|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
10.6.2010 21:13:06   
anajrim
ne ne...sploh ne prizadet...jaz kje pa...tudi če bi me ignorirala se nebi kaj dosti sekirala...user posted image user posted image user posted image ... moram pa reči da je meni tudi malo moteče ko gledam čez dan pa nobenega posta...včasih pa 3-4 strani na dan...da sem se bala da bom kaj zamudila...user posted image user posted image user posted image

Bomo pa me čvekale...hehehe

Dajmo se malo zmigat in napišite kako kaj naši srakoperčki in srakoperke!!!user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje...danes sem kupila čaj iz malinovih listov...za mehanje materničnega vratu...kolliko ga pa laho popijem na dan???user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.6.2010 21:57:57   
sončnica2010
Anajrim in Masha_M nikar se ne kregajta, bo dež user posted image
Saj tudi jaz težko prenašam vročino in zatekanje, boleče noge....ampak saj bo kmalu mimo.

Tudi sama priznam da prej nisem redno spremljala foruma, no da sem bolj natančna sploh ga nisem, ker sem preveč utrujena prihajala iz službe,...user posted image

Saj bo kmalu mimo.

pridne bodite, papa

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.6.2010 22:04:15   
anajrim
nič bat ne bo dežjauser posted image user posted image ...kraganja pa tudi ne ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .prišlo je do malega nesporazuma...ko nekaj napišeš lahko izpade butasto.user posted image ..in tako je moj post totalno butsto izpadel...user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.6.2010 22:20:12   
krtkova
ojojojoj, masha in anajrim imata popolnoma prav. Čist zanemarjamo tale forum. Pa tko aktivne smo bile pred rojstvi naših malih srak.

Moram pa priznati,da ko sem bila še noseča, me ni tok zanimalo pisanje mamic. Zdej mi je pa žal, da nisem al bolj natančno brala al pa kr kej shranila, ker se mi pojavljajo dnevno vprašanje. Pol pa MM al pa Aglai po telefonu težim.user posted image

Čaj malinivoh listov; meni je bilo rečeno, da lahko tud ene tri šalce na dan.

Naša Ema je pravi zaspanček; a na žalost le podnevi. Včeraj ponoči smo 3 ure bedeli, ker ni hotela zaspati. Na srečo se ni drla, le neki jamrala, sam nama z mojim so pa tko učku skupi lezli, ker sva bila totalno zaspana, da se nama je že to zdelo grozno. Je moj danes imel plan, da jo bo popoldne čimbolj zabaval, da ne bo tok spala, pa žal ne pomaga.user posted image  Karkoli narediva, sam spi!!user posted image

Sem pa na srečo jaz že bolje, lahko celo nekaj minut sedim na stolu z mini povštrčkom. Na obroču pa sploh.user posted image  In tudi na sprehodu se že bolje počutim. Edin en tehnični problem moram še rešiti. Kako brez mojega dragega iti na sprehod. Problem je v tem, da smo v 3. nadstropju, brez dvigala, košara od voozička je težka že brez otroka eno tono in nima priročnih ročajev (kot kakšna torba) ampak ima ročaj na strehci. Kar je totalno neumno in še moj, ki je športnik, komaj nese Emo v tej košari dol. Danes sva nesla on košaro, jaz emo in košaro nato pustila v avtu (kjer imava že itak ogrodje od vozička). Kako pa naj to izvedem sama? Z lupinco nesem dol tamalo in potem sestavim voziček in jo preložim??? Sploh ne vem, če lahko nesem lupinco s tamalo, to je po mojem tud ful težko. Moram MM vprašat, kako ona to izvaja iz 4. nadstropja.

