|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
11.6.2010 21:57:32   
anajrim
Ojla Punce!

Mene je pa danes ta vročina čisto uničila...sem šla z avtom v mb mojega poslušat na eno tekmovanje in potem še nazaj v Lj...sem se pošteno skuhala kljub klimi...sedaj pa komaj stojim gledam in diham...res sem čisto fertik...pa tako močno otečenih nog tudi đe nisem imela sem se sedaj tuširala z mrzlo in na koncu ledeno vodo in je prav pasalo...upam da bo juti kaj bolje...grem spat in počivat...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
11.6.2010 23:42:19   
Anonimen
Punce ... sori ... Zdaj sem koncno prisla do racunalnika. Moz mi je kupil dvoja (2!!) ocala. Korekcijska in soncna (rejbanke)! Pa se sebi ene hude soncne od ceruttija.
Kako bom huda poleti!! Od dalec. Potem bodo pa tipcki blizu prisli in bodo vidli vozicek in v meni ne bodo vec vidli hude babe ampak mati in dojiljo in bom spet zvisela. user posted image

Jutri gremo v prekmurje in prlekijo zojine prababice spoznat. Upam, da se mi mala ne skuha v avtu pa da bomo zdrzali obiske brez kaksnih izpadov. Srcno upamo, da se nadmajka ne prikaze kje, ker sem v vrocini se bolj nepotrpezljiva ... ce pa bo prisla, bo pa to definitivno dogodek vreden omembe in premlevanja tu gor. Bom porocala.

Lepo se imejte vse pa se javim jutri ali v nedeljo. user posted image

Amazonka, upam, da bosta do prve slovenske tekme (v nedeljo) ze doma! user posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
12.6.2010 10:25:32   
mkbk
živa...jst mam pa eno user posted image user posted image vprašanje zate, če boš kaj brala!!! Kje ste imeli spravljenega sredinčka, ko se je rodil. Al ga je ta velik skos mel na dohvat ruke. Ker jst bom kmal ob vse žvce, ker mam oči nonstop na pecljih in Filip se skos neki okrog Lare mota, tko da mormo karnaprej tulit ne, , pa nežno, pa počasi, revež jo bo čisto zasovražu. Prejle sem mu šla samo košček kruha odrezat pa je že letel "boža-boža" in to po glavici, jasno pa stiskat se on drugače kot na silo tud ne zna. Me je ful strah, da bo ali mali kaj naredil ali pa se mu bo v nulo zamerila... user posted image . Pa zdej je še razmeroma ok, ko nismo sami doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
12.6.2010 16:47:27   
živa
mkbk, pri nas je maksi dojenčka popolnoma ignoriral eno leto. Niti pod razno ga ni hotel božat, lubčkat, stiskat - verjemi, bolje to, kar počne gumbek, kot pa ignoranca in ljubosumje nadaljnje leto. Zdaj je pa tako kot pri tebi, mala dva visita na mezinčku. Jaz ga dajem v stajico, da potem non-stop ne tulim iste besede kot ti. No, do zdaj sta se že malo unesla, tako da ga odložim tudi v lupinico ali na ležalnik. Zunaj je pa itak v košari na vozičku. Pa preusmerjam ju, da božata manj občutljive dele, pokazala sem jima, kje ima luknjico (mečavo) v glavici in razložila, da ga tam zelooo boli in ga ne smeta božat ... Sredinček me sicer ne upošteva kaj dosti, ampak je vsaj postal bolj nežen.

amazonka, sta ok?

Mezinček zadnje dva dni samo še krčevito joka, sklepam, da od vročine in krčev v kombinaciji, revček. Nimam več pojma, kaj naj, ker je itak bolj malo oblečen, čaj s kaplicami proti krčem, biogaja in homeopatija pa niti skupaj očitno ne pomagajo user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 12.6.2010 16:48:35 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
12.6.2010 21:22:04   
amazonka3
Evo, večerno javljanje.

Vjesti od jutra. Sem bila popolnoma presenečena nad prijaznostjo na oddelku, takoj je priletela sestra, mu vzela kri, ga stehtala, zdravnik pa je priletel čez 15 minut. Skratka, niso naju internirali, bilrubin je bil 226, tako da sva šla domov. HBuser posted image  Je pa res, da je bil že včeraj popoldne malo manj rumenuser posted image user posted image  Dohtar pač pravi, da polno dojeni otroci bilrubin počasneje izločajo.
Tomaž pa se je v 3 dneh zredil za 200 gramov, tako da je nazaj na porodni teži. Sem zelooo vesela.

