|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
17.4.2010 10:35:07   
*m*o*j*c*a*
hej punce!

hvala za čestitke!user posted image midva sva že doma pri atiju in starejši sestrici..user posted image na hitr se javljam, ker bo kmalu lakota najbrž..user posted image

pa še slikica našega pikecauser posted image
user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
17.4.2010 10:35:42   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

getreal sej nedelja bo pa kmalu, pa boš lepo cartala, sploh ker se je pri tebi že dobro začelo....

joj nataša ne vem...po moje se sploh ni še začelo..user posted image mislim meni trebuh močno zatrdi, ampak me ne sili na nobeno potiskanje otročka, niti se mi ne zdi podobno menstrualnim krčem, ki sem jih čutla v spodnjem delu trebuha, to zatrdevanje pa je večinoma na vrhu maternice, pač pod joškami user posted image ma ne vem...učeraj mi je tko zatrdevalo zvečer na ene 15 minut, ampak pol sm zaspala in danes zjutraj sm se zbudila brez vsakeršne bolečine, tko da... all gone

Aprilčica ma jz res ne vem če bo kaj...jz bom kr do konca tle z vami, že vidim...ful si želim, da bi se začelo naravno vse skupej, ampak se bojim da ne bo nič in bodo mogli kaj umetno čarat, tega pa res ne bi rada..user posted image

didi
na zej me je zapustila še ona, pa sem bla tok vesela, da je vsaj nekdo še v istem dreku user posted image Upam da že ima svojo štručko v rokah...

Wannabemommy
in še ena z istim rokom ki bo rodila pred mano user posted image jao..pa sm ti rekla da si ne smeš drznit it rodit brez mene user posted image

mojca
res je luškan user posted image user posted image user posted image

aja pa še nekaj sm opazla user posted image user posted image celo moj ticker mi je začel prištevat nazaj dneve, ker ne zna it v minus user posted image user posted image user posted image tko da mi zej karnaenkat manjka 4 dni do poroda hahhaa user posted image ojoj upam da se moti, ker če ima prav, se vsak dan bolj oddaljujem od mojega obiska porodnišnice user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 17.4.2010 10:39:28 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.4.2010 10:50:27   
Anonimen
Aglaia: saj jaz nisem imela do sedaj nobenih problemov, pa tudi zdaj kar tko malo pojamramuser posted image user posted image user posted image Res, res mi gre na živce to srbenje, drugo je vse le od dolgčasauser posted image user posted image Kaj pa jaz, ko nikoli nisem imela menstrualnih krčev in sploh ne vem kako zgledajo. Jooj, res upam, da mi odteče voda. Bom vsaj vedela pri čem semuser posted image

mojca: ooo, kak cotekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Getreal: jutri boš rodila, boš videla. Nedeljski otroci s(m)o najlepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti vsaj veš, da boš v max. 5 dneh rešena, jaz lahko čakam do sredine maja, madonauser posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image zateuser posted image

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
17.4.2010 11:23:18   
babyloverka
hej pozdrav še od mene user posted image
sem bojno razpoložena, se z mamo izogibava druga drugi, samo ne vem katera bo kuhala user posted image

didi5 upam da že cartaš user posted image user posted image  kolikor je meni znano je ona imela ornk bolečine pri menstruaciji, tako da je možno da so bili to pravi popadki in da se sedaj mantra ali pa cartauser posted image

natasa35 fajn se imej na proslavi user posted image

aprilčica10 jaz mam take prste kot pujs, že od jutra user posted image  sem se zjutraj spomnila na tebe da bi bilo zanimivo videt kakšne pa imaš ti user posted image

getreal ticker ne sodeluje? user posted image  imata nekaj skupnega z user posted image , ne?

