šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro. še dobro, da sem popila kavico, preden sem šla spat... se mi sploh ni spalo. pol noči U., drugo polovico O. ampak HB ne hkrati! moj je sanjal, bledel o bolnici, injekciji... kaj čem. Tanja_ superca za razgovor! sem ti kar malo fouš_bi tudi jaz šla rada na kakšen razgovor, a za zdaj še nobenega odgovora na moje prošnje. povej nam, kako se boš odločila. za ticino maso bom danes klicala v Pekarno Vrhnika. baje delajo samo do 16h in je potrebno plačati z gotovino, ker so bolj grosisti. toliko, da izvem, koliko košta. pa snegec je zunaj... jeeeeeee...j. če priznam, sem ga tudi jaz že pošteno sita. O.ju ga samo omenim pa začne kašljati. tako: fanta se igrata z baloni (O. ima prodajalno in napihovalnico balonov, U. jih praska in grize), malo kasneje bom odprla skrinjo, da bom šla lahko na banko (to bo verjetno vrhunec mojega dne). pa vesela sem za K.G., da je končno doma. Christiana, kako je šlo prvo noč? upam, da ste okej! in bolančki, bolančice_en zvrhan koš, avtobus, jumbojet,... za vaše zdravje! kdo gre iskat tičino?????jest bi jo tud uzela da mi jo ni treba narocevati preko spleta Midve s K.tjo se meniva za skupni nakup, ker mislim, da jo prodajajo v dokaj velikih pakiranjih. Nisva se še zmanili katera gre in kdaj.
|