Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:45:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. Tanja Z ušesnim maslom, resno, pomaga. Ma dej lake no...to sam ti delaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:46:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Spet je treba kosilo skuhat sam res....za Z imam od včeraj mal kolerabe. Kaj naj ji zraven nardim. Morda bo pojedla celo eno žlico. Kdaj naj me začne skrbet zaradi njenega hranjenja? Že ene 3 tedne ful slabo je, zadnji teden pa sploh. za zajtrk 1-2 žlički, za kosilo mogoče 2, za večerjo včeraj celo 3 žličke. Popije ene 600ml mleka (to največ) in ene 2 dcl čaja/vode. no...moja isto...le da tudi mleka nic vec kot 100ml
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:49:03
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. Tanja Z ušesnim maslom, resno, pomaga. Sem si glih včer ušesa spucala Grem po zobno pasto. Propolisa nimam, čajevca tud ne. Ko sem še doma živel sem si s Tea tree kremo-bom resno mogla nabavit tale Just.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:53:26
|
|
|
|
KatMat
|
evo jest sem tole narocila tičino....lahko bi mi dostavili ze jutri ce bi hotela...so super prijazni....v petek zjutraj dobim....če bo kera hotla...naj pove
< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.3.2010 13:58:11 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:53:34
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. Tanja Z ušesnim maslom, resno, pomaga. Ma dej lake no...to sam ti delaš Svašta, a res al kaj. Mi ga loh začnemo prodajat, k otroka ga mata ful.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:55:25
|
|
|
|
KatMat
|
MAJA...19. JE A NE????SEM SE ZE ZMENILA Z MOJMU...ON BO DOMA Z TIJO JAZ PRESPIM V CERKNICI
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:56:13
|
|
|
|
Leela
|
Tanja super za razgovor. Če rabiš ušesno maslo ga ima moj L. polno. . Moram mu ga ven spravt. a katera ve kako najlažje? se mu niti bobenčkov ne vidi. šivilja lepo kiklco so palčki zašil maja F. tudi ni nič jedel, tudi mleka bolj malo popil. je kar vidno shujšal. Zdaj je ok. 19. pričakujemo tudi delegacijo iz ljubljane. vsaj 2 predstavnika. midve z Ivano sva se naklepetale. zunaj še kar "solidno" vreme, dokler je elektrika je vse kul. Oj vigreeeed zelenaaa... jaz gre popoldne v štacunu, tukaj blizu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:56:52
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. Tanja Z ušesnim maslom, resno, pomaga. Ma dej lake no...to sam ti delaš Samo posuši ga pa v enem dnevu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 13:59:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela 19. pričakujemo tudi delegacijo iz ljubljane. vsaj 2 predstavnika. boš vidla...nobene ne bo...ve ste se potrudile ko ste prisle v lj ...kontra pa ne pricakujte navdusenja....jaz pa itak pridem!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:03:49
|
|
|
|
ledenka
|
ok, kam pridemo na torto?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:03:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Kaj kupujete svojim boljšim polovicam za rojstni dan?Nimam idej... Kaj pa imate 19. v Postojni-to skoz berem, pa nič ne vem o tem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:06:01
|
|
|
|
lake
|
KatMat Ti si naša Ljubljanska delegacija
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:06:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. Tanja Z ušesnim maslom, resno, pomaga. Ma dej lake no...to sam ti delaš Svašta, a res al kaj. Mi ga loh začnemo prodajat, k otroka ga mata ful. Spravi v posodico, če ga bo lake kdaj zmanjkalo. Mislim, da sam ona to prakticira katMat...19ega ja. Super si se to zmenila. leela, Z ima tut vse zamašeno. Pa mi P ni nič rekel, da bi blo treba kaj posebej pucat. Obstaja pa audi spray, sam ne vem če je za otroke. To našpricaš in samo ven priteče. Katera 'finesa' pride v PO?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:07:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, kam pridemo na torto? postojna ledenka a prides?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:08:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj kupujete svojim boljšim polovicam za rojstni dan?Nimam idej... Kaj pa imate 19. v Postojni-to skoz berem, pa nič ne vem o tem? ja vecerja pa jezzkanje po kelnarjah...tko k smo mele na brezovici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:08:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Leela 19. pričakujemo tudi delegacijo iz ljubljane. vsaj 2 predstavnika. boš vidla...nobene ne bo...ve ste se potrudile ko ste prisle v lj ...kontra pa ne pricakujte navdusenja....jaz pa itak pridem! Se zavedam tega ja....očitno smo prevelike kmetice IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj kupujete svojim boljšim polovicam za rojstni dan?Nimam idej... Kaj pa imate 19. v Postojni-to skoz berem, pa nič ne vem o tem? ah....moj ni zahteven...on si želi sam še kkšno kitaro. Kokr da jih nimamo dost. Ful je skromen .... NOT 19-ega je v postojni miting...tko kot smo ble takrat na brezovci, gremo zdaj tuki na pico....no KATERA PRIDE? Aja, pa dudi časti, ker ima 18-ega RD.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:10:20
