|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
26.4.2010 11:19:42   
Anonimen
Kako malo nas je še ostalouser posted image Se vidi, da nosimo bikce - trme maleuser posted image

Babyloverka: vidim, da urejaš seznam, če boš še kaj urejala (čeprav upam, da greš čimprej rodit) - jaz jih štejem že 23user posted image Se spomnim, ko sem bila 16 letna smrklja in sem mislila, da pri 23ih si pa že čisto odraseluser posted image user posted image user posted image

Jaz grem na kavo, na sonček s prijateljico. Moram se malo načvekat in razvedrit.

lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 26.4.2010 11:32:24 >

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.4.2010 13:01:59   
nizy
jaz sm pa s ctg-ja  in nič ne dogaja , odprta za slaba 2 prsta, zmehčano   skor ničuser posted image , naslednji pregled  pa v četrtekuser posted image , vsakič drugače namerjo težo user posted image , danes je že reku 3440G, 1t nazaj pa drugi G 3800guser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.4.2010 13:37:46   
Anonimen
Tud jaz sem ravnokar iz ctgja.

Še nikoli tak razočarana kot danes, v četrtek ob 8.00 mi bodo sprožli. Sem vprašala, če je možno (seveda če je z user posted image vse ok) da počakajo in niso dovolili, edino če podpišem izjavo da se ne strinjam, ampak potem ne nosijo oni odgovornosti če bo z tamalo kaj narobe. Lahko se zgodi da grem prej sama rodit ampak mislim da ne bo tak.
Na ctgju nobenih popadkov.

Prosla sem za pregled, ker me je zanimalo če sem odprta kaj več, no, odprta sem še vedno za en prst, vse je pripravljeno za porod.
Naredili so mi tud uz, plodovnice je manj kot bi je moralo bit (sem vprašala če lahko razločijo tudi barvo plodovnice, pa mi je zdravnica povedala da žal ne, da tak napredni pa še niso, čez uz lahko vidijo samo če v plodovnici že plavajo kakšni delčki kože, saj je vse črno belo- torej uganka rešena user posted image ).
Pri pretokih se je pa malo zalomlo, zdravnica namreč ni znala najt žile zato je poklicala drugega zdravnika. On jih je pa le našel. Moj trebuh se mu je zdel majhen (ne more bit kaj večji če sem suha ko trska). Me je vprašal če kadim, sem povedala da ja, potem se je popravil in vprašal če kadim travo user posted image in sem mu povedala da kadim cigarete, potem je pa je vprašal še če mogoče uživam mamila takrat sem pa kr obnemela in padla v jok, kreten je rekel da naj zdravnica izmeri otroka ker se mu zdi (po velikosti mojega trebuha) hudo premajhen za tedne nosečnosti in ugotovila sta, da le trebušček malo zaostaja, da v vseh vseh merah ustreza kriterijem. Sploh se ni opravičil, kar šel je. Solze so lile, zdravnica je mislila da jočem zaradi sprožitve, sploh niso pomislili da sem pa mogoče užaljena. Ne vem na kaki podlagi je sklepal kaj takega. Hudo razočarana sem. Morala bi kaj rečt, ne pa da sem bla kar tiho. Danes ne bom prišla več k sebi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte punce.

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.4.2010 13:41:39   
NATAŠA35
malenauser posted image user posted image user posted image ne sekiraj se zaradi kretenskega zdravnikauser posted image user posted image

tantly ja, lahko zaprosiš da greš domov, če je to na voljo - ne vem od kod si in kam greš rodit, samo da je s tabo vse v redu in seveda z otrokom...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
26.4.2010 14:00:39   
Anonimen
Malenaa: user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kako se počutiš, tudi ne znam se postavit v tvojo kožo, lahko ti le rečem (pa čeprav ti verjetno ne bo nič pomagalo), da boš v četrtek držala svoj zakladek v rokah!! Tudi mene je na zadnjem uz-ju vprašal, če kadim in je rekel, da ne bi smela (je bil pa presenečen, ker ne vem... naj bi bili otroci kadilk res manjši ali kaj, najin user posted image ima pa preveliko težouser posted image ). Itak vsak svoje trajba. Eni pravijo, da ne smeš nehat, le zmanjšat, drugi, da moraš kajenje takoj opustit...  user posted image user posted image

