Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:33:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja šivilja pa jaz se vama pridružim Dokler ne bo kera pod mizo končala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:34:33
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...pa še neki me zanima: A je kaj narobe, če ima otrok ful ful gosto slino? Od Z je podobna smrklju (po teksturi, ne po barvi ) Ful se ji vleče, pa kr iz ust ji pocedi. kakšni so že znaki slinavke? ima kakšne izpuščaje? če ima slinavko lahko da zaradi tega ne je... Ja, maja malo preveri, k to boli v ustih pa težko požira.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:34:45
|
|
|
|
Tanja_
|
maja jaz bi rekla, da se ji kej kuha. Ker gosto slino imamo ponavadi, ko smo kaj bolani. Isto je pa z ne-apetitom.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:38:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...pa še neki me zanima: A je kaj narobe, če ima otrok ful ful gosto slino? Od Z je podobna smrklju (po teksturi, ne po barvi ) Ful se ji vleče, pa kr iz ust ji pocedi. kakšni so že znaki slinavke? ima kakšne izpuščaje? če ima slinavko lahko da zaradi tega ne je... Ja, maja malo preveri, k to boli v ustih pa težko požira. kako pa to veš če je slinavka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:39:02
|
|
|
|
šivilja
|
Se grem diletantsko obnašat, pa kiklco poslikat!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:40:23
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...pa še neki me zanima: A je kaj narobe, če ima otrok ful ful gosto slino? Od Z je podobna smrklju (po teksturi, ne po barvi ) Ful se ji vleče, pa kr iz ust ji pocedi. kakšni so že znaki slinavke? ima kakšne izpuščaje? če ima slinavko lahko da zaradi tega ne je... Ja, maja malo preveri, k to boli v ustih pa težko požira. kako pa to veš če je slinavka Ma ne vem, je treba znake prebrat (v kakšni knjigi ali na na netu), samo mislim, da imaš neke mehurje po ustih, pa slina se ti cedi iz ust, ker je ne moreš požirat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:41:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Evo punce tukaj imate recept za to vaš maso http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=13342 A si jo že sprobala?? Ne, samo na forumu kuhajmo skupaj je cela debata o tej masi in je dala ena gor link in naj bi bila preverjeno dobra.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:41:50
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Spet je treba kosilo skuhat sam res....za Z imam od včeraj mal kolerabe. Kaj naj ji zraven nardim. Morda bo pojedla celo eno žlico. Kdaj naj me začne skrbet zaradi njenega hranjenja? Že ene 3 tedne ful slabo je, zadnji teden pa sploh. za zajtrk 1-2 žlički, za kosilo mogoče 2, za večerjo včeraj celo 3 žličke. Popije ene 600ml mleka (to največ) in ene 2 dcl čaja/vode. Moja tko je že pol leta, pa je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:44:43
|
|
|
|
lake
|
Začel je mal bolj snežit. A gremo na sprehod?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:52:45
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA D ANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 11:58:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Začel je mal bolj snežit. A gremo na sprehod? ajde, če prideš, gremo no tkole... da se spet ne pregovarjamo ČETRTEK, 20.15, PRED NAMO tista, ki lahko naj pride, če ne bom pa sama
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:00:54
|
|
|
|
šivilja
|
Fuuuuuuuuuuul sneži Pa lekadol je moj tanov najboljš prjatu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:01:54
|
|
|
|
šivilja
|
sam vseen še boli
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:04:21
|
|
|
|
maja1488
|
Grem brat za slinavko. Slina se ji iz ust cedi že ena 2 dni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:04:59
