krtkova
|
mkbk - tvoja izbrana beseda ne vzpodbudi nobenih negativnih hormonskih izpadov pri meni....žal. Se boš mogla pa malo bolj potrudit. Brez skrbi, jih je še nekaj, ki mi dvignejo kocine. A 28, da bom rodila? Petek?? Hm?? V soboto imamo BS-piknik celega naselja, na katerega bi rada šla. Tko, da če se strinjaš, bi mi bolj ustrezalo kak dan ali dva kasneje (če že ni 25.5.). Jst sm mela dons spet mal slab dan, kar vključuje vse možne bolečine in hudo utrujenost in brezvoljnost. Zvečer sem se dobila s sodelavci, ker smo imeli "gembling night", sam smo šli skupaj samo na drink, nadaljevali so sami. Žal ne morem tok stat okol tistih avtomatov, pa pol gredo še na bowling (kjer bi kvečjemu mene lahko kotalili po stezi). Na poti domov sem govorila z mami, ki me je neki užalostila in potem pridem pred blok in en sam parking frej, in se mi je zazdelo, da tja pa ne bom zmogla parkirat in kličem mojga, če mi pride parkirat avto in ga ni doma in se sred parkinga zjokam kot en otrok - blazen napad hormonov. Je moj jako hitro pritekel domov. Ne vem, kaj mi je bilo, ampak še zdej sm kr mal deprasta. aja, parkirala sem potem "u prvo". Tko, da je bil res napad hormonov, ne pa moja nesposobnost parkiranja. NN - si me potolažila s tem, da ponoči ni potrebno zbujati pikcev. Uf,...olajšanje. Če se jutri ne javim, sem na pregledu (celodnevni šiht, saj veste), potem greva pa po nov avto. MM- oprosti da ti ne odgovarjam na mail, mogoče ponoči, zdejle prov nimam volje. Aglaia - sori, tud tebe ignoriram mal s sms-i. Nimam energije. Slab dan- še tole sem spisala, ker čakam, da se kopalnica sprosti, da grem tja.
|