|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
29.3.2010 0:02:38   
živa
Katy, lepa zgodba user posted image , čeprav boleča. Samo da je vse v redu user posted image  in da se imate doma tako fino user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.3.2010 0:28:10   
Getreal
Ja katy res lepa zgodba user posted image Upam, da bo tudi pri meni približno tako..malo bolečine pa že mora bit, ane user posted image je pa pol tok bolj lepo!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.3.2010 0:54:16   
tropical
Aprilčica čestitke za poroko
user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.3.2010 0:56:54   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

Ja katy res lepa zgodba user posted image Upam, da bo tudi pri meni približno tako..malo bolečine pa že mora bit, ane user posted image je pa pol tok bolj lepo!

Moj pravi da malo bolečine mora bit, da pol tisto bolj ceniš.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
29.3.2010 1:26:35   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

Moj pravi da malo bolečine mora bit, da pol tisto bolj ceniš.

Podpis user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.3.2010 2:09:39   
nizy
kepica- čestitke za Tejauser posted image user posted image user posted image user posted image si končno dočakala svoj zakladekuser posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.3.2010 2:16:19   
nizy
jaz pa ne morem spatiuser posted image , ..peče zgaga ,user posted image se cel obrača  z vseh koncev , proti večeru so me še lažni popadki dajali,...zjutaj pa pregled, še dobr , da ni tako zgodajuser posted image

katy- dobr si napisala porodno zgodbo user posted image

posteljnino za user posted image imam že oprano , samo speglat pa postavt jo je treba ,cunjice so tudi oprane speglane pa ne in sm gruntala , da pa vseh 4 predalov ne bom peglala , samo tisto , kar bom rabila za prvi mesec, ker vprašanje kolk od teh oblekic mi  bo res prov prišlo , ker so od naše februarske punce user posted image . Si bom pač malo olajšala delo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.3.2010 2:17:10   
nizy
getreal- a mi družbo delašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
29.3.2010 4:38:20   
Anonimen
Pozdravček še od ene aprilčice, ki ne more spat (že od dveh ponoči)user posted image user posted image user posted image Mene je prav strah it zvečer v posteljo, ker je brez veze, da sploh grem. Spim samo po 3 ure na dan oz. noč, user posted image mi tako pritiska na želodec, da bom znorela, ker imam vse na vrhu grla, zgaga me peče za znoret, v glavnem, meni gre vse narobe, user posted image pa veselo brca kot pri norcih. Res, res, res močno upam, da bo kaj prej, ker tole je za crknit...user posted image Verjetno imamo pa tako vse iste težave, le da imate nekatere še popadke, jaz pa tega nimam nič.

Katy: hvala za porodno zgodbouser posted image Jo je bilo užitek prebratuser posted image user posted image

Zdaj pa ne vem kaj naj grem delat...

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
29.3.2010 6:58:00   
Anonimen
Dobro jutro!

katy hvala za porodno zgodbo, prav lepo si napisala, si mi dala idejo in vrjetno bo tudi moja PZ napisana približno tako, user posted image

Ne morem vrjet, zgleda bom v prihodnjih dnevih sanjala vsako izmed vas al kak? user posted image
No, to noč je bila glavna junakinja mojih sanj aprilčica. user posted image
Sanjala sem da sva z mojo babico prišli k tebi na obisk. Sedeli smo v dnevni sobi, babica pa je ležala pred tvjem na bolnišnični postelji. Na mizici si imela polno fižolovih semen zapakiranih v neko embalažo (škatlico kot žvičilne orbit) in rekla si da jih boš morala kmalu posadit ker ti je škoda kupovat fižol v trgovini. V dnevni je bilo videt 3 orhideje, povedala si mi da jih imaš še več, tam nekje 129. Potem si mi v kuhinji pokazala skodelico ki jo imaš pripravljeno za krst svoje bebike. Na skodelici je bil nek verz, sam se ne morem spomnit točno kaj je pisalo, vem da je blo nekaj o fusbalu. Vprašala sem te ali bo fantek, in presrečna si rekla da ja (glede na to da sem sanjala wannabemommy in ji napovedala 2 punčki, sem tam vsekala mimo 2x).
Tud tvoj možek je prišel na spregled. Spomnim se da sva se še o nečem pogovarjali, sam o čem točno sem pa pozabla. V glavnem sanje so ble kar dolge. user posted image user posted image user posted image

No, morala sem se razpisat o svojih sanjah.
Zgleda aprilčice moje, da ste čist zares postale en velik in pomemben del mojega življenja, da vas tako živo sanjam, včasih sem sanjala samo ožje člane družine in dragega. Zdaj pa ste kar ve na tapeti. user posted image user posted image user posted image

