|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
18.3.2010 11:50:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

A ti packa boš pa čevape jedla. Njami. Uživaj še namesto mene. Midva sva šla včeraj avte gledat nasproti Sofre in je tok dišal po čevapih. Sam sem imela že kosilo kuhanouser posted image

Jst sm že v nizkem štartu user posted image ... bi pa rabla en slinček, ker ko samo razmišljam o čevapčičih imam usta polna sline user posted image

MM- sem še enkrat pogledala oglas - polnega tanka pa ni

Škoda user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 18.3.2010 11:52:09 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.3.2010 12:00:17   
marjanaj
nax joj upam,d a bo tudi moj user posted image  tolk zlat k tvoj user posted image

cojka ok, grem s tabo v ponedeljek, ampak bolj zaradi firbca kako zgleda fotrografiranje user posted image

petrca ah, moj kužek je imel 60 kg user posted image , zato so bile kar vse tablete zanjga. Vsak je mislil, da je bil Bauceron, je bil pa v bistvu mešanček, mami je bila Rotweilerka, očka pa Nemški ovčar. Pa je malo velik zrastel user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:04:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
18.3.2010 13:15:17   
bcljka
oj srake!

jst sm dons šele zdele postala aktivna... morm četrtkovo dopoldne izkosristt kokr loh k jutr mam spet faks ob 7:00 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
bcljka a sta spet nabavljala? A sta videla slučajno tale ležalnik: http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/vsezaotroka/5859/- Ker je imam bom od DMa, in je full dobra cena... Pa razmišljam, da bi ga imela... jup mislim, da ti še spadaš pod ta CSD. probaj... user posted image

midva skos neki nabavljava user posted image user posted image user posted image oziroma user posted image vsak dan vpraša, kaj bova pa dons kupla user posted image user posted image user posted image
ležalnika nisva vidla, ker jih nisva niti gledala, k sva ga dubla od kolegice ker ga njen user posted image ne mara... user posted image

krvavitev iz nosu - če ti ne rata zaustavit krvavitve, priporočam da si navaden tampon za menstruacijo prerežeš na pol in si ga utakneš v nos!! zelo praktično! preizkušeno! user posted image jst sm to vidla pr enmu dohtrju na absolventu in pol k mi je enkrat tekla kri iz nosu sm tud probala, pa morm povedat da boljše fore še nisem vidla! tampon čist vse vpije user posted image user posted image user posted image

petrca - marjanaj ma prou, tud jst mam hippota in krokodila... Poldi in Gusti (pr nam majo vse igrače ime!) user posted image user posted image user posted image
je pa lih moj user posted image preštel kok pliškotov mava v spalnici ... 26 user posted image user posted image ampak to sm jih mogla reducirat 2 mesca nazaj... zdej pa spet nove kupujeva... user posted image dobr da pride kmal user posted image bom mela vsaj izgovor zakaj tok igrač user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 18.3.2010 13:16:20 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.3.2010 13:18:36   
bcljka
eno vprašanje... petrca - a more dat moja mami tud razglistirat psa... z user posted image ne bosta bla nč skupi, razen na kkšnem obisku, bo pa pes 1 mesec na morju na vikendu, potem pa pridemo naleden mesec mi z user posted image on gre pa domov...?!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.3.2010 13:30:17   
anajrim
Ojla punce!

jaz sem imela danes en zelo težek izit ki sem ga uspešno opravila...da se malo pohvalim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa danes ob 18.45 pregled in vam javim kako in kaj bo...

pa lep dan!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.3.2010 13:32:20   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
eno vprašanje... petrca - a more dat moja mami tud razglistirat psa... z user posted image ne bosta bla nč skupi, razen na kkšnem obisku, bo pa pes 1 mesec na morju na vikendu, potem pa pridemo naleden mesec mi z user posted image on gre pa domov...?!!

Jst bi dala vse razglistit. Ziher je ziher. Pa ne samo zaradi otročka, ampak psa samega. Jst vsem redno dajem tabletke. Tud mački. In sestri enako težim, nej naredi s svojo mačko.

Po prihodu z morja pa mojim pesjankam dajem še dodatne tabletke Interceptor proti strčnim glistam (filarija), ki mi jih kolegica prinese z Italije.

