|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
15.4.2010 16:31:13   
NATAŠA35
aprilčica meni je G pred mesecem dni rekla, da naj dam prstane dol, pa jih še nisem dala....ja to pa je privilegij, ker imam veliko družino user posted image user posted image vse je samo pranje, likanje, pospravljanje, delanje domačih nalog...in to iz dneva v dan...ti povem, da komaj čakam, da grem v P, da se malo spočijem od vsega tega....user posted image user posted image user posted image

danes me je moj drugi sin prov razpizdu, sem besna kot 100user posted image user posted image user posted image ...sem že včeraj rekla, da bo kazen in da ne bodo igrali play stationa en teden, danes pa je težil, pa cvilil in na koncu mi je film počil in sem dala par po riti in ne smejo igrat pet tednov...grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image ... ne vem kaj mi je, drugače se kar obrnem in jih ignoriram, zdaj pa ne morem več prenašat, mi presedajouser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.4.2010 16:38:28   
memole
Ejla!

Kako kej?

Ja meni je tudi rekla da naj čimanj soli in slane hrane!
No pa pivo tudi pomaga,je dobro za ledvice,mleko in pa odvajanje vode!user posted image user posted image
Jaz sem si prstane že dober mesec nazaj vzela dol ker jih enkrat čez dan nisem mogla dat dol in sem takoj ko sem lahko jih dala dol!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.4.2010 17:10:01   
Anonimen
NATAŠA: dovolj imaš že vsega, zato ti je počil film. Ne sekiraj se. Drugače pa jaz ne vidim nič slabega v tem, da jih kdaj otrok dobi po riti. Ne zdaj, da ga tepeš, ampak tudi jaz sem jih ˝fasala˝, ko sem se strmala...user posted image Še malo, pa boš rešenauser posted image

Memole: tudi meni je rekla čimmanj soli oz. nič soli, ampak se pregrešim, priznamuser posted image

Jaz sem pa danes obupna. Res me ful tišči navzdol. Kar ležim na sedežni, ker takoj, ko vstanem me kar potegne navzdol. Ko sem šla pa lulat, je pa trajalo 10s preden sem sploh lahko lulala. Kot, da bi mi user posted image spodaj vse zasedel.... Sem mislila posesat dnevno in kuhinjo, pa bom raje kar na riti na sedežni.

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
15.4.2010 18:17:44   
country
Drage aprilke

sporočam novice iz Rima:

7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g).

Fanta sta zdrava, živahna, pridna, mami pa počasi okreva. Nekaj težav nam povzroča tudi trma naše prvorojenke, ampak upam, da bo izzvenelo. Hvala bogu imam krasno mamo in še bolj krasnega moža, ki mi res pomaga kar se le da, saj sem jaz bolj tako za rabo. Dojenje nam ni steklo, zato zdaj črpam, vendar sta moja dva res požeruščka in moram proti koncu dneva že dodajati. Upam, da bodo mlekarne zdržale pritisk, jaz pa tudi.

Toliko na kratko o nas, pa srečno vsem ostalim!

Čestitke tudi vsem novorojenčkom in njihovim mamicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
15.4.2010 18:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: country

Drage aprilke

sporočam novice iz Rima:

7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g).

Fanta sta zdrava, živahna, pridna, mami pa počasi okreva. Nekaj težav nam povzroča tudi trma naše prvorojenke, ampak upam, da bo izzvenelo. Hvala bogu imam krasno mamo in še bolj krasnega moža, ki mi res pomaga kar se le da, saj sem jaz bolj tako za rabo. Dojenje nam ni steklo, zato zdaj črpam, vendar sta moja dva res požeruščka in moram proti koncu dneva že dodajati. Upam, da bodo mlekarne zdržale pritisk, jaz pa tudi.

Toliko na kratko o nas, pa srečno vsem ostalim!