A majo vaši otročki kapice če greste okol 7h zvečer ven in piha? Jst sm jo dons kr v dekico zavila, je bla kot en bonbon.user posted image

Jutri jo bomo prvič z avtom nekam peljali!!user posted image  Sej vem, da se vam zdi to ful smešno, da kompliciram, sam prej sm bla tok pametna, kako bom jst to na easy, no ,zdej k sm pa še sama čisto polomljena, pa tudi drugače, pa kr neki kompliciram.user posted image user posted image

Aja, pa ležalnik smo dons sestavili in dali Emo vanj. Je bla kr mal nesrečna najprej. Pol je pa itak zaspala.user posted image user posted image  Sam men se zdi da je tko hecno stisnjena notr. No, vsaj zgleda tko. Pa k se je ležalnik mal gugal sm mela filing, k da jo je mal strah, da bo padla nazaj. Kakšne so vaše izkušnje s temi ležalniki???

No, zdej sm se pa razpisala, boste imele vsaj kaj za brati!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.6.2010 22:21:39   
krtkova
aja, pa danes smo oddali vlogo za vrtec in so nam rekli, da skor nimamo šans, da je čakalna vrsta že fulllll dolga in da naj si kr najdemo privat varstvo od maja do septembra 2011.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.6.2010 23:16:46   
pupa*81
dejte se no sračkat user posted image še tisto mal kar vam uspe napisat se skor oskubite user posted image no glavno da je nesporazum rešen user posted image

sončica dobrodošla! ja učasih nisi bil na tekočem če nisi vsake 2 uri čekiral... do pred kratkim si imel pol ure branja če si sam 1x na dan prišel... zadnjih par dni je pa prav doooolgčaaaaas... jst sm totalno paf kaj je z našimi srakami user posted image user posted image so jih srakoperčki očarali pa so ostale brez besed... jst sm pa mal že k sebi pršla k je že več k 2 mesca mimo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Edin en tehnični problem moram še rešiti. Kako brez mojega dragega iti na sprehod. Problem je v tem, da smo v 3. nadstropju, brez dvigala, košara od voozička je težka že brez otroka eno tono in nima priročnih ročajev (kot kakšna torba) ampak ima ročaj na strehci. Kar je totalno neumno in še moj, ki je športnik, komaj nese Emo v tej košari dol. Danes sva nesla on košaro, jaz emo in košaro nato pustila v avtu (kjer imava že itak ogrodje od vozička). Kako pa naj to izvedem sama? Z lupinco nesem dol tamalo in potem sestavim voziček in jo preložim??? Sploh ne vem, če lahko nesem lupinco s tamalo, to je po mojem tud ful težko. Moram MM vprašat, kako ona to izvaja iz 4. nadstropja.

he he, dobro da je tehnično vprašanje, lih prou zame, pa še v 5 štuku brez dvigala sm user posted image
torej... khm khm (se morem odkašljat ker bo dolgo user posted image ) voziček je razstavljen v prtljažniku v avtu. tamalo na rokah prinesem dol, najlažje je da imaš vse kar rabiš s sabo v enem ruzaku ali torbi za čez ramo, je lažje hodit po stopnicah. v avtu je voziček razstavljen tako, da je košara naštimana za odložit punco, npr. na zadnjem sedežu ali na ogrodju vozička. punco dam v košaro, košaro iz avta včasih kar na tla (uh, badmama, pa tolk mi je blo to glupo k sm druge gledala to delat user posted image ), sestavim ogrodje in namontiram košaro. seveda sm po vsem tem že čist prešvicana, pa hb tamala v miru prenaša moje kolobocije. komaj čakam da ne bo več v košari, pol bom imela vozek kar sestavljen v kolesarnici. zdej dokler je še košara, pa rjuhca,... mi nekako ni da bi blo v kolesarnici k je polno peska, prahu in ljudi user posted image ja, čudna sm user posted image

no sm nasračkala mojo dnevno porcijo, grem dojkat pa spat, nočko punce, pa čimveč spanja!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.6.2010 23:17:15   
pupa*81
ja vrtec, groza... bom jutri komentirala user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
10.6.2010 23:34:54   
Anonimen
Madonis, pa je res mir. Kr neki. Jaz imam polno casa, ampak da se mi pa nic ne pisati. Saj berem pa skoz. Pa vse druge teme tudi. Ugotovitev: Zoja je cisto normalen, srecen in zdrav otrok, ki nima gibalnih motenj. Bom pa vseeno pazila s temi lezalniki in ne bom podirala kupcka v dvignjenem polozaju, ker tega itak ne znam user posted image