aglaia ti si še tudi tu? user posted image

tropical welcome back, ej ma ti morem povedat da imam seznam nosečk v nulo poštiman pa ga ne morem spravit na forum, sem jezna ko user posted image

m*o*j*c*a* ful lepo dete user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
17.4.2010 11:41:05   
tropical
babyloverka če imaš seznam na wordu ga samo kopiraš sem (copy - past) nč drugega, drgačče paiomaškakšne smeške not polmorašpa to naknadno dodat, vzame precej časa.
m*o*j*c*a* zelo lepo detece imaš
didi5  upam da že cartaš.
Jaz pa bom imela CR samo ne vem še kdaj. Sem se kar sama odločila tako.  V četrtek imam pregled. Tako da lahko od takrat naprej me ni več tu vsaj nekaj časa.
Nimam pa nobenih znakov da bi mogla kam iti.

Nč se oglasim kasneje, grem mal hodit, pol pa kosilo kuhat.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
17.4.2010 12:41:35   
Anonimen
Hej punce!
Ste kar dosti načvekale, me čaka dost branja user posted image
Moram vam povedat, da sem v četrtek imela ctg in pregled v P. Ctg me je totalno razočaral, sam en šibek popadek je pokazal, pa še user posted image je spala tak da smo morali ponavljat. Pregled sem morala pa dejansko izsilit, me sploh niso imeli namena pogledat. user posted image Že več kot en mesec me ni nihče pogledal kak je tam spodaj. Sem jim povedala da sem imela močne popadke, in se mi je zdelo da mi sploh vrjeli niso, sem jim morala nazorno opisat in pokazat kak so zgledali, potem pa so mi le rekli naj se slečem! Vse tam spodaj je pripravljeno za porod, za katerega so rekli da lahko steče enkratno. Čepa več ni, odprta sem bla za 1 prst. Tak da user posted image user posted image user posted image
Z dragim sva bla tam pred 9. uro, domov sma šla ob komaj 12.30. Sem bla jezna ko user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Pri meni še vedno nič. Tudi dvomim, da je bil tisto včeraj delček čepa, ker ni bilo čisto nič krvavouser posted image

Tud pri meni ni blo nič krvi v tisti rumeni sluzi, pa zgleda da je bil čep. Več kot teden dni nazaj se mi je odluščil.
Tak da maš vse možnosti da pa je le bil čep user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
17.4.2010 13:00:05   
katy83
pozdravček babike.

No, danes je moj dan D, ampak naš sonček bo ju3 star že 1 mesec. user posted image

Babike, full se mi smilite, ko imate težave z zatekanjem, pa z vprašanji so/niso popadki, pa pritisk, pa jojuser posted image ... Če bi jaz bila na vašem mestu, bi verjetno sama nafilala 200 strani na RR z mojim jamranjem. user posted image

aja, Aglaia, vidiš, se tudi jaz tu pa tam javim. user posted image  Samo problem je, da ko se javim, pa pišem kako je naš sonček, pa kako napredujemo,...imam kar malo slabe vesti. Češ da se hvalim, ve punce pa v polnem pričakovanju. No, če pa vam je to vzpodbuda, pa super. user posted image   aja, pa me "marčevke" smo verjetno tudi dobrodošle v onem klubu otrok, ki ne poznajo datumov. user posted image   ???

Wannabemommmy - ah, te tabletke. Upam, da boš danes že cartala. Meni so takoj dali umetne popadke v žilo. No, res pa je, da se je meni spontano začelo vse skupaj, s popadki so želeli samo pospešit. 

zdaj pa še na kratko pokomentiram:
Nataša35 - user posted image  da čimprej dobiš voziček, user posted image da greš čimprej rodit.

Didi5 - upam, da ti že tudi cartašuser posted image

Getreal - tudi tebi želim, da greš čimporej po svojga user posted image . Hm, ono s tickerjem pa me je nasmejalo. user posted image  pa glede na to, da si imela popadke na ctg do 120, mislim, da boš hitro šla. user posted image

Aprilčica, Babyloverka - joj, vi2 pa se še z mamami kregata. Ah..user posted image  saj bo bolje. Verjemita mi. user posted image

Neli2010 - izkušenj s temi težavami nimam, ampak mislim, da je bolje, da ti sprožijo porod. Držim pesti, da bo vse ok.

