|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
29.3.2010 15:34:03   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

majas maš zasebni profil in mi ne pokaže opcije ZS

Uh pa res... sploh nisem vedela user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.3.2010 15:43:12   
majas
Sem že spremenila nastavitve user posted image

Ravno prišle z tamalo domov, pa tak hudo spet kašlja. Pa tak je mirna in zaprta v sebe, kot da je sploh ni doma, al pa ni to moja Kaja user posted image Upam da mi ne zboli. Ji že kuham čajček z medom in limono user posted image
Tak da se jutri zjutraj javim če sem jo peljala v vrtec (za tortice) Malenaa drži pesti, da se jutri vidimo! Ta teden mi res ne sme zboleti ko imam še kup stvari za opravit.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.3.2010 15:46:36   
Getreal

glede na to da si študentka mam jaz eno vprašanje zate.ti boš dobivala samo to nadomestilo porodniške ki znaša cca 196€ mesečno ane?ma si dobila kako odločbo domov da ti je odobreno?

to tudi mene zanima, ja...jz nisem še dobila nič domov, razen to da sem upravičena do paketka (oz. denarja, ker sva se za keš odločla..)

drugače bom pa jz zavarovana po starših do 26 leta, koristila pa bova izvenzakonsko zvezo, tko da me bo lubi še vedno lahko pisal kot vzdrževanega člana...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.3.2010 15:49:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

glede na to da si študentka mam jaz eno vprašanje zate.ti boš dobivala samo to nadomestilo porodniške ki znaša cca 196€ mesečno ane?ma si dobila kako odločbo domov da ti je odobreno?

to tudi mene zanima, ja...jz nisem še dobila nič domov, razen to da sem upravičena do paketka (oz. denarja, ker sva se za keš odločla..)

drugače bom pa jz zavarovana po starših do 26 leta, koristila pa bova izvenzakonsko zvezo, tko da me bo lubi še vedno lahko pisal kot vzdrževanega člana...

Vama ne znam čisto nič pomagat glede tega dodatka, ker sem šla šele danes to rihtat, sva se s tisto žensko zmenili, da bom vse porihtala po poroki. Če bom pa kaj dobila domov, vama pa javim!

Hvala vsem za odgovore. Pa še vedno ne vem kaj bom naredila. Mislim, da bom kar po mami ostala zavarovana. Če bo kaj narobe, me bodo tako obvestili preko pošte.

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.3.2010 15:53:56   
babyloverka
pozdravljene punce, se javljam samo na hitro ker sem še vedno brez računalnika user posted image

čestitke LEVINJICI IN KEPICI za podmladek, upam da ste vsi zdravi in da se lepo dojite in cartate user posted image
konec tedna je rodila tudi moja prijateljica in sem vsa vzhičena še danes, hkrati pa mi je vedno bolj tesno ker sem se vedno tolažla da še gre ona pred mano, kaj pa sedaj?user posted image no bomo že nekako, sem včeraj podoživela kako so vsi ganjeni ob rojstvu male štručke, sploh ati user posted image mamice še pa nisem klicala, ker je imela carski rez pa ne bi rada gnjavla, naj si ženska spočije, bo mi že povedala kako je bilo. morda pa je celo boljše da ne vem kako je bilo user posted image pri nas vse po starem, malo spanca, bolečine v spodnjih predelih, otečene noge, peče zgaga ampak smo veseli ker mali rogovili sto na uro user posted image včeraj sem imela tudi slikanje, napol profesionalno, niti jaz nisem model ali pozer niti on ni profesionalni fotograf ampak kolikor sem vidla bodo slike čudovite in res komaj čakam da jih vidim, seveda bom jih pokazala tudi vam user posted image

upam da ste vse ok, če katero mantrajo popadki pa upam da pridejo čimprej tapravi in da se dete spravi na svet. jaz imam jutri pregled in bomo videli kaj bodo stric g rekli, kak se našo dete kaj spušča al če še ne gre ven.

