mkbk
|
Hoj-hoj...tuki pa niti ni tako mrtvilo, kot sem ga pričakovala čez vikend! Aglaia - vidim, da pridno delaš na zvezdicah . Drgač sm ti pa neizmerno fuvš za pridno lušno pupo, po moje moja zihr ne bo taka, že zato ker tko govorim, si je najbrž ne zaslužim. Pa skos si lačna...jst sm se spomnla, kako sem na začetku dojenja požrla poleg dveh večerij še ponoč en obrok...upam, da bo zdaj kej drugač, in bom do plaže že kot manekenka (sicer mal težko ker nikol ni sem bla, ampak upanje mi oststaja, dokler ne bom začela dojit in bla non stop lačna kot pujs.) krktkova - sej sm ti napisala...emina sobica je čist reklamska. Sm se pas pomnila, da nimam vrtiljaka (ko sem vašega vidla), k ga je mali enkrat polomu...hm še bo treba šopingirat.. Aja, pa še babyphone rabim kupit...a mate kakšen nasvet (enga mam doma in ta je bil okol 100 eur), pa zdej res ne bi dala še za ta drzga tok (mala bo namreč v spalnici, Filip pa v svoji sobi že je, tko da rabim dva), pa dm najprej rekla,d a bom rabljenega, samo en moreš verjet na bolhi majo glih ene tri. Tko da,kere ste kej kupovale...obstaja kaj okol 50 eur,pa da ni glih ful krš? Pupa - fajn, da si se oglasla ... makeup presredka?? Jst pa tud upam, da me v drugo ne bi rezal...k se mi zdi, da si pol ful bol hitro fit (če glih kaj ne zboliš, a ne živa?). Se pa spomnem, da sem se takoj letela pogledat v špeguček, ko sem prišla iz P in mi je blo ful grozn, k sme mela poleg rane še eno tako bulo iz modrice, do pol noge 8pa baje , da jih ima to ful žensk), zgledalo je res bad. Živa - meneje skor kap, ko sem prebrala, da tud otroka malo porežejo? MM kje si pa ti kej dons?? Evo, men je pa včeri tašča pršla speglat (sej ni zato prišla, ampak se je pol ponudila) in sem jaz pol in ona pol Larinih stvari, Moj in tast sta pa omaro za Filipovo sobico sestavila in vse našravfala, tko da so vse stvari (od filipa in bodoče dojenčice) že v omari in je že skor vse ready! Včeri sm bla od pripravljanja in pospravljanja čist fertig...zvečer sva šla pa z mojim na eno 30 letnico in bi blo ful fajn, če ne bi bla jst na smrt utrujena insm posledično še mojmu utrujala, da nej ne pije tok, da se ne mislim sama v P vozit, če bi kje blo, bla bla. En un taprav primerek nasikane babure. Pomoje so vsi mislil, da je moj prišel z avtom, jst pa z metlo .
|