Me prav zanima katera bo naslednja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
29.3.2010 7:46:20   
NATAŠA35
malena tvoje sanje nekaj pomeni, samo kaj pa je druga pesem user posted image user posted image

katy hvala za PZ...sem se kar vživela v tvojo zgodbo, ko da bi sama rodila namesto tebe user posted image user posted image user posted image ...sem se spomnila, kako so potekali moji trije porodi in tudi ugotovila, da je kar boleče, samo ko dobiš svojo pikico v roke, pozabiš na vse...

spanje vidim, da vas tudi muči ta nespečnost...jaz tudi bolj slabo spim, se premetavam sem ter tjauser posted image user posted image , potem spet malo zaspim, na koncu sem pa čisto izmučena in zmatrana, z bolečim hrbtomuser posted image user posted image ....dobro da delam še ta teden, potem pa bom bolj počivala...

popadki me dajejo, elektrika v noge tudi - zgleda mi user posted image pritiska na živec, samo kaj ko to zaboli kot user posted image user posted image , komaj čakam četrtek, da vidim ali se kaj že dogaja

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
29.3.2010 7:59:10   
mamika25
Jutro!

Punce, ste pa res pohitele user posted image .

Kepica ČESTITKE sinčka user posted image user posted image . Veliko cartanja in vse najlepš.
Levinjica ČESTITKE za hčerko user posted image user posted image ! Tudi tebi vse lepo.

Aprilčica user posted image  za poroko. Naj vama bo pot posuta z vsem najlepšim:)user posted image

V glavnem user posted image  za vse novopečene mamice in njihove otročke.
Katy hvala za porodno zgodbo, čeprav me je mal prestrašila user posted image , v glavnem da je vse v redu, sej pol ko rojevaš ti itak ne preostane nič drugega kot da rodiš, tako ali drugačeuser posted image . user posted image  za vaju...

No, ponedeljek... med vikendom se mi ni nič dogajalo, sem mislila, upala, da bo kaj, ker je bil moj doma, pa nič. Šli smo mal v šoping, tamali neki za oblečt kupovat, pa hrano, pa vse okoli Postojnske jame, ful smo hodili v soboto, sem mislila, da bo kaj pomagalo... vse kar me je bolelo zvečer so bile noge user posted image  user posted image user posted image
Včeraj tudi nič.
Imam še 4 dni do pdp, in sem že tako naveličana... trebuh je gromozanski, bolijo me stopala, spet me je začel srbet trebuh, neke pikice spet po trebuhu, sam praskam se, skor do krvi bi se včasih razpraskala. Jutri je luna - prej sem nekaj verjela, pa je rekla G da statistično se število porodov nič ne poviša na tisti dan, sam vsi so takrat malo user posted image ....user posted image  Tako da tudi jaz čakam, če drugega ne vsaj petek ko imam prvi ctg in pregled v Postojni. Pa poročam...

Nataša ne naprezaj se s pospravljanjem... Tudi jaz tako delam, mal pospravljam pa mal počivam, samo sem se odločla, da forsirala se ne bom več, ker ni haska, pač tist osnovno. Vse bo zdržalo in če komu pač ni... naj pospraviuser posted image

Mi gre pa tolk na živce ker mi zvoni telefon nonstop, pa me vsi sprašujejo, če še nisem šla... pa sploh še do pdp-ja nisem prišla, zna se zgodit da bom šla kasnej,... včeraj je ena stara teta klicala že bolj zgodi, da kdaj računam it, da ena ki je imela mal pred mano pdp da je že rodila... user posted image  sovražim taka vprašanja... "ja zdej bo pa kmal, a ne?" "No še mal..." "Ja a kaj še nisi šla?" AAAAA pustite me!!!!!!!! user posted image
So pa lepi dnevi za rodit, katera gre naslednja?

No toliko od mene, po moje se ne bom javljala več dolgo.

Sončen pozdravček od mene!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
29.3.2010 8:22:19   
tropical
Še ena tuki jo muči spanje. Groza ob  2zjutraj sem bedela, Ob 6 je mož ustalza delat jaz sem pa vstala, ker nisem mogla spat. Sedaj kosem pojedla zajterk pabi se šla mal ulečt, me sopanec daje.

Namesto da bi sezdaj naspala,ker kadar bo prišlo detece bo konec z spanje.
Grem likat  dame ne bo spanec pobral.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
29.3.2010 8:23:03   
didi5

Dobro jutro!!!!!

