Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 11:50:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka A ti packa boš pa čevape jedla. Njami. Uživaj še namesto mene. Midva sva šla včeraj avte gledat nasproti Sofre in je tok dišal po čevapih. Sam sem imela že kosilo kuhano Jst sm že v nizkem štartu ... bi pa rabla en slinček, ker ko samo razmišljam o čevapčičih imam usta polna sline IZVIRNO SPOROČILO: cojka MM- sem še enkrat pogledala oglas - polnega tanka pa ni Škoda
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 18.3.2010 11:52:09 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 12:00:17
|
|
|
|
marjanaj
|
nax joj upam,d a bo tudi moj tolk zlat k tvoj cojka ok, grem s tabo v ponedeljek, ampak bolj zaradi firbca kako zgleda fotrografiranje petrca ah, moj kužek je imel 60 kg , zato so bile kar vse tablete zanjga. Vsak je mislil, da je bil Bauceron, je bil pa v bistvu mešanček, mami je bila Rotweilerka, očka pa Nemški ovčar. Pa je malo velik zrastel
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 12:04:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:15:17
|
|
|
|
bcljka
|
oj srake! jst sm dons šele zdele postala aktivna... morm četrtkovo dopoldne izkosristt kokr loh k jutr mam spet faks ob 7:00 IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka a sta spet nabavljala? A sta videla slučajno tale ležalnik: http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/vsezaotroka/5859/- Ker je imam bom od DMa, in je full dobra cena... Pa razmišljam, da bi ga imela... jup mislim, da ti še spadaš pod ta CSD. probaj... midva skos neki nabavljava oziroma vsak dan vpraša, kaj bova pa dons kupla ležalnika nisva vidla, ker jih nisva niti gledala, k sva ga dubla od kolegice ker ga njen ne mara... krvavitev iz nosu - če ti ne rata zaustavit krvavitve, priporočam da si navaden tampon za menstruacijo prerežeš na pol in si ga utakneš v nos!! zelo praktično! preizkušeno! jst sm to vidla pr enmu dohtrju na absolventu in pol k mi je enkrat tekla kri iz nosu sm tud probala, pa morm povedat da boljše fore še nisem vidla! tampon čist vse vpije petrca - marjanaj ma prou, tud jst mam hippota in krokodila... Poldi in Gusti (pr nam majo vse igrače ime!) je pa lih moj preštel kok pliškotov mava v spalnici ... 26 ampak to sm jih mogla reducirat 2 mesca nazaj... zdej pa spet nove kupujeva... dobr da pride kmal bom mela vsaj izgovor zakaj tok igrač
< Sporočilo je popravil bcljka -- 18.3.2010 13:16:20 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:18:36
|
|
|
|
bcljka
|
eno vprašanje... petrca - a more dat moja mami tud razglistirat psa... z ne bosta bla nč skupi, razen na kkšnem obisku, bo pa pes 1 mesec na morju na vikendu, potem pa pridemo naleden mesec mi z on gre pa domov...?!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:30:17
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla punce! jaz sem imela danes en zelo težek izit ki sem ga uspešno opravila...da se malo pohvalim! Imam pa danes ob 18.45 pregled in vam javim kako in kaj bo... pa lep dan!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:32:20
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka eno vprašanje... petrca - a more dat moja mami tud razglistirat psa... z ne bosta bla nč skupi, razen na kkšnem obisku, bo pa pes 1 mesec na morju na vikendu, potem pa pridemo naleden mesec mi z on gre pa domov...?!! Jst bi dala vse razglistit. Ziher je ziher. Pa ne samo zaradi otročka, ampak psa samega. Jst vsem redno dajem tabletke. Tud mački. In sestri enako težim, nej naredi s svojo mačko. Po prihodu z morja pa mojim pesjankam dajem še dodatne tabletke Interceptor proti strčnim glistam (filarija), ki mi jih kolegica prinese z Italije. Punce...jst sm v veliki "zmešnjavi" glede vozičkov. Sploh ne vem več, kaj naj vzamem. Moj je zdej naredil ožji izbor: Implast bolder 3, Quinny speedi in Jane slalom.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 13:34:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 13:36:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:38:45
|
|
|
|
krtkova
|
hvala za vse objemčke in dobre besede. Zdej delam zadnjič opisano grško musako. Zaenkrat tko diši, da me čevapi začuda sploh ne ganejo. Upam, da bo tudi tako dobra. Avto sm dala v avtopralnico, tako da lahko začnem s prodajo. Joj, joj. Potem sem šla na kavo s frendico, ki ima rok 5 dni pred mano in sva malo pojamrali o pridobivanju teže. Sem pa mogoče malo bolje. Moj ma včasih čudne napade in v afektu izreče marsikaj, kar mu je nato žal. Ampak mene pa ful prizadane in v stanju, kakšrnem sem, se sploh ne morem postavit zase, ampak me tok prizadane, da samo jokam. In tko je bilo včeraj in sm še vedno zlo žalostna. Sej bo........
