|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
25.4.2010 21:44:50   
neka_noč
Živjo srake  user posted image

Danes je (očitno) "ploden" dan. user posted image "padajo" ven. user posted image    user posted image   Aglaia zdaj si pa ti RES na vrsti! Čakamo tvoj SMS. Go for it! Bo še ena bejba.

Sicer pa, sem ugotovila, da moram drugič bolj pogledat - očitno sem slabo prebrala in potem še butasto (napačno) napisala. Res, vse sem zamutila. Očitno si še nisem opomogla od šoka, da je Cojka rodila... user posted image

Živa očitno sem SMS namenjen tebi poslala napačno... user posted image No comment!
Skratka jutri je dan D! Držim pesti. Sigurno bom ves čas gledala na uro in podoživljala Cr . Kar ne morem verjeti, da je naš Žak danes star že 23 dni. Se mi zdi, kot da sem prejšnji teden rodila. Kje je najin pogovor, ko si rekla, da imaš "šele" 26. planiran Cs. Evo, minilo je kot bi mignil! Jutri boš cartala! user posted image   Svojo štručko! user posted image   Vse dobro ti želim!

Marjanaj sem vesela, da se "celiš" (no, tvoja rita/šivi). Še malo in se bomo lahko kaj videle, ne? Kmalu nas bo polno mamic z vozički in brez ogromnih/orjaških trebuhov! user posted image In brez zatekanja! user posted image

Krti ti si pa ravno začela zatekati. Bogica. To je grozno... Ko rodiš, bo minilo - drugo ti nimam kaj reči za tolažbo. Žal je tako. Jaz sem takoj po porodu splahnela, nato pa ponovno pričela zatekati - me je skoraj kap in sem vprašala na viziti kako je s tem... so mi rekli, da izveni nekje v roku dveh do treh tednov po porodu. Sem se pa zato precej potila v noge, kamor se sicer ne. HB ni smrdelo. No, sedaj imam že kak teden "svoje" (neotečene) noge, roke. Nič se ne potim in sem prav vesela.

Zdaj sem manj na rr ker smo imeli ogromno obiskov, ter veliko sem/smo zunaj. Čas je res perfekten za vozičkati...

Lepo vas vse pozdravljam - tudi novo lj. nosečko - seveda, te bodo naše srake z veseljem sprejele v svoje perje user posted image user posted image Joke! Dobrodošla!

Pa pa zaenkrat...  Vsem, ki ste še pred porodom želim čim lažji porod.... se še kaj javim. Aglaia ti se pa drži in pojdi že enkrat v Rim. Čakam tvoj SMS. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.4.2010 22:05:20   
krtkova
Aglaia - namenoma sem zbrisala po mesecih št. user posted image , ker se mi jih ni ljubilo šteti. Ampak, če imaš posebno željo, da naveden vsaj ENO aprilčico, ti kar sporoči.user posted image  Saj veš, da ni problema, da to napišem - ker jaz znam.user posted image user posted image

Drugače se pa prosim ne sekiraj, da se kregata s tvojim. Njega verjetno skrbi, ker Zoja še noče ven in je mal nervozen. Ti si pa itak že čist živčna (seveda iz istega razloga) in polna hormonov (nimam pojma, katerih, samo sodeč po knjigi, ki si mi jo podarila, so hormoni krivi za čisto vse!!!) in potem je jasno, da je med vama bolj napeto. Ampak o ločitvi jaz na tvojem mestu še ne bi razmišljala, ker ti povem, da je to povezano s ful enga sr.. Pa stanovanje na koncu sveta bosta morala prodajati, pa kregati se čigava je katera stvar v stanovanju, pa a so krožniki tvoji al njegovi, pa zobna nitka - čigava je... in tako dalje. In to je zdej spomladi čist bedno početi. Pa kaj če greš ti rodit, pa bo on pol vzel tvoj najljubši pisker vmes in pol ne boš mogla kuhat goveje juhe.... No, kakorkoli, se ne splača. Mal še počak, da bo Zoja že služila svoj denar, da bosta lažje sami živeli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko se mu pa čisto malo maščuješ in dva dni navijaš za Real Madrid (joj groza, kaj sm napisala!!user posted image user posted image ). Ampak samo za 2 dni ti dovolim tak izpad!!user posted image user posted image

BTW: brat me ni še nič klical iz B..

