mamika25
|
Jutro! Punce, ste pa res pohitele . Kepica ČESTITKE sinčka . Veliko cartanja in vse najlepš. Levinjica ČESTITKE za hčerko ! Tudi tebi vse lepo. Aprilčica za poroko. Naj vama bo pot posuta z vsem najlepšim:) V glavnem za vse novopečene mamice in njihove otročke. Katy hvala za porodno zgodbo, čeprav me je mal prestrašila , v glavnem da je vse v redu, sej pol ko rojevaš ti itak ne preostane nič drugega kot da rodiš, tako ali drugače . za vaju... No, ponedeljek... med vikendom se mi ni nič dogajalo, sem mislila, upala, da bo kaj, ker je bil moj doma, pa nič. Šli smo mal v šoping, tamali neki za oblečt kupovat, pa hrano, pa vse okoli Postojnske jame, ful smo hodili v soboto, sem mislila, da bo kaj pomagalo... vse kar me je bolelo zvečer so bile noge Včeraj tudi nič. Imam še 4 dni do pdp, in sem že tako naveličana... trebuh je gromozanski, bolijo me stopala, spet me je začel srbet trebuh, neke pikice spet po trebuhu, sam praskam se, skor do krvi bi se včasih razpraskala. Jutri je luna - prej sem nekaj verjela, pa je rekla G da statistično se število porodov nič ne poviša na tisti dan, sam vsi so takrat malo .... Tako da tudi jaz čakam, če drugega ne vsaj petek ko imam prvi ctg in pregled v Postojni. Pa poročam... Nataša ne naprezaj se s pospravljanjem... Tudi jaz tako delam, mal pospravljam pa mal počivam, samo sem se odločla, da forsirala se ne bom več, ker ni haska, pač tist osnovno. Vse bo zdržalo in če komu pač ni... naj pospravi Mi gre pa tolk na živce ker mi zvoni telefon nonstop, pa me vsi sprašujejo, če še nisem šla... pa sploh še do pdp-ja nisem prišla, zna se zgodit da bom šla kasnej,... včeraj je ena stara teta klicala že bolj zgodi, da kdaj računam it, da ena ki je imela mal pred mano pdp da je že rodila... sovražim taka vprašanja... "ja zdej bo pa kmal, a ne?" "No še mal..." "Ja a kaj še nisi šla?" AAAAA pustite me!!!!!!!! So pa lepi dnevi za rodit, katera gre naslednja? No toliko od mene, po moje se ne bom javljala več dolgo. Sončen pozdravček od mene!!
|