Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 16:31:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aprilčica meni je G pred mesecem dni rekla, da naj dam prstane dol, pa jih še nisem dala....ja to pa je privilegij, ker imam veliko družino vse je samo pranje, likanje, pospravljanje, delanje domačih nalog...in to iz dneva v dan...ti povem, da komaj čakam, da grem v P, da se malo spočijem od vsega tega.... danes me je moj drugi sin prov razpizdu, sem besna kot 100 ...sem že včeraj rekla, da bo kazen in da ne bodo igrali play stationa en teden, danes pa je težil, pa cvilil in na koncu mi je film počil in sem dala par po riti in ne smejo igrat pet tednov...grrrrrrrrrr ... ne vem kaj mi je, drugače se kar obrnem in jih ignoriram, zdaj pa ne morem več prenašat, mi presedajo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 16:38:28
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako kej? Ja meni je tudi rekla da naj čimanj soli in slane hrane! No pa pivo tudi pomaga,je dobro za ledvice,mleko in pa odvajanje vode! Jaz sem si prstane že dober mesec nazaj vzela dol ker jih enkrat čez dan nisem mogla dat dol in sem takoj ko sem lahko jih dala dol!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 17:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
NATAŠA: dovolj imaš že vsega, zato ti je počil film. Ne sekiraj se. Drugače pa jaz ne vidim nič slabega v tem, da jih kdaj otrok dobi po riti. Ne zdaj, da ga tepeš, ampak tudi jaz sem jih ˝fasala˝, ko sem se strmala... Še malo, pa boš rešena Memole: tudi meni je rekla čimmanj soli oz. nič soli, ampak se pregrešim, priznam Jaz sem pa danes obupna. Res me ful tišči navzdol. Kar ležim na sedežni, ker takoj, ko vstanem me kar potegne navzdol. Ko sem šla pa lulat, je pa trajalo 10s preden sem sploh lahko lulala. Kot, da bi mi spodaj vse zasedel.... Sem mislila posesat dnevno in kuhinjo, pa bom raje kar na riti na sedežni.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 18:17:44
|
|
|
|
country
|
Drage aprilke sporočam novice iz Rima: 7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g). Fanta sta zdrava, živahna, pridna, mami pa počasi okreva. Nekaj težav nam povzroča tudi trma naše prvorojenke, ampak upam, da bo izzvenelo. Hvala bogu imam krasno mamo in še bolj krasnega moža, ki mi res pomaga kar se le da, saj sem jaz bolj tako za rabo. Dojenje nam ni steklo, zato zdaj črpam, vendar sta moja dva res požeruščka in moram proti koncu dneva že dodajati. Upam, da bodo mlekarne zdržale pritisk, jaz pa tudi. Toliko na kratko o nas, pa srečno vsem ostalim! Čestitke tudi vsem novorojenčkom in njihovim mamicam.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 18:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: country Drage aprilke sporočam novice iz Rima: 7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g). Fanta sta zdrava, živahna, pridna, mami pa počasi okreva. Nekaj težav nam povzroča tudi trma naše prvorojenke, ampak upam, da bo izzvenelo. Hvala bogu imam krasno mamo in še bolj krasnega moža, ki mi res pomaga kar se le da, saj sem jaz bolj tako za rabo. Dojenje nam ni steklo, zato zdaj črpam, vendar sta moja dva res požeruščka in moram proti koncu dneva že dodajati. Upam, da bodo mlekarne zdržale pritisk, jaz pa tudi. Toliko na kratko o nas, pa srečno vsem ostalim! Čestitke tudi vsem novorojenčkom in njihovim mamicam. ISKRENE ČESTITKE Veliiiko cartanja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 18:38:14
|
|
|
|
memole
|
Aprilčica sej tudi jaz se pregrešim! Ja če si zasluži tudi jaz ne vidim nič slabega v tem da dobi na rit! Jaz sem jih tudi dobila na rit če je blo potrebno! country čestitke za 2 !