NN - a po porodu si še zatekala? Men je kr groza hodit v javnost, prov mal depro zganjam zarad svojga .... pa ne samo videza, ampak tud zarad tega, ker se težko premikam (oz. se pač debelemu trebuhu primerno), pa ne morem ne vem kako skakati okoli. In potem sm nedružabna in to ni ok.

Je pa ura 22 in počasi se moram psihično pripravit do tega, da prihaja nova noč (ne neka noč, tem več nova). Kaj bom nocoj počela? Na rr itak nobenga ni, ker so al rodile in cartajo svoje pikce al pa so kje na počitnicah s svojimi dragimi. user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.4.2010 0:11:26   
Anonimen
Jaz sem tukaj Krti. Poklici me kaj user posted image

Sem pa tako zivcna zdaj, da imam izpad dretja ze 10 minut. Se moz se mi rezi, torej sva se oficially pobotala. Jeeej.
Sem jezna kot pri norcih na tisto kolegico, ki mi je zrihtala babico. In to je ta ista, ki je slogarco klicala. In mi je v petek tako zagnala, ko sem rekla, da bova sla v soboto v Portoroz. Da sem neodgovorna in da mi bo voda odtekla in bom rodila v Izoli in tam ne bo moje babice. In jaz se ne zavedam kaj pomeni imeti svojo babico pri porodu. In da naj niti slucajno ne hodiva nikamor, da je to najbolj neodgovorno na svetu, ker je slogarca rekla, da bom rodila do nedelje in to se lahko torej ze v soboto zacne. In potem je se M klicala in ga napizdevala kaj se gre, da me misli v Portoroz peljati ... v glavnem, nisva sla ne v Portoroz in ne nikamor dalec ta vikend. Sem ji ze vceraj sms pisala, da sem zaradi nje ostala brez kalamarov. Pa ni nic odgovorila. Danes pa sem ji napisala, da je njena slogarca ocitno nekaj zmutila pa mi je samo napisala, da naj jo poklicem, ko bom konec pri G jutri. Ma daj!!!! Kako sem jezna, da se sploh pustim sprovocirat!!! Aaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Njen oce ima raka pa ji je ta slogarca rekla, da bo vse super fino fajn. Joj, smili se mi, ker ji tako sveto verjame. Jaz ji ze ne bi vec po tem user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.4.2010 0:25:28   
krtkova
jst sm še vedno tuki!!

Ej, sam a veš, da me presenečaš!! Kokr sm te uspela spoznati - da se pustiš tkole prepričati v nekaj?user posted image Draga moja, če se začnejo popadki v Portorožu, si v dobri uri v Ljubljani. Najslabše kar se ti lahko zgodi, je res porod v Izoli, kar ni tko grozno (precej bolje kot Postojna ha ha).user posted image

A sm ti rekla, da misli na kaj drugega, ne na P????? Poglej Cojko - se je razburjala nad narodno glasbo, al kva že...ni se torej obremenjevala s  P in evo jo, je že rodila (česar še zdaj ne dojemem!!!).user posted image user posted image

upam, da mi nisi medtem ušla se dret na ubogega M.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.4.2010 0:44:15   
krtkova
ok srake, tole je pa že popolnoma patetično in vodiv depresijo; da se zadnje čase sam še sama s sabo pogovarjam na tem forumu!!user posted image user posted image

Če v 10 min noben nič ne napiše, se 2 dni sploh ne javim več tle gor.user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.4.2010 0:54:09   
Anonimen
Juhu!
Jaz te ne bom NIKOLI zapustila! Vecno bom s tabo. Huje kot ce bi se porocila user posted image
Ne, z M sva spet prijatelja. Jeeej!! Sva nasla novo skupno tocko. Pickarjenje nad glupimi ljudmi. In ja, on se mi tudi smeji, da sem ji verjela. Ampak vcasih je res lazje takim ljudem recti ja, kot pa se z njimi prickati. Je pa v petek prisla sem na obisk s svojimi tremi otroci (ta kolegica). Oooo sweet baby jesus, kako je to ena nevzgojena drhal! So vidli posteljico od Zoje pa so kar plezali notri. Pa omare odpirali pa igracke ven vlekli. Pa eden si je medvedka v bano odnesel. Unbelivable! No saj, upam, da mi je to jasen znak, da od nje ne bom jemala nasvetov o vzgoji user posted image user posted image

Me je pa zdaj od silnega razburjenja zacelo vse dol pritiskati. Zdaj pa ne vem, ce je to mala al se mi spet crevesje buni user posted image

Grem pod tus, ker imam jutri zadnjic ginekologa. Prav pogresala ga bom. On pa mene ne! user posted image

Lahko noc!

