amazonka3
|
Evo, večerno javljanje. Vjesti od jutra. Sem bila popolnoma presenečena nad prijaznostjo na oddelku, takoj je priletela sestra, mu vzela kri, ga stehtala, zdravnik pa je priletel čez 15 minut. Skratka, niso naju internirali, bilrubin je bil 226, tako da sva šla domov. HB Je pa res, da je bil že včeraj popoldne malo manj rumen Dohtar pač pravi, da polno dojeni otroci bilrubin počasneje izločajo. Tomaž pa se je v 3 dneh zredil za 200 gramov, tako da je nazaj na porodni teži. Sem zelooo vesela. Danes pa je vroče kaj, kako vse nosečke tole prenašate. Jaz umiram, pa sem v enem kosu. No, pa sem že hotela letos klimo nabavt.....zdaj pa jamramo. U matr Živa, a ni tko pri fantkih, da je treba ful pazit zaradi joka - ker lahko dobijo popkovno kilo???? Sej veš, pojma nimam, mam izkušnje samo s puncami.... pri mojih je zaleglo "kolesarjenje", pa masaža trebuščka, če se ti zdi skurjen ga pa malo več kopaj?? Ne vem no, upam, da se vam poštima. Mkbk, a teb so pa skoparl z mrežastimi gatami, ja kaj mi pa nisi rekla, jaz sem mela svoje, mrežaste sem pa talala. Vidiš, ko nisi večkrat v našo sobo zavila pojamrat Aglaia, a ti si pa nezgovorna ratala praviš? mogoče bi bilo pa fajn, če bi meeting z nadmamo ratal, potem se nam obeta eno hudo poročanje, se bomo imele vsaj nekaj za smejat!!! Pupa, hvala za hugiče, so zalegli MM hvala... a mali že kaj več spi al si še vedno čist skurjena??? No, drugače smo tudi mi že družinsko en sprehod ali dva opravili, je bilo kar prijetno. Sama pa sva (z mojim) še vedno čisto v transu - prvič zaradi čist nadnaravne izkušnje poroda, drugič pa, ker ne moreva verjet (v nasprotju s prvima puncama), da novorojenčki celo spijo Je Tomažek kot iz knjige..... Skratka, zdaj imam pa jaz dolg post, v nasprotju z Aglaio se mi zvezdic ne da nabijat
|