Čestitke tudi vsem novorojenčkom in njihovim mamicam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliiiko cartanjauser posted image user posted image

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
15.4.2010 18:38:14   
memole
Aprilčica sej tudi jaz se pregrešim!user posted image

Ja če si zasluži tudi jaz ne vidim nič slabega v tem da dobi na rit!
Jaz sem jih tudi dobila na rit če je blo potrebno!

country čestitke za 2user posted image !user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
15.4.2010 19:41:47   
nizy

Drage aprilke

sporočam novice iz Rima:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 20:09:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
15.4.2010 20:45:34   
Getreal
COUNTRY ČESTITKE ZA DVA FANTIČA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
15.4.2010 21:13:41   
Wannabemommy
Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo večuser posted image . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega user posted image  in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga.

Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka user posted image  tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo.

Pa lep večer še naprej, papa

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
15.4.2010 21:30:01   
babyloverka
čestitke country user posted image

wannabemommy pogumno user posted image

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 15.4.2010 21:32:08 >

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.4.2010 21:42:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo večuser posted image . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega user posted image  in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga.

Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka user posted image  tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo mislile nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:42:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
15.4.2010 22:23:58   
Anonimen
Country, cestitam za kar dva mala aprilcka!! user posted image user posted image

Wannabemommy, ti gres pa v Avstrijo rodit, a ne? Kako pa to, da ti bodo ze 2 dni po roku sprozili? No, zelim ti en lahek in hiter porod. Pa potem nujno porocaj kako je blo v vodi! user posted image user posted image

Pri nas se pa se cisto nic ne dogaja. Bom sporocila ko se bo. Verjetno junija user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
15.4.2010 22:40:48   
nizy
wannabemommy-srečno jutriuser posted image

tudi pri nas še fronta mirna , smo pa 8.maja povabljeni na eno poroko v VILLAHuser posted image   ne vem pa kako bo to izvedljivo , če bom še v enem kosu do takrat bom še šla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
15.4.2010 22:42:29   
dacy
country CESTITAM ZA DVA KORENJAKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wannabemommy
cestitam se tukaj ... koncnooooooo... no do takrat ko jaz pridem bota pa ze lahko zunaj tudi setala...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
15.4.2010 22:45:16   
Anonimen
Nizy, ne vem kje bos rodila, ampak meni je G vceraj rekel, da v LJ cakajo do dopolnjenega 41 tedna. Torej, jaz imam rok 21. Potem me bo narocal na 2 dni in ce do 26 nic ne bo, moram 28 direkt v porodnisnico. Tam mi bodo dali vaginalete in bom do 29 rodila. Razen, ce se skregam z njimi, da hocem cakati naravno. Potem me bodo pustili pri miru, ampak se to ne vec kot 1 teden. V Postojni pa bojda pustijo, da matere rodijo tako kot same cutijo, da bodo. No, jaz nic ne cutim kdaj bi naj, tako da si bom cist pustila sproziti, ce bo treba.

V glavnem, ne vem ce ti bo uspelo priti na poroko. Bi ti pa verjetno tisto poplesavanje tam kaj sprozilo user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
15.4.2010 23:35:18   
NATAŠA35
aglaia da ne bova na koncu skupaj rojevale, pa bile v isti sobi potem, ker pri nas se še nič ne dogaja...ja mam filing da bom šla čez rok...

country čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image

wannabemommy jutri pogumno...želim ti čimhitrejši porod, čim manj boleč, drugače sem ti pa fouš, ker boš jutri že cartala user posted image user posted image

mene prehlad še vedno daje, nos se maši, pa potem spet malo zadiham in jovo na novo....sem se pa pomirila, ker so me otroci čist vrgli iz tira, hvala bogu da spijo user posted image user posted image , dobro da je bila ena oddaja na tv, ker sem mogla malo počivat, ker bi batine dobil še moj user posted image user posted image , saj me vprašal a je treba kaj naredituser posted image user posted image ...madonca če sam ne vidi, pol pa ne vem...vse mu je treba povedat, če kaj rabim...

sva šla v knjižnico, pa malo sprehajat po mestu in srečam naše prijatelje in kaj jaz še delam tu, da naj že grem rodituser posted image user posted image user posted image , potem moja teta kliče, če sem že šla, pa moževa babica se naenkrat zanima in boji zame, pa da jo skrbi, ko je živela pri nama sem bila največja **** na svetu in še kaj - pa ko sem rodila tretjega sem si morala sama čaj kuhat, pa prat malemu, pa likat, ker moj ni smel user posted image user posted image user posted image grrrrrrrr....in zdaj so vsi nekaj pametni...bi jih vse poslala na lunouser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
15.4.2010 23:44:21   
memole

