krtkova
|
Aglaia - namenoma sem zbrisala po mesecih št. , ker se mi jih ni ljubilo šteti. Ampak, če imaš posebno željo, da naveden vsaj ENO aprilčico, ti kar sporoči. Saj veš, da ni problema, da to napišem - ker jaz znam. Drugače se pa prosim ne sekiraj, da se kregata s tvojim. Njega verjetno skrbi, ker Zoja še noče ven in je mal nervozen. Ti si pa itak že čist živčna (seveda iz istega razloga) in polna hormonov (nimam pojma, katerih, samo sodeč po knjigi, ki si mi jo podarila, so hormoni krivi za čisto vse!!!) in potem je jasno, da je med vama bolj napeto. Ampak o ločitvi jaz na tvojem mestu še ne bi razmišljala, ker ti povem, da je to povezano s ful enga sr.. Pa stanovanje na koncu sveta bosta morala prodajati, pa kregati se čigava je katera stvar v stanovanju, pa a so krožniki tvoji al njegovi, pa zobna nitka - čigava je... in tako dalje. In to je zdej spomladi čist bedno početi. Pa kaj če greš ti rodit, pa bo on pol vzel tvoj najljubši pisker vmes in pol ne boš mogla kuhat goveje juhe.... No, kakorkoli, se ne splača. Mal še počak, da bo Zoja že služila svoj denar, da bosta lažje sami živeli. Lahko se mu pa čisto malo maščuješ in dva dni navijaš za Real Madrid (joj groza, kaj sm napisala!! ). Ampak samo za 2 dni ti dovolim tak izpad!! BTW: brat me ni še nič klical iz B.. NN - a po porodu si še zatekala? Men je kr groza hodit v javnost, prov mal depro zganjam zarad svojga .... pa ne samo videza, ampak tud zarad tega, ker se težko premikam (oz. se pač debelemu trebuhu primerno), pa ne morem ne vem kako skakati okoli. In potem sm nedružabna in to ni ok. Je pa ura 22 in počasi se moram psihično pripravit do tega, da prihaja nova noč (ne neka noč, tem več nova). Kaj bom nocoj počela? Na rr itak nobenga ni, ker so al rodile in cartajo svoje pikce al pa so kje na počitnicah s svojimi dragimi.