|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.5.2010 22:05:20   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

NUJNO NUJNO morta kupit bilobil, sam tega ne pozabit...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.5.2010 22:06:37   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

A maš kak recept za jabolčno pito user posted image ?

Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!!user posted image

Ne, ne, mora biti domač in preverjen!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.5.2010 22:07:17   
krtkova
joj,sej ne vem, a naj se kr pod mizo skrijem!!user posted image user posted image  Aja, moja je ta druga?????? Čeprav, če dobr pomislim, sej se ni Mkbk nikjer zagrebla tud za mojo, ali pač?????????user posted image user posted image  Prosim za citat!!

ja, bilobil!!! Nujno jutri.......če ne pozabiva!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.5.2010 22:07:28   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

A maš kak recept za jabolčno pito user posted image ?

Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!!user posted image

Takega pa žal nimam, ker pečem samo štrudel in ne pite!!!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.5.2010 22:07:58   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

ja, bilobil!!! Nujno jutri.......če ne pozabiva!!!

Crknla sm skor od smeha user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.5.2010 22:09:38   
MaliMišek
Evo še citat user posted image

Krtkova ne bit žalostna zarad pite user posted image user posted image obljubim da jo čimprej spečem!!!

a še pred porodom?????
no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!!user posted image  Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.5.2010 22:11:06   
MaliMišek
Pa še kako se mkbk grebe za tvojo pito user posted image

Krtkova ne bit žalostna zarad pite user posted image user posted image obljubim da jo čimprej spečem!!!

a še pred porodom?????
no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!!user posted image  Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla.

v nedeljo zvečer, da bo zame v pon sveža !user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.5.2010 22:15:03   
krtkova
hvala MM - še dobr, da mam tebe!!user posted image user posted image

anajrim - a vidiš, da gre? da se lahko mirno vklopiš v naše "interne" fore.user posted image user posted image  Edin mal morš razum, intelekt,..in podobne zadeve ODKLOPIT!! Pa pogosto moraš kej pozabit!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3558
13.5.2010 22:24:49   
mkbk
Evo srake, za 4 dni se me znebite! V pon. šele dobim rač nazaj, pa v sob in ned me ni v LJ, tko da kakšna vabila na pito sprejemam na gsm! (joke), Krti sej se sam ohecam, da ne boš pol mene krivila, da ti kratim spanec... Upam, da nas ne bo preveč zeblo na morju,ker imamo samo en mali oljni radiatorček... PAPA

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
13.5.2010 22:25:53   
krtkova

Evo srake, za 4 dni se me znebite! V pon. šele dobim rač nazaj, pa v sob in ned me ni v LJ, tko da kakšna vabila na pito sprejemam na gsm! (joke), Krti sej se sam ohecam, da ne boš pol mene krivila, da ti kratim spanec... Upam, da nas ne bo preveč zeblo na morju,ker imamo samo en mali oljni radiatorček... PAPA

user posted image user posted image user posted image

pa da ne omenjam, da ko se vrneš, pite zagotovo ne bo več.user posted image  Za kazen, ker sem ti fouš, da greš.......kam že? sm jasno pozabila.......user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.5.2010 22:29:40   
MaliMišek
Jst sm tud pozabla kam gre mkbk user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.5.2010 22:30:49   
krtkova

nujno morva kupit bilobil, zdej pa vidim, da je že krizno stanje!!!user posted image user posted image

kam si pa ti zginila? sem mislila, da prepisuješ recept za pito.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3562
13.5.2010 22:32:30   
marjanaj
mene je tut tale vreme danes čist zabediral user posted image mali sploh ni nič spal cel dan in je hotel vso pozornost in nisem mogla niti zajtrka pojest, niti dati prat niti nič pospravit. Ob 13 h sem klicala mojega v službo naj se lepo domov primaje drugače se bo meni skegljalo. In se je res potrudil in ob že ob 14 h namesto ob 17 h doma. HB! Potem smo šli pa vseeno malo ven, čeprav je rosilo. Je dal moj kar prevleko za dež na voziček in peš v mesto. Jaz pa z avtom, ker sem šla še malo v DM zapravljat. In smo presedeli dve rundi v Mačku, potem pa je šel pa še peš iz mesta na Kodeljevo, jaz pa spet z avtom. Ker smo šli potem zvečer skupaj z avtom domov. In glej ga zlomka. Mali je spal v kosu od kar sta štartala iz Šiške user posted image prej pa cel dan buden kot čuk. Jest se ne grem več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.5.2010 22:33:34   
marjanaj
cojka lepo da imava s Čojko vsaj nekaj skupnega. Obe si hipota med noge tlačiva Pa res si ne upam dat prat na 95 Jao meni, strahopetnica. Čeprav, če zafuram vse skupaj bom imela vsak izgovor, da gremo spet v Ikeo . Mogoče pa probam.

