Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 22:39:49
|
|
|
|
bcljka
|
živa - sej ubistvu tud če bi me poklicala... dopoldne sm tkoaltko prespala pol pa k je možek pršu dam sva pa šla bluzit okol... no, če še kej okol skačeš me pa kr pokliči MM - sej tud jst nimam pojma kaj pa kako! pač 60dni prej bom šla na CSD z materinsko knjižco pa bomo vidl kaj pa kako, mi ni lih čist jasn... pa tud ni mi čist jasn na kater CSD morm it, k tle mam enga ful bliz... marjanaj - to boš ti vedla, a grem loh na ta CSD k je na konc Malejeve ulce (OB Ljubljanici) na Kodeljevem... ?? al morm na kkšnga druzga glede na to da živim 100m vn iz Kodeljevga... jao sm smotana! zdej pa grem počas v postlo... se mi tok ne da, ker sm dala posteljnino prat in preden se sploh lahko uležem morm še novo/svežo oblečt ... pa seveda pred tv s kolegi... ampak kokr sm nazadne vidla so že vsi spal
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 23:03:07
|
|
|
|
marjanaj
|
evo mene spet v LJ. Mam zdaj čas za RR. Moj kao gleda fuzbal v bistvu pa drva žaga tukile zraven mene... No naj mu bo, ker vem, da je full utrujen. potrdilo o PDP zdaj res ne rabiš vec. Jaz sem ravno danes oddala papirje na CSD (ja no sej vem, skoraj prepozno, ker jutri ze nastopim porodnisko) ampak, kaj čmo, takle mamo. Pa jim tam rajši nisem dala tega potrdila (čeprav ga imam!), ker na njem piše da je nastop porodniške 19.3., na CSDju pa so po njihovih kriterijih zračunali da nastopim porodniško 18.3. In to mi bolj ustreza. Sploh pa me ni nikoli noben vprašal ne za potrdilo ne za materinsko knjižico. Delodajalcu pa tudi ne rabiš ne vem kakšnega papirja dat. Sej si mu že ustno povedala kdaj imaš PDP in to je to. nax ja odlično! Vidim, da pregovor počasi se daleč pride kar drži Moram rečt, da si jaz še kar ne predstavljam kako bo to, ko bom imela tudi jaz svojega žabončka doma... Mi bo uspelo skrbeti zanj? bcljka a sta spet nabavljala? A sta videla slučajno tale ležalnik: http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/vsezaotroka/5859/- Ker je imam bom od DMa, in je full dobra cena... Pa razmišljam, da bi ga imela... jup mislim, da ti še spadaš pod ta CSD. probaj... MM in krtkova ja zdaj sta usposobljene za porod A jutri gresta na anesteziologijo in v ponedeljek še na varno vožnjo? petrca kaj si kaj nabavila v Ikeji? Daj nam malo povej, da sline cedimo... Joj, ce bi vedla, da greš, bi ti naročila dve stvari Nič takega, belo obrobo za posteljco in en mali šegu. Ah ja, bo šla katera kaj kmalu spet v Ikeo? aglaia čist si me šokirala! Kere fotke! Sploh nisi nič omenila, da boš šla malo bauha nastavit Zdej sigurno farbaš doma pred PCjem, ker same komplimente dobivaš, a ne? ziva za dekompresijo poklici na tel: 01/522-6048 (http://www4.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1) Dostikrat se ne javijo takoj, pa moraš kar vstrajat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 7:11:22
|
|
|
|
lumpa6
|
jutro so mogoče katera ve kako bi ustavila krvaviteu iz nosa, mi namreč teče vsaj 10 na dan umes pa taka gosta krvava sluz, da moram imeti vedno robček zravn nosa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 7:14:04