Saj bo tudi ta tema ozivela. Cakam, da se se mkbk k sebi spravi, da bo vice pokala user posted image Danes me je klicala, ampak ob 10.30 midve z malo se spiva pa sem jo skenslala. Potem je pa nisem vec nazaj dobila. Upam, da ni skregana. Haha. user posted image Kar pa sem govorila z njo pa je ok in z malo sta super, je pa Filip trmast in imajo dosti dela z njim. Toliko vem.

Krti, primi malo (ampak dobro!) in jo nesi dol. Ampak kot sem rekla ze zadnjic in kot pravi pupa, zraven imas lahko samo torbo ali nahrbtnik in to je to. Ne pa jaz, ki nesem malo pa smeti pa dolge rokave pa odejico pa se telefoniram zraven. No, verjetno ni treba povedati, da je vse (razen smeti) nalozenih na kosaro od male. Badmama sem (takoj za pupo) user posted image user posted image Lahko pa jo tudi v lupinici (za v avto) neses dol. Ampak to je tudi tezko, a ni?
Pa jeeej za tvoje sive in hematom, ki te pocasi zapuscajo! Cas je ze bil. In zelim vam lep prvi izletek z novim avtom. Ema bo ziher uzivala. Kako bos pa v avtu sedela? Kam pa greste? Pa nic ne skrbi, danes bo spala ponoci cisto lepo kot prej. To je imela tudi nasa eno noc izpade pa je potem ful lepo zacela spati. Mogoce pa je nestrpna, ker se prvenstvo zacne pa ne more spati. Tako kot moj moz recimo user posted image

Bom pa jutri vec napisala, ker grem zdaj pod tus potem pa v posteljo, ker sva se z mozem pobotala in veselo "khm khm" tudi ce se ginekolog ni rekel, da lahko user posted image

Jutri grem po nova soncna in korekcijska ocala. Mi jih bo moz za porod kupil. Po moje bi s prstanom ali pa zverizico ceneje prisel skoz user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
10.6.2010 23:59:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Mogoce pa je nestrpna, ker se prvenstvo zacne pa ne more spati. Tako kot moj moz recimo user posted image

to bo to!!!user posted image user posted image

pupa - hvala!!

nočko

aglaia -a vidva "khm-khm"-ata ped otrokom?user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 11.6.2010 0:00:05 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
11.6.2010 8:17:35   
anajrim
Ej babe..dobrojutro!!!

Super da ste se malo oglasile imam vsaj kaj za pokomentirat...kje pa naj začnem user posted image

Krti - jaz bi na tvojem mestu tako kot je pupa napisala, malo v roke torbo čez rame in gremo dol v avto...boš videla prve dni ti bo težko potem boš pa že ulaufana...uh tale beseda pa ni zate...ups...bolje rečeno utečenauser posted image user posted image user posted image . Glede vrtca ja totalno sranje...sploh v Lj...midva sva imela totalno srečo ko ga sicer najprej nisva dobila, potem pa so naju klicali da ga lahko čez 14 dni vpiševa če želiva, ker se je eno mesto sprostilo...je bil kar šok...je pa v privat vrtcu in ne v Jankovičevem...user posted image Upam da se taka sreča nasmehne tudi vsem vam ki boste sedaj prosile zanj!!!
Sem vesela da te šivi zapuščajo...jaz resnično upam da me vse to tokrat ne doleti!!!
Uživajte na izletu! Kar se pa tiče spanja... je pa vsak otrok razred zase...tako da boš videla da bo Ema slej ko prej spala tudi ponoči user posted image user posted image user posted image , moj Nik se še sedaj zbuja enkarat na noč in bi lahko na prste obeh rok in nog preštela njehove prespane noči v 2.7 let...no ja danes je spal celo noč...Bravo Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa - bad mama nisi ker drugače lepo skrbiš za srakoperčka...je pa res da se tudi mei gnusijo kolesarnice...sploh pa ker ljudje ne znajo delat s tujimi stvarmi tako kot se spodobi...aha še nekaj mojim kolegom so iz kleti v bloku ukradli otroški voziček...si moraš mislit da kdo naredi kaj takega...ljudje so res ŽLEHT!!!user posted image user posted image user posted image Previdno pri tem!!!

