|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
17.4.2010 17:49:00   
dacy
tropical od PDP-ja naprej , pa tud ne delajo vec vse P amnioskopije, tak da je vprasanje ce ti jo bodo sploh delali user posted image

memole meni CTG ni sploh nic vec zaznaval na koncu, ne utripa in ne popadkov , ker sem bla tolk nemirna da se je vse zgubilo user posted image ... No jaz pac vem kolk mocni so bli edino po tem, kolk mocno sem jih cutla user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 18:51:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
17.4.2010 20:14:47   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: dacy

tropical od PDP-ja naprej , pa tud ne delajo vec vse P amnioskopije, tak da je vprasanje ce ti jo bodo sploh delali user posted image

memole meni CTG ni sploh nic vec zaznaval na koncu, ne utripa in ne popadkov , ker sem bla tolk nemirna da se je vse zgubilo user posted image ... No jaz pac vem kolk mocni so bli edino po tem, kolk mocno sem jih cutla user posted image

Sploh se ne spomnim če sem imela uni ctg ves čas poroda priklopljen name!user posted image
Jaz sem moje zelo čutila sam kok so bli na ctg-ju močni pa ne vem oz ne vem številke o katerih ene govorijo!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
17.4.2010 20:17:50   
Anonimen
didi5: ISKRENE ČESTITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Wannabemommy: user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela danes celo en sam samcat lažen popadek. In to je bilo seveda to. Sem pa preživela dan v zelo prijetni družbi. Šli smo na pizzo (njami), potem pa še h kolegoma domov, pa sem se spet načvekalauser posted image Zdaj sem pa čisto crknjena in bova z dragim drgnila rit ob sedežnouser posted image user posted image

Upam, da me bodo jutri čakale kakšne novičke o novih aprilčkihuser posted image user posted image Bodite pridne, bodite lepouser posted image

(odgovor članu neli2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
17.4.2010 21:15:02   
babyloverka
hajli hajlo user posted image

čakam lubija da pride iz nogometa pa ga še par urc ne bo, bom pač gledala tv in božala buščija user posted image  
mami se muli na mene, mi je že prav smešno, ker se obnaša kot dvoletni froc user posted image  kakor želi, se sploh ne sekiram več.

wannabemommy veliko sreče in čimprejšnje cartanje želim.

aprilčica10 jaz sem se že sprijaznila da bom do konc meseca tukaj vedrila tako da te vljudno vabim da se mi pridužiš user posted image

sem pa prej razmišljala: jaz sama doma eni pa tako uživajo: ena prijateljica je na potovanju v toplih krajih, didi je danes rodila, ena prijateljica ima doma 3 tedne staro punčko, znanca sta se danes poročila,... toliko je situacij ki bi mi bile sedaj ljubše od trenutnega stanja user posted image  bi šla na potovanje, se poročit ali rodit, karkoli user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.4.2010 21:18:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal
Malenaa bravo za pregled v četrtek..joj srečkovička nimaš več čepa...jaz bi tudiiii...user posted image Kaj so ti pa rekli glede tega enega prsta? Jaz sem tudi bla v sredo 1 prst odprta samo so rekli, da mam dolg maternični vrat user posted image

Pri meni naj bi blo vse že pripravljeno na porod, ampak moram bit odprta vsaj 3, 4 prste. user posted image
Rekli so mi da lahko grem rodit še isti dan al pa komaj čez 14 dni, torej niso povedali nič konkretnega. Zdaj pa samo upam da bo čimprej. Pregledali me po moje ne bodo več. Mam pa v ponedeljek spet ctg. Joooj kak bi že šla rodit! user posted image

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.4.2010 21:20:06   
Anonimen
didi- user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

wannabemommy- user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa tudi- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.4.2010 22:57:13   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: Getreal
Malenaa bravo za pregled v četrtek..joj srečkovička nimaš več čepa...jaz bi tudiiii...user posted image Kaj so ti pa rekli glede tega enega prsta? Jaz sem tudi bla v sredo 1 prst odprta samo so rekli, da mam dolg maternični vrat user posted image