Nizy: vsaj veš koliko si odprta, mene noče noben pregledatuser posted image Jutri bo ctg spet ravna črta in to vem, ker se ne dogaja absolutno ničuser posted image Jaz upam, da so se pri teži najinega user posted image zmotili, ker so nazadnje navagali 3014g in to 21.3.!! user posted image user posted image user posted image user posted image , da se kmalu rešiš!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.4.2010 14:11:42   
babyloverka
uh malena89 ravno danes sem mislila nate. groza kakšen odnos od zdravnikov user posted image  sploh ne najdem besed kaj naj ti rečem. upam na najboljše.

nizy user posted image  to s težo smo itak že debatirale, da ni ful zanesljivo, se zmotijo marsikdaj. pa tudi kolikor gledam PDPje sploh ne vem koliko se človek lahko zanese na njega user posted image

aprilčica10 ti pa pogosto hodiš na ctg, na dva dni ali kako?

nič grema midva na šetnjo, je ful lepo vreme, greva na dolg sprehod. otrdevanje trebuha ali kaj podobnega kar ignoriram ker se itak nič resnega ne razvije iz tega in sem potem razočarana.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
26.4.2010 15:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

aprilčica10 ti pa pogosto hodiš na ctg, na dva dni ali kako?

Imela sem ga prejšnji torek, pa potem v soboto, jutri ga imam spet. Ja, zadnjih 14 dni naj bi ga imela na 2-4 dni, po PDP-ju na 2 dni, celo vsak dan. Kaka mukauser posted image user posted image user posted image Sem že povedala, da so itak brezvezni ti ctg-ji, ker ne pokažejo nič. Samo nafto hacam za brezveze...

Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.4.2010 18:43:02   
babyloverka
hjoj se vidi kako malo nas je ostalo user posted image

aprilčica meni so tudi brezvezni ctg-ji ker mi ga naredijo pol pa čakam dve uri da zdravnik pogleda tisti kos papirja pa mi reče naj pridem spet čez dva dni user posted image

zdaj sva bla na takem sprehodu, dvakrat po pet kilometrov, noge me bolijo ko šus, prste imam tak zatečene da je groza, ma sem samo še za pod tuš in tv user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.4.2010 19:05:53   
Anonimen
Evo, jaz sem dobila dragega iz službe domov, tako, da midva pa pojeva (lazanjaaa mmmmuser posted image ), pod tuš in tudi pred tvuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.4.2010 19:14:29   
nejanejc
hej

aprilcica, upam, da te tvoj bikec presenetiin skoci kmali vn, mene je moj malcek tud presenetu.... ni blo nobenih znakov, pol pa se je vse dost hitr odvilo... recimo, vse ob svojem casu, ne skrbi :)

algaia, hehe jst in hotke hehe. Uh, upam, da bo mel Nejc podoben okus za barve :)

nizy, drzim pesti, da se vse kmali zmehca!

malena, srecno v cetrtek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa pecem štrudl z jabolki in gresom, jutri pridejo moji starsi in sestra na obisk... pa jabolka sva mela z mojim za porabit... se mi ze malo spi... ma je treba se pikca porihtat, upam, da danes ne bo na dve uri auf kot to noc....

lep vecer vsem, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.4.2010 20:36:55   
Tejča05
Čau

dons sem mela ctg, NIČ. Naredila mi je tudi vaginalni pregled NIČ. user posted image  Sm še čisto zaprta pa 30.4. imam rok.user posted image
Vse me že boli. Sem šla s tamalo na sprehod in s psom pa sem kumi iz gozda nazaj prišla. Sploh ne morem nikamor, me vse boli. Me tako špika kot bi me nekdo iz notranje strani z buckam špikal v spodnjem delu trebuha. Ne vem več kaj naj nardim. Tamal se pa premika not kot da ima ne vem koliko prostora na voljo. Na miru ni nič tako, da tudi utrip na ctg-ju je katastrofalen ker se ga ne da ujeti. Se skos premika in tudi en ctg do zdaj ni bil lep kar se utripa tiče. Popadkov pa tako ali tako ni.

Nič punce, da na bom stokala naprej. Grem tamalo spat dat pa se grem sama seb naprej smilt.

lp

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.4.2010 21:01:23   
inch
9.4.2010 Hana, 3230, 48cm (pdp 14.4.) 

Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.4.2010 21:31:36   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Malenaa: user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kako se počutiš, tudi ne znam se postavit v tvojo kožo, lahko ti le rečem (pa čeprav ti verjetno ne bo nič pomagalo), da boš v četrtek držala svoj zakladek v rokah!! Tudi mene je na zadnjem uz-ju vprašal, če kadim in je rekel, da ne bi smela (je bil pa presenečen, ker ne vem... naj bi bili otroci kadilk res manjši ali kaj, najin user posted image ima pa preveliko težouser posted image ). Itak vsak svoje trajba. Eni pravijo, da ne smeš nehat, le zmanjšat, drugi, da moraš kajenje takoj opustit...  user posted image user posted image

Nizy: vsaj veš koliko si odprta, mene noče noben pregledatuser posted image Jutri bo ctg spet ravna črta in to vem, ker se ne dogaja absolutno ničuser posted image Jaz upam, da so se pri teži najinega user posted image zmotili, ker so nazadnje navagali 3014g in to 21.3.!! user posted image user posted image user posted image user posted image , da se kmalu rešiš!

Ja o kajenju vsak svoje trajba!
Moja mama je pri obeh nosečnostih kadila in z sestro sva imeli 4kg pa nekaj pa velikost tudi ni bila majhna ena 55 ena pa 56 cm!
Moji kolegici je G reku da naj samo zmanjša ker če bi nehala bi več škode naredila kot pa če samo zmanjša!
Vsak pač po svoje kaj nekoga briga za druge vsak naj skrbi za sebe in se ne obremenjuje z drugimi kaj počnejo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.4.2010 21:33:43   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: inch

9.4.2010 Hana, 3230, 48cm (pdp 14.4.) 

Čestitke!

(odgovor članu inch)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.4.2010 21:35:15   
Anonimen
Nejanejcuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se tvoje besede pozlatijouser posted image   In user posted image za štrudl. Jaz ga obožujem, pa ga na žalost ne znam naredituser posted image

Tejča05: sva že 2 s popolnoma enakimi problemi. Jaz se že komaj premikam. Sama sebi se zdim ko šleperuser posted image user posted image user posted image

inch: ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obilo cartanjauser posted image user posted image

A Aglaia pa že rojeva?? Se nič ne javi - mogoče pa je kajuser posted image user posted image

Si pišemo jutri. Lahko nočuser posted image

(odgovor članu inch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.4.2010 21:39:04   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem še tu!

Na pregledu vse ok ctg izpisal 3 popadke dva od 20 enega mal pod 50 vse tri sem itak čutila že une od 20 jih čutim in mi niso prijetni že vidim da bo kriza v porodni,nizek prag bolečine katastrofa!user posted image user posted image user posted image
Če do sobote ne bo nič v ponedeljek v bolnico na pregled da pregledajo vse od a do ž!
Jz upam da do sobote bo kej!
Pa kljub glavobolu in neznosni vročini danes je moj pritisk bil ok!user posted image user posted image user posted image

Popoldan smo pa še sončka izkoristli smo šli ven zdej imamo pa dež!
Z možekom sva pa sama je Lara šla k noni spat!user posted image user posted image

Zdej si grem pa en kos toplega kruha namazat z nutelo potem pa me lahko kej prime in gremo,ne bom imela nič proti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.4.2010 22:16:26   
Anonimen
Hej punce.

Sem tu, ampak bom samo na hitro, ker sem danes cist iz sebe. Grozen dan.
Danes sem imela zadnji pregled pri G, kjer me niti pogledal ni. Samo po ctgju je rekel, da to ni nic in da se morem v sredo zjutraj oglasiti v porodnisnici, kjer mi bodo na silo sprozili. In to najprej z vaginaletami, ki verjetno ne bodo takoj prijele (ker sem prvorodka) in potem po 12 urah se z umetnimi. Ce se pa ne bom lepo odpirala pa mi sledi CR. Pa jaz sem mislila, da me raztrga tam. Takega poroda si pa res nisem predstavljala in si ga niti slucajno ne zelim. Cist sem iz sebe in sem prejokala vecino dopoldneva.

Malena, grozno mi je zate, da se tako obnasajo. Upam, da tega zdravika res nikoli vec ne srecas ali da je bog ne daj pri porodu zraven.

Ostale upam, da ste ok. Jaz upam na to, da se jutri kaj samo od sebe zacne. Se tipkamo.

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.4.2010 7:24:24   
Pikica_10
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Me tako špika kot bi me nekdo iz notranje strani z buckam špikal v spodnjem delu trebuha. Ne vem več kaj naj nardim. Tamal se pa premika not kot da ima ne vem koliko prostora na voljo.
lp

Dobroo juutroo!