Aglaia
- ti nas le beri...pa tudi kaj napiši da se bomo imele kaj za brat in komentirat...boš videla da se bodo ostaletudi zganile in kaj napisale...user posted image user posted image user posted image

Masha - sej nisva skregane...javi se še kaj...ne pobegnit!

Tole je pa zagotovo eden mojih najdalših postov...pa če ga preberem je en kup bedarij ki sem jih napisala...

Nič počasi grem kaj konkretnega narest...potem pa grem prvič na abdominalno dekompresijo...pa da vidimo kaj to sploh je...in če kaj deluje...

Lep dan srake in srakoperčki...pa seveda nosečnice!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
11.6.2010 8:33:55   
marjanaj
anajrim ni mi še uspelo priti do tržnice user posted image  Saj namen je dober. V emsto ze pridem, samo dokler jaz pridem na tržnico, je že prepozno in so vsi štanti pospravljeni user posted image  kateri privat vrtec pa ste dobili to?

krti jaz tudi dam torbo na ramo in tamauga kar v naročje. Včasih sem ga spodaj v avtu odložila v lupinico (ki je zdaj, ko ima mali okoli 6 kg kar skoz v avto, drugace bi bilo še to pretežko nosit) da sem med tem lahko sestavila voziček, ki je v prtljažniku v avtu. Zdaj ga pa kar v prtljažnik v košaro dam, vzamem ven ogrodje in nato na ogrodje namontiram še košaro s tamalim not. Kaj čmo takle mamo.

aglaia itak da je Zoja normalen otrok! Nehaj toliko forume brat pa raje pospravljaj, pa kuhaj pa čisti doma! user posted image  Bo mož vesel!

ležalnik mi ga kar damo notri. Je pa res, da sem ga malo podložila po ritko, da ni tako zvit, ampak bolj raven, ko leži notri.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
11.6.2010 8:56:54   
anajrim
anajrim ni mi še uspelo priti do tržnice user posted image Saj namen je dober. V emsto ze pridem, samo dokler jaz pridem na tržnico, je že prepozno in so vsi štanti pospravljeni user posted image kateri privat vrtec pa ste dobili to?

Vrtec se imenuje Angelin vrtec...pri Uršulinkah zraven maxija!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
11.6.2010 9:30:00   
Masha_M
anajrim: Itak da nisva skregane! Kar se mene tiče sva prav ekspresno in učinkovito razrešili nesporazum. ;) Btw, a imajo v tem/takem vrtcu potem full poudarka na veri? Ali ste v tem primeru (privat vrtec) potem sami komplet plačniki, ali dobite kaj subvencionirano? Kako ste pa kaj zadovoljni? (Uf, uf, kakšno zaslišanje. user posted image )

krtkova:
Si želim, da bi ti lahko ponudila kak revolucionaren in super duper nasvet za nočno spanje, prenašanje otroka do avta itd., a mi nekako manjka prakse. Surprise, surprise, huh? user posted image

Aglaia: TEBI se ne da pisati? Matr vola... otrok pa človeka RES spremeni. user posted image user posted image user posted image user posted image

pupa & co.: A ste ve full ojačale roke zaradi pogostega dvigovanja srakoperčkov? Mene kar malo skrbi, ker imam zdaj RES res res švoh zgornji del telesa in roke in kar tuhtam, če bi morda morala preventivno kak kvihtek dvignit. Pa jih drugače še nikoli v življenju nisem... Se spomnite famozne "vese v zgibi" iz OŠ testiranj? Well... moj rekord... 13 sekund. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
11.6.2010 9:36:48   
mkbk
Khm, khm, ker me Aglaia noče pa noče napovedat s trubami, se morm pa sama javt... sej je vse ok,, samo je naša lubika zaenkrat še tko pridna, da mi na misel ne pride, da bi se skidala s kavča....sploh potem ne, ker sem se prvi dan že čist prekurla.