NATASA35 vozek je kao danes prišel v mb, naj bi ga tudi odposlali iz mb-ja tako da ga pričakujem danes ali jutri. samo za info, toliko da se veš orientirat in da veš kaj pričakovati.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.3.2010 15:56:35   
babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Tiste ki pridete jutri v Pohorsko kavarno na tortice oz. čokoladno kupo ( a ne amelie? ) user posted image  a vam vsem paše da se dobimo ob cca 11 uri?
Aja pa dobro bi blo vedet ktera pride res, kr če nas bo dost, bi bla pametna kaka rezervacija, kr za zunaj se zdaj vsi grebejo, da bi zunaj sedeliuser posted image  vključno z namiuser posted image

Torej vsaj približno št. bi bilo dobro vedet, zdaj pa se kr prosim javit tiste ki prideteuser posted image

Pa še lep dan naprej

Aja morm se še pohvalit, da jutri preden gremo na tortice grema s fiško gledat malega alekseja in dacy user posted image user posted image user posted image  komaj čakam da vidim tega malega lepotcauser posted image

kdaj ste zmenjene, ob 11.00? ne vem če bom uspela prit, ker imam pregled. odvisno kako se bo zavleklo. bom pa vsekakor probala.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.3.2010 16:14:49   
dacy
katy prav lepo si napisala zgodbico o porodu user posted image ... Jaz moje zaenkrat se ne znam opisat v lepi luci ... ceprav je na koncu zasijal soncek , katerega si pa tak videla v sobi user posted image
No tudi midva sva ze doma in je z nama vse vredu, zlatenica se HB ni razvila, se je ustavila nekje v mejah normale in so naju vceraj spustili domov , zdaj sva do srede se tu pri moji mami v MB ... potem pa z atijem nazaj na Bled user posted image

kepica user posted image user posted image user posted image CESTITKE ZA MALEGA TEJA TUDI OD MENE , KONCNO JE TUDI TEBI ZASIJAL TVOJ SONCEK user posted image user posted image user posted image
No pa sem tudi tu cestitala ... Drugace pa sem s kepico govorila tudi po telefonu ravno pred kake pol urce in vas vse lepo pozdravlja in pravi da se s Tejem pocutita dobro user posted image

Pocasi bo pa treba ze n ovo temo odpret ... namesto aprilcice 2010 , bi zdaj moralo bit ze aprilcki 2010 ... jaz se se vedno uvrscam med aprilcke tud ce sem prehitela april user posted image

katy tud pri nama je danes bla patronazna ... ampak moj Aleksei je pa skoraj njo polulal ... je ravno se pravi cas prekrila pimpica s plenicko user posted image user posted image user posted image

wannabemommy  ti se kar pohvali ja da prides do mene ... le glej da ne pozabis prit al pa da ne pobegnes prej rodit ... prvo pridi na kafe , pol idi na tortico, na kupo raje ne ker bos spet vsa omoticna user posted image user posted image user posted image , no potem pa lahko gres rodit user posted image

No moj mali medo je danes star ze cele 4 dni user posted image in ko se je meni koncno zacelo delat mleko v prsih, smo pa ugotovili , da zarad moje operacije na prsih mleko ne pricurlja ven , tako da bo treba proizvodnjo mleka ustavit, da ne bi dobila kakega mastitisa user posted image , pa sem ze mislila, da bo pa moj pikec vseeno papal tud mojga mlekca ... No vglavnem bomo pac na flaski ... vazno da smo siti in previti user posted image No danes sva imela prvi obisk patronazne , simpaticna mlada gospodicna, mi je se enkrat lepo pocasi vse pokazala v zvezi z nego otroka, malo je manjkalo da bi jo Aleksei polulal ampak je spretno to preprecila user posted image ... Pustila mi je par pripomockov za nego , malo sva poklepetale in spile kavo in se dogovorile za naslednji obisk v sredo, preden se midva vrneva na Bled .
Aha ... sem pozabila omenit da ima moj pikec malo zmesan ritem spanja ... podnevi je priden in samo spi in papca, ponoci pa zna bit kar glasen user posted image , je ze v trebuhu imel ta ritem , je sele po 22:00 zvecer zacel divjat in divjal vcasih tudi do  2:00 ponoci , no zdaj pa je v tem casu tudi buden in skoz po malem dela galamo in mamici ne pusti ajat ... ampak potem pac cez dan spravimo not ta spanec user posted image