Tropical - joj, škoda ker ZO ni uspel. user posted image   ja, kaj pravijo zdaj? Boš vseeno normalno rodila ali CR? Tudi tebi držim pestke. user posted image

Cojka - lepe slikice imaš na Fb. user posted image   Pa ti še kr aktivna? Super. Ampak veš da imam občutek, da bo tebe kar presenetilo. v trenutku te bo nekaj začelo špikat in boš že šla rodit. user posted image  No, to je samo moj občutek. user posted image

no, mislim, da sem zdaj kar vse obdelala. Če nisem, se opravičujem.
aja, še to. Timotej zdaj že 4 dni po hranjenu sam zaspi v svoji posteljici. user posted image   Prej sva namreč po dojenju porabila še kakšno uro, da sem ga uspavala oz, je zaspal samo pri meni, potem pa sem ga nesla v posteljico. user posted image  No, zdaj je bolj, upam, da tako ostane. user posted image

lepo se imejte babike, lp, katy

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
17.4.2010 13:26:44   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
didi5 upam da že cartaš user posted image user posted image  kolikor je meni znano je ona imela ornk bolečine pri menstruaciji, tako da je možno da so bili to pravi popadki in da se sedaj mantra ali pa cartauser posted image

babyloverka sej ravo zarad tega ker sem tud jaz mela hudiceve menstrualne krce, sem ji napisala da to ni se nic ... verjemi da se menstrualni krci lahko skrijejo proti pravim popadkom ... preverjeno user posted image

mojca lep otrocek user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2258
17.4.2010 14:00:45   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Getreal: jutri boš rodila, boš videla. Nedeljski otroci s(m)o najlepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti vsaj veš, da boš v max. 5 dneh rešena, jaz lahko čakam do sredine maja, madonauser posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image zateuser posted image

Hahaha ja veš kaj iz tvojih ust v božja ušesa user posted image upam, da bo res al danes al ju3..najbolj sta pa seveda razočarana moj lubi in moj tata - sta namreč splanirala že žurko za danes zvečer user posted image user posted image user posted image sta bla 100%, da do te sobote bomo že fertik user posted image no, sta se pošteno uštela, bograč, ki sta ga skuhala bo šel kar v zmrzovalnik in počakal par dni user posted image
Ampak ti boš pa gotovo kej prej rodila boš vidla, še sploh če ti je čep šel user posted image

sem bojno razpoložena, se z mamo izogibava druga drugi, samo ne vem katera bo kuhala

hehe najbolš da vsaka svoje user posted image user posted image user posted image midve sva ble tut par dni nazaj malo skregane (pa ne vem več niti zakaj, sem pozablauser posted image ) pol se me je pa usmilla, ko je skuhala brokolijevo juhico in me je pršla v sobo iskat če grem pojest nekaj zdravega user posted image user posted image user posted image

getreal ticker ne sodeluje?  imata nekaj skupnega z , ne?

ma nič ne sodeluje z mano user posted image ne dojenček, ne avto in niti ticker user posted image pa še kej bi se najdlo...

tropical
držim pesti da bi blo vse ok na CR in da se pol čimprej nazaj javiš in poveš kako kaj tvoj malček user posted image

Malenaa bravo za pregled v četrtek..joj srečkovička nimaš več čepa...jaz bi tudiiii...user posted image Kaj so ti pa rekli glede tega enega prsta? Jaz sem tudi bla v sredo 1 prst odprta samo so rekli, da mam dolg maternični vrat user posted image

Katy83 ja hvala za lepe želje user posted image jaz tudi upam da gremo čimprej po našo miško...Ti a veš kaj te bom vprašala glede popadkov - lahko pa tut ktira druga pove, če ve, seveda - kaj tej ta pravi, ko greš rodit...kolko znašajo ponavadi? tko čisto iz firbca, kok so bli tvoji, ko si bla tik pred porodom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
17.4.2010 14:06:41   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