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro. Evo...sm nazaj v službi. Včer sem imela tak fajn občutek, da je že petek in bom lahko 2 dni bluzila. Kaj sem kupila včer: najprej smo bili v eni tehnični trgovini, kjer imajo vse od A do Ž. Tm mi je bila na otroškem oddelku tko všeč ena 3-delna posteljina (odeja, prevleka za odejo in obroba), da sem jo takoj vzela. Je svetlo rumene barve, z malo temno rumene in oranžne, gor je pa račka in kravca (mislim, da je tole ena zelo otroška kravca). Potem smo šli naprej na oddelek otroških oblačil. So imel vse po -50% in sem vzela bele žabice s patentom, turkizno zelen body z dolgimi rokavi in rumen puloverček (zgleda kot bi imel spodaj majčko s črtastimi dolgimi rokavi, čez pa majčko s kratkimi rokavi). Zase sem vzela eno mal daljši rumeno majčko s kratkimi rokavi, ki ima z obeh strani štrikce, da se mal gor potegne, pa eno črno majco (zgleda kot kratka kiklica) brez rokavov. Ker sem rabila tudi torbico, sem vzela še olivno zeleno športno torbico. V Ikei sem kupila 2 igrače za otročka (cca. 60cm velikega nilskega konja in kačo krokodilček), bež dekco ki je imela zraven še medvedka, potem pa 2 kompleta krožnikov (2x 18 delni komplet belih in črnih) in komplet 6x 0,48L kozarcev. Za vse skupaj sem zapravila 140 EUR. ziva...če nisi na FB, bi ti lahko aglaia poslala link do fotk, ki je za vse, ki niso na FB. Ampak to lahko samo ona, kot lastnica albuma naredi. Sem držala pesti, da bodo tvoji rezultati cukra boljši. No...dokler je "samo" 6 tednov prepovedi sladkarij, boš verjetno zdržala. Sej ti bo hitro minilo. aglaia...sem pozabila komentirat tvoje fotke. SUPER so. Mogoče sem še kaj pozabila in se bom tekom dneva spomnila.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 7:50:29
|
|
|
|
pupa*81
|
hoj pupike! kako kaj danes? petrca fajn za šoping aglaia jšt bi tudi šlikče gledla živa joj ta cukr... dej se mirkat, ker zelo radi predčasno sprožajo porod zarad tega... (vem, paniko spet zganjam ) sam ena naša aprilčica (moja sokrajanka ) ima tudi krizo s tem cukrom, pa so ji rekli za ta teden za sprožitev... ni mi pa še nč sporočila kaj se dogaja ji morem mesađirat no, upam da zdržiš... ja še dobro da si se sufleje nabasala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 8:10:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 8:24:46
|
|
|
|
pupa*81
|
khm khm... slinčki... Domaćica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 8:31:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 8:49:31
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 jutro so mogoče katera ve kako bi ustavila krvaviteu iz nosa, mi namreč teče vsaj 10 na dan umes pa taka gosta krvava sluz, da moram imeti vedno robček zravn nosa Žal ne vem. Upam, da se ti čim prej ustavijo te krvavitve z nosu. uh, to sm pa spregledala, sori... za trenutno zaustavitev je standard: mokra ledena brisača na tilnik, pa glavo nazaj. za splošno zaustavitev boš pa mogle najt vzrok krvavitev... vlije se ponavad ker se ti zredči kri, kriv je lahko kaki aspirin, mojmu možeku so npr. nagajali bomboni halls oz stvari z mentolom,... poskusi poštudirat, kaj ti sproži krvavitev.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 8:52:32
|
|
|
|
NATAŠA35
|
cojka ma sej bota našla svoj sanjski avto lumpa tole pa ni dobro...najbolje da pokličeš dr ali G, pa malo povprašaš, če ne se pojdi pokazat...ne rečem 1x/dan, ne pa 10_x_ jaz sem začela pospravljat spalnico in tam bo spal tudi najin ...no vsaj začela sem, čeprav me čaka kar ogromno dela ...upam, da mi uspe ta vikend, pa da bom lahko že spala v najini spalnici, potem pa še operem ostale cunjice in zlikam plenice, pa sem fertig ...potem počakam nakazilo dohodnine 2008 - ki jo čakam že nekaj časa in naročim vozek
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 9:09:00