Cestitke se enkrat vsem ki ste rodile zdaj na novo v tem casu ko me ni bilo na RR , nisem sploh vec sigurna kolk nas je ze , ker je bilo vsekakor prevec za precitat in ce sem odkrita se mi vsega res ni dalo user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.3.2010 16:21:28   
nanny.girll

IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

upam, da ne bote jezne če se malo prištulim k vam user posted image mi2 sva bila danes na CSD, sva prav tako oba študenta in je un stric tm rekel, da potem ko se otrok rodi pa da še njegove podatke vpišejo, da šele potem pride odločba. potem pa denarčki user posted image no tako sem ga jaz razumela user posted image

pa čestitke vsem mamicam pa njihovim sončkom user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.3.2010 16:37:06   
country
Hojla!

Najprej čestitke vsem novim mamicamuser posted image .

Danes sem imela spet pregled in ctg. Maladva sta v redu, vendar sta prečno ostala od prejšnjega pregleda, zato imam naslednjo sredo planiran CR, razen če se kaj prej začne dogajat. Kar pa tudi ni izključeno, ker sem zdaj 2 noči že imela nekaj popadkov, vendar so se umirili. Sem pa še zaprta in mv je lepo ohranjen.
Ctg je bil v redu, ocena teže pa je 2800 g in 2570 g.

Jaz sem pa bolj boga. Sicer ni zdravstveno nič narobe (razen hemoglobin) ampak počutim se prav obupno. Nič mi ne paše in sem posledično tudi precej razdražljiva. Zato ima naša punca precej strogo mami trenutno.

za seznam: NP: 1.4., +17 kg, CR: 7.4.

Upam, da ste ostale kaj boljše od mene, pa ostanite dobro še naprej!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.3.2010 17:44:40   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Tiste ki pridete jutri v Pohorsko kavarno na tortice oz. čokoladno kupo ( a ne amelie? ) user posted image  a vam vsem paše da se dobimo ob cca 11 uri?
Aja pa dobro bi blo vedet ktera pride res, kr če nas bo dost, bi bla pametna kaka rezervacija, kr za zunaj se zdaj vsi grebejo, da bi zunaj sedeliuser posted image  vključno z namiuser posted image

Torej vsaj približno št. bi bilo dobro vedet, zdaj pa se kr prosim javit tiste ki prideteuser posted image

Pa še lep dan naprej

Aja morm se še pohvalit, da jutri preden gremo na tortice grema s fiško gledat malega alekseja in dacy user posted image user posted image user posted image  komaj čakam da vidim tega malega lepotcauser posted image

Halo babike!
jaz sem se vrnila iz razgovora za EA. Krasna mlada zdravnica. Mi je vse razložila in glede na to, da sem prvega otroka rodila v treh urah in pol, me je vprašala, če sem blizu doma, ker je običajno drug porod še hitrejši!user posted image user posted image user posted image . živi bili pa videli.

Jutri sem definitivno v pohorski, tako, da prosim računajte name!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo jutri!
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.3.2010 17:54:59   
fiška33
Od Majčic bova jutri na torticah prisotni jaz in Farina. user posted image

LP

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.3.2010 17:57:22   
Anonimen
Pozdravček, sem vas prišla malo počekiratuser posted image

BELA BUČA: blagor tebi, da lahko spiš, jaz se pa mučim in mučimuser posted image

Mene ni celo nosečnost nič matralo, ampak zadnje 2 dni mi je pa slabo ko pri norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je še kateri?

Aaaaaaa, grem do konca tisto seminarsko spacat, že cel dan nekaj pacam, pa nič ne spacam...user posted image

(odgovor članu Venera)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.3.2010 18:32:48   
Wannabemommy
Torej nas je zaj fiksno kolko, Fiška, Farina, Venera, Amelie, Majas, Malena, jaz, sem še ktero spustila???

Ela in Babyloverka mogoče, kaj pa ti aprilčica10, a prideš? Si rekla da si jutr v Mb?

Komaj čakam jutri, pa upam da bo lepo vreme da bomo lahk zunaj sedeleuser posted image

user posted image

in

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.3.2010 18:39:46   
didi5
 Pa jaz, pa jaz! Sem že 2* napisala user posted image . Al me nočete?

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.3.2010 18:45:10   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Pa jaz, pa jaz! Sem že 2* napisala user posted image . Al me nočete?

