Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:25:00
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala punce, tut sama upam da zdej ne bo več imela tega cmoka v grlu. Sreča da mi ni las pobruhala. Zdej sem kolikor tolk dostojna k sem se u nulo zdrgnila... Šivilja, jaz jo ful s fiziološko zalivam, pa ti? Kako ji probaš pucat tisto zalepljeno zadaj v grlu? Ktja, tudi tebi Se grem pripravit za faks, uživajte! Lasje so ta bolš za pobruhat, pr meni jih nikol ne zgrešijo. Ja, hektolitri fiziološke, pa občasno ustna pumpica za nos.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:30:08
|
|
|
|
KatMat
|
PRIHAJAJO DOMOV!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:32:56
|
|
|
|
šivilja
|
krasno, upam da za stalno!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:34:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sinu kupujem superge za nogomet - kaj pravite (na tem področju nimam pojma) http://www.superge.si/html/svn/7272778-AA.shtml men zgledajo super za nogomet sem še malo pofirbcala to stran se mi ne zdi drago recimo kakšne superge od nike,adidas
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:34:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat PRIHAJAJO DOMOV!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:39:06
|
|
|
|
Dudica1
|
KAJ STE ŽE REKLE,PANATUS DA JE ZA POMIRJANJE KAŠLJA T. neki pokašljuje pa sm mu mislna mal dat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:54:01
|
|
|
|
christiana21
|
ojla! Mi smo vsi skupaj doma - Klari tudi. Danes je pa res bil naporen dan, najprej so tekle solze žalosti, ker je zdravnica ni hotela dati domov, potem pa smo solze žalosti obrisali, pa so prišle solze sreče, ker smo malecko vseeno dobili. Hvala, da ste držale pestke, upam samo, da ju3 dobim patronažno, da ne bom potrebovala male voziti v bolnico, da ji dajo injekcijo. Zdaj se pa greva crkljat. Papa
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:56:41
|
|
|
|
christiana21
|
Aja, pa še novice za našo tajnico Dudi ; imamo že dva zobka jemo kašice na veelliikkkoooo in sedimo po vseh štirih pa še ne znamo iti, bomo očitno to preskočili, frajlica bi že malo hodila ob opori, če bi ji pustili
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana veselimo se z vami! zdaj, ko bo v domači oskrbi, bo šlo hitro na bolje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:07:18
|
|
|
|
eelyy
|
Christiana: Ma res super za Glorio sem fullll vesela,da je vse vredu ,upam da boste od zdej naprej srečna družinica in da bo mala napredovala vsak dan na bolje. Katmat: Ma čist vseno je(lahko če imaš link od kakšne piccerije pa še eno od kakšne dobre domače hrane).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:10:50
|
|
|
|
AKP
|
Christiana super, da sta prišli domov. Ostalim bolančkom pa želim, da čim prej ozdravijo. Jaz pa sem na počitnicah. Nike ne smem dvigovat in tudi nič kaj ne moram prijet z desno roko, ker še imam vedno šive. To pa pomeni, da jo večji del rihta ati, mami pa samo nadzoruje. Tudi pri gospodinjskem delu sem precej omejena in vam moram povedat, da prav paše, ko lenarim na kavču, ostali člani družine pa pospravljajo. Nekaj jim vseeno pomagam, pa tudi z levo roko se da marsikaj naredit . Nike je tečna in ji nič ne paše, jo rihta njen bratec in mu menda že počasi zmanjkuje idej kako naj jo še zamoti. Takrat pa komaj čakam, da se mi roka porihta, ker jo težko cartam in pomirim samo z levo roko .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:15:57
|
|
|
|
Dudica1
|
C BRAVO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:30:49
|
|
|
|
ivanamdb
|
christiana - kak lepe novice! glih danes sm mislila kaj je z Glorijo! happy happy!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 9.3.2010 17:31:42 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 17:37:31
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja midve se vrnile domov, sm bla po opravkih, najprej oddat vlogo za vrtec, pa potem v trst. do senozeca je snezilo, potem je bil lep soncek, dol v centru ni bila tolk huda burja. potem sva se vrnile v PO in sle v merkator, pustila sem je tam v lumpi coni in je bila tolk happy, ni me nc iskala, in sm ji potem dala kosilo (spet je vse pojedla, ja ko smo zunaj vse poje brez problema!uf!) in se spet igrala. a ja, pa sm se vidla da ful gleda fantke in jim se smeji.....to sigurno od mene ni dobila.... odlocila sm da opravke v LJ naredim jutr, dons nimam vec energije. a bo katera okoli jutr?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:20:38
|
|
|
|
Dudica1
|
evo smrčki se pečejo ...se nisem pripravila psihično na pito
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:48:52
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Aja, pa še novice za našo tajnico Dudi ; imamo že dva zobka jemo kašice na veelliikkkoooo in sedimo po vseh štirih pa še ne znamo iti, bomo očitno to preskočili, frajlica bi že malo hodila ob opori, če bi ji pustili joj, sem tako vesela za vas zdaj se pa lahko cartate do nezavesti in še malo več pa upam da vam nikoli več ne bo treba nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:50:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo smrčki se pečejo ...se nisem pripravila psihično na pito dudi, sam da bo nekej se vseeno lahko povabim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:52:41
|
|
|
|
majana79
|
2 uri sva spala ne morem verjet grem nardit neki za jest
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:59:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo smrčki se pečejo ...se nisem pripravila psihično na pito dudi, sam da bo nekej se vseeno lahko povabim o ti kar pridi nekaj je ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 18:59:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 2 uri sva spala ne morem verjet grem nardit neki za jest uou
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:13:17
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb odlocila sm da opravke v LJ naredim jutr, dons nimam vec energije. a bo katera okoli jutr? Ivana jutri bodi rajši doma. Napovedujejo sneg, zamete in orkansko burjo. Da ne boste kje obtičale v prometu. Pojdita rajš v četrtek. 19. gremo ven zvečer v postojni. Prideš a ne? Dudi panatus daš za miritev kašlja, če je zelo hudo, drugače rajši ne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:20:53
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sinu kupujem superge za nogomet - kaj pravite (na tem področju nimam pojma) http://www.superge.si/html/svn/7272778-AA.shtml A jih rabi za dvorano/asfalt, travo ali umetno travo. Za prvo opcijo so tele z linka super. To je Juretov odgovor.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:23:53
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 ojla! Mi smo vsi skupaj doma - Klari tudi. Danes je pa res bil naporen dan, najprej so tekle solze žalosti, ker je zdravnica ni hotela dati domov, potem pa smo solze žalosti obrisali, pa so prišle solze sreče, ker smo malecko vseeno dobili. Hvala, da ste držale pestke, upam samo, da ju3 dobim patronažno, da ne bom potrebovala male voziti v bolnico, da ji dajo injekcijo. Zdaj se pa greva crkljat. Papa Christiana zelo sem vesela za vse vas. Upam, da zdaj nekaj časa ne bo treba v bolnico.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:24:44
|
|
|
|
ajetam*
|
Dudica za seznam, mi imamo od sobote 4 zobke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:30:32
|
|
|
|
eelyy
|
Moji so bli na obisku smo se mal pogovarjaomo pa neki bomo zdaj pojedli potem pa bo kar oči Tiana uspaval se že cel dan ubadam..pa še neki me glava boli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......