Punce...jst sm v veliki "zmešnjavi" glede vozičkov. user posted image  Sploh ne vem več, kaj naj vzamem. Moj user posted image  je zdej naredil ožji izbor: Implast bolder 3, Quinny speedi in Jane slalom.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 13:34:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 13:36:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 234
18.3.2010 13:38:45   
krtkova
hvala za vse objemčke in dobre besede. user posted image

Zdej delam zadnjič opisano grško musako. Zaenkrat tko diši, da me čevapi začuda sploh ne ganejo. user posted image  Upam, da bo tudi tako dobra.

Avto sm dala v avtopralnico, tako da lahko začnem s prodajo. user posted image user posted image  Joj, joj. Potem sem šla na kavo s frendico, ki ima rok 5 dni pred mano in sva malo pojamrali o pridobivanju teže.

Sem pa mogoče malo bolje. Moj user posted image  ma včasih čudne napade in v afektu izreče marsikaj, kar mu je nato žal. Ampak mene pa ful prizadane in v stanju, kakšrnem sem, se sploh ne morem postavit zase, ampak me tok prizadane, da samo jokam. In tko je bilo včeraj in sm še vedno zlo žalostna.user posted image user posted image

Sej bo........

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 235
18.3.2010 13:44:08   
petrca2507
petrca - jaz sem malo pri vozičkih tudi gledala, če imajo bremzo (ne le stopalno). Jaz navijam za Janeuser posted image

Dodan še en + k Jane. user posted image  user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 236
18.3.2010 13:47:09   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sem pa mogoče malo bolje. Moj user posted image  ma včasih čudne napade in v afektu izreče marsikaj, kar mu je nato žal. Ampak mene pa ful prizadane in v stanju, kakšrnem sem, se sploh ne morem postavit zase, ampak me tok prizadane, da samo jokam. In tko je bilo včeraj in sm še vedno zlo žalostna.user posted image user posted image

Malo za šalo, malo za res. V takem primeru najbolš, da imaš eno palco na dosegu roke in ga samo "usekaš".

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.3.2010 14:04:33   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Malo za šalo, malo za res. V takem primeru najbolš, da imaš eno palco na dosegu roke in ga samo "usekaš".

sam se bojim, da k bi začela enkrat mahat, ne bi znala nehat. user posted image user posted image

od naštetih tud jst glasujem za Jane.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 238
18.3.2010 14:46:54   
MaliMišek
Evo mene iz kosila......smo bili cele dve uri in pol tam user posted image , zdej sem pa tako sita, da komaj sedim....še dobro da grem počasi lahko domov user posted image .

Krtkova najina user posted image včeraj v MŠ očitno nista dobro poslušala, ko je razlagala, da smo občutljive in je potrebno z nami v nosečnosti in po porodu delat "previdno" user posted image . Moj user posted image je tudi včeraj nekaj znesel nad mano in sem se samo popokala spat....pa se je spomnil na foro objema iz MŠ in je bilo takoj bolje user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.3.2010 14:47:47   
MaliMišek

Zdej delam zadnjič opisano grško musako.

A je musaka že user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.3.2010 14:50:14   
krtkova
MM - a tvoj je mel tud popadke, al kva????user posted image  Res nista dobr poslušala!!user posted image

Musaka dišiiii, še mal se mora pečt!! Pol grem po avto v pralnico, pol jo pa stestiram!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.3.2010 14:58:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

katrinka na CSDju v Siski sem jaz.

aha, jaz sem na vicuuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.3.2010 15:05:51   
MaliMišek
Musaka dišiiii, še mal se mora pečt!! Pol grem po avto v pralnico, pol jo pa stestiram!!user posted image

Tolk sm nažrta, da bom glihkar počla user posted image , ampak sline se mi pa še vedno cedijo, ko pomislim na tvojo musako user posted image .....to je pa res nosečniška požrešnost user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.3.2010 15:33:27   
bcljka
petrca - jst tud navijam za Jane user posted image sicer mi je Impastov lepši, sam se mi zdi Jane funkcionalnejši user posted image

krtkova - sej bo! user posted image user posted image user posted image

da se pohvalm, men je pa moj dons skuhal kosilo + prnesu likalno desko ker je reku da je to zdej že pretežko zame user posted image user posted image pa še vprašu je če on zlika user posted image sm mu sam rjuho podtaknla k tega pa res ne maram likat user posted image

anajrim - user posted image user posted image user posted image za izpit!

