|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
25.5.2010 21:10:50   
andrazk
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Andrazk, vidm, da glih beres... a mas ti kako mosko? Če ne bo dubu rože u bano al pa manikuro...user posted image ...dojenčka mu pa tudi še ne bi podarila, no,še mal user posted image

Tudi manikuro se da tako zapakirat, da bi mu bila všeč. :)
RES moška bi bila preveč tipična pa ti ne bi bila všeč. Ej, saj ga boljše poznaš od mene, hobije, všečnosti... nenazadnje tudi kaka lepa poletna rožica dosti pomeni. Pa če mu jo serviraš na trebuščku, potem itak nima kaj pripomniti. ;)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.5.2010 21:38:38   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

NN - sam eno vprašanje; a je otroke nujno treba zbujat ponoč, da se podojijo?

A ti lohk jst odgovorim.....js ga ne bom - niti nima ene šanse (razn če res kilaža pade pod vse percentile), raj pumpam. Men je budit otroka tko kot, če bi zadel na lotu pa reku, ne hvala lepa, sej mam svojo plačo....ampak sej vem, da nisi mene spraševala...

Absolutno svojega ponoči ne zbujam. Tokrat je bilo izjemoma, ker mi jih je skoraj razgnal. Je izpustil en obrok.

Toliko zaenkrat, vas moram še prebrat....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.5.2010 21:39:04   
anajrim
Pikizenc - dobodošla!!!

tanika
- lepo da se imate sedaj fino...ne oziraj se na druge delaj kakor misliš da je ok...če je otrok zdrav ni panike!!!

Joj punce jaz pa sedaj komaj živim...beri vse me boli...križ za znoret...vrat d komaj glavo obrača...trebuh mi otrdeva...noge imam kot balone ki bodo vsak čas počili...pa še bolijo me...ja kaj mi je pa bilo treba danes okna pucat a ne???
Groza res sem zanič!!!

Bom šla počasi spat

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.5.2010 21:59:12   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

NN, amazonka
nehita mi sline cedit po sladkarijah user posted image ...

Ej bejb, privošči si, pa vsako jutro eno Activio...nič te ne bo zaštopal.user posted image user posted image  Samres no, če se ti lušta.....

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.5.2010 22:19:43   
pupa*81
cojka upam da ne zdej zaradi 'pupine metode podiranja kupčka' (wtf?! user posted image ) otroka razmetavaš okoli 5krat na minuto... tisto je blo mišljeno bolj 1krat na 5 minut user posted image no sm vesela da tudi pri vas funkcionira... se je pa možek neki bunil, da je to metodo on pogruntal user posted image no nej mu bo, ker jo trenutno izvaja user posted image user posted image

sm zdej še slikce počekirala... nadlepe smo! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.5.2010 22:27:29   
krtkova
mkbk - tvoja izbrana beseda ne vzpodbudi nobenih negativnih hormonskih izpadov pri meni....žal.user posted image  Se boš mogla pa malo bolj potrudit. user posted image user posted image  Brez skrbi, jih je še nekaj, ki mi dvignejo kocine.user posted image user posted image  A 28, da bom rodila? Petek?? Hm??user posted image  V soboto imamo BS-piknik celega naselja, na katerega bi rada šla. Tko, da če se strinjaš, bi mi bolj ustrezalo kak dan ali dva kasneje (če že ni 25.5.).user posted image user posted image

Jst sm mela dons spet mal slab dan, kar vključuje vse možne bolečine in hudo utrujenost in brezvoljnost. Zvečer sem se dobila s sodelavci, ker smo imeli "gembling night", sam smo šli skupaj samo na drink, nadaljevali so sami. Žal ne morem tok stat okol tistih avtomatov, pa pol gredo še na bowling (kjer bi kvečjemu mene lahko kotalili po stezi). Na poti domov sem govorila z mami, ki me je neki užalostila in potem pridem pred blok in en sam parking frej, in se mi je zazdelo, da tja pa ne bom zmogla parkirat in kličem mojga, če mi pride parkirat avto in ga ni doma in se sred parkinga zjokam kot en otrok - blazen napad hormonov. Je moj jako hitro pritekel domov.user posted image user posted image   Ne vem, kaj mi je bilo, ampak še zdej sm kr mal deprasta.

aja, parkirala sem potem "u prvo". Tko, da je bil res napad hormonov, ne pa moja nesposobnost parkiranja.

