dacy
|
katy prav lepo si napisala zgodbico o porodu ... Jaz moje zaenkrat se ne znam opisat v lepi luci ... ceprav je na koncu zasijal soncek , katerega si pa tak videla v sobi No tudi midva sva ze doma in je z nama vse vredu, zlatenica se HB ni razvila, se je ustavila nekje v mejah normale in so naju vceraj spustili domov , zdaj sva do srede se tu pri moji mami v MB ... potem pa z atijem nazaj na Bled kepica CESTITKE ZA MALEGA TEJA TUDI OD MENE , KONCNO JE TUDI TEBI ZASIJAL TVOJ SONCEK No pa sem tudi tu cestitala ... Drugace pa sem s kepico govorila tudi po telefonu ravno pred kake pol urce in vas vse lepo pozdravlja in pravi da se s Tejem pocutita dobro Pocasi bo pa treba ze n ovo temo odpret ... namesto aprilcice 2010 , bi zdaj moralo bit ze aprilcki 2010 ... jaz se se vedno uvrscam med aprilcke tud ce sem prehitela april katy tud pri nama je danes bla patronazna ... ampak moj Aleksei je pa skoraj njo polulal ... je ravno se pravi cas prekrila pimpica s plenicko wannabemommy ti se kar pohvali ja da prides do mene ... le glej da ne pozabis prit al pa da ne pobegnes prej rodit ... prvo pridi na kafe , pol idi na tortico, na kupo raje ne ker bos spet vsa omoticna , no potem pa lahko gres rodit No moj mali medo je danes star ze cele 4 dni in ko se je meni koncno zacelo delat mleko v prsih, smo pa ugotovili , da zarad moje operacije na prsih mleko ne pricurlja ven , tako da bo treba proizvodnjo mleka ustavit, da ne bi dobila kakega mastitisa , pa sem ze mislila, da bo pa moj pikec vseeno papal tud mojga mlekca ... No vglavnem bomo pac na flaski ... vazno da smo siti in previti No danes sva imela prvi obisk patronazne , simpaticna mlada gospodicna, mi je se enkrat lepo pocasi vse pokazala v zvezi z nego otroka, malo je manjkalo da bi jo Aleksei polulal ampak je spretno to preprecila ... Pustila mi je par pripomockov za nego , malo sva poklepetale in spile kavo in se dogovorile za naslednji obisk v sredo, preden se midva vrneva na Bled . Aha ... sem pozabila omenit da ima moj pikec malo zmesan ritem spanja ... podnevi je priden in samo spi in papca, ponoci pa zna bit kar glasen , je ze v trebuhu imel ta ritem , je sele po 22:00 zvecer zacel divjat in divjal vcasih tudi do 2:00 ponoci , no zdaj pa je v tem casu tudi buden in skoz po malem dela galamo in mamici ne pusti ajat ... ampak potem pac cez dan spravimo not ta spanec Cestitke se enkrat vsem ki ste rodile zdaj na novo v tem casu ko me ni bilo na RR , nisem sploh vec sigurna kolk nas je ze , ker je bilo vsekakor prevec za precitat in ce sem odkrita se mi vsega res ni dalo
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|