neka_noč
|
Ojla srake Se moram malo pohvalit. Danes je Žak prespal celo noč! Super bi bilo, da tako tudi ostane. Hope so. Je bilo pravo razkošje spati celo noč. Že celo večnost nisem. Še ko sem bila noseča sem manj spala kot sedaj. Marjanaj vem za mleko, da pomaga za učke, a še nisem probala - imam zadržke pred špricanjem direktno iz joške v učke. V kolikor se mu ponovno ponovi na morju mi ne bo preostalo drugo kot to. Saša še tukaj z enodnevno zamudo - čestitke za tvoj rojstni dan! Hvala danes za ledeno kavo, ki je prav sedla. Bom poskusila do naslednjič ko se ponovno vidimo narediti kokosovo torto. Danes bi prav pasala po španski piti, ko je bila taka vročina. Saj veš, torta je iz skrinje. Ziva upam, da ti je uspelo priti do B in nato domov brez večjih težav. Upam, da se ni (pre)več drl. Moj je bil tudi ultra siten kasneje, ko smo prišli od vrtca domov - očitno je revčke zdelala vročina. Mene je spet popeklo. Pričela se bom mazat s sončno kremo ali pa bom taborila doma v hladovini (klima) zdaj, ko bo tako zelo vroče. (Od 31-33st.C napovedujejo! jaz pa doma namesto na morju!) Mi smo šli zv. še v BC in smo kupili namesto dežnička/senčnika raje neko posebno prevleko z UV zaščito, ki je odlična tudi ob vetru in je popolnoma zaščiten pred soncem. Sicer je sedaj voziček videt ultra grd, ker je prevleka črne barve (ne obstaja v drugi barvi), a imam raje zaščitenega tudi ob vetru, kot pa, da se stalno za***vam s tistim dežničkom, ga obračam, .... Zdaj bom imela mir. Fino bo tudi na morju, ko bo največ v vozičku in bo krasno zaščiten. Jutri sprobam kako se obnese. Cojka škoda, ker danes nisi mogla. Upam, da si uspela pri kozmetičarki, shooping,.. Smo se imele prav fino. Sta Ziva in Saša spoznali tudi mojo taščo. Ej, moram povedat... Peljem velikega danes v vrtec, govorim z Zivo po tel. , povem, da velikega peljem v vrtec, malega pa pazi tašča, zaključim, nato pa veliki provali, če bi lahko bil danes doma, ker bi rad spoznal taščo. Sem skor dol padla. Prime se vsake bilke - samo , da bi bil lahko doma.. Ko sem mu povedala, da je moja tašča njegova babi, se je pa on režal ko norc. Petrca prav si zaštekala - torej sem ok napisala. Vau! Bravo jaz! Samo, da sva na isti valovni. A sem kaj pozabila? Krti, imaš nekaj za brat. Vsaj nekaj. Ja, tako imamo. Zdaj nismo več nosečke, zdaj smo dojilje. Pardon, jaz sem mlekarca. Krava mlekarca. Moram poklicat na DURS, ter doregistrirat dodatno dejavnost - proizvodnja mleka. Pa vprašat na kak inšpektorat, če lahko delam kar od doma - iz domače kuhinje/kopalnice.
|