amazonka3
|
AGLAIA rojeva šampionke. A ste vidle, 4 kile. UAU. Madona, krepka punca, pa pridna mami, da se je takole namatrala. upam, da nam kaj več napiše, seveda v njenem slogu. Lepa novica, končno je mami, gotovo bo danes spoznala, da ji je bilo to vedno namenjeno Ej sej ne vem kaj naj vam napišem, včeraj zvečer sem se na daljavo spičla z mojim - ga sploh ne mislim več klicat, dokler se mi ne opravič. Sej vem, da smo pod hormoni, ampak on je pa še bolj. Dost mam že te nosečnosti in vsega kar paše zraven. Odkar vem za njo, mam skoz filing, da se moram mojmu opravičevat, pa vedno poslušam pripombe v smislu - vi nosečnice, samo zahtevate, vse se mora okoli nosečnic vrtet......vse kar imam privoščim tamalima in mojmu, potem pojamram, da sem okorna in imam dost pucanja, da bi rada eni čistilki plačala, da pride šipe pomit ker pri dveh otrocih, njega v tujini, opravljanju izpitov za magisterij , vzdržavnju doma, kuhanju, pucanju in likanju, res ne morem več......in kaj on reče....da se ne boš razvadla (kokr da sem ena zapravljiva nemogoča razvajena baba). Ej res, a se to sam men dogaja, da cel svet pričakuje, da sem superman in cel dec, pa da me vsi neki komentirajo, al še kateri????. Žalostna sem, res.
|