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.4.2010 1:30:31   
živa
Pol ure za Aglaio se javim še jaz, zadnjič 2 v 1 user posted image . Skratka, jutri vam sporočim, ko bo eno izven ene user posted image . Pa prosim, ne objavljajte na "Rodili smo"; bo čisto dovolj tukaj in pri aprilčicah user posted image .

cojka in sasa1975, user posted image  za Tiana in Niko user posted image user posted image user posted image . Prav lepo se imejte in naj vam čim prej mine do prihoda domov, kjer se boste lahko v miru crkljali user posted image .

Aglaia, tebe pa prosim za oproščenje, ker te bom očitno tudi jaz prehitela user posted image . Upam, da dobim vsaj v porodnišnico SMS o Zojinih manekenskih merah user posted image  in ne šele, ko bom že doma user posted image .

Mislite name user posted image ,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.4.2010 2:32:54   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  za pobotanje aglaie in M
user posted image user posted image user posted image  za javljanje v 10 min
user posted image user posted image user posted image  za Živo!! Drži se!!!

jst pa spet pokonc. Sm šla vmes že v posteljo, kjer pa ne najdem svojega miru.....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.4.2010 8:15:36   
katrinka
cojka in sasa - cestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.4.2010 9:25:38   
neka_noč
Živa danes je tvoj dan D! Sem ti zj. že SMS napisala - tokrat pravi osebi. No comment! (Bog ve, kaj si je Saša mislila ko je brala napačni SMS). user posted image
Čakamo na manekenske mere!

Aglaia?! user posted image (Zdaj ti bom še jaz najedalauser posted image ) A tvoja čaka sv. Petra al kaj?! Kakšne vzgojne imaš, da te ne uboga in noče ven? Tebi se pa že meša... aaaaa

Nič Srake - vas pa vse lepo pozdravljam. Tu je pravo zatišje; zdaj edino ne vem ali zaradi vremena, ali zato, ker smo največje klepetulje rodile?! user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.4.2010 10:44:48   
petrca2507
Lep pozdrav vsem skupaj

Sem bila cel vikend nekj okrog in mi je šele danes uspel na RR pridt. Upala sem, da mi bo že vmes kaj uspelo, pa smo pozno prihajal domov in sem res samo še v postlo padla.

Najprej čestitke cojki za Tiana in Sasi za Niko user posted image user posted image

Potem pozdravček novi ljubljanski sraki Looni user posted image

aglaia...sem cel vikend pesti držala in mislila nate, da boš končno rešena trebuha, pa očitno ne pomaga. user posted image Ti pa vseeno želim, da čimprej spraviš Zojo ven in končno začneš uživat v cartanju, ...

živa...verjetno že cartaš ali pa si zelo blizu temu. Veliko sreče user posted image

krtkova...kako kaj simfiza? Jst sm kolega mal povprašala o tem, pa je rekel, da se bo čim prej strokovno posvetoval z nekom, ker sam premalo ve o tem. Ne bi pa rad dajal kakšne napačne informacije. Tako da bo treba še mal počakat na vse skupaj. user posted image
Pri men je s simfizo mal bolš. Vsaj čez dan je kar OK, ponoči pa najprej ful boleče, proti jutru pa malenkost manj.

nn...sploh ne morem verjet, da je Žak že skoraj 1 mesec star. Meni gre tole čist prehitro. Otročki pridno rastejo in uživajo z mamicam, pri meni se pa zdi tole čakanje večno. user posted image

marjanaj...kako lepo je slišat, da boš kmalu tipi topi. user posted image

Če sem še katero pozabila pokomentirat, se opravičujem. Zraven mi psi težijo, ker bi šli radi ven. Tko da jih zdej peljem v Zajčjo dobravo na sprehod.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.4.2010 10:51:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
krtkova...kako kaj simfiza? Jst sm kolega mal povprašala o tem, pa je rekel, da se bo čim prej strokovno posvetoval z nekom, ker sam premalo ve o tem. Ne bi pa rad dajal kakšne napačne informacije. Tako da bo treba še mal počakat na vse skupaj. user posted image
Pri men je s simfizo mal bolš. Vsaj čez dan je kar OK, ponoči pa najprej ful boleče, proti jutru pa malenkost manj.

user posted image  Cel vikend sem čakala na tvoje poročilo!!user posted image  OK, bom pa še malo počakala, kaj čm, a ne?user posted image
Ma, slabo je, komi hodim, brez pasu nikamor, ponoči ful boli....skratka nič novega!!user posted image user posted image  

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.4.2010 11:09:54   
tinaaleks
Pozdravljene!