Drugače je pa vse super truper, porod je bil fantastičen (ok, ne vem kako lahko to napišem, itak, da je bolel ko 100user posted image , ampak samo ta zadnje pol ure, trajal je pa uro in 15, sm vse že doma pregurala, zahvaljujoč krtkovi in aglai. Se vidi, da je bilo drugič, ker do popadkov na tri min, ko sem se spokala v P nisem rabla niti predihavat. Carsko. Se bom javla kar za nadomestne matke pa mastno služla na vsake par let user posted image ). Vse se je pokloplo, od barve sten v porodni sobi, do datuma (Filip je tudi na 5. rojen). V glavnem, končno ena normalna stvar, jaz se itak nonstop tuki gor kej pritožujem, pa se vsaj enkrat ne bom. Itak sm bla pa zadeta ko mina. user posted image

Lahko pa spljuvam porodnišnico al pa državo, ker nimajo za Donat, pa za mrežaste sp gate (ja so jim sfalile zame), pa samo 6 plenic na dan, otrok naj bo pa usran do vratu. Phe! user posted image

Zdaj doma, pa kraljujem na kavču, mam svojo mamo doma, mož pa dela (sej je boljše, ker itak nima pojma, kaj je to poporodna občutljivost, pa če se poln hormonov, on me kar mirne duše napizdi, kot da ne ve, da sem samoj st tista, ki to lahko user posted image user posted image ).

Nč grem. Bodte v cvetju! Ta-ta user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 11.6.2010 9:37:50 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
11.6.2010 9:39:02   
mkbk
Aja btw. po mnenju moga fotra, bi mogle z laro ležat v zatemnjenem stanovanju čim dlej časa, nič tv nič rač, nič knjig. Na morje pa itak šele enkrat septembra. user posted image What a joke.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
11.6.2010 10:58:16   
pupa*81
hejla bejbe!

sm opazla da smo se mal izneverle tradiciji in ni nč kej več govora o hrani user posted image no, jst se trenutno bašem s musliji z jogurtom, marelicami in breskvami, 2x oplemeniteno z čokoladnim sladkim grehom, itak user posted image user posted image

aglaia resno, nehi brat forume, no razen tega user posted image user posted image pa da se tebi ne da pisat je pa res že hudo... a o tej bolezni tudi kje kej piše? user posted image sori, sam te morem mal pohecat user posted image ja, moj moški ima tudi mevlje v riti zaradi fuzbala, tamala pa zgleda ne šmirgla te scene in je še vedno nadpridno dete user posted image jst se pa veselim, da zdej kaki mesec ne bo zmanjkalo pira v hladilniku k bo možek skrbel za zalogo user posted image

aglaia super za špegle user posted image jst morem it tudi po nova sončna očala, pa kakšna konkretna, ker zadnje par let sem imela skoz tiste za 5€ user posted image še bolš pa da sta se pobotala z mwožem (po goriško user posted image ) nad najbolš za "khm khm" user posted image

krti no problemos, ti kr vpraši user posted image user posted image ja pa itak da "khm khm" pred frocem, sej še nč ne zastop... tudi k bo kej zastopu, bo mislu da pač oči skače po mami (in/ali obratno) user posted image čene daš pa eno rjuho čez postelco, če ti je nerodno user posted image

anajrim fajn za vrtec user posted image tam pa tko lepo z otrocmi delajo, mi jih je blo še v prednosečniškem obdobju jih lepo gledat! hvala za vzpodbudo... sej ta badmama je bolj za hec, jst ne mislim tako, sam kaka mamca bi me pa pisano gledala, kaj za vraga delam z otrokom user posted image aja, pa pisanje neumnosti je itak predpogoj da se sploh lahko tle javiš user posted image user posted image user posted image

