|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 20:41:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
29.3.2010 21:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

nejanejc - baby shower je bil super. Ni bilo nekih for v ameriškem stilu (kar meni zelooo ugaja). Prišle so skoraj vse punce. Sme bila pozitivno presenečena. Smo se ful naklepetale in nasmejale.Vmes je bilo še nekja nosečnic. Res prijetno. Moram pa tudi mojega pohvalit. Mi je ful pomagal s pripravo in potem s Čojo šel k mojim staršem in nam tam bureke pekel, ko pa je bila runda pečena, je pa samo poklical, da sem s krožnikom uletela. Res je bil zlat in meni ni bilo treba skos skrbet za postrežbo.
Ful letam okrog in tudi meni se je začel pravi zadnji mesec, tako da moram dosti počivat in vam sploh ne sledim. Upam, da si ok. Se približuje D - day, a neuser posted image .

Sem čakala, kdaj boš povedala kako je bilouser posted image user posted image user posted image Super, superuser posted image user posted image Samo, da si uživala, bejbi je pa tako užival s tebojuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.3.2010 21:41:28   
nejanejc
cojka, super, da ste uzivale :) pa taka postrezba, kot se spodobi :)
ja pravijo, da je treba velik pocivat, sam jst se se boljse pocutim, ko ne pocivam :) Mal sem cudna.... Ma me ze malo daje napetost pred D-dayom res je :) Pa se ta Luna :) Sam se ne damo, jutri gre moj sluzbeno do Velenja... Ce bo Murphy veljal, pol se zna kaj zgodit... No, bomo vsaj pirhe farbali skupaj potem :) Lepo se mej tudi ti

aprilcica, krasno obleko si imela res :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.3.2010 21:45:35   
Eva19
Se še jaz mal vmešam na vašo temo user posted image sem bla še dijakinja ko sem  zanosila, status imam še vedno in sem prav tako ostala zavarovana po mami..so mi tud tako svetovali.

Kar se pa odločbe tiče za starševsko nadomestilo-190 al tam nekje je, pa pride na dom. Jo boste sigurno še dobile, jaz sem jo kot tudi za otroški dodatek in vse ostalo kar se ureja na csd-ju.

Uživajte še v zadnjih lepih trenutkih nosečnosti user posted image Sej pol se začnejo še lepši user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 22:00:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.3.2010 22:22:43   
Anonimen
Nejanejc: hvalauser posted image

Cojka: medeni tedni bodo letos kar lepo v apartmaju na hrvaški obali  - jaaaaaaaaa, v trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa nič bat, jaz še ne grem rodituser posted image Čakam nateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
29.3.2010 22:23:07   
Anonimen
Eva: hvala za infouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.3.2010 23:36:31   
ela24
Ojla!

Jaz sm še kar pokonci. Ne vem če imam toliko energije zaradi gnezdenja, ali zaradi sončka in daljšega dneuser posted image

Vidim, da debatirate da je potrebno na koncu počivat... Upam, da ni to kaj zapovedanega? Ker meni ravno ne uspevauser posted image

Za jutri, jaz planiram naše sladkanjeuser posted image Če le ne pride kaj vmes - pridemuser posted image Sladkarije mi tako pašejo, da je mali že tak čisto odvisenuser posted image

Majas, sm zdaj vidla zs. Pa se itak verjetno jutri vidimo. Ja, bom prišla v sredo mičkeno prej. Pa da vidimo, kako dolgo bova spet čakali...

Kako bi blo fajn, da bi bil jutri sonček, da bi se lahko martinčkaleuser posted image

Te medenične kosti me že precej bolijo, pa to otrdevanje trebuha. Malo me stisne ko pomislim da me v avtu zgrabiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.3.2010 7:35:54   
NATAŠA35
cojka jaz bom tud s tabo user posted image user posted image user posted image ...super za zabavo, maš krasen prijateljice in dragega...

photo rodila boš eno trmasto dekletce in še to na moj RDuser posted image user posted image user posted image ...super user posted image user posted image user posted image

mene je pa včeraj položila bolečina v posteljo user posted image user posted image , komaj sem se premikala, da ne rečem, kako me je križ bolel, komaj sem pojedla kosilo - večerjouser posted image user posted image ...sem že mislila iti v P, pa je potem vse ponehalo, danes me daje samo križ, zaenkrat me ne boli nič...nisem mogla nič, samo zaspala sem user posted image user posted image user posted image ...dobro da imam čez dva dni pregleduser posted image user posted image user posted image , razen če ne bo vpliva luneuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.3.2010 7:52:04   
mamika25
Jutro!