UF vidim, da nisem edina! To spanje!!!!!!! Jaz sem po naravi sicer veeeelik zaspanček in do pred 2 tednov, sem spala normalno. Zdaj? Katastrofa - zjutraj sem ko cota z bolečo hrbtenico. Poleg tega še me vedno daje bolečina pod prsnico oz. verjetno vneta trebušna mrena (posledica 14-dnevnega kašlja) - boli kot da bi imela zlomljeno rebro. V postelji se že itak zaradi trebuščka komaj obrnem, pol pa še ta konstantna bolečina. Kako bom jaz potiskala med popadki, če bo to še vedno bolelo mi ni jasno user posted image user posted image user posted image

mamika 25 - praviš, da te srbi trebuh in pa pikice? Jaz sem imela na začetku direkt lišaje po celem (nisem se smela niti tuširat z gelom, samo za otroke produkte sem dala na sebe). Ginekolog mi je dal neke kremice, ki niso nič pomagale. Pol sem se pa začela mazat z mandljevim oljem (namesto raznoraznih kremic za strije) in so srbečica, pikice ter lišaji izginili popolnomauser posted image user posted image user posted image . Poizkusi - pa čeprav si že na koncu - itak boš po porodu verjetno tudi morala poskrbet za elastičnost kože in je to olje zakon.

katy: lepa porodna zgodba, malo zastrašujoče na cajte, pa vseeno lep konec tako da user posted image user posted image user posted image user posted image

No za tiste štajerke, ki se jutri dobite v Pohorski kavarni: pridem tudi jaz takoj po 11.00 uri - pa da probamo to čokoladno kupo (ker jaz sem ponavadi bolj na tortice mahnjena). Jaaaaamiiiiiii - komaj čakam:):)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
29.3.2010 8:39:00   
photo
Evo, spet ponedeljek in spet pregled v P. Danes mi dr. po poregledu pove, kdaj mi bodo sprožili porod. Do roka je še 22 dni, a mi je prejšnji ponedeljek rekla, da 40. tedna ne bom dočakala. Malo sem panična, ker ne vem, če sem že pripravljena na porod, še posebej, če se odloči, da me sprejmejo kar danes. Aaaaaaa.

Pred tem imam pa še pregled na diabetološki. Neverjetno, kako se dviga cukr v krvi, v priemrjavi z 2 mesecema nazaj. Za isti zajtrk so zdaj ful vušje vrerednosti. Pa tako bi zmazala kako tortico. Sem si pa zadnjič res privoščila eno gibanico. Mmmm, kako je bila dobra.

Skratka, vidim pozitivno stran vtem, če me danes sprejmejo v P, da bom kmalu konec tega nosečniškega diabetesa.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
29.3.2010 9:01:09   
NATAŠA35
photo dobro opravi na pregledu, če pa boš ostala v P in ti bodo sprožili porod, se drži puncauser posted image user posted image

mamika hvala, ker skrbiš zame user posted image user posted image user posted image ...ja, sej jaz malo pospravljam, pa več počivam, pol pa ugotavljam, da še nič ni pospravljeno user posted image user posted image ...sem pa bila kar pridna v soboto, zato sem pa v nedeljo počivala in mi je dal ušel user posted image user posted image ...ostala mi je še malo otroška soba, ker sem pospravljala tudi omare in oblačila, pa seveda spalnicauser posted image , tako da komaj čakam, da še ta teden vse poštimam, pol pa bo res počivanje na vrsti...se pozna, ker delam, ker drugače bi bilo vse že poštimano in prištimano, tako pa še ni...

mah vem kako je, mene že pošiljajo rodit že en mesec user posted image user posted image user posted image , ker naj bi 4 rodila prej, pa zgleda da bom šla čez rokuser posted image user posted image user posted image ..

mene daje zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , peče grlo kot user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
29.3.2010 9:04:10   
memole
Jutro!

Kako kej?

Jaz sem pojedla zajtrk in bi najraje šla spat!
Je bla noč kar pestra!
Lara se je skozi neki zbujala in jamrala in jokcala in šele ob 4h zjutraj rekla da jo uhec boli,ko sem jo pa zbudila za vrtec in jo prašala če jo še boli pa ni nič rekla!
In pa ziher sem šla 5x na wc!user posted image user posted image user posted image
Zdej čakam 13h da pokličem njeno zdravnico,jo pa morem že zato ker je dobila neke izpuščaje na lasišču zadaj mal nad tilnikom in se je cel vikend praskala in ima vse rdeče!
Nimam pojma pa od česa!