MashaM jst mam že od prej veslaške roke in rame, tako da ne vem... sm se pa zdej še dodatno ojačala, sm k kaki dedc user posted image sej veso sm zmeri celo odvisela, pa so me mogli pol dol metat user posted image zdej bi me pa moja debela rit dol vrgla user posted image user posted image user posted image

mkbk jeeee, super za porod, pridnega otroka, fajn mamo, spanje in sploh vse, super duper... NADsuper, bravo user posted image (te ne hecam, če bo slučajno tako izpadlo, res sm vesela zate user posted image )

nosečnice ajde povejte kaj! tle res zgleda k en klan mamic na nosečniški temi user posted image

nč, je zmanjkalo čokolade na muslijih, grem dotočit, ajde čaw!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
11.6.2010 12:54:39   
anajrim
anajrim: Itak da nisva skregane! Kar se mene tiče sva prav ekspresno in učinkovito razrešili nesporazum. ;) Btw, a imajo v tem/takem vrtcu potem full poudarka na veri? Ali ste v tem primeru (privat vrtec) potem sami komplet plačniki, ali dobite kaj subvencionirano? Kako ste pa kaj zadovoljni? (Uf, uf, kakšno zaslišanje. user posted image )

Masha - to je katoliški vrtec, ki ima seveda tudi vero vključeno v vsakodnevno dejavnost...ni pa da bi bili non stop v cerkvi, ali pa da bi non stop molili...veliko pojejo...je pa res tudi to da je v tem vrtcu zraven tusi montesori program...kar pomeni da je otrok čim bolj samostojen... >SUPER zadovoljni smo... Kar se pa tiče cene ja je privat in država nekaj malega subvencionira...zato je svinjsko drag...ampak ko gledam kaj vse otroku nudi ta vrtec se mi vsak € zdi da je že prav da ga damo...

Če še kaj pa le vprašaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
11.6.2010 13:45:47   
sasa1975
OjlA,

Se Vam na hitro javim ker potem ne bom prišla spet cel vikend do računalnika ko ga moja najstnica zajaha ha..

MKBK super da je bil porod ok sej to smo drugorodke pravijo da gre hitreje pa tudi da imate babico pri vas je lepo in pusti se razvajati

AGLAJA mi pa že imamo datum za razvojno ambulanto in fizoterapijo ker jo res malo zateguje...kako pa se podira kupček drugače kot pokonc preko rame...
KRTKOVA super da ste že mobilni boš vidla da tudi ko enkrat ostaneđ sama doma ti kar vse stvari znesejo in se navadiš delati tudi vse z eno roko če je treba bomo ojačale mišice na rokah...ha ha
NEKA NOČ hvala za pogostitev in za družbo punce Vam moram povedati da je NN res ful pozitivna punca
ŽIVA sem gledala za plavalne tečaje morajo biti dojenčki stari pol leta torej midve greva 01.11. cena okoli 100€ se bomo uskladile po dopustih.Ali ti uporabljaš Fredijev obroč tudi na morju?punce jih boste kopale v morju?
COJKA spregledala sem tvoj klic ker sva spali tko da se bova še slišali
MALI MIŠEK kdaj gre pa tvoj dragi delat?torej hors vabi...
kje se je pa NAX izgubila?
MARJANA naši malčici tudi ful paše ležalnik ampak jo probam imeti čim manj časa v njem da ne bo kej narobe...
Vsem skupaj lep vikend,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
11.6.2010 14:08:50   
amazonka3
No tako, vidim da se pritožujete da nič ne pišemo, pol moramo pa še na mame selit al kaj....user posted image user posted image
Pa sej smo sprejele sklep, da gremo tja septembra, po dopustih, do takrat pa tukaj serjemo.user posted image