Pri meni naj bi blo vse že pripravljeno na porod, ampak moram bit odprta vsaj 3, 4 prste. user posted image
Rekli so mi da lahko grem rodit še isti dan al pa komaj čez 14 dni, torej niso povedali nič konkretnega. Zdaj pa samo upam da bo čimprej. Pregledali me po moje ne bodo več. Mam pa v ponedeljek spet ctg. Joooj kak bi že šla rodit! user posted image

Držim pestke zate!!! user posted image user posted image Upam da ti v ponedeljek dajo zeleno luč ali pa da te kar samo stisne že prej user posted image Jaz mam pa ju3 pregled, pa ne vem kaj bo.. upam, da me bodo pregledali, da bom vsaj vedla kje stojim z odpiranjem, če je kaj boljše...

Sicer me je pa hkrati tako strah...res se bojim poroda user posted image Bojim se da me vmes med stvarjo zgrabi kakšen občutek nemoči in bom zablokirala in ne bom več upala potiskat...pol smo pa gotovi user posted image kako nej se znebim straha? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
18.4.2010 4:47:36   
legenda_m

[ kako nej se znebim straha? user posted image

[/quote]

reč: strah pejd stran!!!!! ma sva na istem. rada bi že šla, po drugi strani bom pa pol rekla da bi bla rajš doma ker me je strah in se pol zafrkavam da v filmih zgleda čist enostavno. rečejo push push, una prtisne in user posted image je uzun. vsi so solzni in čestitajo in vse je tako čustveno...user posted image user posted image . k bom dejansko pred dejstvom pa ne bo več tko štosno ane.

evo danes je moj pdp otroček pa nič. tako zelooooo sem razočarana. user posted image user posted image user posted image da ne rečem, da me fuuuuul srbi koža, povsod. a kkšna ve zakaj tako?

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
18.4.2010 8:03:57   
neka_noč
Čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image user posted image user posted image   Zdaj gre zares.... vedno več aprilčkov prihaja! 

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
18.4.2010 10:14:00   
Anonimen
Moje poročilo od danes: 4x sem šla ponoči na wc (zombi varianta-ko sploh nisem vedela, da grem lulat), ob 7.30 pa me je zbudila ostra bolečina v levem jajčniku oz. tam nekjeuser posted image user posted image  user posted image je brcal kot pri norcih, moj trebuh je bil pa čisto trd. Itak sem takoj prižgala telefon, da sem pogledala koliko je ura, pa če bom morala že kaj gledat na koliko časa se bo pojavljalo. No, kar 3x je bilo na 5 minut, s tem, da se je bolečina kar razširila po spodnjem delu trebuha, pa ne vem, ali mi je samo psiha nagajala, ampak se mi je zdelo, da me še v križu nekaj špika. Začuda pa mi je trebuh enkrat otrdel spodaj, drugič zgoraj. user posted image še vedno brcal ko zmešan. No, po pou ure (itak potem otrdevanje ni bilo na 5 minut - popadki so vedno v rednih intervalih, ne???) se je vse skupaj umirilo. 2x sem bila že na wc-ju, ampak pripisujem to dvema pokajenima cigaretoma, ker me je kar panika zagrabila in sem se kar treslauser posted image user posted image No, zdaj pa ni nič. Nekaj se očitno počaaaaaasi paca.

user posted image user posted image za vse. Getreal, upam, da boš danes že cartalauser posted image

Lp

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
18.4.2010 11:56:51   
Anonimen
hvala Getreal. Tud jaz držim pesti da se ti začne dogajat. Strah je pa po moje prisoten pri vsaki nosečki, ki je tik pred dnevom d. user posted image
Mene sploh ni blo strah, do takrat ko so se pojavli tisti pravi boleči popadki. Zdaj pa sploh ne vem ka bom preživela muke poroda, če so že popadki tak boleči.
No, pa saj bo, saj še noben ni not ostal pa še vse so preživele. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
18.4.2010 12:07:11   
NATAŠA35
didi čestitke user posted image user posted image

aglaia tud jaz ne vem kako bom preživela z vložki, ker sem navajena na tampone user posted image user posted image ...tudi sama spim naga in me bodo gate res motile...