NN - si me potolažila s tem, da ponoči ni potrebno zbujati pikcev. Uf,...olajšanje.

Če se jutri ne javim, sem na pregledu (celodnevni šiht, saj veste), potem greva pa po nov avto.user posted image user posted image user posted image  

MM- oprosti da ti ne odgovarjam na mail, mogoče ponoči, zdejle prov nimam volje.

Aglaia - sori, tud tebe ignoriram mal s sms-i. Nimam energije. Slab dan- še tole sem spisala, ker čakam, da se kopalnica sprosti, da grem tja.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.5.2010 22:37:06   
neka_noč
Pikizenc DOBRODOŠLA! Lepo, da si se opogumila. user posted image

Cojkič dobrodošla nazaj tudi ti. A ti pa že kar v Tivoli? Faca si. user posted image

Masha, Andrazk ni blema. Vse je ok. user posted image
Pa predlagam, da se gresta spomin z obrazi, nick name-i, kasneje lahko igro nadgradita še z malimi srakoperčki- obrazčki, imeni... user posted image Srečno! user posted image
Masha, Mkbk meni je krožnik s pečeno zelenjavico, sirčkom, motovičkom in krompirčkem tako zelo pasal - sem bila lačna ko volk, in ko sem želela naročit - je zmanjkalo. Še sedaj bi ga jedla. user posted image Mi ne gre iz glave.
Tanika ti kar delaj kar sama čutiš, da je ok. Očitno user posted image napreduje. user posted image

MM  probaj pojest malo nekaj sladkega in boš videla kako je glede tebe in user posted image . Jaz sem se pazila in ima isto krčke - razlika je le v tem, da ima enkrat manj intenzivne, drugič bolj. Tiste bolj dela pri nas solata.

Anajrim si ga pa biksnila s pomivanjem oken. Pridna sicer, ampak... zdaj si pa bogica. user posted image

Amazonka sem tudi sladkosnedka. Sicer pa pečem piškotke za lokale ob kavici. No, sem jih pekla. user posted image

Marjanaj Žaku je srečanje tudi dobro delovalo... samo ponoči mu pa ne bi bilo treba izpustit obroka. Cojka Tianu očitno tudi. user posted image
Sračenje pozitivno vpliva na naše user posted image .

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.5.2010 22:44:47   
neka_noč
Krti sem vesela, da jutri dobite nov avto. user posted image Nič depre, glavo gor! Vidiš parkiranje ti že gre  v prvo user posted image , še rojevanje v prvo , user posted image bo tu, pri tebi pa upad hormončkov. Sej bo , sej bo. En user posted image zate.
Želim ti mirno in prespano noč.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
25.5.2010 22:49:03   
neka_noč
Krti pikci zbujajo nas. Naj bi. user posted image Moja "sirena" včasih zataji, potem je pa mami žalostna ko mora pumpat.

Ziva danes sem kupila stekleničko (od Nuk-a) in sem že preskusila ali bo sploh hotel pit ven čajček in je uspelo. Nato sem ga šla dojit in je zagrabil. To sem vesela. Jutri pričnem s čajčki po steklenički in upam, da ga bom čez dan manj dojkala.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
25.5.2010 23:55:55   
mkbk
NN bravo same pozitivne! user posted image

krtkova...glavco pokonc...user posted image

Nočko vsem pa lepo pančkite!