Evo, jaz sem zdajle 2 uri jokala - ubijalska kombinacija hormonov in slabih novicuser posted image user posted image user posted image  je rekla patronažka, da se ji zdi danes otrok bolj rumen, naj grem v P kontrolirat.
Kličem tja in pravim, ali pridem danes, ali jutri - sem malo upala, da me bodo nekam uguzili danes, jutri pa poklicali, če bo potrebnouser posted image user posted image user posted image
in pravi sestra....marš Ajda jutri nazaj na oddelek ob 9 uri zjutrajuser posted image user posted image user posted image  da je "ziher zlateničen, ko je pa toliko prej rojen" user posted image  pa sej je bil donošen hudičauser posted image
Skratka, sem kar v jok padla, matr, nazaj v "kunclogor" oz. taborišče. Sem čist preč. In potem se psihiram, ker res veliko spi, vsega skupaj je pokonc eno urco dopoldne in eno popoldne, ostalo pa res spi. Ma ne vem....

Evo, muke kristusove doživljam. Pa še miljon drugih stvari na glav - ta zadnji predmet za opravit na študiju do naslednjega petka, v službi pripravit podlago za en projekt.....pa novorojenček, ena ki zaključuje šolo in ena, ki ni v vrtcu  in mož ki še ni na očetovskem, ampak v službi....user posted image  Hudooo naprorno, predvsem za psiho.

No, drugače pa Masha, ne sekiraj se.....važno, da si doma, čim več počivaš in si 2v1 čim dlje. Šefico pa nekam pošlji....baba smotanauser posted image  (šefica mislim....)

Krtkova imam rešitev zate - Emo v sling naloži, košaro pa v roke. Mogoče pa bouser posted image

No, več se ne spomnim komentirat, itak sem čist hin......

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
11.6.2010 14:24:45   
pupa*81
amazonka ti pošiljam hugiče user posted image user posted image user posted image upam da se mali čimprej razbarva pa da ti ne bo treba v P ostat!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
11.6.2010 15:01:58   
živa
amazonka, daj malega malo na sonce, potem ko ne bo več tako žgalo, pa čim več naj pije, da se izloža bilirubin. Moj palček je tudi postajal vedno bolj rumen, tako da sem šla v P kontrolirat kri natanko po enem mesecu. Saj sem to že enkrat pisala, če se ne motim. Skratka, bil je res zelo rumen, pa mu kljub temu ni bilo treba pod lučko, samo vsak teden smo hodili na pediatrično na kontrolo. Pa mogoče bo dovolj samo kak dan pod liučko in bosta šla potem lahko domov spat, če bo že res pokazalo, da je preveč zlateničen.

mkbk, kako je z gumbkom?

Moj mezinček je super, če odštejem krče, zaradi katerih se čez dan zbuja zeloooo pogosto. Drugače pa še vedno veliko spi in je user posted image . Druga dva razbojnika sta pa na počitnicah, me je mami klicala, če bi ju lahko malo vzela, tolk je bil prijazna user posted image . No, moja prijazna tašča pa me kliče na kosilo ,da meni ni treba kuhat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.6.2010 20:50:13   
krtkova
Mkbk - juhej juhej juhej user posted image user posted image user posted image  za tak super porod in pridna, da si doma tako dolgo predihavala!!!user posted image user posted image  Sm slišala, da si se s popadki še v lekarni ustavila, da si se lahko potem želirala!!user posted image user posted image  In kakšen je ta gel? res kaj pomaga? Si imela Ultivo? Čeprav v 1h in 15min ti je po mojem še vstavit niso imel časa.user posted image  Kok sm hepi zate, sploh si mislit ne moreš. In prov spomnim se tvojega porodnega dneva; nobenga glasu od tebe, ti pošljem sms "kaj dogaja?" in dobim nazaj novico o Lari¨!! Sm bla tooook hepi!!!user posted image user posted image

Mi smo šli danes na izlet v Supernovo, sm si morala kupit kakšne kratke hlače, ker je toook vroče, da nimam nič za oblečt. Pol sva hotla še v Pikapolonco pa je zmanjkalo časa, ker sva že morala hiteti na kosilo k tastu. Se že kr znajdem s tem, kako otroka pretovorit iz stanovanja do avta/vozička.