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - za šoping a je ta krokodil iz Ikee zelene pa modre barve? Takega sva midva Čojki kupila in ga je skos naskakvala. Najprej mu je rep stran odščipala, potem pa počas začela peno iz njega vlečt Krokodili so bli zdej zeleni z modrim in zeleni z oranžnim. Jst sm vzela tega drugega. Repek mu cinglja. Mogoče je bil zato ta repek tvoji Čojki všeč. Krvavitev iz nosu...jst mam ponavad samo zjutraj ta problem, da imam kri v nosu. Sicer ne priteče sama od sebe, ampak samo če pihnem. Potem se tekom dneva umiri. Men se to pojavlja zaradi jutranjega nizkega pritiska. Zato zadnjih 14 dni po navodilih G h kakavu primešam instant Nescaffe kavo (h kakavu primešam zato, ker same kave ne maram).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 9:25:16
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj potrdilo o PDP zdaj res ne rabiš vec. Jaz sem ravno danes oddala papirje na CSD (ja no sej vem, skoraj prepozno, ker jutri ze nastopim porodnisko) ampak, kaj čmo, takle mamo. Pa jim tam rajši nisem dala tega potrdila (čeprav ga imam!), ker na njem piše da je nastop porodniške 19.3., na CSDju pa so po njihovih kriterijih zračunali da nastopim porodniško 18.3. In to mi bolj ustreza. Sploh pa me ni nikoli noben vprašal ne za potrdilo ne za materinsko knjižico. Delodajalcu pa tudi ne rabiš ne vem kakšnega papirja dat. Sej si mu že ustno povedala kdaj imaš PDP in to je to. na katerem csd-ju pa si, jaz sem jim morala dati, pravtako sem v naso kadrovsko enega poslala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 9:35:50
|
|
|
|
krtkova
|
dobro jutro, danes ni moj dan. Se javim kaj kasneje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 9:36:18
|
|
|
|
lumpa6
|
dan jaz imam naslednji pregled 14.4, kar bo tudi morfologija, ac 29.3, to seveda če se bom odločila, 23.3., pa še pregled za sladkor, imam nosečniški diabetes
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 9:48:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 9:56:53
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka A mogoče veš, sem pozabila. Veterinarka mi je dala 3 tablete za gliste. A ji moram dat vse tri naenkrat ali vsak dan eno Vse 3 naenkrat daš oz. eno za drugo. Moji dve sta mal lažji od tvoje, tko da pri nas dobivamo po 2 na vsake 3 mesce. Jima pa dam kar na žlico pa mal paštete čez. Ker v briketih najdeta te tablete in jih ven pljuneta. krtkova...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 10:00:14
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krtova pride tudi tak dan, pa mine hitro... cojka ja sem končno začela, samo ko je toliko stvari tako na postelji kot po tleh in sem samo polovico postelje uspela likvidirat, ampak vsaj začela sem ...no počasi mi bo le uspelo, potem pa dam vse štiri od sebe , da se malo zrelaksiram...samo zamenjavo moram še najti, da lahko brez skrbi grem na porodniški dopust, ker drugače bom delala do poroda no, samo da najdeta kak pameten avto...sej ga lahko kmalu spet prodata, pa drugega kupita
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 10:01:50
|
|
|
|
mkbk
|
hooj samo mal se javim...rač. še vedno dela, tipkovnica mi pa ful štrajkaaaaa sm 100 let tale mail pisala-skos neki. Zdle sm pojedla dva toasta in jagode s cukrom, pa šibam v Pikapolonco...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 10:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 10:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 10:19:55