|
|
|
|
KatMat
|
joj tok napolitank sem pojedla da mi je kr slabo....se mi zdi da sem noseca...mi spet sladko pase
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nardila mi je raztur v dnevni, k bi bomba not padla. navadi se. KatMat, računaj name... ko dobiš, me obvesti. Leela, saj je tako rekoč KatMat predstavnica Ljubljanskega konca, ne? jaz sem za večerna žuranja prestara... me že križ daje. bom pa enkrat prišla v Postojno z otrokoma... gledat jamo dokler je še naša... O. zaspal na kavču, U. pa danes še nič... in še prav živahno se igra! imela sem 2 neuspešna poskusa uspavanja... pa ni bilo nič od tistega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:11:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Leela 19. pričakujemo tudi delegacijo iz ljubljane. vsaj 2 predstavnika. boš vidla...nobene ne bo...ve ste se potrudile ko ste prisle v lj ...kontra pa ne pricakujte navdusenja....jaz pa itak pridem! Se zavedam tega ja....očitno smo prevelike kmetice IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj kupujete svojim boljšim polovicam za rojstni dan?Nimam idej... Kaj pa imate 19. v Postojni-to skoz berem, pa nič ne vem o tem? ah....moj ni zahteven...on si želi sam še kkšno kitaro. Kokr da jih nimamo dost. Ful je skromen .... NOT 19-ega je v postojni miting...tko kot smo ble takrat na brezovci, gremo zdaj tuki na pico....no KATERA PRIDE? Aja, pa dudi časti, ker ima 18-ega RD. si kr dolocila a? kako majček povej....kej boljs??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:11:57
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj tok napolitank sem pojedla da mi je kr slabo....se mi zdi da sem noseca...mi spet sladko pase A to sta potem ta 2 predstavnika iz LJ
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:12:26
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 [ Spravi v posodico, če ga bo lake kdaj zmanjkalo. Mislim, da sam ona to prakticira katMat...19ega ja. Super si se to zmenila. leela, Z ima tut vse zamašeno. Pa mi P ni nič rekel, da bi blo treba kaj posebej pucat. Obstaja pa audi spray, sam ne vem če je za otroke. To našpricaš in samo ven priteče. Katera 'finesa' pride v PO? v Po pizza oz. po želji, lahko potem en đezi ali pa bowling, če bo kaj frej. maja meni je na urgenci takrat rekel, da ima čist zabasano, pa alergologinja tudi. Ta audi spray imamo pa nič ven ne priteče.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:12:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj tok napolitank sem pojedla da mi je kr slabo....se mi zdi da sem noseca...mi spet sladko pase A dej katmat nam kosti metat!Nared test, pa če je plus, potem oznani...Ne nas pa nekej hecat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:13:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Leela 19. pričakujemo tudi delegacijo iz ljubljane. vsaj 2 predstavnika. boš vidla...nobene ne bo...ve ste se potrudile ko ste prisle v lj ...kontra pa ne pricakujte navdusenja....jaz pa itak pridem! Se zavedam tega ja....očitno smo prevelike kmetice IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj kupujete svojim boljšim polovicam za rojstni dan?Nimam idej... Kaj pa imate 19. v Postojni-to skoz berem, pa nič ne vem o tem? ah....moj ni zahteven...on si želi sam še kkšno kitaro. Kokr da jih nimamo dost. Ful je skromen .... NOT 19-ega je v postojni miting...tko kot smo ble takrat na brezovci, gremo zdaj tuki na pico....no KATERA PRIDE? Aja, pa dudi časti, ker ima 18-ega RD. si kr dolocila a? kako majček povej....kej boljs?? Ma ja...sej pol sem kmal jst na vrsti Stanje se pooooočaaaaaasi izboljšuje, hvala. Sem se prej spomnila, da ima Z ta petek sistematskega in ne naslednji kakor sem cel čas imela v glavi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:14:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petra a petra-na spletnih straneh vrtcev imajo objavljeno koliko mest imajo za 2010/11, se mi zdi da na MOL tudi uuuu, grem pogledat nope, ni. vsaj ne pri tistih vrtcih, ki mene zanimajo pri tistih ki mene tut ni...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 14:14:15
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 [ Spravi v posodico, če ga bo lake kdaj zmanjkalo. Mislim, da sam ona to prakticira katMat...19ega ja. Super si se to zmenila. leela, Z ima tut vse zamašeno. Pa mi P ni nič rekel, da bi blo treba kaj posebej pucat. Obstaja pa audi spray, sam ne vem če je za otroke. To našpricaš in samo ven priteče. Katera 'finesa' pride v PO? v Po pizza oz. po želji, lahko potem en đezi ali pa bowling, če bo kaj frej. maja meni je na urgenci takrat rekel, da ima čist zabasano, pa alergologinja tudi. Ta audi spray imamo pa nič ven ne priteče. V ambulanti to naredijo tako, da dajo v brizgo vodo telesne temperature, potem pa našpricaš v uho(počasi), tko da brizgo obrneš navzgor-proti strehi sluhovoda. Ne vem pa, če smeš tako tud otrokom.Lake?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......