katy ne imet slabe vesti, ti samo piši o tvojem soncku...če te ne bi prej presenetil, bi bila v istem zosu kot me user posted image user posted image

včeraj sem bila na proslavi, sem ponosna na ta starejšega sina, je lepo pel v zboru...pol smo šli k teti na rd, je imela 50 let, prej pa še stric, samo ker mu je brat umrl ni praznoval...sem jih presenetila z digitalcem user posted image user posted image ...včeraj sem zatekala tudi v prste in sem komaj prstane dol dala user posted image user posted image , ampak važno da sem jih dala dol...

danes pa nisem najbolj, glava me boli, špika me v trebuhu, mogoče zarad vremenauser posted image , pa še otroci so mi sitni...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
18.4.2010 12:41:51   
Venera
Drage moje, naša Wannabemommy vam sporoča:

ob 10.08 se nama je rodil fantek Patrik, 3665 g in 53,5 cm velik korenjak!

Barvo mami še enkrat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naši Evi sem že povedala, da se je njen Princ charming rodil!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.4.2010 12:50:01   
dacy
venera  si me prehitela, sem lih prisla sporocit novicko pa si jo ze ti user posted image

wannabemommy se enkrat cestitam za Patrika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa si ga le docakala svojega malega korenjaka ... zdaj pa uzivaj v cartanju ... cestitke tudi atiju
Aleksei pravi , da bo pa koncno zdaj mel druzbo ko pridema v MB user posted image ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.4.2010 13:05:27   
babyloverka
in še uradno sporočilo od didi5:

Ni važno če sem velika po mami ali težka po atiju, glavno da sem zdrava pupa po imenu Lara user posted image  rojena 17.04. ob 10.35. srecna družina.........

čestitke še enkrat.

drugače sem pa jaz danes ok, ampak odkar zatekam se sama sebi zdim kot slon in res mi ni več prijetno.

30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.4.2010 13:57:59   
dacy
Vse tiste katere ful zatekate, si dajte spremljat tudi pritisk, ce bo katera imale previsko pritisk in da zraven se zateka, dajte to omenit vasim G na kontrolah... meni so zarad tega sprozli porod predcasno, ker se je ze razvila preeklampsija... 

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.4.2010 14:09:20   
Getreal
ČESTITKE WANNABEMOMMY ZA PATRIKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

DIDI BRAVO ZA MALO LARO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene nazaj s pregleda... CTG mi je kazal malo popadkov..samo ene 3 sem mela čez 70, drugač pa nič...Mala aktivna 100 na uro. POl me je še zdravnik pregledal, pa je reku da sem še vedno odprta 1cm, zgleda pa da MV ni več tako dolg...Naredu mi je amnioskopijo in me ni bolelo popolnoma nič user posted image user posted image user posted image niti vedla nisem kdaj je blo konc user posted image Je pa plodovnica mlečna (hvala bogu) tko da se stvar pripravlja očitno...Jutri moram nazaj v porodnišnico. Bomo videli, mogoče mi bodo kr sprožli al kaj jaz vem zakaj hočejo da pridem že ju3 in ne v torek...

nataša upam da se tvoje počutje kmalu izboljša user posted image
malenaa ja imaš prav..slej ko prej bo vsega konec in nagrada bo najboljša nagrada na svetu user posted image
aprilčica nič še ne bo user posted image user posted image user posted image no ja dan je sicer še dolg, ampak ne zgleda da bo kaj. Bom udarla eno šetnjo po polju zdaj tko da se malo razmigam, pa da se mogoče začne kaj dogajat user posted image Sicer pa je bil danes na pregledu še en parček, ko sta že 10 dni čez rok, pa so ju vseeno še enkrat poslali domov user posted image revca, prav zasmilla se mi je... Joj ti pa kar veselo "popadkuješ" vidim user posted image user posted image user posted image boš vidla, da bo pred rokom..
legenda ma joj ja, da bi blo res tako enostavno kot v filmih..sicer se res ful derejo, ma gre vsaj hitro..user posted image tej potiski me res sekirajo, veš..tko kdaj se mi zdi nemogoče, da bi lahko iz sebe spravla tako veliko stvar...glede kože pa mogoče se ti še vedno razteza?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
18.4.2010 17:42:14   
Anonimen
Zdravo...
Kako kaj ....
Da se malo vam javim.....
DIDIin WANNABEMOMMY ČESTITKE OB ROJSTVU VAŠIH SONČKOV...
Aprilčica10..kako pa kaj ti...boš že šla počasi rodit..nekaj se ti že nakazuje....saj bo.....
In ostale Aprilčice,ki še niste rodile...saj bo ,samo straha ne imejte...
En nasvet ..boljše ,da se prej odpravit v bolnišnico oz.porodnišnico..kop pa ,da vas na poti ,kje preseneti porod...
Mi smo uredu..naša Ema je pridna poleg tega ,da ima malo krčev..važno je ,da ponoč sedaj spimo ..malo bolj...
Drugače imamo pa slabo vreme....lp...se še kaj slišimo...