Aja, pa če prav berem, ste imela po srečanju potem ponoči vse zlo pridne otroke...no bomo pol še z našimi ponovil ko pridejo ven...user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
26.5.2010 7:36:56   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Krti si še med nami ali si v p? user posted image Danes ne smeš še nikamor - se bo treba peljat še  z "novo zverino". Na Bled na Kremšnite. user posted image Samo potem pazi, da ne boš v Kr. p pristala. Jo hvalijo, da je ok - samo bi  pa gorenjca imela. user posted image user posted image user posted image
Se pa polna luna bliža....  No, meni ni nič pomagala. user posted image

Mi smo imeli danes blaženo noč - je spal Žak celih 7 ur skupaj. Fino bi bilo sicer, da bi spal od 23 do 6-ih user posted image (pobožne želje njegove mamiuser posted image ), ne pa od 8 do 3-eh zjutraj, ko je zapela prvič sirena. Sem morala spet pumpat, ker sta bile obe trdi ko kamen. Eno je izpraznil pa še te ne do konca (sem napumpala še 20ml iz nje!). Bi bilo zanimivo vedet koliko imam v eni, ko je tako polna. Meni se zdi, da 2dl. user posted image Res,počutim se ko krava molznica. user posted image user posted image user posted image
Resnično upam, da danes čez dan vsaj malo umirimo zadevo z mlekom in dojkanjem s stekleničko s čajem.

Kako ste imele ostale današnjo noč?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
26.5.2010 7:41:52   
neka_noč
Ne napumpala - izčrpala...user posted image Se opravičujem.
Krti tlak ok? Dihaj dihaj. user posted image Imam "izgovor" da je zjutraj.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
26.5.2010 7:58:02   
krtkova
Jutro!!!

Danes spala od 1h do 6h!!user posted image user posted image  Super (če odštejem sto obiskov wc-ja). Zdej pa mal k seb prihajam, v pižami se premikam na relaciji: zajtrk-postelja. Pa ne morem zaspati nazaj. No, pa sej, itak moram iti k zdravniku, bom šla ful prej, v upanju, da ne bom do popoldneva tam.

No, kot je očitno, sem še v enem kosu. ha hauser posted image  Brez skrbi, prov čist nič se ne dogaja.

NN (oz. po novem Simentalka - al kako se že imenuje ena vrsta kravic?user posted image user posted image ) - na Gorenjsko pa nikakor ne grem (pa tud na Primorsko, Dolenjsko, Štajersko, Koroško,... NE!!).user posted image user posted image  Ljubljanska srajca bo Ema, razvajeno betonsko dete.user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
26.5.2010 7:59:25   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Krti tlak ok? Dihaj dihaj. user posted image Imam "izgovor" da je zjutraj.... user posted image

sem se pa ob tem spomnila, da moram tud jst svojo črpalko mal pogledat, da jo bom sploh znala pol sestavit in namontirat na joško. A ti to v P kej pokažejo?????user posted image user posted image

Moj tlak je pa vseeno mal povišan, sem namreč že 3 dan pila zjutraj kavico!!user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
26.5.2010 8:29:14   
mkbk
>Jutro

Ah, neki sm zabrljala...

NN čestitke sedem umr v kosu, pravi mali frajer, da veš user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 26.5.2010 8:37:18 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
26.5.2010 8:36:17   
mkbk
Morgen...

sem si privoščila en ananas in kokosove kocke za dobro jutro...mali je v vrtcu, upam, da bo zdaj čimveč hodu in da bo čim bolj zdrav...že trkam!!!! user posted image

Mal sem utrujena, je bil Robin Hood ful dolg, Filipa pa glih ne gane, če gre mami bolj pozno spat.user posted image

Mislm, da je pa danes cajt, da si spakiram za v P pa še frizerja mam user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.5.2010 8:37:49   
krtkova
mkbk - a si kupila torbo???

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
26.5.2010 8:38:59   
mkbk

Moj tlak je pa vseeno mal povišan, sem namreč že 3 dan pila zjutraj kavico!!user posted image

Madonca, ti si pa prvoščiš user posted image . A maš zdej kej nižje trebuh pa ni težav z zgago več? Jst pa vsako jutro pijem en čaj k ma okus po kremi za sončenje in mi je zakon!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
26.5.2010 8:43:49   
krtkova
ha ha ha, čaj z okusom po kremi za sončenje???? a ga piješ v ležalniku na terasi????? v kopalkah???user posted image user posted image user posted image

zgaga me daje ne glede na to, kaj pojem, popijem..najhuje mi je, ko me daje po umivanju zob. Katerokoli zobno pasto uporabim, mi je pol slabo!!user posted image user posted image