Katy83 ja hvala za lepe želje user posted image jaz tudi upam da gremo čimprej po našo miško...Ti a veš kaj te bom vprašala glede popadkov - lahko pa tut ktira druga pove, če ve, seveda - kaj tej ta pravi, ko greš rodit...kolko znašajo ponavadi? tko čisto iz firbca, kok so bli tvoji, ko si bla tik pred porodom?

joj, pri meni je bilo full čudno, ker sem imela full švoh popadke. Vedno mi je tam nekje na 60 kazalo. Tudi potem v porodni na začetku.  No na koncu pa pojma nimam koliko so bili. user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
17.4.2010 14:09:43   
babyloverka
katy83 to pa res ne smeš imet slabe vesti ker napišeš kak je s tvojim mišekom user posted image  me smo vesele vsake mamice in vsaj jaz komaj čakam da se katera javi in pove kako je njeno dete user posted image  res je zoprno čakat ampak verjamem da se splača, ko  pogledam vaše slikice si zamislim da bom kmalu ob sebi imela svojega bebeka, prav tako lepega in zdravega user posted image  in bravo Timotej da lepo spi v svoji posteljici user posted image

dacy verjamem da so pravi popadki še hujši kot najhujši menstrualni krči user posted image  ampak kaj hočemo, ne? je treba potrpet, druge izbire ni user posted image  zdaj sem pogumna, ko pa bo me stiskalo pa bo user posted image
sem bila prešnji teden prepričana da bom ta teden rodila, če me zadnja dva dni kdo vpraša mu kar povem da še 14 dni ne grem nikamor, je prelepo vreme da bi bila v bolnici user posted image  ma saj bi bilo to čakanje še znosno samo kaj ko se vsak dan pojavi neka nova ovira in prepreka, to zatekanje, pa danes sem gor brisala ploščice ker je foter nekaj štrihal, sem mislila da bom umrla zraven, kot da sem čist lesena in brez kondicije.

malenaa89 upam da ti čimprej uspe cartat.user posted image  tudi jaz si želim da mi naredijo kakšen pregled tam doli da vsaj vem če se kaj dogaja ali ne, to mi je res ful mimo da zadnji mesec ne delajo pregledov. in ne ultrazvokov?user posted image  sem včeraj premišljevala, glede na to, da sem imela zadnji uz pred mesecem dni, kako bi pa naprimer vedeli da otrok ne pridobiva na teži ali da izgublja na teži in da je kaj narobe??? saj vem da ne smem takih stvari premišljevat ampak konec koncev je tako, to je realnost in se dogaja user posted image

30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
17.4.2010 14:12:56   
babyloverka
BEJBE VAM MOREM SPOROČIT DA JE DIDI5 RODILA!!! user posted image user posted image  JE VESELI OČKA OBJAVIL NOVIČKO NA FACEBOOKU

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 17.4.2010 14:14:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2262
17.4.2010 14:15:05   
dacy
dacy verjamem da so pravi popadki še hujši kot najhujši menstrualni krči user posted image  ampak kaj hočemo, ne? je treba potrpet, druge izbire ni user posted image  zdaj sem pogumna, ko pa bo me stiskalo pa bo user posted image

babyloverka ma sej ce porod lepo poteka pol te bolecine se niso tak hude da jih clovek ne bi prezivel ... najhuje je ko se vse skupaj cel dan ali se vec vlece ... zato pa ne se bat popadkov in bolecin , dolzina poroda je hujsa ... tako je vsaj moje mnenje user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2263
17.4.2010 14:42:33   
Getreal
Wooohooo!!!! Bravo Didi!!!! user posted image user posted image user posted image babyloverka kaj pa ima? user posted image al user posted image ?

