Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 11:58:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
Naaaaaax sem bila zadnjiča tako vesela, ko je Cojka sporočila, da bosta šla domov. Superca!!! Boš vidla, kmalu se boste navadili na domači ritem pa bo takoj bolje!! IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 ja, jst sm tudi tuki... vsaketolko nax sprašuješ kak smo: okroglo mal mi trebuh bol pogosto otrdeva k ponavadi, sam po moje so še kar fejk no sej nimam neke sile hitet v P, sm se pa dokončno odločla za Postojno... ma ja, never say never, sej vem pol bom pa v NM rodila k gremo naslednji teden na obisk k taščici na kosilo Meni je moj že napovedal, da bodo najini izleti zadnji mesec kroženje okrog ljubljanske porodnišnice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:32:49
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A res, v Postojni boš rodila? Boš videla so zelo fajn babice. Boš vzela EA? ja upam da so fajn babice, no sej jih bom na ctgjih spoznala najbrž aja, pr meni ne bo nč s EA, sm se odločla trpet saaaaafr staraaa pa visok prag bolečine imam (kao) no sej zdej sm vsa pametna, pol s bom pa drla nej me dajo pod narkozo ja nataša, dejmo naši ma danes se mi še ne da it rodit MM ja jst sm imela tudi v planu se NE oddaljevat od P preveč, sam je bla taščica vztrajna (''kdaj se spet vidimo?'' ), pa gremo mal dol na obisk no sej rodit se vsekakor pripeljem v postojno, tudi če iz dolenske
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:38:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pupa ne ne, jaz še ne grem rodit, mam še eno sobo za spravit v red, pa plenice za zlikat, no pol pa lahko grem...mogoče pa čaka na moj RD, ki bo zelo kmalu MM ta je dobra...a bosta merila razdalje, pa čas, pa ne pozabite na bližnjice, kako se hitreje pride do P? - pa brez zamere
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:40:24
|
|
|
|
bcljka
|
jst sm tud tuki... sm bla skos 1m stran od računalnika... sam sm spala zravn zdej je pa moj pršu dam in že stresa 2 potovalki cunj da jih dam prat nax - kok fajn!!! Tai že hoče bit glavni pr hiši! Sej ma prou, nej se ve že od začetka kdo je gazda! nč... midva greva v Azurja na kosilo bom loh spet "poletno" solato jedla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 12:42:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:52:04
|
|
|
|
candy24
|
Jaz pa sem se ravno odsprehodila. Pa malo sem se posončkala... In srečala toliko mamic z vozički, pa sem si mislila, da jaz bi pa že tudi rada potiskala voziček naokrog...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša ja sej jaz sem se odločila, da bom vztrajala in upam, da nama bo zalaufalo dojenje. Mali Mišek hvala. Malo se še lovimo, ampak sej bo šlo. pupa res so fajn babice, jaz sem bila non stop gor na ctg-ju. Še posebej ena je ful ful ok, je malo bolj močna. Jaz sem skoz govorila, da bom rodila z EA, ker mi bo naravno pretežko. No evo pa smo spravili našega Taia brez EA na svet. Boš videla je težko, ampak pozabiš.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 12:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka, prosim, od kje pa tebi, da imam manekensko postavo. Ja ne bi bilo slabo. Jaz bi tud tok šla na sprehod k je tak sonček. Mi je pa patronažna rekla, da če bo danes sonček in toplo (nad 10 stopinj) naj ga zavijem v dekco in greva malo na balkon. V petek mi ga bo pa stehtala in če se lepo redi, lahko začneva hodit na sprehod To potem še pomeni, da lahko dobim kužke nazaj Kaj je men mali naredil. Sem ga prej previla in nahranila, zdej pa spi. Samo pri previjanju je bil pravi lump. Prvo se je polulal, da je bilo vse mokro okrog, potem mu brišem ritko, pa kar naenkrat engega ustreli in je začelo samo letet ven. Mislim, da je že konec, ampak ne, on se še enkrat polula. Tako, da smo bili fajn polulani in pokakani. Lump moj.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 13:00:34