Vso srečo jutri pa da se ti porod ne bo vlekel predolgo!
V glavnem čakamo tvoj sms!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
15.4.2010 23:50:05   
živa

user posted image user posted image user posted image ! Pa kar dva poleg male trmaste miss, to imate pestro user posted image  - želim vam, da čim prej ujamete ritem in se navadite na veliiiiko družino user posted image

wannabemommy, zate pa user posted image user posted image user posted image , da boš čim lažje rodila in čim prej crkljala svojega malčka user posted image .

Aglaia, koliko vem, v LJ čakajo do 2 tedna čez rok, če je seveda vse v redu (otrok živahen, CTG ok). Vsaj po izkušnjah moje svakinje in prijateljice. Ej, pa naslednji teden moram v PO, a lahko pridem spotoma na kavo v tvojo novo rezidenco?

Lp,

živa

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.4.2010 6:45:45   
tintin
Srečno Wannabemommy!

Čestitke Country
za dva zdrava fanta!

Jaz sem ravno mojadva odpravila od doma - v službo in vrtec, zdaj pa še ne vem česa se bom lotila :) Mali user posted image je pa že tudi začel s treningom...no, pri meni pa 1 week to go (pomoje več kot to sicer....)...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.4.2010 7:55:01   
didi5

Evo jaz komaj pokonci ti pa tik pred začetkom novega rojstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čim lažji porod in zdravega malčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 2197
16.4.2010 7:58:38   
didi5

Jaz šibam na pregled v P - mogoče kaj dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čutim pri kolenih, mičkeno se je umirila, hemoroidi še pa kr bolijo. Mogoče bodo že kake novice o novih aprilčkih (po možnostih tudi aprilčicah user posted image ) dokler pridem nazaj :):)

Pridne bodite

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
16.4.2010 9:09:34   
Anonimen
Jutrouser posted image

didi5: fajn zrihtajuser posted image

Aglaia: pri nas pustijo 14 dni čez rokuser posted image To se pravi, da lahko rodim šele sredi maja, če bo user posted image predolgo štrajkaluser posted image Uradno je pa danes 14 dni do rokauser posted image , ampak itak nič ne dogaja, še tišči me ne več navzdoluser posted image

nizy: jaz bi baje morala 11.5. na faxu eno seminarsko predstavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj se hecajo. Itak ne bom šla... Imam pa še 8.6. prvi kolokvij, zato bi res rada čimprej rodila, da bo user posted image vsaj 1 mesec staruser posted image

Sonček je, jaz pa spet čudne voljeuser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
16.4.2010 9:44:43   
natasaxy
dan,

vidim da se naš krog nosečk pridno manjša in da imamo vsak dan nove člane/članice:):), bravo za vse punce, ki ste že rešene,.......ja nekatere bomo pa morale še malo čakat.

Mene že dva dni kar matra.....me skoz neki v križu štiha in špika, predvsem boj zvečer,........pri tamalem se to ni nič prej dogajalo.......baje da so to t.i. pripravljalni popadki........ker niso enakomerno......včeri me je kar zvijalo zvečer, zjutraj danes sem bila pa kot nova.

No pri nas še manjka 9 dni do roka, tamalega sem sicer rodila 5 dni čez rok, tako da pomoje še ne bo nič konkretnega, čeprav bi bila rada že kar odrešenega vsega.

Naše dete je tako živahno, se je pa konkretno premaknilo navzdol, kar pomeni, da me vsaj v rebra ne brca več:)

Punce dejte mal povedat a ste šle rodit z EA in kakšne so kaj izkušnje.......seveda tiste, ki imate čas kaj napisat.

No toliko, da veste da sem še v enem kosu.

Drugače pa naslednji pregled in prvi CTG imam v ponedeljek 19.04. Bomo videli če se bo do takrat že čutil kakšen popadek na CTG-ju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?