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
17.4.2010 14:48:52   
babyloverka
ja napovedali so ji user posted image  tak da mislim da je to, ati je napisal da imajo novega člana družine user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
17.4.2010 14:59:53   
Venera

BEJBE VAM MOREM SPOROČIT DA JE DIDI5 RODILA!!! user posted image user posted image  JE VESELI OČKA OBJAVIL NOVIČKO NA FACEBOOKU

BRAVO didi5!!!Tako se dela!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke za princesko!!!!! Zdaj pa se le cartajta!!!!!

Dopoldne sem govorila z Wannabemummy, pa pravi, da so ji spet dali tableto in če danes ne bo prijela, bo imela jutri CR! Držimo pesti, da se že danes reši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
17.4.2010 15:01:43   
Getreal
Ooo superca za punčko!!! user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da izvemo kaj več user posted image

pa še par pikapok za wannabemommy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Getreal -- 17.4.2010 15:04:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2267
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 15:05:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2268
17.4.2010 15:54:03   
nizy
didi5- čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

wannabemommy-user posted image user posted image user posted image user posted image

danes , sem pa jaz zanič mam  bolečine v spodnjem delu trebuha , pa pri ledvicah seka , sicer bolečine čutim non stop - verjetno  še niso popadkiuser posted image , sm pa isto bolečino čutila v sp.delu ko so mi nazadnje umetne našibaluser posted image pa  na vsake tolk cajta mi vroče rata ,... nč grem do konca torbe pripravt , če me slučajno čez vikend še kaj presenetiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
17.4.2010 15:56:37   
tintin
čestitke didi!

mene je tudi danes nekaj ščipalo...ampak zaenkrat sem še tu...je nehalo...in pol se ubadam s tem, če bom sploh vedela kdaj je čas user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
17.4.2010 16:17:20   
nizy
saj tudi jaz ne bom vedla , kdaj je časuser posted image do zdaj sem sprožene porode imela user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
17.4.2010 17:23:02   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - kot vidiš, sem spet zahinavila. Ful me je bolel, potem sem se pa k likanju spravila in ko sem naslednjič pogledala na uro, je bila 14user posted image . Potem mi je bilo jasno, da te sigurno ni več na Bledu. Greva pa danes domov, ker mojega preveč skrbi.

cojka sej ni panike, ti zaj itak moras prvo za sebe poskrbet in za user posted image ... drugace pa sem kr tu na Bohinjski Beli ostala zunaj in sem rekla da bom sla na Bled pac sele ce bos ti poklicala user posted image

didi user posted image CESTITAM ZA NOVEGA CLANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 17.4.2010 17:32:48 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
17.4.2010 17:34:12   
memole
Ejla!

didi iskrene čestitke!
user posted image user posted image
Želim vama veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

Kako ste?

Ja vložki tudi mene nervirajo samo kaj ko brez njih pa ne morem okoli hodit tudi spat ne!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pri M imela samo enkrat res zelo hude bolečine in bi jih lahko primerjala z popadki,sploh nisem mogla spat ne ležat ne hodit!Sem mogla vzet tableto!

Kako pa veste kako močne popadke ste imele pri porodu?
A ste gledale na aparat al so vam povedali?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
17.4.2010 17:41:18   
tropical
Mene zanima v katerem tednu nosečnosti delajo amniouser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
17.4.2010 17:48:10   
neli2010
čav punce

jaz sem še vedno 2v1. Danes v P so mi še enkart vse preverili se pravi urin in pritisk in vse je bilo ok, urin ok, pritiska pa samo 113/66. Tako da so me poslali domov in me ponovno naročili v ponedeljek, ko bodo porod tudi sprožili za vsak slučaj. Me je pa zdravnica tudi ginekološko pregledala in je rekla da se porod že pripravlja spontano, maternični vrat se lepo mehča odprta sem do 2 cm in v ponedeljek bo potrebno dati samo še umetne popadke brez tablet. Me pa že dva dni dajejo zelo močni popadki vendar niso redni kar predvidevam, da so lažni.

didi čestitke user posted image user posted image

vsem, ki pa še čakamo želim da bi se čimprej začelo in da bomo cartkale naše zakladke

lep vikend

neli

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?