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:44:08
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - jaz sem malo pri vozičkih tudi gledala, če imajo bremzo (ne le stopalno). Jaz navijam za Jane Dodan še en + k Jane.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 13:47:09
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sem pa mogoče malo bolje. Moj ma včasih čudne napade in v afektu izreče marsikaj, kar mu je nato žal. Ampak mene pa ful prizadane in v stanju, kakšrnem sem, se sploh ne morem postavit zase, ampak me tok prizadane, da samo jokam. In tko je bilo včeraj in sm še vedno zlo žalostna. Malo za šalo, malo za res. V takem primeru najbolš, da imaš eno palco na dosegu roke in ga samo "usekaš".
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 14:04:33
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Malo za šalo, malo za res. V takem primeru najbolš, da imaš eno palco na dosegu roke in ga samo "usekaš". sam se bojim, da k bi začela enkrat mahat, ne bi znala nehat. od naštetih tud jst glasujem za Jane.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 14:46:54
|
|
|
|
MaliMišek
|
Evo mene iz kosila......smo bili cele dve uri in pol tam , zdej sem pa tako sita, da komaj sedim....še dobro da grem počasi lahko domov . Krtkova najina včeraj v MŠ očitno nista dobro poslušala, ko je razlagala, da smo občutljive in je potrebno z nami v nosečnosti in po porodu delat "previdno" . Moj je tudi včeraj nekaj znesel nad mano in sem se samo popokala spat....pa se je spomnil na foro objema iz MŠ in je bilo takoj bolje .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 14:47:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Zdej delam zadnjič opisano grško musako. A je musaka že
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 14:50:14
|
|
|
|
krtkova
|
MM - a tvoj je mel tud popadke, al kva???? Res nista dobr poslušala!! Musaka dišiiii, še mal se mora pečt!! Pol grem po avto v pralnico, pol jo pa stestiram!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 14:58:58
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj katrinka na CSDju v Siski sem jaz. aha, jaz sem na vicu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 15:05:51
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Musaka dišiiii, še mal se mora pečt!! Pol grem po avto v pralnico, pol jo pa stestiram!! Tolk sm nažrta, da bom glihkar počla , ampak sline se mi pa še vedno cedijo, ko pomislim na tvojo musako .....to je pa res nosečniška požrešnost
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 15:33:27
|
|
|
|
bcljka
|
petrca - jst tud navijam za Jane sicer mi je Impastov lepši, sam se mi zdi Jane funkcionalnejši krtkova - sej bo! da se pohvalm, men je pa moj dons skuhal kosilo + prnesu likalno desko ker je reku da je to zdej že pretežko zame pa še vprašu je če on zlika sm mu sam rjuho podtaknla k tega pa res ne maram likat anajrim - za izpit! jst mam tud dons pregled, ampak šele ob 19:30... pred tem pa zdele ob 16h še depilacijo in ob 17h masažo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 16:06:31
|
|
|
|
krtkova
|