Jaz sem končno danes spala tak kot že dolgo nisem...Mmm je bilo fajn.
Tejča05  te popolnoma razumem kak ti je, ker sem čist na istem...včeraj zvečer je malo manjkalo, da se nisem razjokala od sile, tako je mala delala v trebuščku. Vse me je že bolelo. user posted image
Drugače pa se nič kaj novega ne dogaja...trebuh še mi kr otrdeva in v petek mi je ob tem risalo popadke, tak da bomo vidli če se bo kaj razvilo danes iz tega. Drugače pa imam tak jutri ctg, pa upam, da kr tam v P ostanem...heheh optimistka.
Danes bo očitno spet tako lepo vreme, jaz pa ne morem več nikamor prav it...upam, da bom lahko šla z mojim na kratek sprehod, ko pride domov.

Aprilčica, Aglaia, Memole, Tejča, Malena....in vse ostale....lepo se imejte, če pa katera gre slučajno danes v Rim, ji seveda želim čim lepši porod!
Še maloo pa bomo vse imele naše zakladke v rokah in cartale!user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.4.2010 9:38:15   
nincy29
jutro aprilčice moje.

mi smo še tu...danes naj bi bil moj dan d..nič se ne dogaja..počutim se še preveč super.pa ve kako ste?
joj aglaia..boš pa vsaj na koncu svojga pikeca videla..KONČNO

pupike a še katero že zdaj bolijo brdavice?alpa so kiro ki je že mamica bolele pred porodom??meni me že 2 dni kar fejst.zaenkrat samo na dotik..sem se začela  s tisto lanolin kremo iz dma mazat..bomo videli kak bo.

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.4.2010 10:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Samo po ctgju je rekel, da to ni nic in da se morem v sredo zjutraj oglasiti v porodnisnici, kjer mi bodo na silo sprozili. In to najprej z vaginaletami, ki verjetno ne bodo takoj prijele (ker sem prvorodka) in potem po 12 urah se z umetnimi. Ce se pa ne bom lepo odpirala pa mi sledi CR. Pa jaz sem mislila, da me raztrga tam. Takega poroda si pa res nisem predstavljala in si ga niti slucajno ne zelim.

Vaginalete so tiste svečke? Meni bodo najprej dali svečko, so rekli. Joooj, ne znam si predstavljat kak vse to zgleda. Si že kaj odprta al niti malo? Držim pesti da ne bo potreben cr, fajn opravi v sredo, še boljše pa bi blo da te danes prime samo od sebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.4.2010 11:01:53   
mandarinaJ
Živjo punce,

najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom za male sončke. Vsem tistim, ki pa še čakate pa želim, da čimprej zagledajo svoje cukrčke. No tudi mi smo

21. 4. zagledali svojega sončka user posted image in sicer Lenarta s 3500 g in 53 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.4.2010 11:19:53   
Anonimen
Aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Pol ure sem pisala, potem sem pa ponesreči zaprla okno!!

Joj, zdaj bom na hitro, ker se mi ne da še 1x vsega pisat.

Ctg - nič. V četrtek ponovno. Ko sem prišla domov sem cmarala do pred pou ure nazaj. Ne vem kaj mi je, vse mi gre narobe. Sestro sem vprašala, če v tej klinčevi P kak pregled naredijo, da vidijo, če si kaj odprt, pa je rekla, da le, če imaš izcedek, da drugače pa šele po pdp.

Aglaia: mislim nate!!!!

Pikica_10: čakam tvoj sms!

Malenaa: sploh si ne predstavljam kaj preživljaš! Svaka čast. Meni bi se utrgalo.

Nincy: mene bolijo, ampak na vsake 2 dni, ne pa npr. vsak dan. Pa srbijo meuser posted image

memole: user posted image za popadke! Držim pesti, da bo kmalu!

MandarinaJ: ISKRENE ČESTITKE IN OBILO CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 27.4.2010 11:21:41 >

(odgovor članu mandarinaJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.4.2010 12:00:31   
babyloverka
hej babike

jaz sem user posted image
ctg normalen, pregled lahko samo sanjam. dohtarja sem vidla tolko da mi je kreten povedal da naj pridem v soboto nazaj če bom zdržala do takrat user posted image  katastrofa res. sem se kar razjokala ko sem prišla domov. čist sem razočarana

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.4.2010 12:17:39   
NATAŠA35
babyloverka user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se zarad kretena, vse bo ok...mogoče pa bo šlo samo od sebe, če ne pa ti bodo sprožili, pa boš kmalu cartala in na vse tole pozabilauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.4.2010 12:23:16   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: mandarinaJ

Živjo punce,

najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom za male sončke. Vsem tistim, ki pa še čakate pa želim, da čimprej zagledajo svoje cukrčke. No tudi mi smo

21. 4. zagledali svojega sončka user posted image in sicer Lenarta s 3500 g in 53 cm.

Čestitke za sinčka!
user posted image

(odgovor članu mandarinaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?