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 MM ta je dobra...a bosta merila razdalje, pa čas, pa ne pozabite na bližnjice, kako se hitreje pride do P? - pa brez zamere kaj pa jst vem kako si je zdej to zamislu . Bcljka.....mmmmm mnjami....."poletna" solata . Jst jo bom tud naseldnjič jedla ko bom v Azurju. Cojka jst sm še vedno vsa čorava....pa sem pokonc že sedem ur .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 13:05:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 cojka, prosim, od kje pa tebi, da imam manekensko postavo. Ja ne bi bilo slabo. Jaz bi tud tok šla na sprehod k je tak sonček. Mi je pa patronažna rekla, da če bo danes sonček in toplo (nad 10 stopinj) naj ga zavijem v dekco in greva malo na balkon. V petek mi ga bo pa stehtala in če se lepo redi, lahko začneva hodit na sprehod To potem še pomeni, da lahko dobim kužke nazaj Kaj je men mali naredil. Sem ga prej previla in nahranila, zdej pa spi. Samo pri previjanju je bil pravi lump. Prvo se je polulal, da je bilo vse mokro okrog, potem mu brišem ritko, pa kar naenkrat engega ustreli in je začelo samo letet ven. Mislim, da je že konec, ampak ne, on se še enkrat polula. Tako, da smo bili fajn polulani in pokakani. Lump moj. prigode malih lumpov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 13:43:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 13:45:56
|
|
|
|
sasa1975
|
SUPER NAX torej ste že zmagaliiiiiii
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 14:12:40
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla čveke! Sem se čudila kako to da naša tema ne deluje več, pa semiskala pa nikjer našla, zdaj mi je pa le uspelo!!! Cojka - jaz bi tudi cd prosila... ne vem pa kakosi ga bova izmenjali? Jaz pa danes že oj zgodnjega jutra norim in sem besna na sistem zdravstva... danes moram v laboratorij ker imam test sladkorne in kri ter urin moram dat. Pridem tje pa mi reče da jim računalniški sistem ne dela, pol ji pa rečem da naj mi da glukozo za spit,, ker moram potem tako ali tako čakat eno uro predno dam kri, pa mi reče da ne more ker me mora najprej vnesti v sistem... pred mano je bilo kakih 80 ljudi vsi živčni in sitni, ol sem pa šla do moje G ji povedala kako je in sem ji rekla da ne bom čakala ko nora ampak da pridem nazaj. Zdaj moram še enkrat in upam da bo sedaj vse ok!!! Kako pa so delali včasih ko ni bilo računalnikov... res sem besna, ko da nimam drugega dela kot da letam sem in tja... Se opravičujem da ta bes tukaj posredujem še vam . Uživajte pa upam da posije soncek!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 14:20:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 14:26:04
|
|
|
|
anajrim
|
Nax - super da sta že doma, in želim vama da se imate čim prijetneje in s čim manj težavami. Glede kakanja in lulanja, meni se je mali prvo noč ko sva prišla iz porodnišnice v loku pokakal in polulal da je bilo grrrrrrrr. sem se tolk nasmejala, jim zelo paše če so odviti. Svetujem da vedno ko ga odviješ, daš čez eno tetra pleničko, in se tako izogneš ponovnemu... Super da sta doma!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 14:28:34
|
|
|
|
anajrim
|
Cojka - hvala! Se gotovo enkrat srečava če ne v družbi pa privat jaz sem končno v laboratoriju vse lepo opravila, se dolgočasila, je pa bila ena taka mesarka tam ko mi je kri vzela da me cela roka pošteno boli. Joj grozno no. Ah saj bo bolje. papa