Aaaa, sem še precej zaspana... tudi mene daje nespečnost in ne vem več kaj naj naredim...user posted image  Zbudila sem se okoli polnoči. Bolelo me je v križu, medenici, nogah...user posted image  zbudila sem mojega da mu to povem, pa da ne morem spat. Bolelo me je kakor da bom dobila menstruacijouser posted image . Premetavala sem se sem ter tja, proti jutru sem mal zaspala. Sam sem komaj čakala vstat. Zdaj sta sta šla moja 2 v službo in v vrtec, jaz mal preberem vas, potem bom šla pa nazaj ležat. Gledam ponovitev dnevnika in sem se skor zjokala, ko sem videla o tisti 4-letni deklici, ki je padla v vodnjak. Groza. user posted image

Še 3 dni, kolk mi slabo kaže... včeraj sem brala mal rr pa zgleda da pustijo tudi 14 dni čez rok, če je kao vse okej? Ima katera izkušnje? Gre katera v petek v Postojno na ctg? Tole čakanje me ubija, resnično. Ne vem zakaj sem tako nestrpna, pa tut tale "lunca" ni nič kaj prijetna. Sam razpoloženje je bolj user posted image .
Danes imam rok po NS. Mogoče pa se čez dan kaj razvije. user posted image

No, lepo se mejte punce!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.3.2010 7:57:32   
majas
malenaa89 grem z tamalo k zdravniku... user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.3.2010 8:10:14   
NATAŠA35
mamika mah sej jaz sem tud čist nestrpna, pa te bolečine mi gredo dobesedno že na živce user posted image user posted image user posted image

majas upam, da bo z malo vse ok, pa da je samo gripica

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.3.2010 8:10:21   
Getreal
jutro vsem..jz tudi ne morem več spat...pes je extra siten in cvili že od 7h, ta mala brca v popek alpa kolca 100 na uro in jz res ne upam več spat, ne ne...
zej malček poslušam muziko na youtube in surfam po netu..same neumnosti - seminarska pa čaka user posted image

danes bomo pri nas brez vode cel dan...stari se počutim ko v kameni dobi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Še 3 dni, kolk mi slabo kaže... včeraj sem brala mal rr pa zgleda da pustijo tudi 14 dni čez rok, če je kao vse okej? Ima katera izkušnje? Gre katera v petek v Postojno na ctg?

če boš šla v postojno rodit te ne bodo pustili tolko čakat - nam so na predavanju rekli da je pri njih v navadi, da pustijo maksimalno 7 dni potem pa sprožijo porod, tako da brez panike user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.3.2010 8:18:48   
mamika25
O Gaetral hvala za informacijo. Nisem vedla. A pol se to razlikuje od porodnišnice do porodnišnice? Še dobro. Hvala.user posted image

Ja Nataša, po moje če bi bla v redu, mislim, če me nebi nič matralo bi bila lahko noseča 100 let. Ker me pa vse boli in že težko prenašam tole nosečnost, komaj čakam da rodim. Ti pa le še malo počakaj, tebi še ni čas, pa upam da se ti stanje umiri. Vem pa kako zoprno je ko te vse matra, pa toliko dela doma. Veš kaj? user posted image   bravo za vse nas ki smo user posted image  in obvladujemo situacijo!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.3.2010 8:38:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

malenaa89 grem z tamalo k zdravniku... user posted image

Škoda. user posted image Pa tak sem se veselila pohorske.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.3.2010 8:44:35   
NATAŠA35
mamika bom še malo počakala user posted image user posted image user posted image , čeprav ti povem, da se mi ne da več čakat, sem že v 38.tednuuser posted image user posted image user posted image , pa so rekli, da ne bom niti toliko zdržalauser posted image user posted image user posted image ....ja res kapo dol vsem user posted image , ki jih matra kot user posted image , pa vseeno imajo vse pod kontrolo...mene zdaj toliko matra, mogoče malo zaradi lune - ponavadi sem dobila takrat menstro, pa malo zaradi vremenauser posted image user posted image user posted image ...se vidi, da me daje emšouser posted image user posted image user posted image , še malo pa bom 35.let user posted image user posted image user posted image

babyloverka si dobla vozek, kako zgleda? prov zanima me, kako so ga zapakiraliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.3.2010 8:46:05   
Anonimen
Jutrouser posted image