Upam da se lahko pridružim nosečim (in tudi že mamicam) ljubljančankam!
Rok imam 30.9., doma pa že 19 mesečno punco.

Upam pa, da bom čvekala toliko kot ve.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.4.2010 11:32:04   
Loona
Živjooooo srake (?) user posted image  user posted image

Kva ste me nasmejale zdj ko sm vas brala user posted image  
Jaz čilam v službi iščem kje je kaj za jest, pa nikjer nič user posted image  Tle kulico vlačim po ustih pa si zamišljam da mam kaj boljšga. Do "odmora" pa mam še 2uri user posted image

aglaia uff.. revica. Baje sex pomaga, tko da hitr v akcijo user posted image user posted image   Bebi je očitno prelepo v bušiju, še neve kakšn sonček je zunaj user posted image

Aha za seznam 1.user posted image , 0.user posted image  stara sem 24let. Še kaj? Mislim da sem vse napisala. user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.4.2010 12:03:50   
krtkova
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image       Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image      Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image    Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image      Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image       Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image       Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 26.4.2010 12:05:12 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.4.2010 12:14:02   
krtkova
dobrodošla Tinaaleksuser posted image  Še od tebe bom prosila kakšen podatek (poglej na seznam, kaj manjka pri tebi).user posted image

Loona - super, da smo ti smešne, bi mi bilo zelo hudo, če bi nas imela za mal ... kako naj se izrazim.....utrgane.user posted image user posted image  Kar včasih kr smo.user posted image user posted image  In bodi vesela, da si v službi, kjer ni hrane v izobilju. Raje ti ne povem, kaj se zgodi, če si doma in je hladilnik cca. 2 m stran.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.4.2010 12:19:37   
anajrim
Ojla!

nekaj dni nisem bila gor pa vidim da se veliko dogaja...

COJKA; SASA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AGLIA  - kar pogumno v Puser posted image

Pozdravljene vse nove...

jaz pa uživam v prekmurju in sem po dolgem času spet na netu...tu je tak krasen sonček da je res fino!!!

si še kaj pišemo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.4.2010 13:02:08   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
user posted image  Cel vikend sem čakala na tvoje poročilo!!user posted image  OK, bom pa še malo počakala, kaj čm, a ne?user posted image
Ma, slabo je, komi hodim, brez pasu nikamor, ponoči ful boli....skratka nič novega!!user posted image user posted image  

Sej sm jst tud upala, da kej izvem, ker je blo v petek tko hudo, da sem jokala. user posted image Popoldan smo se s kolegi zmenil za trening (jst sm šla bolj 18 mesečnega fantka pazit) in sem bila po 3 urah taka, da sem komaj hodila. Pred odhodom domov, sm hotla samo 5 korakov mal potrimčkat, pa ni šlo nikamor. In pol sm si mislila, kaj če bo skoz tko. Kaj če bo po porodu še slabš. Kaj če ne bom mogla več laufat. Men se bo svet podrl, če se kej takega zgodi. user posted image Solze so ob takih mislih kar tekle in tekle. Doma me je moj s sadoledom mal pomiril.
Iz petka na soboto nisem skor nič spala, ker sem še vedno samo na najslabš mislila. Potem je bilo pa v soboto tekom dneva mal bolš. Večinoma sem sedela na stolu z nogami v luft in se sončala. S kolegom sva sicer debatirala o simfizi in podobnem, ampak v bistvu nisem nič novega zvedla.

Loona...ko se enkrat vklopiš med vse srake, je prav zabavno. Meni so že velikokrat polepšale dan, me do solz nasmejale, ...