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 14:31:42
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Ojla bejbike! Tole pa ve meni nekaj štrajkate. Sem mislila koliko strani me bo pričakalo. No sej bolje zame, imam manj za prebrat. Sva s Taiem včeraj prišla domov. Vam povem v bolnici je bil ful priden, doma pa celo noč nisva z mojim spala, ker je mali non stop nekaj jamral. Je bila pa ravnokar patronažna pri nama in pravi, da je to jamranje čist ok. da on malo težje prebavlja, ker je tok manjši. Kako ste mi drugač? Bravo! Ste le končno doma. In za pridnega atija. Upam, da se kmalu vsi skupaj navadite drug na drugega.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 16:51:18
|
|
|
|
bcljka
|
sm se najedla... ampak sm se v zadnjem trenutku prmisnla in sm dejansko jedla poletno, sam ne solato ampak pico sva šla pa pred tem še v mesto mal na sprehod in sa se ustavla v CHICCOtovi trgovini na Wolfovi... kjer sva kupla 4 igrače za 24eur! majo AKCIJO če kupš rakovico (za v vodo) dobiš poem še zastonj žabico (za v vodo) in če kupiš pojočo žirafo, dobiš še gosenico... skratka, definitivno se splača vse skupi bi drgač pršlo 52eur... sicer bi pa jst kr vse tm pokupla k je tooook kjut!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 16:59:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
naxglede previjanja in lulanja, fantki radi spustijo, ko so razviti, zato, ko ga previjaš, mu lulija pokrij z navadno plenico, drugače boste vsi polulani - preizkušeno, že pri treh cojkaupam, da boste kupili avto, pa da ne boš žalostna preveč... je moj dragi danes priden in kuha, jaz pa malo pospravljam, no zdaj tu visim , ga moram pohvalit , čeprav bi ga večkrat poslala na luno
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 17:17:03
|
|
|
|
krtkova
|
Evo mene! Čakala od 11h do 16h!!! Juhuhuhuhu!! Sam je blo še kr zabavno k poznam že tok punc tam, k vedno skupi čakamo. Vse je OK, dobila sem PRAZNO napotnico za porodnišnico in rešilca. Mi je sestra ni hotla izpolnit, je rekla, da če mi je dr. ni, da je ona tud ne bo. Krava!! Na srečo se tam sestre menjavajo, bom drugič drugi rekla. Drugače mi je pa dovolil iti za veliko noč na Rab!! Zdej pa grem še kri dat za test hepatitisa (končno, mi je dr. vedno govoril,da je to brezveze, zdej so nam pa v MŠ rekli, da rabimo to za v porodnišnico). Potrdila o PDP pa menda ne dajejo več, greš kar z materinsko knjižico za zavod in to je to. Upam... In danes imamo MŠ - poporodna doba. To bo moj po mojem spal, jaz pa tud. Še dobr, da mi vsaj MM dela družbo. Nax - juhuhuhu za Taia - ne za budilko, ampak, da sta oba doma. Zdej pa ujeti ritem in potem sledijo radosti materinstva (vključno z lumparijami).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 19:38:52
|
|
|
|
mkbk
|
Hello...pohlevno se javljam!!! KOoooončno prisotna in prisebna! Tudi računalnik nam DELUJE, ker je čist nov Imamo ta teden sineta na uvajanju v vrtec in ne bom brala za nazaj, ker imam sto miljonov opravkov. Moram pa rečt, da mu gre kar ok, samo jasno - malo ma že zabasan nos (kako da ne če imajo tam vis tritcentimeterke zelene svečke iz nosa). Aglaia -morm pohvalt tvoje nosečniške fotke - mega. Me boste kmal nakurle, da se bom šla še jaz fotknit... kaj še kaj še, aja to pa moram nujno povedat, zdnjič smo sme mele ful fino fajn v >Azurju, sm jih mal slišala od mojga, ker me 4 h ni blo domov, ampak...who cares No grem skopat otroka pa moža, k se zdle namakata v banji! Nax, pa čestitke, ker sta že doma! Superca
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 20:58:21
|
|
|
|
mkbk
|
