katy83
|
pozdravček babike. No, danes je moj dan D, ampak naš sonček bo ju3 star že 1 mesec. Babike, full se mi smilite, ko imate težave z zatekanjem, pa z vprašanji so/niso popadki, pa pritisk, pa joj ... Če bi jaz bila na vašem mestu, bi verjetno sama nafilala 200 strani na RR z mojim jamranjem. aja, Aglaia, vidiš, se tudi jaz tu pa tam javim. Samo problem je, da ko se javim, pa pišem kako je naš sonček, pa kako napredujemo,...imam kar malo slabe vesti. Češ da se hvalim, ve punce pa v polnem pričakovanju. No, če pa vam je to vzpodbuda, pa super. aja, pa me "marčevke" smo verjetno tudi dobrodošle v onem klubu otrok, ki ne poznajo datumov. ??? Wannabemommmy - ah, te tabletke. Upam, da boš danes že cartala. Meni so takoj dali umetne popadke v žilo. No, res pa je, da se je meni spontano začelo vse skupaj, s popadki so želeli samo pospešit. zdaj pa še na kratko pokomentiram: Nataša35 - da čimprej dobiš voziček, da greš čimprej rodit. Didi5 - upam, da ti že tudi cartaš Getreal - tudi tebi želim, da greš čimporej po svojga . Hm, ono s tickerjem pa me je nasmejalo. pa glede na to, da si imela popadke na ctg do 120, mislim, da boš hitro šla. Aprilčica, Babyloverka - joj, vi2 pa se še z mamami kregata. Ah.. saj bo bolje. Verjemita mi. Neli2010 - izkušenj s temi težavami nimam, ampak mislim, da je bolje, da ti sprožijo porod. Držim pesti, da bo vse ok. Tropical - joj, škoda ker ZO ni uspel. ja, kaj pravijo zdaj? Boš vseeno normalno rodila ali CR? Tudi tebi držim pestke. Cojka - lepe slikice imaš na Fb. Pa ti še kr aktivna? Super. Ampak veš da imam občutek, da bo tebe kar presenetilo. v trenutku te bo nekaj začelo špikat in boš že šla rodit. No, to je samo moj občutek. no, mislim, da sem zdaj kar vse obdelala. Če nisem, se opravičujem. aja, še to. Timotej zdaj že 4 dni po hranjenu sam zaspi v svoji posteljici. Prej sva namreč po dojenju porabila še kakšno uro, da sem ga uspavala oz, je zaspal samo pri meni, potem pa sem ga nesla v posteljico. No, zdaj je bolj, upam, da tako ostane. lepo se imejte babike, lp, katy
|