Danes pa je vroče kaj, kako vse nosečke tole prenašate. Jaz umiram, pa sem v enem kosu. No, pa sem že hotela letos klimo nabavt.....zdaj pa jamramo.

U matr Živa, a ni tko pri fantkih, da je treba ful pazit zaradi jokauser posted image user posted image - ker lahko dobijo popkovno kilo???? Sej veš, pojma nimam, mam izkušnje samo s puncami.... pri mojih je zaleglo "kolesarjenje", pa masaža trebuščka, če se ti zdi skurjen ga pa malo več kopaj?? Ne vem no, upam, da se vam poštima.

Mkbk, a teb so pa skoparl z mrežastimi gatami, ja kaj mi pa nisi rekla, jaz sem mela svoje, mrežaste sem pa talala. Vidiš, ko nisi večkrat v našo sobo zavila pojamratuser posted image user posted image

Aglaia, a ti si pa nezgovorna ratala praviš?user posted image  mogoče bi bilo pa fajn, če bi meeting z nadmamo ratal, potem se nam obeta eno hudo poročanje, se bomo imele vsaj nekaj za smejat!!!

Pupa, hvala za hugiče, so zalegliuser posted image
MM hvala... a mali že kaj več spi al si še vedno čist skurjena???

No, drugače smo tudi mi že družinsko en sprehod ali dva opravili, je bilo kar prijetno. Sama pa sva (z mojim) še vedno čisto v transu - prvič zaradi čist nadnaravne izkušnje poroda, drugič pa, ker ne moreva verjet (v nasprotju s prvima puncama), da novorojenčki celo spijouser posted image user posted image user posted image  Je Tomažek kot iz knjige.....

Skratka, zdaj imam pa jaz dolg post, v nasprotju z Aglaio se mi zvezdic ne da nabijatuser posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
12.6.2010 22:05:14   
Masha_M
amazonka: user posted image user posted image user posted image user posted image Me full veseli, da ste v kompletu doma, da spite in se pridno redite. Res same super novice! In ja, jaz ki sem še 2v1 trenutno crkujem. Spim pri odprtem oknu, čez dan mi pa v faco piha ventilator da preživim. ;)

živa: Upam, da malček kmalu neha jokat, pa ne glede na to ali je od vročine ali od krčev.

mkbk: Matr vola, tole pa je zagata. Ponavadi pri več otrocih človek res prej pomisli na ljubosumje in zamero, ma vidim da je tudi preveč ljubezni lahko problem. user posted image

Aglaia: Stanje? Nadmajka še živi?? user posted image user posted image user posted image

anajrim: Si se že kaj ohladila? Uf sem vam zdajle fovš vsem tistim, ki imaste rok pred mano. user posted image

krtkova: A ti si bila tako hudo šivana samo zaradi Emine velikosti, ali je bil še kak drug faktor zraven? user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
12.6.2010 22:20:02   
mkbk
živa --bogi, boogi mali mezinček...mah res je hudo vroče. Filip ima po celi riti vročinski izpuščaj, tko da sem ga dane smela kar zunaj nagega, saosedje so se samo režal, tamal si je pa mirno scal v crocse....ni da ni!!!

Ma ja jst čist trda ratam, ko tamal nonstop okrog Lare visi, pa včasih kej tko potegne, da mal zaškrta v kakšni rokici (ko hoče,da bi ona njega tud boza boza), pa ful pazim, ko se začne zraven motat. to bo še šlo mojih živcev.

Drugače sem pa na momente čist neutolažljiva in užaloščena, ker je najbrž tole moj zadnji dojenček, pa tok hitr rastejo user posted image . Moja frendica sicer pravi, da še eden itak ne predstavlja kake dodane vrednosti, samo kaj pa vem. Pri nas je otroška soba velika glih za pol otroka, kaj šele za enega, dva ne vem kam bomo dal, kamoli tri!

amazonka - gate sem mela jst tud svoje sabo, samo jstz mrežke še kr zdej doma nosm, če so pa tok sexy... user posted image . Bom vse porabla. Drugač pa je naš tavelik dobu mal popkovne kile - od dretja valda.

Skuhal se bomo!!!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.6.2010 12:55:45   
Masha_M
Drage Srake!