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 19:41:47
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: country Drage aprilke sporočam novice iz Rima: 7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g). čestitke za 2
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 20:09:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 20:45:34
|
|
|
|
Getreal
|
COUNTRY ČESTITKE ZA DVA FANTIČA!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 21:13:41
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo več . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga. Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo. Pa lep večer še naprej, papa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 21:30:01
|
|
|
|
babyloverka
|
čestitke country wannabemommy pogumno
< Sporočilo je popravil babyloverka -- 15.4.2010 21:32:08 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 21:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo več . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga. Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo. Pa lep večer še naprej, papa Bomo mislile nate
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 21:42:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 22:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Country, cestitam za kar dva mala aprilcka!! Wannabemommy, ti gres pa v Avstrijo rodit, a ne? Kako pa to, da ti bodo ze 2 dni po roku sprozili? No, zelim ti en lahek in hiter porod. Pa potem nujno porocaj kako je blo v vodi! Pri nas se pa se cisto nic ne dogaja. Bom sporocila ko se bo. Verjetno junija
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 22:40:48
|
|
|
|
nizy
|
wannabemommy-srečno jutri tudi pri nas še fronta mirna , smo pa 8.maja povabljeni na eno poroko v VILLAH ne vem pa kako bo to izvedljivo , če bom še v enem kosu do takrat bom še šla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 22:42:29
|
|
|
|
dacy
|
country CESTITAM ZA DVA KORENJAKA wannabemommy cestitam se tukaj ... koncnooooooo... no do takrat ko jaz pridem bota pa ze lahko zunaj tudi setala...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 22:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nizy, ne vem kje bos rodila, ampak meni je G vceraj rekel, da v LJ cakajo do dopolnjenega 41 tedna. Torej, jaz imam rok 21. Potem me bo narocal na 2 dni in ce do 26 nic ne bo, moram 28 direkt v porodnisnico. Tam mi bodo dali vaginalete in bom do 29 rodila. Razen, ce se skregam z njimi, da hocem cakati naravno. Potem me bodo pustili pri miru, ampak se to ne vec kot 1 teden. V Postojni pa bojda pustijo, da matere rodijo tako kot same cutijo, da bodo. No, jaz nic ne cutim kdaj bi naj, tako da si bom cist pustila sproziti, ce bo treba. V glavnem, ne vem ce ti bo uspelo priti na poroko. Bi ti pa verjetno tisto poplesavanje tam kaj sprozilo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 23:35:18
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aglaia da ne bova na koncu skupaj rojevale, pa bile v isti sobi potem, ker pri nas se še nič ne dogaja...ja mam filing da bom šla čez rok... country čestitke za dvojno srečo wannabemommy jutri pogumno...želim ti čimhitrejši porod, čim manj boleč, drugače sem ti pa fouš, ker boš jutri že cartala mene prehlad še vedno daje, nos se maši, pa potem spet malo zadiham in jovo na novo....sem se pa pomirila, ker so me otroci čist vrgli iz tira, hvala bogu da spijo , dobro da je bila ena oddaja na tv, ker sem mogla malo počivat, ker bi batine dobil še moj , saj me vprašal a je treba kaj naredit ...madonca če sam ne vidi, pol pa ne vem...vse mu je treba povedat, če kaj rabim... sva šla v knjižnico, pa malo sprehajat po mestu in srečam naše prijatelje in kaj jaz še delam tu, da naj že grem rodit , potem moja teta kliče, če sem že šla, pa moževa babica se naenkrat zanima in boji zame, pa da jo skrbi, ko je živela pri nama sem bila največja **** na svetu in še kaj - pa ko sem rodila tretjega sem si morala sama čaj kuhat, pa prat malemu, pa likat, ker moj ni smel grrrrrrrr....in zdaj so vsi nekaj pametni...bi jih vse poslala na luno
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 23:44:21
|
|
|
|
memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo več . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga. Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo. Pa lep večer še naprej, papa Vso srečo jutri pa da se ti porod ne bo vlekel predolgo! V glavnem čakamo tvoj sms!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 23:50:05
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: country 7. aprila sta se v 37 t 1/7 z elektivnim carskim rezom rodila fanta Žiga (49 cm, 2590g) in Bor (49 cm, 2410g). ! Pa kar dva poleg male trmaste miss, to imate pestro - želim vam, da čim prej ujamete ritem in se navadite na veliiiiko družino . wannabemommy, zate pa , da boš čim lažje rodila in čim prej crkljala svojega malčka . Aglaia, koliko vem, v LJ čakajo do 2 tedna čez rok, če je seveda vse v redu (otrok živahen, CTG ok). Vsaj po izkušnjah moje svakinje in prijateljice. Ej, pa naslednji teden moram v PO, a lahko pridem spotoma na kavo v tvojo novo rezidenco? Lp, živa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 16.4.2010 6:45:45
|
|
|
|
tintin
|
Srečno Wannabemommy! Čestitke Country za dva zdrava fanta! Jaz sem ravno mojadva odpravila od doma - v službo in vrtec, zdaj pa še ne vem česa se bom lotila :) Mali je pa že tudi začel s treningom...no, pri meni pa 1 week to go (pomoje več kot to sicer....)...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 16.4.2010 7:55:01
|
|
|
|
didi5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Evo mene iz pregleda, pa iz mcdonaldsa, sem se mogla it še enkrat fino napapat ker pol tega nebo več . Ja nič jutri gremo v P in mi bodo ob 8 uri sprožli porod, tak da jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , sicer morm priznat da me je ful strah ampak želja da vidim našega in da cartam je tak velika da tud ta velik strah premaga. Mamo pa tud mi kr velikega dojenčka tak da upam da bo šlo vse ok, rodila pa naj bi če bo vse ok, v vodi, tak da ja to je to od mene, za nekaj časa se poslavljam in mislite kaj na mene, res upam da ne bo preveč hudo. Pa lep večer še naprej, papa Evo jaz komaj pokonci ti pa tik pred začetkom novega rojstva . Čim lažji porod in zdravega malčka
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 16.4.2010 7:58:38
|
|
|
|
didi5
|
Jaz šibam na pregled v P - mogoče kaj dogaja čutim pri kolenih, mičkeno se je umirila, hemoroidi še pa kr bolijo. Mogoče bodo že kake novice o novih aprilčkih (po možnostih tudi aprilčicah ) dokler pridem nazaj :):) Pridne bodite
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 16.4.2010 9:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro didi5: fajn zrihtaj Aglaia: pri nas pustijo 14 dni čez rok To se pravi, da lahko rodim šele sredi maja, če bo predolgo štrajkal Uradno je pa danes 14 dni do roka , ampak itak nič ne dogaja, še tišči me ne več navzdol nizy: jaz bi baje morala 11.5. na faxu eno seminarsko predstavit Saj se hecajo. Itak ne bom šla... Imam pa še 8.6. prvi kolokvij, zato bi res rada čimprej rodila, da bo vsaj 1 mesec star Sonček je, jaz pa spet čudne volje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 16.4.2010 9:44:43
|
|
|
|
natasaxy
|
dan, vidim da se naš krog nosečk pridno manjša in da imamo vsak dan nove člane/članice:):), bravo za vse punce, ki ste že rešene,.......ja nekatere bomo pa morale še malo čakat. Mene že dva dni kar matra.....me skoz neki v križu štiha in špika, predvsem boj zvečer,........pri tamalem se to ni nič prej dogajalo.......baje da so to t.i. pripravljalni popadki........ker niso enakomerno......včeri me je kar zvijalo zvečer, zjutraj danes sem bila pa kot nova. No pri nas še manjka 9 dni do roka, tamalega sem sicer rodila 5 dni čez rok, tako da pomoje še ne bo nič konkretnega, čeprav bi bila rada že kar odrešenega vsega. Naše dete je tako živahno, se je pa konkretno premaknilo navzdol, kar pomeni, da me vsaj v rebra ne brca več:) Punce dejte mal povedat a ste šle rodit z EA in kakšne so kaj izkušnje.......seveda tiste, ki imate čas kaj napisat. No toliko, da veste da sem še v enem kosu. Drugače pa naslednji pregled in prvi CTG imam v ponedeljek 19.04. Bomo videli če se bo do takrat že čutil kakšen popadek na CTG-ju.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?