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 ojla! Mi smo vsi skupaj doma - Klari tudi. Danes je pa res bil naporen dan, najprej so tekle solze žalosti, ker je zdravnica ni hotela dati domov, potem pa smo solze žalosti obrisali, pa so prišle solze sreče, ker smo malecko vseeno dobili. Hvala, da ste držale pestke, upam samo, da ju3 dobim patronažno, da ne bom potrebovala male voziti v bolnico, da ji dajo injekcijo. Zdaj se pa greva crkljat. Papa Kolk sem jaz vesela za vas
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Grem brat za slinavko. Slina se ji iz ust cedi že ena 2 dni. lahko pa je zaradi prihajajočega zobka... sem brala za slinavko... povezano z virusom herpesa... tule link http://freeweb.siol.net/memo/slinavka.htm ... ne vem, no... mene mami vedno "straši" s slinavko, ker jo je imel moj brat kot malček.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:22:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela flaska saj če maja sluz bruha je super. Se ji čisti. Si zadnjič napisala, da so ti inhalator odsvetovali. Sem večkrat brala na netu, da so imeli otroci ful probleme s sluzjo in da so jo po inhaliranju veliko lažje izkašljali, ker inhalacije mehčajo sluz, da se lažje izloči. tudi P na Monu se je strinjala, da inhaliranje zelo pomaga. Če ima sluz v spodnjih dihalih ji nikakor ne moreš fizično spucat. Enkrat sem imela jaz ful probleme s sluzjo se nikakor nisem mogla izkašljat. sem dobila fluimukan, ki tudi mehča sluz in sem jo zbruhala potem je bilo pa ok. Upam, da se res enkrat spuca, to da si notri je pa najslabše se mi zdi ja, leela, niso mi svetovali inhalatorja Mah sej ne vem... Nisem dost pametna kaj narest. Čakam da bo boljš. IZVIRNO SPOROČILO: Kasija Malo sem pogledala za nazaj. Je bilo lušno na kavici danes! flaska jaz poleg zalivanja s fiziološko ponoči dajem vlažilec zraka v sobo, kjer spi. se mi zdi, da se mu tako ponoči odmaši vsaj malo tisto zadaj, pa še bolje spi. sicer pa ga, ko ni več vročičen, tudi skopam v zelo toplo vlažni kopalnici. Kasija, hvala za nasvet. Tudi to počnem... Očitno je pač moj otrok odporen na to vrsto zdravljenja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Šlo je super-interes je iz obeh strani. Do drugega tedna imam čas za razmislek. SUPER! IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Kolk bolečina ovira človeka pri normalnem funkcioniranju. Že dva dni se samo prestavljam iz enga konca na drugega in si grem na jetra. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kdaj naj me začne skrbet zaradi njenega hranjenja? Že ene 3 tedne ful slabo je, zadnji teden pa sploh. za zajtrk 1-2 žlički, za kosilo mogoče 2, za večerjo včeraj celo 3 žličke. Popije ene 600ml mleka (to največ) in ene 2 dcl čaja/vode. pomoje bolj glej če je živahna in dobre volje... Če je nasplošno vse OK, pol pač rabi manj hrane... Mah sej ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja šivilja pa jaz se vama pridružim A nas bo drug teden kaka 'ljubljančanka' počastila s prisotnostjo v PO? ne, ker smo preveč fine
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:25:37
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru A si kaj napisala? Ne vem, kako, ampak meni je uspelo spregledati... In, kako je šlo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:27:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru A si kaj napisala? Ne vem, kako, ampak meni je uspelo spregledati... In, kako je šlo? Za moje pojme je preveč turobno napisala. Kot bi bila žalostna Do drugega tedna mora razmisliti, pravi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:28:57
|
|
|
|
ledenka
|
naplavala sva se, zdaj pa se mi nič več ne da... bo pa treba kosilo skuhat, eh... vozičkanje v petek - za, lahko pa tudi kava v SN večerni izhod - kaj pa vem, če se mi da
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:30:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru a še razmišljaš ali si se že odločila?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:39:18
|
|
|
|
šivilja
|
Kasija - zate, ki nisi na FB pa še tukaj:
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 12:40:13
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru a še razmišljaš ali si se že odločila? Jaz sem načeloma odločena. imam pa moralne zadržke-bom v živo razložila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: