Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 11:29:39
|
|
|
|
majas
|
Katy full lepa porodna zgodba, ki me je spomnila na moj prvi porod... torej vem kaj si doživljala s popodaki in kako si se počutila. In točno tako je kot si napisala...pozabiš Zunaj sonček, danes sem koončno dobila voziček, si spakirala za v porodnišnico in sem kar olajšanje začutila Komaj čakam jutri tortice. Malenaa89 pošlji mi tel.na ZS... Pa tvojim sanjam sem se tako nasmejala.. sploh tisto o fižolu. Me je spomnilo na zgodbico o jakcu in fižolčku Aprlilčica10 vem kako se počutiš...saj še malo... meni tudi ni hujšega kot se ponoči vstati in iti na WC, potem pa še mi trebuh tako utrdne da se komaj komaj skobacam iz pojstle. Zdaj pa čim več sprehodov da bomo lažje rodile Kaj če gremo namesto tortice na en velik sprehod?? Ne? Saj se hecam tortici pa se ja ne bom uprla papa
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 11:47:42
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 nincy moj je rekel, da bom rodila 26.04. na najino 15-letnico, da bodo lahko 27.04. ko je praznik pili haha...potem boš pa šla krepkoo čez rok ..sam kar dragi rečejo tako je ane?tako da nataša kar še 1 mesec boš čakala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 11:59:42
|
|
|
|
tintin
|
Kepica čestitke ob rojstvu fantička! evo, tudi jaz danes likam..sem mogla zlikat še oblogo za košek in baldahinček....zdaj je pa vse ready steady... zdaj pa bunde perem, da jih pospravimo!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:05:07
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Kepica čestitke ob rojstvu fantička! evo, tudi jaz danes likam..sem mogla zlikat še oblogo za košek in baldahinček....zdaj je pa vse ready steady... zdaj pa bunde perem, da jih pospravimo! z bundami počakaj do cetrtka nekaj ga z snegom serjejo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Malenaa: hahahahahhahha Kok si me nasmejala. Ti pa maš sanje, wuhuuu Getreal: potem bom lepo čakala do konca meseca No, samo, da bom lahko še kaj spala. Meša se mi. Do 6ih sem bila pokonci, potem pa sem ob 8ih vstala, ker sem morala it porihtat vse papirje ENO VPRAŠANJE: NUJNO!! Jaz sem še študentka, 12.4. bom stara 23, do zdaj sem bila zavarovana po moji mami. Danes pa mi je rekla, da kar naj ostanem po mami zavarovana, da mi ne bo potrebno plačevat dodatnega zavarovanja. Ampak meni je to fuuul čudno. Mislim, saj mi paše, da mi ni potrebno plačevat, ampak ne vem, če sem sploh lahko zavarovana po njej, ker ženska tudi sama ni vedela. Kolikor sem jaz slišala bi se morala zavarovat po svojem možu, ter si dodatnega plačevat Katera ve kaj več? Grem napisat seminarsko do konca. Lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:18:07
|
|
|
|
BELA BUČA
|
Punce, jaz pa spim kot ubita. Kaj pa to pomeni? Enkrat ponoč grem lulat, to je pa tut vse. Nikol v življenju nisem slabo spala, ampak tako fajn kot spim zdej, pa še nisem. Pa sam 8 dni mam še do roka. Prečutih noči vam res ne zavidam. Je pa res, da kar veliko hodim, če se le da, in sem najbrž potem utrujena.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:36:14
|
|
|
|
katy83
|
Aprilčica - hm, dobro vprašanje. sem nekaj zdaj brskala o tem, pa vsepovsod drugače piše. Najbolje, da pokličeš na ZZZS. Samo jaz mislim, da si lahko še vedno zavarovana preko staršev. Štajerke - uživajte ju3 v Pohorski. Naslednjič se vam pridružim. streptokok - sem vam pozabila povedat, da so 3 dni po rojstvu Timoteja ugotovili, da sem bila streptokok pozitivna. Ne vem kako so to ugotovili, nekaj so govorili o tem, da preko Timotejevega sluhovoda. jao, ko so mi to povedali, sem 100 na uro. Skušali so me potolažiti, da so komplikacije zelo redke, da pa zaenkrat nič ne morejo storiti. Timoteja so dali na krvne preiskave, ki so bile na srečo ok. Še vedno sem v skrbeh zaradi tega, ampak moramo bit pozitivni, ne? Tako, da tiste, ki veste, da ste streptokok pozitivne, nič skrbet, boste antibiotik dobile in bo vse ok. Tako, naš Timotej je danes polulal steno, ko ga je patronažna rihtala. Moje umetnine mu očitno niso všeč. lepo se imejte. Midva s Timotejem čakava atija, da gremo na sprehod.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:45:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 nincy moj je rekel, da bom rodila 26.04. na najino 15-letnico, da bodo lahko 27.04. ko je praznik pili haha...potem boš pa šla krepkoo čez rok ..sam kar dragi rečejo tako je ane?tako da nataša kar še 1 mesec boš čakala ma ne bom šla krepko samo pet dni , madonca komaj čakam ...vse kar je do sedaj rekel, se je uresničilo aprilčica po moje bi se mogla zavrovat po možu, ne pa po starših...po mami bi lahko bila zavarovana samo v primeru, da se ne bi poročila, da ne bi šla skupaj živet,...tako naj te zavaruje mož po sebi, kot bo tudi otroka, pa še naslednje leto bosta na ta račun profitirala, ker bo imel oba pod sebe kot vzdrževana družinska člana in bosta tako dobila dohodnine malo nazaj - bo vsaj za dopust ali kaj drugega...vseeno se pozanimaj, samo jaz ti priporočam mojo varianto katy madonca a ti to resno? meni sploh noče narest tega testa, pa me je kar malo strah...po moje z tvojim ne bo nič hudega, če je dobil antibiotik , ker so pravočasno ugotovili
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 12:52:26
|
|
|
|
katy83
|
Nataša, kolikor je bilo meni rečeno, ni dobil nobenega antibiotika. Baje je tako, da samo med porodom lahko ta vnos preprečijo. Kasneje pa ukrepajo le v primeru, če do česa pride. no, srčno upam, da do ničesar ne bo prišlo. So mi rekli samo, da je moje mleko najboljši antibiotik. no, če je to res, potem tak super, ker dojimo v polno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:10:10
|
|
|
|
tanika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 ENO VPRAŠANJE: NUJNO!! Jaz sem še študentka, 12.4. bom stara 23, do zdaj sem bila zavarovana po moji mami. Danes pa mi je rekla, da kar naj ostanem po mami zavarovana, da mi ne bo potrebno plačevat dodatnega zavarovanja. Ampak meni je to fuuul čudno. Mislim, saj mi paše, da mi ni potrebno plačevat, ampak ne vem, če sem sploh lahko zavarovana po njej, ker ženska tudi sama ni vedela. Kolikor sem jaz slišala bi se morala zavarovat po svojem možu, ter si dodatnega plačevat Katera ve kaj več? Aprilčica ti kar lepo ostani po mami zavarovana, ti povem iz lastnih izkušenj. Jst sem šla po poroki na ZZZS, pa sem se pozanimala in so mi tam tako svetovali. In potem sem bla po očetu zavarovana do decembra 2009, ko sem bla stara 26, zdej sem pa po možu in si moram plačevat dodatno zavarovanje. Kot vzdrževanega člana me je mel pa vseeno prijavljeno, sej to je za dohodnino. Lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:12:12
|
|
|
|
nejanejc
|
hej hej jst sm pa malo zaspanka danes... pa veliko je blo danes za prebrat :) cestitke kepica za Teja! katy lepo si napisala pz, hvala :) photo srecno! nataša, pocasi se dalec pride :) agha, evo, pa mene tudi neki špika tm dol.... tintin, fajn zrihtaj cunjice in bunde, pa upam, da ne bo vec snega :) lep dan!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:17:19
|
|
|
|
nincy29
|
nataša sem nekaj zamešala in sem mislila da maš začetek meseca rok ..zato sem rekla krepko čez rok. aprilčica jaz sem se zavarovala po možu kadar sva se poročila.plačujem tisti 24€ na mesec za dodatno,ampak kot je nataša rekla boš kot njegov vzdrževan član itd.dokler maš kakšno stvar preko staršev porihtano te gledajo kot da te še oni vzdržujejo.sem pa tudi jaz naletela na različne informacije,eni so rekli da sem še zmiri lahko preko staršev zavarovana eni pa da kadar se poročiš moraš se po možu... glede na to da si študentka mam jaz eno vprašanje zate.ti boš dobivala samo to nadomestilo porodniške ki znaša cca 196€ mesečno ane?ma si dobila kako odločbo domov da ti je odobreno? katy kok sem ti fouš ker ti že svojega sončka crtaš super da vama dojenje teče..upam da bo nama tudi..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:28:06
|
|
|
|
memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Malenaa: hahahahahhahha Kok si me nasmejala. Ti pa maš sanje, wuhuuu Getreal: potem bom lepo čakala do konca meseca No, samo, da bom lahko še kaj spala. Meša se mi. Do 6ih sem bila pokonci, potem pa sem ob 8ih vstala, ker sem morala it porihtat vse papirje ENO VPRAŠANJE: NUJNO!! Jaz sem še študentka, 12.4. bom stara 23, do zdaj sem bila zavarovana po moji mami. Danes pa mi je rekla, da kar naj ostanem po mami zavarovana, da mi ne bo potrebno plačevat dodatnega zavarovanja. Ampak meni je to fuuul čudno. Mislim, saj mi paše, da mi ni potrebno plačevat, ampak ne vem, če sem sploh lahko zavarovana po njej, ker ženska tudi sama ni vedela. Kolikor sem jaz slišala bi se morala zavarovat po svojem možu, ter si dodatnega plačevat Katera ve kaj več? Grem napisat seminarsko do konca. Lp apriličica jaz jih imam 27 pa sem zavarovana po mojem tatkotu tko da kr ostani ni nič narobe pa tudi poročena sem!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:35:47
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Evo jaz sem si privoščla še mal lepotnega spanca! Joj likanje mene tudi čaka pa se mi tako ne da je preveč lepo vreme da bi zdej likala! Bomo raje na grdo vreme počakali če bomo pa kej rabli pa bomo kr sproti zlikali!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 13:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 13:41:25
|
|
|
|
nejanejc
|
cojka cau, kako pa baby shower?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:05:17
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Tiste ki pridete jutri v Pohorsko kavarno na tortice oz. čokoladno kupo ( a ne amelie? ) a vam vsem paše da se dobimo ob cca 11 uri? Aja pa dobro bi blo vedet ktera pride res, kr če nas bo dost, bi bla pametna kaka rezervacija, kr za zunaj se zdaj vsi grebejo, da bi zunaj sedeli vključno z nami Torej vsaj približno št. bi bilo dobro vedet, zdaj pa se kr prosim javit tiste ki pridete Pa še lep dan naprej Aja morm se še pohvalit, da jutri preden gremo na tortice grema s fiško gledat malega alekseja in dacy komaj čakam da vidim tega malega lepotca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:05:23
|
|
|
|
agha
|
Nejanejc - mene včasih tako špikne, da kar malo poskočim. Upam, da bova celo skupaj v porodnišnici glede na PDP. To bi bilo prav luštno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:19:55
|
|
|
|
lija34
|
kepica čestitke za rojstvo sinka katy lepa porodna zgodba Danes sem tudi jaz dobila izvid za steptokok in sem pozitivna , grem popoldan k g. po izvid, ker ga morem imet nujno v materinski knjižnici, da dobim ob CR zraven še antibiotik, prej pa ni baje nobenega zdravljenja.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:31:45
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Tiste ki pridete jutri v Pohorsko kavarno na tortice oz. čokoladno kupo ( a ne amelie? ) a vam vsem paše da se dobimo ob cca 11 uri? Aja pa dobro bi blo vedet ktera pride res, kr če nas bo dost, bi bla pametna kaka rezervacija, kr za zunaj se zdaj vsi grebejo, da bi zunaj sedeli vključno z nami Torej vsaj približno št. bi bilo dobro vedet, zdaj pa se kr prosim javit tiste ki pridete Pa še lep dan naprej Aja morm se še pohvalit, da jutri preden gremo na tortice grema s fiško gledat malega alekseja in dacy komaj čakam da vidim tega malega lepotca O lepo pocartajata in pozdravita Dacy. Midve z Malenoo89 prideve.. okoli 11ih bi blo super ja. Če bo sonček pa sem jaz takoj za plac zunaj
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tako je.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:42:23
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Pa je vikend mimo. Kako bežijo zadnji dnevi... Ne morem verjet kako polna energije sm zadnje dni. Toliko kot zdaj prelaufam in toliko kot zdaj postorim prej celo nosečnost nisem Pa tudi pojem toliko kot prej celo nosečnost nisem Kar se spanja tiče..Še kar dobro, kaki dan malo slabše, drugače pa za zdaj vredu. Moram rečt, da gre zato verjetno velika zahvala vodni postelji. Čeprav ne me vprašat, kako se kobacam ponoči iz nje ko moram na wc. Tako dolgo razmišljam kje se naj primem da bom lažje pristala na nogah, da se že skoraj polulam Zdaj se probavam potegnit za zibelko, ampak je prelahka Jutri, upam, da bom uspela prit na čokoladno kupo oz. tortico, nisem pa še 100%. Odvisno od tega kako pridna bom še danes za računalnikom. Pa ne na forumu Čestitke Kepici tudi iz moje strani Res sm zelo vesela, da je to končno za njo, po vseh teh popadkih, ki so jo namučili. Katy, zelo lepo, da si nam zaupala svojo porodno zgodbo. Jaz bom vesela, tudi vseh drugih. Je prav fajn prebrat Danes pa je bolj miren. Pa ne vem ali bi to pripisala temu, da sm do zdaj skozi dirkala okoli pa nism tako čutila, ali bi to lahko bilo kaj drugega. Do zdaj si nisem beležila točno vsakega giba, kr ni bil neki ful problem jih čez dan občutit 10. Ampak zdaj sm malo v skrbeh kr nism bla tako pridna in beležila, da bi videla ali se je danes fejst zmanjšalo število Po eni strani še me je kar malo strah poroda, po drugi bi pa že najraje kar šla, da bi lahko cartala Nič punce, pridne bodite. Le katera bo danes rodila, zdaj je še vsak dan katera
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
majas maš zasebni profil in mi ne pokaže opcije ZS
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 14:49:20
|
|
|
|
didi5
|
ela24: če si zelo aktivna se glede gibov nič ne sekiraj!!! KO ti veliko hodiš in se premikaš, jim baje to zeeelooo paše (jih ziba) pa raje spijo (ko se rodijo se pač radi nosijo). Boš videla zvečer, ko se boš umirila - rafali (za tri dni boš not spravla ) Jaz pridem jutri v Pohorsko 100% (razen če se v teh malo manj kot 24 urah ne zgodi neizogibno) Upam res, da bomo lahko veni sedele - pravijo da spet misli vreme nekaj štrajkat :(:( Upam sicer da bo toplo in sončno). Se vidimo!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 29.3.2010 15:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
wannabemommy, mam še 2 darilna bona za mamito, ki jih ne bom koristla, jutri jih bom mela zraven, če bi jih mogoče hotla met?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?