Jaz sem pa danes spalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od polnoči do 8ih in se zdaj super boljše počutimuser posted image

Mamika: upam, da se kmalu rešiš. Jaz bom na koncu sigurno živčna razvalina, že zdaj mi gre vse na živceuser posted image

Majas: user posted image za tvojo malo!

Getreal: hahahahuser posted image user posted image Ful je bedno, če ni vode. To bolj sovražim, kot če ni elektrike.

NATAŠA: ti boš šla pa ziher pred nama s Cojko v Rim, ti povemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.3.2010 8:57:45   
agha
Pozdrav vsem!

Danes pa rabim vaš nasvet. Včeraj okoli petih popoldne so me začeli matrat popadki, ki so bili neredni, so pa s časom postajali vedno bolj pogosti in vedno bolj močni. Okoli devetih zvečer sem se odločila, da se malo uležem in spočijem, če bo treba iti rodit ponoči. Uspelo mi je celo zaspati za pol ure, ker so se popadki umirili v blage krče med ležanjem.user posted image user posted image
Ko sem vstala pa so se spet kar močno ojačali in bili celo na 4, 5 minut in bistveno močnejši kot prej. Glede na dogajanje sem se odločila it spat, ker sem bila prepričana, da če bo treba me bodo že bolečine zbudile. Pa me niso, celo noč sem imela samo blage popadke ob katerih sem brez problema prespala noč.
Potem sem se pa začela spraševati, če sem naredila narobe, da sem šla spat in s tem umirila dogajanje? user posted image user posted image user posted image Kaj mislite?
Zdaj imam pa samo še kakšen popadke sem in tja...vse skupaj niti omembe vrednega... Upam, da se čim prej spet pojavijo in to tisti pravi, močni popadki!user posted image
Vem samo, da dokler ne bo nujno in me popadki ne bodo res krepko začeli matrat eno uro na najmanj 5 minut ne grem v P!
Do PDP imam pa še 10 dni.

Getreal- biti brez vode je meni nekaj res zopernega! Upam, da jo čim prej dobite!

Mariborčanke-
nasladkajte se!!!user posted image

Aprilčica - slabost je pa tudi mene nekaj časa matrala, mi ni bilo jasno zakaj. Tudi sredi noči me je zbudila, je pa zdaj kakšen teden že ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.3.2010 9:04:56   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

O Gaetral hvala za informacijo. Nisem vedla. A pol se to razlikuje od porodnišnice do porodnišnice? Še dobro. Hvala.user posted image

ja ja zgleda je različno. V šempetru te pustijo 9 dni baje user posted image za druge P pa nimam podatkov, za 14 pa res še nisem slišala, se mi zdi že prav pretirano mučno user posted image

aprilčica 10, agha
- ah sej ni panike,  itak bo dež, bom šla pa na balkon pa se stuširala, pa še usta bom odprla in se napila deževnice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.3.2010 9:06:16   
memole
Jutro!

Kako kej?

Nobena ni še šla?user posted image user posted image

Jaz imam čez dobre 2 urce pregled!

Včeraj smo izkoristli lepo vreme in smo bli cel dan zunaj!
Je pa prišel en nono z eno pupico ki je bla oblečena v zimska oblačila,jaz sem sam debelo gledala!
Mela je bundo debelo in še zimsko kapo,mi pa tam lih tok da ne v kratkih ker je blo tako toplo!
Če se uni otrok ni skuhal v unih oblačilih...,nono pa samo v eni trenirki!

Prej je blo oblačno zdej se pa že sonček kaže upam sam da ne bo dežja kot so napovedali!

Jaz sem drugače ok to noč je blo mal boljše sem šla sam ene 2x na wc,sem pa šla zjutraj od 6 pa tja do 7:30 ene 4x!user posted image user posted image
Kdaj bo maj da se tudi jaz rešim?

Ta vikend pa gremo k tastu in bomo voziček pripeljali domov,ga je potrebno oprat in pripravit za novega člana!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.3.2010 9:11:48   
tintin
agha.....takšne popadke kot jih ti opisuješ sem jaz imela pri Vasji, najprej več kot teden dni preden se je rodil pa potem še par dni preden se je rodil. Obakrat se je potem umirilo...oz. ti popadki so samo povzročili (najbrž), da se je vse skup malo zmehčalo oz. da sem se minimalno odprla. Verjetno če bi šlo za prave popadke bi bili močni kljub temu, da si se ulegla oz. ne bi postali blažji. Bi se pa znalo začet počasi kaj dogajat!
Držim pesti, sicer pa si doma tako skoraj na "pragu" porodnišnice!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.3.2010 9:23:36   
Anonimen
agha- sem v podobni situaciji kot ti. Čez noč so bli manj močni, zdaj zjutraj pa ista pesem naprej.
Jutri imam pregled, bom vidla kaj bodo povedali. V P pa ne grem dokler me popadki res ne začnejo zvijat da niti za sebe ne bom vedla al mi pa voda odteče.
srčno upam da pa počasi bo nekaj, ker si res ne predstavljam "normalno" funkcionirat s temi popadki. user posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.3.2010 9:30:31   
photo
NATAŠA35photo rodila boš eno trmasto dekletce in še to na moj RD ...super 

A-ha-ha. Tega pa ne slišim prvič!!! Bojda znate biti ovenčki zlo trmasti, ja.

< Sporočilo je popravil photo -- 30.3.2010 9:31:38 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.3.2010 9:45:32   
agha
Malenaa89 - jaz se pridružujem tvojim željam, si pa predstavljam, da se to lahko vleče nekaj časa. user posted image Kako dolgo to že traja pri tebi?
Mogoče je pa to dobra priprava telesa in psihe? Bova pa čisto pripravljene na porod, ko bo šlo zares! user posted image
Me prav zanima kaj ti bodo jutri rekli na pregledu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.3.2010 10:09:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Malenaa89 - jaz se pridružujem tvojim željam, si pa predstavljam, da se to lahko vleče nekaj časa. user posted image Kako dolgo to že traja pri tebi?
Mogoče je pa to dobra priprava telesa in psihe? Bova pa čisto pripravljene na porod, ko bo šlo zares! user posted image
Me prav zanima kaj ti bodo jutri rekli na pregledu!

Redni ampak blagi so se začeli prejšnji teden, so bli na 4 min in 2 min, potem premor ene ali dveh ur in spet od začetka, nisem hotla it v P za brezzveze, saj so bli vzdržni. Te, ki jih imam pa zdaj pa so se začeli včeraj in trajajo še danes, so dost močnejši v primerjavi z lažnimi, so redni na 4 minute. Ravno slabo mi je. Ja, se meni tud zdi da je to fajn priprava na takrat ko bo šlo zares, tak vsaj vema kaj približno pričakovat. user posted image
Kak dolgo pa traja pri tebi? Na kolk časa jih maš? Kak dolgo približno traja en? Pri meni niso krajši od 30 sek, bolečina pa traja tam do 1 minute. user posted image

Sem brala zadnjič (ravno sem iskala stran, da bi ti prilepila link pa strani žal ne najdem več. Ena je napisala nasvete babice, ki jih je dobila med 1. porodno dobo) da  med popadki NE smemo iskat najbolj udobnega položaja, da bi nam bilo čim lažje, nasprotno, poiskat si moramo položaj v katerem bodo popadki najbolj neznosni, kajti bolj kot boli, hitreje je konec (nisem prepričana ampak kolk se spomnim se hitreje odpiramo al nekaj podobnega). In dobro naj bi bilo tudi po dva popadka preležati na enem boku, naslednja dva pa na drugem (konstantno obračanje iz enega na drugega), tud to naj bi pripomoglo k temu da je hitreje konec.

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 30.3.2010 10:11:15 >

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?