Anonimen
|
Dobro jutro punce! No, nekaj nas pa se vseeno vztraja. Pa edino Dacy in Venera se se malo javljata za vzpodbudo. Drugace se bi nam res zdelo, da bomo celo zivljenje nosece Nizy, hvala za zgodbo o super hitrem porodu. Jaz bi tudi tako! Saj vem da boli, ampak imam rajsi, da me eno uro ful ful boli kot pa 31 skoz po malem. In ja, jaz jih bom definitivno podkupila, da ce mi vaginaleta ne prime, da mi nasopajo v zilo. Nasa mala bo kar odletela ven Imam pa itak zmenjeno z eno babico, ki dela v porodnisnici, da bo prisla z mano rodit, tako da upam, da se bom lahko z njo zmenila, da mi malo pospesi vse skupaj. Natasa, mogoce ti bo pa na proslavi voda odtekla. No, v vsakem dobrem holivudskem filmu bi blo tako Ti kar pocakaj, Nikamor se nama ne mudi, a ne? Aprilcica in memole, se mi kar malo smilita, da imata taksne probleme. Jaz sploh nimam nobenega izcedka in nobenih problemov ze celo nosecnost. Spim brez spodnjih hlac in se bojim tiste cisce in vlozkov, ker me totalno ob zivce spravljajo. In potem bom zivcna mlada mati. Pa ne zaradi otroka, ampak zato, ker bom slabo spala zaradi vlozkov in spodnjih hlack Tropical, le pogumno. Saj porod z ritko naprej ni tako redek pri nas. Drzim pesti, da bo vse ok! Didi, upam, da si se ze resila. Moja mama tudi pravi, da je imela popadke sibkejse kot menstrualne krce. Ampak ona je imela taksno menstruacijo, da je skup padala pa vsak mesec skoraj izkrvavela. Jaz pa sem imela taksno, da sploh vedela nisem. Pa trajala je 3 dni. Tako, da bom jaz tudi vedela kdaj so ta pravi popadki, ker bom verjetno mislila, da umiram Lep dan vam zelim.
|