Tole ni več ničemur podobno! Tukaj je čista tuga in mislim, da si bom morala poiskati še kakšno novo prostočasno aktivnost, ker ste me ve pustila čisto na cedilu. user posted image user posted image user posted image

Bodite fajn in pazite, da se vam Srakoperčki ne skuhajo. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.6.2010 16:17:02   
amazonka3
Draga masha,

pozabila si, da si se javila točno takrat, ko se je cela Slovenija psihično pripravljala na prvo pomembno tekmo....ena uro pred je potrebno izvajati bojne plese ipd, da smo lahko potem Zmaaaagaaall! user posted image

Ja, je pa tuga tu gor....ampak pomoje je vzrok v nedelji, počakaj na jutri, bo celo mravljiščeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.6.2010 16:27:18   
Masha_M
Očitno sem res čudna, ker sem danes vsega skupaj 1 uro gledala Animal Planet in to je to od TVja zame v tem tednu. :) user posted image user posted image user posted image Fuzbal me dolgočasi. :D

Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.6.2010 16:58:40   
katrinka
a so kaksne nove nosecke lublanske tu za cvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.6.2010 18:06:22   
amazonka3
samo jaz, pa nek aprilski hroščekuser posted image  a se nam pridružiš??? Rabimo nove čveke noseče, da nas nadomestijo tiste, ki bomo jeseni zapustile tole temouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.6.2010 19:20:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

samo jaz, pa nek aprilski hroščekuser posted image  a se nam pridružiš??? Rabimo nove čveke noseče, da nas nadomestijo tiste, ki bomo jeseni zapustile tole temouser posted image

sm ze nekaj casa tu a smo nove tezko prisle do besede....user posted image

kdaj imas pa ti rokuser posted image jaz sem septembrka...in upam da dete ne bo nic prehitevalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.6.2010 19:25:33   
Masha_M
katrinka: amazonka je pred kratkim rodila tretjega otročka (sinčka Tomaža), a jo edino očitno materinstvo ni tako zdelalo in fuzbal tako prevzel, da ne bi imela več časa za RR. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.6.2010 19:43:02   
candy24
Pozdravljene.

katrinka - tudi jaz sem nosečka (Julijka). Imam še točno 20 dni do PDPja. Če se prav spomnim (na podlagi seznama) si ti že drugič noseča, a ne?

Ne morem verjet, da se mi je končno uspelo spet javiti tukaj. Moram si skorajda čestitat! Ene ste pa kar depresivne, če se tukaj nič ne dogaja, ali kaj?! user posted image Hec!

V petek sem imela podelitev diplomske listine na Univerzi in sem šla. Kljub temu, da sem se kuhala od vročine. Prišla sta tudi starša iz MB in potem sva jih z user posted image morala animirati vse dokler nista krenila nazaj. Mami so ob odhodu kar solze stopile v oči, ker se je dokončno začela zavedati, da bo kmalu babica. Saj jo razumem; jokala je od žalosti - nima jih še niti 50, pa bo že babica. user posted image

Sem pa uspela (med mojim "ne-javljanjem" tukaj) dokončno vse pripraviti za aliena. Kako mi je odleglo! Od likanja in zlaganja se mi je namreč že vrtelo! Samo dude še nisem sterilizirala. Ne da se mi (več). Vprašanje: Če nimaš svoje dude v P te ful postrani gledajo?

Glede mojega cukra - jah, res fajn da je vse v mejah normale. Temu primerno pa proslavljam že itak celo nosečnost - pojem toliko sladkega, kot ga prej nikoli nisem... Ni čudno, da sem si dala takšen nick... user posted image Zato mi je bilo še posebej smešno, da sem imela sum na hipoglikemijo - premalo sladkorja v krvi... user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 13.6.2010 19:44:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.6.2010 20:05:39   
pikizenc
jaz sem zaenkrat tud še bolj tiho user posted image  sej bo sej bo, sam zdej še nekega blaznega dogajanja ni pri meni, pol pa nimam nč za povedat

berem pa ful pridno user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.6.2010 20:29:59   
anajrim
anajrim: Si se že kaj ohladila? Uf sem vam zdajle fovš vsem tistim, ki imaste rok pred mano. user posted image

Joj Masha tudi jaz umiram od te vročine in si res želim čim prej rodit...ja danes sem celo popoldne se namakala in plavala...super učinek...jutri ponovim spet...mi ful pomaga res...čeprav imam sedaj gležnje in nart tako napihnjen da me kar strah ko pogledam...pa kar boli me user posted image user posted image user posted image , upam da bo noč hladnejša da bom lahko vsaj spala...

Kartinka - ti kar načni kako temo pa bomo načvekale...