Recepti, krtkova: prvi je preverjeno dober, drugega pa še nisem delala. Če rabi katera še kakšn grški recept.....naj javi. Jst sm velika oboževalka grške kuhinje!! Zelo mam rada polnjene paprike in paradižnike, kleftiko in stifado. A se ti lahklo še jaz javim za kak recept grški??? Tistih ko si jih dala gor ne najdem, pa če ti ni odveč.....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 21:01:04
|
|
|
|
petrca2507
|
Sem se že bala, kolk bom imela za brat, pa vidim, da ste bile danes bolj lene s pisanjem in ste raje uživale na sončku. Šoping v Palmanovi je še kar uspel. Najprej sem bila globoko razočarana, ampak na koncu sem kar našla nekaj stvari zase, za otročka in za v hiško. Je pa tako, da kakšne posebne reklame ne bi delala. Sej se dobijo stvari, ki so cenejše, kot pri nas, ampak tolk izbire pa spet ni, da bi komu priporočala šoping tam. Še največ sem zapravla v Ikei, ki smo jo "srečal" na poti domov. Bom šla raj še v Avstrijo v trgovine, ki mi jih je priporočila prijateljica. nax...super, da ste doma in v miru uživate družinsko življenje. Toliko za enkrat. Sem bolj utrujena in grem samo še v ležeči položaj, saj je jutri spet služba.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 21:47:31
|
|
|
|
živa
|
Hoj! Jaz sem tudi samo še za v horizontalo. Sem danes do pol enih visela na diabetološki kliniki in ker sem imela pri enem od 4 merjenj previsok sladkor v krvi, sem zdaj na dieti. In sanjam čokoladni sufleeeeeee ; še dobro, da sem ga vsaj v ponedeljek jedla, ker zdaj nadaljnih 6 tednov ne smem sladkarij ... uh . No ja, mogoče bodo vsaj kile malo obstale . nax, , da sta doma, zagotovo se boste hitro navadili drug na drugega. Pa res držim pesti, da vama dojenje steče, ker je veliko manj zamudno kot pripravljanje flašk ... če pa ne, boš imela pa več prostega časa in manevrskega prostora za kam it brez malega, če si boš zaželela . marjanaj ali katera druga, a mi lahko katera napiše št. za naročanje na dekompresijo? Sem danes celo uspela iti po nalepke ... bcljka, nisem te hotela motiti in zato nisem klicala za kavo - sem kar tam sedela in malo brala in se dolgočasila. Aglaia, jaz bi tudi videla tvoje nosečniške fotke, pa nisem na FB. A drugače se jih ne da videt? Recimo da jih vsaj prineseš pokazan na naslednje srečanje? Jutri peljem mala dva na počitnice k moji mami - da malo nadoknadim zabušavanje v službi in se še malo spočijem. Moj ima namreč vsak dan špil in potem itak ne bi bili spet nič skupaj, ampak bi bila kvazi samohranilka . Toliko za zdaj, lepo se imejte, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.3.2010 22:24:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
Čer! No jaz sem bila pa že malo vodoravno, sem hotela že zaspat, pa sem očitno eno piz da rijo pojedla in me fuuulll daje zgaga . Moj itak bul v TV ker je fuzbal, jaz sem šla pa mal prečekirat RR. Meni je bila današnja MŠ dolgočasna, predvsem zato, ker je tooolllkkkkk dolgovezla ....se kar ni hotela izklopit, da bi šli domov. Smo pa dobili štampiljko, kar verjetno pomeni, da smo "usposobljeni" za porod . IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Potrdila o PDP pa menda ne dajejo več, greš kar z materinsko knjižico za zavod in to je to. Upam... Kam za zavod ... kaj pa za delodajalca...a ni to potrdilo predvsem za delodajalca ...groza...jaz spet nič ne vem...tema v glavi . IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Hello...pohlevno se javljam!!! KOoooončno prisotna in prisebna! Tudi računalnik nam DELUJE, ker je čist nov dobrodošla zopet v civilizaciji Petrca juhej za šoping....boš jutri poročala...par slik sem že videla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?