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srake! Sej sploh ne vem, če sem se danes že kaj oglasila ... sem zadnje čase spet zeloooo pozabljiva . No v glavnem sem spet zalimana, bi zjutraj še ful spala. IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Zdle sm pojedla dva toasta in jagode s cukrom, pa šibam v Pikapolonco... Jst bi tud jagode s cukrom....si mi lušte nardila . Se zdej za silo bašem z jogurtom, ker gremo danes za kosilo na čevape . IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ja, saj glede avta pa vem, da itak lahko čez par let ali let že spet menjava. Sem si zdajle pogledala še enkrat ta oglas, pa mi je bilo par malenkosti prav všeč- isofix sistem za pritrditev otroškega sedeža in letna vinjeta cojka to sta pa dve najpomembnejši stvari.....veš kera je pa tretja? Poln tank . Krtkova sej bo bolje...imaš nas da te spravimo v boljše razpoloženje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 10:45:55
|
|
|
|
marjanaj
|
evo dobila test za streptokok: negativen. Odlično! Cojka, ti bom dala podatke od mojega G na mail... cojka termin za previjanje so mi zdaj dali v torek eno uro pred tabo takrat je bilo še frej. Potem sem se spomnila, da je bila aglaia notr kar vec kot eno uro , mislim da celo pol ure ali 40 minut več . Drugače pa so meni na CSDju rekli, da je važno, da prinesem vse papirje vsaj en dan pred nastopom porodniške. Ko sem prinesla, so gor udarili en štempelj z datumom, kdaj so prejeli in to je bilo to. S pa sevede razlikuje to od vsakega CSDja. Tablete ji boš mogla pa kar vse naenkrat zbasat. Sej je še dobro, da si dobila samo 3. Jaz sem jih vedno dobila 6 ali 7 . Si predstavljaš potem to eno za drugo notr tlačit in to peš brez česarkoli, ker drugače ni šlo. V ponedeljek bi šla pa jaz s tabo. Sam se mi zdei brezveze, da bo zato film v fotiču poču, bo bolje, da doma ostanem . katrinka na CSDju v Siski sem jaz. petrca jest mam tut tega velikega hippota! Rdečega in oranžnega. Je bil na začetku v uporabi namesto kače v postlji, potem pa je postal premajhen in sem mogla kačo nabavit. Zdej bo pa še ta kmalu premajhna, ker se tolk ovijam okoli nje. Mislim, da je tut bcljka kupila isto obe te dve živalci! Res sta čist hudi krti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 10:57:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 11:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mkbk super za sinčka, da gre v vrtec. živa je sej hranjenje po flaškah je po eni strani ok, ker res lahko kam grem, samo je pa ful zamudno. Ker jaz morem tamalga nahranit in namesto, da bi imela potem čas, si moram it pumpat mleko. Torej tudi če bi rada kam šla, bom mogla biti ob določeni uri doma zaradi pumpanja. To je pa slaba stran. marjanaj boš videla, ko boš imela žabončka doma, bo vse steklo. Mene je tud mal skrbelo, če bom sploh vse znala, ampak se hitro znajdeš in ni panike. Je pa res, da tud ful pomaga, če ti očka pomaga zraven. Jaz sem mu za to res hvaležna, pa čeprav še ni na dopustu, ampak dela, mu ni problem vstat in ga zrihtati. cojka vidva pa res nimata sreče s temle avtom no. krti kaj je narobe? Ne bit žalostna. Čimprej se nam javi, da nas ne bo skrbelo kaj je.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 11:12:16
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj Tablete ji boš mogla pa kar vse naenkrat zbasat. Sej je še dobro, da si dobila samo 3. Jaz sem jih vedno dobila 6 ali 7 . Si predstavljaš potem to eno za drugo notr tlačit in to peš brez česarkoli, ker drugače ni šlo. Kakšnega psa si pa imela? Al jih je blo le več, pa si vsakemu dala par tablet? Pri nas sta obe požrešni, ampak gole tablete pa ne gredo same po grlu. Zato jima stisnem mal paštete gor. Pa obvezno morta prosit zanje. Je lažje futrat kot nagrado, kot kar tako. Super za izvid.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?