nax sem že dala podlogo na previjalno. Pa da ga zdaj vidimo junaka ki lula in kaka

aglaia in nax a tko al kaj? Tut sladoleda nam ne boste privoščile na morju? Kaj pa če bo res ful ful ful vroče?

krti a k Pušenjaku greš? Ah mene je on kar razočaral. Tako kot mkbk, je tudi meni delal nuhalno in je bilo kr nekaj.

MM glej, da boš jutri še noge skupaj tiščala! Ob 12h pa velja! Sej res, kje se pa dobimo? A kar v Rustiki, tam na unem koncu pri Humanicu? Je tudi lekarna blizu, da lahko kupita s krtkovo Bilobil Pita pa gre obvezno na 5 delov!!!

mkbk uživaj na morju! Sej res, kam že greš?

mamice vs. nosečke  ha ha ha zdej smo pa res čisto zmešale tale forum 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.5.2010 22:34:38   
marjanaj
cojka katero pediatrinjo imaš? A je ok? A je privat s koncesijo ali je le ena od pediatrov v ZD?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.5.2010 22:35:18   
MaliMišek

nujno morva kupit bilobil, zdej pa vidim, da je že krizno stanje!!!user posted image user posted image

kam si pa ti zginila? sem mislila, da prepisuješ recept za pito.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ampak res nujno!

Sem si šla iskat laptopa, ker ne morem več sedet za mizo user posted image ! A se bojiš, da ti bom jutri pozabila poslat recept user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.5.2010 22:37:52   
krtkova
joj, marjanaj - si se mi kr zasmilila, ko si opisala tale tvoj dan.user posted image  Jst moram nujno eno sobo zvočno izolirat, da bom lahko emo na tak dan tja zaprla. ŠALA!!!!!!user posted image

Jutri ob 12h pred rustiko - zmenjeno!! user posted image user posted image

men je pa kul, da je mal mešan forum, sej če nimam kaj pokomentirat, pač ne, sam mi je pa kul, da mal vidim kaj me čaka. user posted image

mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept.user posted image user posted image

pa očitno mkbk sploh NI povedala, kam gre, glede na to, da nobena od nas ne ve!!user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.5.2010 22:39:33   
krtkova

mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept.user posted image user posted image

očitno sem se spet zmotila.user posted image

ja, obstaja možnost, da pozabiš. Obstaja pa tud možnost, da te jaz pozabim opomnit nanj in potem pozabim spečt pito. Tko, da nevarnosti je fulllllllll.user posted image user posted image
Zelo nevarno življenje živim!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.5.2010 22:39:53   
MaliMišek

A zdej si pa še slepa user posted image ... no ena očala v lekarni jutri tudi zate user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.5.2010 22:42:13   
MaliMišek
Marjanaj upam, da bo takih dnevov kot je bil današnji čim manj user posted image user posted image user posted image jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.5.2010 22:42:44   
krtkova

A zdej si pa še slepa user posted image ... no ena očala v lekarni jutri tudi zate user posted image !

to mislim, da še ni problem, sam sva hkrati objavili!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.5.2010 22:43:25   
krtkova

jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami user posted image .

če pa ne bo, ga bo pa MM peljala en krog, da bomo me v miru pokofetkale.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.5.2010 22:45:43   
MaliMišek

jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami user posted image .

če pa ne bo, ga bo pa MM peljala en krog, da bomo me v miru pokofetkale.user posted image user posted image

In potem mi odteče voda in me ti pelješ v P user posted image

Spomnla sm se kam gre mkbk....v Poreč s prijatelji (unimi k se jim mora oddolžit) user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.5.2010 22:46:51   
krtkova
Spomnla sm se kam gre mkbk....v Poreč s prijatelji (unimi k se jim mora oddolžit) user posted image

ne morem verjeti"!!!user posted image user posted image user posted image  bravo!!!! bravo!!!!user posted image user posted image  

vas pa opozarjam srake, da nas aglaia bere - obnašite se!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.5.2010 22:49:38   
MaliMišek

vas pa opozarjam srake, da nas aglaia bere - obnašite se!!user posted image user posted image

Ko bo pršla do naših neumnosti, nam bo kako vzgojno spustila user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!