krtkova
|
ojojojoj, masha in anajrim imata popolnoma prav. Čist zanemarjamo tale forum. Pa tko aktivne smo bile pred rojstvi naših malih srak. Moram pa priznati,da ko sem bila še noseča, me ni tok zanimalo pisanje mamic. Zdej mi je pa žal, da nisem al bolj natančno brala al pa kr kej shranila, ker se mi pojavljajo dnevno vprašanje. Pol pa MM al pa Aglai po telefonu težim. Čaj malinivoh listov; meni je bilo rečeno, da lahko tud ene tri šalce na dan. Naša Ema je pravi zaspanček; a na žalost le podnevi. Včeraj ponoči smo 3 ure bedeli, ker ni hotela zaspati. Na srečo se ni drla, le neki jamrala, sam nama z mojim so pa tko učku skupi lezli, ker sva bila totalno zaspana, da se nama je že to zdelo grozno. Je moj danes imel plan, da jo bo popoldne čimbolj zabaval, da ne bo tok spala, pa žal ne pomaga. Karkoli narediva, sam spi!! Sem pa na srečo jaz že bolje, lahko celo nekaj minut sedim na stolu z mini povštrčkom. Na obroču pa sploh. In tudi na sprehodu se že bolje počutim. Edin en tehnični problem moram še rešiti. Kako brez mojega dragega iti na sprehod. Problem je v tem, da smo v 3. nadstropju, brez dvigala, košara od voozička je težka že brez otroka eno tono in nima priročnih ročajev (kot kakšna torba) ampak ima ročaj na strehci. Kar je totalno neumno in še moj, ki je športnik, komaj nese Emo v tej košari dol. Danes sva nesla on košaro, jaz emo in košaro nato pustila v avtu (kjer imava že itak ogrodje od vozička). Kako pa naj to izvedem sama? Z lupinco nesem dol tamalo in potem sestavim voziček in jo preložim??? Sploh ne vem, če lahko nesem lupinco s tamalo, to je po mojem tud ful težko. Moram MM vprašat, kako ona to izvaja iz 4. nadstropja. A majo vaši otročki kapice če greste okol 7h zvečer ven in piha? Jst sm jo dons kr v dekico zavila, je bla kot en bonbon. Jutri jo bomo prvič z avtom nekam peljali!! Sej vem, da se vam zdi to ful smešno, da kompliciram, sam prej sm bla tok pametna, kako bom jst to na easy, no ,zdej k sm pa še sama čisto polomljena, pa tudi drugače, pa kr neki kompliciram. Aja, pa ležalnik smo dons sestavili in dali Emo vanj. Je bla kr mal nesrečna najprej. Pol je pa itak zaspala. Sam men se zdi da je tko hecno stisnjena notr. No, vsaj zgleda tko. Pa k se je ležalnik mal gugal sm mela filing, k da jo je mal strah, da bo padla nazaj. Kakšne so vaše izkušnje s temi ležalniki??? No, zdej sm se pa razpisala, boste imele vsaj kaj za brati!!!