poleg vsega naštetega sem vzela še 1x 3 kosi belih nogavičk in 1x 3 kosi sivih nogavičk ter fiziološko razstopino v ampulah. To je pa po mojem zdej res vse, kar sem nabavla.

finance...midva imava tud skupne finance. Jaz imam poleg vseh svojih še njegovo kartico in če men zmanjka, z njegovo plačujem. Pa bencin seveda z njegovo kartico plačujem. Mu pa prej povem, da gre na mojem računu počasi proti 0 in da bom začela z njegovo kartico plačevat. Zaenkrat se še ni pritožil, ker ve, da so z mojga računa plačane vse položnice, hrana za naju, hrana za pse, .... user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
17.6.2010 10:01:41   
Masha_M
Ajde, grem secirat kar po vrsti. :)

petrca:
Časovno bova morda res istočasno, samo še bo sreča dala gremo mi v Postojno. :) Aja, pa zaj***** sem. Šolo za starše imam danes, ne včeraj, tako da bom šele danes vprašala če mi priporočajo dekompresijo in se ti tudi zato včeraj nisem nič javila. user posted image

pupa: Jaz sem tudi slišala, da je električna črpalka kar dober nakup, ker ti pri ročni skoraj roka odpade. Samo sem zdaj v dilemi ali naj to kupujem v naprej ali ne. Nekako namreč otroka ne bi rada (preveč) imela na flaški, hkrati pa tudi ne bi bila rada vedno vezana samo na une 2-3 ure med podoji, ker nekako nimam namena kar zaključit z zasebnim življenjem zaradi rojstva. Eh, dileme, dileme... user posted image

bcljka: Nope, nisem nikoli hodila v fit&fun, sem pa bila precej naokrog Bube (sem prehitro sklepala, da sta bili tam skupaj z Mjav), ker pač zaradi salse poznam lastnike, večino inštruktorjev, mnoge tečajnike itd.

krtkova:
I still like you! Čeprav si uspela nekaj zbluzit do amena. user posted image user posted image user posted image user posted image Bilo i prošlo... Kar se mene tiče, sem tukaj itak predvsem zaradi fajn volje in dolgčasa, tako da si itak ne pustim preveč resno jemat zadev. user posted image

cojka:
Jaz bi bila čisto za, če se UZ maaaalo moti pri merah. user posted image Bo potem lažje rodit. ;)

petrca:
Ja, tako nekako zgleda, da res samo ta nujno naredi. Seveda nujno po njegovem mnenju. user posted image

Drugače grem pa zdaj uboga revica lačna v bolnico, da mi bodo puščali kri. user posted image Me res firbec matra, kaj bodo povedali rezultati. ;) Lepo se imejte!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
17.6.2010 10:37:52   
marjanaj
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Jaz sem tudi slišala, da je električna črpalka kar dober nakup, ker ti pri ročni skoraj roka odpade. Samo sem zdaj v dilemi ali naj to kupujem v naprej ali ne. Nekako namreč otroka ne bi rada (preveč) imela na flaški, hkrati pa tudi ne bi bila rada vedno vezana samo na une 2-3 ure med podoji, ker nekako nimam namena kar zaključit z zasebnim življenjem zaradi rojstva. Eh, dileme, dileme... user posted image  

Jaz imam ročno črpalno od Aventa ISIS in mi je odlična. V parih minutah si načrpam polno flašo. Je mogoče res zamudna bolj kot električna, ampak itak sem jo potrebvala bolj le na začetku, ko mi je mali fental bradavice, zdaj pa jo rabim le občasno, če mali predolgo spi ponoči in moram mleko ven dat, ker bo drugače joške raznelo.

masha ne vem zakaj misliš, da bo konec zasebnega življenja? Moje življenje je isto kot prej (no ja, čeprav bi bila raje v službi kot doma) in malega povsod s sabo jemljem. Previjeva in nafutrava se pac tam kjer sva. To je to. Brez kompliciranja. In se imava super! user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
17.6.2010 10:48:19   
pupa*81
marjanaj ti si itak carica s tem pohajanjem! jst pa vseeno mal bol kompliciram kot sm mislila da bom user posted image bom pršla na inštrukcije user posted image

črpalka jst sm si mogla od začetka izčrpat vse kar tamala ni popila pr meni in ji pol to načrpano dat po flaši, pač ni šlo drgač, ker se je tamala preveč utrudla na joški, po flaši je pa lepš teklo in je pol pogoltala še ostalo (po navodilu patronažne). zato sm pa z to ročno črpalko od aventa skoraj umrla: po vsakem podoju sm si še pol ure črpala user posted image drugi dan je pa možek letel po električno od timitopi (al kako že) in smo zmagali user posted image masha jst ti ne svetujem nakupa vnaprej... če bo treba ti bo že dragi letel v trgovino... moj je rekel da je tam srečal veliko zmedenih očkov, ki so iskali črpalke/nastavke/... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?