Mama je bla spet na obisku, mi je prinesla iz Ikee stol, ki ga bom uporabljala za dojenje. Danes sem namreč prvič dojila že sede!!user posted image user posted image  Na kavču sicer ,k je mehek, ampak to že pove, da lahko sedim!!user posted image  Sam moram še mal vadit, ker na eno stran sm si lahko namontirala Emo, na drugo mi pa še ne gre.user posted image  Mogoče bom v novem stolu lažje, zdej sem uporabla blazino za dojenje. Mama je bila še kr strpna danes, le nekaj malega je pametovala, ampak sm jo obvladala. Zdej po novem naj ne bi tudi svinjnine jedla. Kej veste o tem????user posted image user posted image

No, to je zaenkrat to. Pri nas je slišati le še zvok vuvuzel = nogomet!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.6.2010 21:34:20   
MaliMišek
Hojla srake!

Pri nas smo tudi v duhu fuzbala user posted image , no Gal in user posted image ždita na kavču in bulta v TV (Gal se u bistvu samo carta pri atiju user posted image ), jaz sem pa na hitro skočila za računalnik.

Krtkova jaz se tudi odpovedujem čokoladi, ampak bolj zaradi krčkov kakor morja user posted image . Moj dopust je še tako daleč, da še ne razmišljam o kopalkah user posted image . Mi smo bili danes tudi v Supernovi, sem tudi jaz rabila za oblečt user posted image , pa itak ni šlo mimo nakupov tudi za Gala user posted image . Kar se tiče pa tovorjenja user posted image , košar in lupinic iz četrtega nadstropja, se pa zaenkrat šlepam še na mojega user posted image , kako bo pa to potem ko bom ostala sama doma in bom hotla ven pa ne vem user posted image . Zadnjič ko sva šla z Galom sama na sprehod sem ga enostavno v naročju odnesla do vozička user posted image , drugače ni šlo.

Aja ... meni tudi dela probleme dojenje na eni strani v sede user posted image . Sem mislila da imam samo jaz te probleme user posted image . Sva pa danes prvič namakala Gala sama v vodi in ga celo nisva utopila user posted image . Bravo midva!

Amazonka sploh ne vem če sem ti uspela čestitat za Tomaža user posted image . V glavnem čestitam in upam, da vama ni bilo potrebno ponovno v P.user posted image

Saša1975 če bi bilo po moje, moj sploh ne bi šel eno leto delat. Mene bo kap ko bom sama z Galom doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svinjnina - jaz sem tudi slišala da je naj ne bi jedle dokler dojimo, ker baje napenja. Ampak jaz kmalu ne bom smela jest in pit nič več user posted image . Matr bom suha, moj otrok pa podhranjen user posted image .

Aglaia
mene tudi zanima kako je potrebno podirat kupček.....meni e patronažna rekla, da čez ramo user posted image . Kakšna očala si si zbrala?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.6.2010 21:44:56   
mkbk
Ni blo ultive, niti klistirja, ni blo cajta...user posted image user posted image ...sej so rekle babce,da sm že vse doma nardila, yeah right, sej prtiskat sploh ni nč tazga...zato pa mam čist rumeno beločnico...taka sem kot jajc v oči user posted image . Pa doma res ni blo nič tazga za predihavat, k sm vmes pomila kopalnico, vse polikala, popoldne sem šla pa še v Citypark, s popadki na 7 min, pa sploh nism vedla...očitno mam res visok prag za bolečino, al je pa v drugo vse tok lažje. Sem že vprvo dost dala čez, zgleda.

Drgač pa pri nas: prevladuje isti zvok!!! user posted image user posted image . Jst bom gledala od četrtfinala dalje, do tedaj se mislm pa zgražat...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.6.2010 21:46:22   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Jst bom gledala od četrtfinala dalje, do tedaj se mislm pa zgražat...

Jst tud  user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?