Joj oprosti, oprosti, veš da nism zanalaščuser posted image , superca ti kr pridi tebe še tud ne poznamouser posted image  ob 11 se torej dobimo, če sem še ktero spustila pardon, vse ki imate namen jutri torej Pohorska kavarna ob 11 uri meeting user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.3.2010 18:47:14   
nizy
tudi jaz sem že s pregleda , sm čakala celih 5 ur user posted image , bila šele ob 15h fertik,.... v glavnem user posted image se lepo razvija, tehta 2990g, jaz mam pa spet slab izvid od vodeuser posted image ampak dal ni nič,...

naslednji pregled 12.4+ctg, skupaj+9.5kg

country - tvojauser posted image user posted image imata pa kar lepo težo user posted image user posted image user posted image , pa fajn , da sva se dons srečaliuser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
29.3.2010 18:58:48   
dacy
... jaz bi tud kr z vami v Pohorsko kavarno sla ... pa za jutri napovedujejo do 20°C , skoda da se ne smem z mojim malim ven ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
29.3.2010 19:05:43   
NATAŠA35
dacy lepo da sta doma, ritem pa bote že ujeli, če ne bote pa čez dan spali, čez noč pa žurirali, razen ata bo malo zmešan hodil v službo...mislim, da se bo to kmalu umirilo...

babyloverka ful sem vesela, da boš dobla vozek, meni ga še niso poslaliuser posted image , tako da čakam...

mene pa je zdaj začel matrat v križu in ne popušča user posted image user posted image , ampak vseeno bom šla malo pospravljat, da malo pozabim, če ne pa v ležeč položajuser posted image user posted image

jutri se imejte fajn na torticah, pa kako namesto mene pojejteuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
29.3.2010 19:10:08   
Anonimen
user posted image user posted image Držim pesti da boš lahko šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
29.3.2010 19:20:27   
photo
Ojla punce!
Pri meni se v petek začne zares. Imam predviden sprejem v P in sprožitev poroda. Bom pa 37 3/7.
Tako da - prihaja še ena punčka...
Sem šla doma takoj brati zapiske iz Šole za starše.
Sem našla tole in z vami delim - se mi zdi da, dober nasvet:
Babica pravi, naj na dno posteljice v višini glave (pod vzmetnico) damo eno debelo (5cm) knjigo.
Baje se tako dobi idealno/rahlo nagnjen jogi in da bo dojenček bolje spal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
29.3.2010 19:26:15   
country

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

tudi jaz sem že s pregleda , sm čakala celih 5 ur user posted image , bila šele ob 15h fertik,.... v glavnem user posted image se lepo razvija, tehta 2990g, jaz mam pa spet slab izvid od vodeuser posted image ampak dal ni nič,...

naslednji pregled 12.4+ctg, skupaj+9.5kg

country - tvojauser posted image user posted image imata pa kar lepo težo user posted image user posted image user posted image , pa fajn , da sva se dons srečaliuser posted image

Tudi tebe je blo lepo videtuser posted image Sam jaz sem bla čist zblojena in še zdaj počasi hodim k sebi pa čeprav ne vem niti zakaj, saj sem ves čas vedla, da je lahko tudi tako...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.3.2010 19:45:37   
nejanejc
ojla,

photo drzim pesti! srecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

agha, mogoce bova pa res skupaj :) fajn bi blo met kak znan obraz okoli :)

lep vecer

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.3.2010 19:53:56   
nizy
country-sm opazila , da si bila kr malo zbegana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.3.2010 19:58:22   
majas
Uuuuu superca kaj nas bo jutri v pohorski..se že veselim... Moja mala je čez dan bila ok, tak da če bo ponoči vse vredu se jutri definitivno vidimo...

Komaj čakam...

Zdaj pa na kavč user posted image

lep večer

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
29.3.2010 20:00:07   
Anonimen
Photo: držim pestkeuser posted image user posted image user posted image Go girl, go girl. Bom v mislih s tebojuser posted image user posted image user posted image

Šit, čisto sem pozabila na pohorskouser posted image user posted image Ne morem jutri. Ne upam z vlakom v Mb, ker imam do tja 2h in še nazaj 2huser posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?