Sej ne bom več kave zjutraj pila, se mi zdi, da sm čist zadeta pol. Poglej ga hudiča, kaj se zgodi,če človk pol leta ne pije kave. Sploh ne rabi več trdih drog, kofe spije, pa si butnjen.user posted image user posted image

Moram pa rečt, da un malinov čaj, un šele dela zgago!! Mi ga je kr nočna mora pit.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
26.5.2010 8:51:56   
mkbk

ha ha ha, čaj z okusom po kremi za sončenje???? a ga piješ v ležalniku na terasi????? v kopalkah???user posted image user posted image user posted image

zgaga me daje ne glede na to, kaj pojem, popijem..najhuje mi je, ko me daje po umivanju zob. Katerokoli zobno pasto uporabim, mi je pol slabo!!user posted image user posted image

Sej ne bom več kave zjutraj pila, se mi zdi, da sm čist zadeta pol. Poglej ga hudiča, kaj se zgodi,če človk pol leta ne pije kave. Sploh ne rabi več trdih drog, kofe spije, pa si butnjen.user posted image user posted image

Moram pa rečt, da un malinov čaj, un šele dela zgago!! Mi ga je kr nočna mora pit.

Pa ne ga pit, če ti ne sede...rajš vizualiziraj odpiranje MV user posted image ... ej ja ful bi ene kopalke pa ležalnik pa eno dobro knjigo, pa eno dobro postavo...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
26.5.2010 8:52:39   
mkbk
Mooooorm it pakirat pa se mi ne gre...bom šla najprej za Laro kupček prpravt...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
26.5.2010 10:07:11   
Anonimen
Samo javljam, da sem se tukaj. Ziva in ne prevec zdrava, ampak bo ze. Samo upam, da mala kaj ne dobi od mene, ker se mi res ni se z kaksno vrocino ukvarjati.

Cakam patronazko, da vrze Zojo prvic v vodo. Komaj cakam! user posted image

Sem pa danes razmisljala, da ce se pred enim mesecem ne bi 2 dni javila bi ze vse ploskale kako sem koncno rodila, zdaj pa je to sprejemljivo, da te ni. No, jaz nimam problemov z otrokom ampak s svojo materjo. Aaaaa!!! user posted image

Mala je ze od srecanja naprej nadpridna. Ne vem kaj je to. Po moje Zivin hendling user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.5.2010 10:12:24   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

sem se pa ob tem spomnila, da moram tud jst svojo črpalko mal pogledat, da jo bom sploh znala pol sestavit in namontirat na joško. A ti to v P kej pokažejo?????user posted image user posted image

Meni ni nihče nič pokazal v p. Imaš navodila notri kako sestavit - jaz kljub temu nisem znala. user posted image Sem mojega ponoč zbudila, da je šel ves "zblojen" študirat in sestavljat. Je bil priden in požrtvovalen. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
26.5.2010 10:13:04   
neka_noč
Aja, pa joška mu je bila nadvse hvaležna. Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.5.2010 11:01:24   
petrca2507
Dober dan

Zadnje čase se bolj pozno javljam. Moj dopust je še vedno zelo rekreativen.

NN...pozabila sem se ti zahvalit za vse recepte. Danes bo za kosilo Španska pita. user posted image  Oziroma bo že bolj večerja, ker moj dragi tako pozno prihaja domov.

aglaia...daj mamo na OFF.

mkbk...kakšen čaj imaš to, da je kot krema za sončanje? Jst zaenkrat niti malinovega ne pijem, ker je še prezgodaj. Čez dober mesec, bo pa že aktualen. Pa upam, da ne bo problemov z zgago. Sem se je glih rešila in je veliko olajšanje.

krtkova...upam, da se kmalu začne kaj dogajat pri teb in boš končno rešena vseh bolečin in slabe volje. Moja simfiza je zaenkrat super, bolečine so minimalne. Ponoči se sicer še težko obračam, ampak sem vesela, da je čez dan bolje.

masha...sem se ti pozabila zahvalit za čestitke.

pikizenc...dobrodošla user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?