Candy - kolikor vem ti dajo v P tudi dudo če je nimaš...vsaj ena kolegica jo je dobila...hm

Sem že ko kuhan rak...grem na traso ker prijetno pihlja...pa upam da se kaka nevihta usuje ponoči...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.6.2010 20:38:51   
Masha_M
candy: Tvoja mama bo na koncu prav ponosna babica, pa s 50+ ali 50- leti. user posted image In vse pohvale, da si vse zrihtala za vesoljčka. ;) Moj tudi gomazi in dela take izbokline na trebuhu, da mu tudi včasih kar alien rečem. user posted image Okrog dud pa mene predvsem zanima, a jim jih v porodnišnici res prav morajo v ustka tlačit. Boh vedi, a se da zmenit, da so brez, če ne jokajo veliko/preveč. user posted image A katera ve?

pikizenc: Nič se ne sekiraj. Če bi šla malo brat za nazaj bi hitro ugotovila, da je bil delež nosečniških tem presenetljivo nizek. user posted image user posted image user posted image Največ je bilo o hrani in random piz**kanja, tako da naj te tvoj začetniški staž nič ne ovira. user posted image

anajrim:
Kje si pa to plavala? Jaz upam, da bo drug vikend lepo vreme, ker se bom takrat prvič morda uspela malo v morju shladit. Komaj čakam! Jaz na svojem nartu tudi že nekaj časa ne vidim več tiste nartne kosti, pa vem da niti nimam prav resnega primera zatekanja. Mi je hudo in sočustvujem s tistimi, ki so to doživljale kot jaz × 10. user posted image Če se prav spomnim, so ene od Sračjih mamic pisale, da so zatekale tako, da je že prav bolelo. user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.6.2010 20:46:54   
anajrim
Okrog dud pa mene predvsem zanima, a jim jih v porodnišnici res prav morajo v ustka tlačit. Boh vedi, a se da zmenit, da so brez, če ne jokajo veliko/preveč. user posted image A katera ve?

Jaz pri Niku nisem imela dude s seboj...mi je tudi niso dali je pa res da ni skoraj nič jokal...

Mi imamo to srečo da lahko vsak dan plavamo v bazenu pri bratu...res je super...sem mu hvaležna ...
Ja ker se tiče zatekanja sicer tudi jaz prav hudo ne zatekam...samo v gležnje in nart...nikamor drugam...moram malo več noge v luft držat...grem se obesit user posted image user posted image user posted image z nogami navzgor hehheeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.6.2010 20:53:47   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Jaz pri Niku nisem imela dude s seboj...mi je tudi niso dali je pa res da ni skoraj nič jokal...
Fajn, torej se da tako zmenit (če le seveda ni preveč joka in/ali premočen sesalni refleks). Mene namreč skrbi, da bi bil revček po meni, ki sem dala skozi precej zoprno operacijo obeh čeljusti, saj sem imela obliko čeljusti tako, da sem imela ves čas odprta usta in sem posledično tudi dihala na usta. In sklepam - in isto je povedal tudi zobozdravnik v MŠ - da ne more biti prav nič koristno, če takemu otroku neka stvar (duda/prst) še dodatno drži usta odprta. user posted image

Mi imamo to srečo da lahko vsak dan plavamo v bazenu pri bratu...res je super...sem mu hvaležna ...
Ja ker se tiče zatekanja sicer tudi jaz prav hudo ne zatekam...samo v gležnje in nart...nikamor drugam...moram malo več noge v luft držat...grem se obesit user posted image user posted image user posted image z nogami navzgor hehheeuser posted image user posted image user posted image user posted image Fovš! Zdaj vem, zakaj mi je hudo da sem edinka in nimam brata, hehehe. user posted image user posted image user posted image Se pa jaz trudim vsaj pred TVjem pod noge podložit par povštrov, da so malo dvignjene.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.6.2010 21:08:40   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Okrog dud pa mene predvsem zanima, a jim jih v porodnišnici res prav morajo v ustka tlačit. Boh vedi, a se da zmenit, da so brez, če ne jokajo veliko/preveč. user posted image A katera ve?

Načeloma v Lj P praktcirajo doktrino dojenja - to pomeni, da te znajo kregat tudi če imaš svojo. Dud ne promovirajo, promovirajo pa mamadudo (beri balkončkeuser posted image ). Če je ravno totalna sila, lahko nafehtaš kakšno sterilizirano dudo (vsaj tistauser posted image moja roommate jo je).
Itak je fino čim več pristavljat, ampak pravilno, da srakoperčki ne razdrapajo bradavic. Potem tudi mlekec hitro priteče.....

Ja, mene materinstvo v tretje nič ni zdelalo, sam kilce so ostaleuser posted image user posted image user posted image
Katrinka, Masha je bila ful skrbna, pa ti je prav povedala. Hvala M.user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.6.2010 22:00:27   
marjanaj
sasa jaz sem rekla, da bom Tiborja kar malo v morje namočila. naj se navadi fant! Tudi ko se kopamo ne pazim kaj dosti, če mu pride malo vode na obraz in v oči. Drugače bo full picajzlast in mu bo težko glavo prat. Sej itak se že pri pucanju nosa toliko zvija, da mu gre kar nekaj fiziološke v usta in oči  user posted image

anajrim koliko pa stane ta privat vrtec? Jaz tudi gledam naokoli, pa nič prostora, niti v privat vrtcih. Vem pa, da se cene gibljejo od 480 € do 530 € na mesec. Uf... user posted image  drago, ampak vem, da so te vrtci vredni svojega denarja. Zato mi ne bo žal nobenega penija za tamaučka.

amazonka vidiš, kako se je dobro izšlo, ne splača se sekirat user posted image

krti user posted image  že sede dojiš. Pa ti si carica. Vidiš kako že obvladaš! A si dobila kakšne hlače?

MM bravo vidva user posted image  Še malo pa bosta profija postala! A Gal uživa v vodi?

svinjina  Jaz sicer res jem le belo meso, tako da svinjine niti ne jem. Ok, razen, če se šteje šunka tudi za to? To pa jem. V toastih in podobno. Pa drugo svinarijo, kot so hrenovke tudi jem user posted image  Zadnje čase pa imam itak manijo na čokolado in jagode. Prepovedane stvari so itak najslajše user posted image

aglaia 2 očala? Pa to je cel luxus! Sej je pa tvoj res odrezal kot je treba!

candy ah, jaz nisem imela dude s sabo v P. Pa sej je po mjoje niti ne rabiš? Kaj pa vem. Tibor je bil tolk fertik, da je v bistvu 2 dni bolj spal. Tudi jedu ni nič.

pikizenc boš videla, kmalu boš imela toliko za povedat, da se boš kar sama s sabo pogovarjala, ko druge ne bomo imele časa user posted image

mi smo pa danes našega lumpija skoraj skuhali user posted image  Je bil rdeč kot puran in mu je kar teklo dol po glavi in faci user posted image  Je bil tako smešen! Jah kaj čmo, je bilo treba pridt iz Kamnika do LJ nekako.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.6.2010 22:13:34   
anajrim
anajrim koliko pa stane ta privat vrtec? Jaz tudi gledam naokoli, pa nič prostora, niti v privat vrtcih. Vem pa, da se cene gibljejo od 480 € do 530 € na mesec. Uf... user posted image drago, ampak vem, da so te vrtci vredni svojega denarja. Zato mi ne bo žal nobenega penija za tamaučka.

Ja starostna skupina od 1-3 let (jasli ) je ekonomska cena 600€, starostna skupina  od 3-6 let (vrtec) je ekonomska cena mislim da 450€ (naš je še v jaslih in nimam točnega podatka), ker pa država subvencionira en del so tudi tukaj oblikovani razredi, ni pa 0-tega razreda in si avtomatsko v prvem...user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.6.2010 23:07:20   
marjanaj
anajrim, ja sej se mi je zdelo. A veš, da smo šli v soboto končno na tržnico in kupili ovčke. Eno malo (40cm x 40 cm) imamo v lupinici. Drugo ta večjo pa v vozičku. Ampak, trenutno imam v vozičku še pleničko cez, da ni skoraj gol direkt na koži. A to velja?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.6.2010 7:06:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Pozdravljene.

katrinka - tudi jaz sem nosečka (Julijka). Imam še točno 20 dni do PDPja. Če se prav spomnim (na podlagi seznama) si ti že drugič noseča, a ne?

jp, drugic noseca, sem bila lansko leti lujilka kot si ti sedaj...tako da imam malo princesko doma...ki je zadnje case zgaga ker zobki rastejo in smo tok...tecniuser posted image

duda
- jaz sem jo imela s seboj, vendar je nisem uporabila pa se je mala tudi eno noc kar jokala, tudi ne bi dovolila da bi kaka sestra jo tam morila z dudo, ce mojih cimer ni motilo, me briga za ostaleuser posted image

vrtci - ja so draga stvar ja, no odvisn v katerem razredu si seveda...mi smo bili v 2 zavrnjeni, sicer dobro cakalno mesto a vseeno, za en vrtec sem dala pritozbo ker so me narobe tockovali...bomo videli katere izgovore bodo postregli v odgovoruuser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?