Katy
hvala za porodno,sem se pa tudi jaz spomnila svojega prvega poroda in ga s tvojim branjem ponovno doživljala!Je pa res da ko rodiš in vidiš svojo štručko bolečine izginejo jih pozabiš!user posted image

Danes mamo spet sončka in ga bo treba izkoristit,ker naj bi jutri bil dež sicer je bil baje že za vikend napovedan ampak upajmo da so se zmotili in ga ne bo!user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
29.3.2010 9:14:45   
didi5

Nataša35 : ti si preveč pridna!!!!!! Sem mislila, da sem jaz picajzlasta doma user posted image Izpreži! Lahko te situacija prehiti - pol boš pa ta teden samo pucala -  v nedeljo pa rodila!!! Jaz delam še samo nujne stvari - tolk da se vidi da nekdo pa skrbi za bajto. Saj mi grejo že tiste hlače, ki jih je moj dragi pustil na stolu pred 3 dnevi pošteno na živce - ampak iz principa jih ne bom posrpavla user posted image user posted image user posted image user posted image Se je že zgodilo, da sem vse cote na kup sredi dnevne odnesla in vztrajo en dan hodla čez njega. Pol mu je pa le potegnilo da jih je odnesel v koš za perilo z eno samo besedo : BABA!

V glavnem, trenutno nimam veliko energije, in jo vlagam raje tja kjer je najbolj pomembna - v ljudi, ki jih imam rada!!!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
29.3.2010 9:26:04   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

getreal- a mi družbo delašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej nizy sm ti jo popihala zgleda user posted image user posted image user posted image
sem bla pa tut jz mal nespečna, ja...me mal mori faks. Upam, da bo šlo danes fajn na pregledu user posted image

aprilčica10 sej se bo umirilo veš user posted image najhujše je tko en mesec pred rokom..ko boš enkrat tm nekje 14 dni do, 10 dni do, se bo mal uredila situacija...ne bo več zgage, lažje boš dihala,..etc.user posted image samo potrpi še malouser posted image

malenaa pozdravljam tvojo bogato sanjsko domišljijo hihihi user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša ale še malo pa bo finiš user posted image upam da se mal umiri stanje do takrat user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
29.3.2010 9:28:55   
Wannabemommy
Jutrouser posted image

Katy - zelo lepa PZ sem se kr razjokalauser posted image , ful lepo napisanauser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.3.2010 9:29:41   
flora1983
Hudiča vsem mi je zbrisal. Bo kasneje mogoče spet take volje da še enkrat napišem.

Drugače, pa Katy hvala za porodno zgodbo, si mi s tem obudila spomine na moj prvi porod. In verjemi bolečine vedno pozabiš, spomniš pa se vedno trenutka ko prvič držiš svojo štručko v rokah.

Kepica končno, želim ti veliko cartanja in srečnih trenutkov v troje.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.3.2010 10:09:54   
tatly
kepica-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se pa zadnje case vedno zbudim na trebuhu vjutro-kaj je lahko kaj narobe?
JAZ BI TUDI ZE MELA MALO STRUCKO,SAJ JO imam doma samo malo majnsouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.3.2010 10:18:38   
agha
Kepica - čestitke za novega aprilčka!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy - hvala za porodno zgodbo, lepo si jo napisala.user posted image

Moram vam povedat to, da so bili včeraj pri nama na obisku prijatelji s 3,5-letnikom in me je mali pogledal v trebuh in rekel: "Ti boš mogla pa v porodnišnico!" user posted image

Spanje - v zadnjem tednu se je HB veliko izboljšalo, zdaj grem samo še 1x v celi noči na wc pa tudi zgage ni več in diham tudi lažje spim pa tudi boljše...

Jaz ima pa danes v planu likanje, prej pa še stroj cunj obesim, ker je lepo vreme...

Uživajte!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.3.2010 10:24:22   
nincy29
jeee končno naša kepica pestva!!kepica čestitke ob rojstvu tvojega sineka!!user posted image user posted image user posted image

katy...super zgodbauser posted image user posted image

joj ne mi glede spanja..sem tudi jaz v klubu nosečnic ki ne spijo skoraj nič ponočiuser posted image user posted image

mi imamo tudi sončka..mi je tako lepo zdaj ko so taki lepo dnevi..mi dnevi hitreje minevajo.user posted image user posted image

drugače pa je moj dragi reku da jaz bom 28.4 rodila..da on to veuser posted image user posted image ..je na koledarju napisu pod ta datum nina bo rodila in za 30.4 je pa napisu žur za našega nika.hahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.3.2010 11:18:54   
NATAŠA35
didi user posted image user posted image user posted image si me nasmejala...ja sej delam ful pocas, se pozna....

getreal ja še malo pa bo konec...

nincy moj je rekel, da bom rodila 26.04. na najino 15-letnico, da bodo lahko 27.04. ko je praznik pili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?