jst mam tud dons pregled, ampak šele ob 19:30... pred tem pa zdele ob 16h še depilacijo in ob 17h masažo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.3.2010 16:06:31   
krtkova
musaka je sicer uspela, le solila sem jo malce premalo. user posted image user posted image user posted image  Tko, da v mojem receptu dodajte še sol v bešamel (pa sm ga solila hudiča, sam očitno premalo!!user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.3.2010 16:39:46   
Anonimen
cojka ja itak, da mi pridejo prav oblekice. Hvala ti. Sam una kravica je res svetovna. Moram it prov en dan malo v H&M pogledati če imajo še kaj takega. Zdej je velik 45 cm in težek točno 2kg. Slikco pa dobite, samo, da bo moj prinesel fotoaparat iz avta in naložil slike na računalnik. Sej bi jih jaz, pa je menjal fotiča, pa nima pojma.
Sej za avto imata pa še čas. Ne se sekirat. Čaki, a ti ne veš, da sva prodala Audija. Sva pol gruntala kaj bi kupila in kaj moj domov privleče, me je skoraj kap. Kombi. Pravi, da bomo velika družina, mislim, da ima 9 sedežev. Ne vem od kje njemu, da bomo imel celo nogometno moštvouser posted image Tako, da zdaj iščeva še avto zame.
Pa dobro, da si sporočila glede neke_noči, sem se že spraševala kje je.

marjanaj boš videla, da bo tudi tvoj tako priden. Naši user posted image nas res znajo presenetit, takrat ko najmanj pričakuješ.

anajrim čestitke za opravljen izpit!

krtkova o kako dobro te razumem. Kaj češ, deci res ne razumejo, da je ženska v stanju nosečnosti veliko bolj občutljiva in da besede lahko veliko olj prizadanejo kot drugače. Ne se sekirat sonček.

Se vam moram pohvalit. Moj žabonček je bil danes en cel obrok prisesan nameuser posted image Samo je bil pa revček potem čist zmatran. Še je upanje, da nama dojenje steče. Sam kaj sem pa jaz zdej naredilauser posted image Sčrpala sem si mleko in sem celo flaško razlila, mi je po tleh padlo. Tok sem štorasta no. Še hrano revčku odžiram.

Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 17:10:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
18.3.2010 17:13:55   
candy24
Zdravo srečke nosečke,

živa - glede na to, da sva na srečanju ugotovili, da imava isto ginekologinjo, imam zate eno vprašanje: kdaj/v katerem tednu je tebe poslala prvič na test za sladkorno?

krtkova - samo predlog kako lahko za začetek kaznuješ svojega dragega: skrij mu to slavno okusno grško musako... user posted image Ko se bo pokesal - pa lahko dobi en grižljaj. user posted image

anajrim - bravo za izpit user posted image

cojka - eno vprašanje: kam se hodiš slikat? Mene namreč moj dragi napeljuje da bi si šla slikat trebušček... Pa sploh ne vem kam it... user posted image No, k fotografu menda že user posted image - ampak ne vem h kateremu. Po slikah sodeč, pa je tvoj fotograf pravi profi, ker imaš zelooo lepe slike v albumu!! user posted image

bcljka - jaz sem nekoč zbirala plišaste igrače. Doma jih imam za tri velike škatle. Če želiš ti jih z veseljem odstopim nekaj... user posted image Resno mislim! user posted image Že dolgo namreč nisem srečala takšne fanice plišastih igrač. user posted image Btw: tudi jaz sem jih od začetka poimenovala. Toda ko je njihovo število preraslo številko 50, sem začela pozabljat kako je kateremu ime. user posted image

petrca - sama imam quinny buzza, ampak sem zadnjič na srečanju ravno cojki in neki_noči govorila, da če ga ne bi dobila, da bi najverjetneje izbrala voziček jane. Če je pa tako lep. user posted image  

marjanaj - čeprav se ne poznava, ti z veseljem prinesem kaj iz Ikeje. Upam samo da ne gre za kakšne omare... user posted image Midva z mojim namerava it proti koncu aprila. Ti je to prepozno?

nax - verjetno se lahko zgodi vsakemu enkrat. Pa sigurno nisi nalašč polila. Moji kolegici se je to tudi nekajkrat zgodilo. Pa je vedno rekla, da pri njej nosečniška nerodnost pač traja še malo po porodu. user posted image Pa predvidevam, da si polila iz majhne flaške - tiste so res nerodne za prijet.

Lepo bodite, vsem en user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 17:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu candy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
18.3.2010 17:30:56   
candy24

candy - hvala glede slik. Zasluga gre pa mojemu bratrancu. Tako da, če želiš, ti z veseljem dam njegov kontakt. Ima pa studio v Šiški.

Se priporočam za kontakt. Hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?