Tinaaleks...dobrodošla. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.4.2010 13:09:53   
Loona
Loona - super, da smo ti smešne, bi mi bilo zelo hudo, če bi nas imela za mal ... kako naj se izrazim.....utrgane.user posted image user posted image  Kar včasih kr smo.user posted image user posted image  In bodi vesela, da si v službi, kjer ni hrane v izobilju. Raje ti ne povem, kaj se zgodi, če si doma in je hladilnik cca. 2 m stran.user posted image user posted image user posted image

Heheheh... sej mi postaja jasno,da smo pač vse nosečke in hormoni drugače delujejo tko da mi je čsit jasno kaj me še vse čaka user posted image user posted image  ufff... jst bi si kr hladilno torbo napolnila pa nosla po ljubljani sem in tja,da bi potešila vse moje navale lakote user posted image  Sem pričakovala slabost pa pomanjkanje apetita, dobila pa sem 100x povečan apetit pa popolnoma nič slabosti user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.4.2010 13:53:19   
MaliMišek
Hojla srakice!

Se javljam, da sem nazaj user posted image ! Dopust uspel, edino mal sem paničarla, ke ste vse veselo rojevale (razen Aglaie user posted image ). V glavnem najprej čestitke Cojki in Saši1975 še tukaj user posted image , zdaj grem pa malo prebrat za nazaj, da vidim kaj ste kaj zganjale user posted image .

(odgovor članu Loona)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.4.2010 14:10:32   
krtkova
Živa sporoča:

Pa sem tu! Cmokam, cuzam prstke, nič ne jokam, velik sem 53 cm in težek 3500g, predvsem pa sem zadovoljen. Im mi je Jaka

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.4.2010 14:12:22   
MaliMišek
Krtkova a pri tebi je pa tvoja težava z Ivanko vsak dan slabš, al kako user posted image ? Bogica! Jaz sem bila tudi vsa razštelana na morju, ker sva preveč hodila, in sem prav mojmu user posted image razlagala da mene boli samo par ur zvečer, tebe pa skoz!!! In je ful sočustvoval s tabo user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa kar se tiče zatekanja in zalitosti, je pa najbolje da z mano okrog hodiš, bova dve taki user posted image ! Jaz sem vsak dan bolj zatečena, danes še najbolj in glih ko imam pregled user posted image .....bo G spet misnla da sm se ful zredila in se bo drla user posted image .

NN mene je tud kr stinl ko se prebrala koliko je Žak že star....kolk gre hitr cajt user posted image . Si me pa malo pomirila z zatečenostjo, bi se rada že rešila te vode!!!

A živa je že kaj javla?

Dobrodošle tudi nove user posted image Loona in Tinaaleks user posted image user posted image user posted image !

Aglaia
vidim da si držala obljubo (čeprav sem upala, da boš vseeno rodila v tem času ko men ni bilo)!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.4.2010 14:12:48   
MaliMišek

Živa sporoča:

Pa sem tu! Cmokam, cuzam prstke, nič ne jokam, velik sem 53 cm in težek 3500g, predvsem pa sem zadovoljen. Im mi je Jaka

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.4.2010 14:12:54   
NATAŠA35
punce hvala za čestitke, nisem vsega brala, ste preveč naklofale user posted image user posted image ...drugače pa smo mi že po dveh dnevih doma, ker sem že mnogorodka...porod je potekal hitro in brez zapletov, tudi šivana nisem bila, kar sem zelo vesela...mogoče sem bila prvo malo razočarana, ker ni punca, samo vseeno je mali pravi cukerček, tako da ga ne damuser posted image user posted image ...je pa fino videt vse dece na kupu, jao meni poleti, ko bodo vsi doma, ker bodo počitnice...moj dragi se malo piz**, ker dela, jaz pa kar uživam, pa ko mu rečem, da jaz še 1x toliko delam kot on, pa pravi kako lahko vse zmoremuser posted image user posted image

sem pa malo jezna na sorodnike, hvala bogu za prepoved obiskov v P, ampak si niso mogli kaj in so čez vikend skoraj vsi prišli gledat malega, tako da sem bila zelo zmatrala in bi jih najraje vse spokala ven...pol pa pridejo z idejo, ja nismo mogli čakat, da ga ne pridemo pogledat ali pa zakaj nisem iz P šla malo naokoliuser posted image user posted image ...ne vem no, kaj mislijo, da je meni ok, rodit, pa skakat naokoli al kajuser posted image user posted image user posted image ...tako sem bila jaz živčna, zmatrana, mali je bil zoprn, no danes pa je že bolje in se da vsaj malo zadihatuser posted image user posted image ....

vsem novim mamicam čestitam user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.4.2010 15:29:13   
neka_noč
Živa še tukaj: ČESTITKE!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?