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
18.4.2010 18:53:10   
Anonimen
Wannabemommy: ČESTITKEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da je nedelja, pa se nobeni ne da pisatuser posted image No, meni se je vse umirilo. Sem itak pričakovala to.

Getreal: user posted image user posted image user posted image Bo pa jutri, boš videlauser posted image user posted image

Lep večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
18.4.2010 18:59:39   
babyloverka
tudi jaz sem imela lažni alarm aprilčica10, sem planirala sprehod za popoldan pa se je dež ulil, se vležem pred tv pa me nekaj stiska in potem začnem gledat na uro, je bilo redno, si mislim jeee, grema na sprehod da se ojačajo pol pa vrag kaj iz tega user posted image  mi je sestra včeraj povedala da je bila obakrat čez rok, drugič že tako obupana da se je celo na steper spravla samo ni pomagalo user posted image

wannabemommy čestitke user posted image user posted image

grem se stuširat pa pred tv da se z lubijem malo pocartavauser posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
18.4.2010 20:06:31   
NATAŠA35
wannabemommy user posted image user posted image user posted image čestitke za patrika...

madonca mene matra danes, vse me že boli, potem pa že mislim, da je najbolje da gremo, me zvije in letim na wc, pa imam drisko...zdaj pa študiram, ali me zvija zarad popakov ali zarad driske user posted image user posted image user posted image ...ampak mislim, da če se bo tako nadaljevalo, da bomo kmalu šli v P... danes je bolj dan za počivanje, zdaj grem edino kaj za prat dat....

Neposredna povezava do sporočila: 2297
18.4.2010 20:12:00   
tanjusi
ej nataša!Sem vidla da si se oglasila... tok da ti povem , pri prvem sem jaz kar eno drisko dobla, pa kar na stranišče letala, tako da je blo že sumljivo, sredi noči, pol se mi je pa zdelo mal sumljivo pa sem klicala v bolnico in ta čas da je rešilec prišel je meni voda odtekla pa popadki so bli na 4 minute, rodila sem v treh urah...
drži se!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
18.4.2010 21:22:08   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
me zvije in letim na wc, pa imam drisko...zdaj pa študiram, ali me zvija zarad popakov ali zarad driske user posted image user posted image user posted image ...ampak mislim, da če se bo tako nadaljevalo, da bomo kmalu šli v P... danes je bolj dan za počivanje, zdaj grem edino kaj za prat dat....

natasa jaz sem imela drisko in skoz na WC letala ravno zarad popadkov, tak da zna bit da se pri tebi zacenja nekaj dogajat ... drzim pesti user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
18.4.2010 21:54:49   
NATAŠA35
tanjuši in dacy, upam, da se res kaj dogaja, čeprav se je zdaj umirilo in sem prav čakala, da se dete začne premikat in hvala bogu se je to zgodilo, drugače bi letela...malo čudno se sliši, ker ne vem kaj so popadki, ker sem vedno bila le odprta in so mi dali umetne popadke...danes je pa bolečina drugačna, cel trebuh je otrdel in kar boli, čeprav se je malo umirilo, čutim, da me bo vsak čas spet zvilo...mah naj se že začne, sej sem tako ali tako tik pred PDP in do sedaj še nisem tako dolgo zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja pa drisko sem že imela prejšnji teden, pa se nič ni začelo dogajatuser posted image user posted image

bomo videli, katera bo naslednjauser posted image user posted image user posted image , mogoče pa bom jaz user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.