musaka je sicer uspela, le solila sem jo malce premalo. Tko, da v mojem receptu dodajte še sol v bešamel (pa sm ga solila hudiča, sam očitno premalo!! )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 16:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka ja itak, da mi pridejo prav oblekice. Hvala ti. Sam una kravica je res svetovna. Moram it prov en dan malo v H&M pogledati če imajo še kaj takega. Zdej je velik 45 cm in težek točno 2kg. Slikco pa dobite, samo, da bo moj prinesel fotoaparat iz avta in naložil slike na računalnik. Sej bi jih jaz, pa je menjal fotiča, pa nima pojma. Sej za avto imata pa še čas. Ne se sekirat. Čaki, a ti ne veš, da sva prodala Audija. Sva pol gruntala kaj bi kupila in kaj moj domov privleče, me je skoraj kap. Kombi. Pravi, da bomo velika družina, mislim, da ima 9 sedežev. Ne vem od kje njemu, da bomo imel celo nogometno moštvo Tako, da zdaj iščeva še avto zame. Pa dobro, da si sporočila glede neke_noči, sem se že spraševala kje je. marjanaj boš videla, da bo tudi tvoj tako priden. Naši nas res znajo presenetit, takrat ko najmanj pričakuješ. anajrim čestitke za opravljen izpit! krtkova o kako dobro te razumem. Kaj češ, deci res ne razumejo, da je ženska v stanju nosečnosti veliko bolj občutljiva in da besede lahko veliko olj prizadanejo kot drugače. Ne se sekirat sonček. Se vam moram pohvalit. Moj žabonček je bil danes en cel obrok prisesan name Samo je bil pa revček potem čist zmatran. Še je upanje, da nama dojenje steče. Sam kaj sem pa jaz zdej naredila Sčrpala sem si mleko in sem celo flaško razlila, mi je po tleh padlo. Tok sem štorasta no. Še hrano revčku odžiram.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 17:10:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 17:13:55
|
|
|
|
candy24
|
Zdravo srečke nosečke, živa - glede na to, da sva na srečanju ugotovili, da imava isto ginekologinjo, imam zate eno vprašanje: kdaj/v katerem tednu je tebe poslala prvič na test za sladkorno? krtkova - samo predlog kako lahko za začetek kaznuješ svojega dragega: skrij mu to slavno okusno grško musako... Ko se bo pokesal - pa lahko dobi en grižljaj. anajrim - bravo za izpit cojka - eno vprašanje: kam se hodiš slikat? Mene namreč moj dragi napeljuje da bi si šla slikat trebušček... Pa sploh ne vem kam it... No, k fotografu menda že - ampak ne vem h kateremu. Po slikah sodeč, pa je tvoj fotograf pravi profi, ker imaš zelooo lepe slike v albumu!! bcljka - jaz sem nekoč zbirala plišaste igrače. Doma jih imam za tri velike škatle. Če želiš ti jih z veseljem odstopim nekaj... Resno mislim! Že dolgo namreč nisem srečala takšne fanice plišastih igrač. Btw: tudi jaz sem jih od začetka poimenovala. Toda ko je njihovo število preraslo številko 50, sem začela pozabljat kako je kateremu ime. petrca - sama imam quinny buzza, ampak sem zadnjič na srečanju ravno cojki in neki_noči govorila, da če ga ne bi dobila, da bi najverjetneje izbrala voziček jane. Če je pa tako lep. marjanaj - čeprav se ne poznava, ti z veseljem prinesem kaj iz Ikeje. Upam samo da ne gre za kakšne omare... Midva z mojim namerava it proti koncu aprila. Ti je to prepozno? nax - verjetno se lahko zgodi vsakemu enkrat. Pa sigurno nisi nalašč polila. Moji kolegici se je to tudi nekajkrat zgodilo. Pa je vedno rekla, da pri njej nosečniška nerodnost pač traja še malo po porodu. Pa predvidevam, da si polila iz majhne flaške - tiste so res nerodne za prijet. Lepo bodite, vsem en
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 17:19:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 17:30:56
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka candy - hvala glede slik. Zasluga gre pa mojemu bratrancu. Tako da, če želiš, ti z veseljem dam njegov kontakt. Ima pa studio v Šiški. Se priporočam za kontakt. Hvala!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?