Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:30:36
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sinu kupujem superge za nogomet - kaj pravite (na tem področju nimam pojma) http://www.superge.si/html/svn/7272778-AA.shtml A jih rabi za dvorano/asfalt, travo ali umetno travo. Za prvo opcijo so tele z linka super. To je Juretov odgovor. O super hvala. Zaenkrat igrajo samo notri, verjetno bo treba ko bo topleje kupiti še ene za ven. Danes je bil revež edini v copatih, tako da mu res moram kupit, pa tudi cena mi je kar všeč. Zdaj moram samo ugotovit kje jih prodajajo, da jih sproba, pol jih pa tukaj naročim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:33:26
|
|
|
|
Leela
|
šivilja v city parku v tomas športu jih skoraj ziher imajo. pa tam na čopovi, a ima še tomas šport trgovino?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:37:02
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela šivilja v city parku v tomas športu jih skoraj ziher imajo. pa tam na čopovi, a ima še tomas šport trgovino? AHA hvala, jaz tako redko kaj kupujem, da sem čisto nepismena na področju trgovin, bova šla pogledat pa sprobat. V centru LJ se pa trgovine tako hitro menjajo, da sploh nisem na tekočem. City park bom pa še našla, sam notr sem pa že zgubljena - edino za Rustika sladoled točno vem kje je.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:38:12
|
|
|
|
šivilja
|
Punce - danes je dvoje gospodinj, da ne bo kera spregledala. Nč, jaz odhajam, nekdo ima abstinenčno krizo brez joške.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:39:00
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 ojla! Mi smo vsi skupaj doma - Klari tudi. Danes je pa res bil naporen dan, najprej so tekle solze žalosti, ker je zdravnica ni hotela dati domov, potem pa smo solze žalosti obrisali, pa so prišle solze sreče, ker smo malecko vseeno dobili. Hvala, da ste držale pestke, upam samo, da ju3 dobim patronažno, da ne bom potrebovala male voziti v bolnico, da ji dajo injekcijo. Zdaj se pa greva crkljat. Papa Christiana zelo sem vesela za vse vas. Upam, da zdaj nekaj časa ne bo treba v bolnico. Tja ne gremo nikoli več. Dosti je preteklo solz in dosti je šlo živcev, Mala je že doma, js pa še kr pod stresom...eh, saj bo, tudi to se bo uneslo. Revica je gledala kaj mi je, kmalu po tem, ko smo prišli domov, sem jo dala na posteljo in se razjokala na mile solze .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:40:11
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb odlocila sm da opravke v LJ naredim jutr, dons nimam vec energije. a bo katera okoli jutr? Ivana jutri bodi rajši doma. Napovedujejo sneg, zamete in orkansko burjo. Da ne boste kje obtičale v prometu. Pojdita rajš v četrtek. 19. gremo ven zvečer v postojni. Prideš a ne? Dudi panatus daš za miritev kašlja, če je zelo hudo, drugače rajši ne. ja imas prav! res hudo piha in snezi.mislim da bom sla sam do merkatorja, dat malo notr v tale lumpi koticek, ker ce sva same doma bo za znoret, non stop je kot koala, ce me ne vidi krici, nc noce jest, tko da tamle okrog kosila grem tam. ne vem, ma kako zenske ki so samske zdrzijo 24 ur z otrkom?!?! saj sm ze bla sama z njo cel mesec na zacetku, ma vec se ne spomnem kako je to blo...zdaj je za znoret. komaj cakam da se moj vrne, tko da se on mal z njo ukvarja.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:42:09
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, na Čopovi je Tomas šport pod mcdonaldsom, je ena redkih trgovin, ki je tam že skoraj inventar drugače pa tudi če naročiš napačno številko, odneseš v enega izmed Tomas športov in tam zamenjaš, ne rabiš nazaj pošiljat vsaj tako je bilo včasih
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:45:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat PRIHAJAJO DOMOV!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:52:34
|
|
|
|
Leela
|
ivana, če želiš se lahko jutri pri meni oglasiš. Bom imela oba doma in bo pestro. Ti na ZS pišem kje točno stanujem (zdaj se moram it igrat pa ti zvečer napišem)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:54:26
|
|
|
|
maja1488
|
Christiana KONČNO. Flaška...a je zdaj M OK? Gospodinje...kdaj pa štartajo. Ne smem zamudit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 19:55:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdej sem ravno domov prišla. Maja je še mojega totalno pobruhala Mater ta hudičeva sluz!!!!!! Ko je ne znam ven potegnit Maja in ti? Si že vzela AB?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:02:41
|
|
|
|
Dudica1
|
grrrrr,men so se vsi mozolji po obrazu spustili!!!...očitno od te ozmetike še slabš al kaj ...a nej zdej neham uporabljat al samo določeno stvar nehat. A je pomoje najboljš da grem h kozmetičarki ali k dermatologu pa nej pove za kaj mam takšno kožo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:03:06
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana, če želiš se lahko jutri pri meni oglasiš. Bom imela oba doma in bo pestro. Ti na ZS pišem kje točno stanujem (zdaj se moram it igrat pa ti zvečer napišem) hvala leela! ja ce ni problem, a se lahk povabim na eno pol urce uuuuh D. z dvema fantkoma... to bo res pestro.....povej ce in kdaj ti najbolj ustreza.
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 9.3.2010 20:12:56 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:07:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 grrrrr,men so se vsi mozolji po obrazu spustili!!!...očitno od te ozmetike še slabš al kaj ...a nej zdej neham uporabljat al samo določeno stvar nehat. A je pomoje najboljš da grem h kozmetičarki ali k dermatologu pa nej pove za kaj mam takšno kožo dudi, poskusi prenehat za nekaj časa oziroma dej za ene 10 dni samo gel za umivanje uporabljaj katero kremo si vzela potem takrat? ker gel in tonik nista komedogena in ne bi smela povzročat mozoljev
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:11:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 grrrrr,men so se vsi mozolji po obrazu spustili!!!...očitno od te ozmetike še slabš al kaj ...a nej zdej neham uporabljat al samo določeno stvar nehat. A je pomoje najboljš da grem h kozmetičarki ali k dermatologu pa nej pove za kaj mam takšno kožo dudi, poskusi prenehat za nekaj časa oziroma dej za ene 10 dni samo gel za umivanje uporabljaj katero kremo si vzela potem takrat? ker gel in tonik nista komedogena in ne bi smela povzročat mozoljev vzela sem tole kremo http://www2.cudovita.si/tabla/lofiversion/index.php/t14888.html
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:16:37
|
|
|
|
majana79
|
dudi, tale druga sestavina te kreme že maši pore... tako da prenehaj s kremo, pa samo umivaj in vlaži s tonikom ti bom na zs dala seznam sestavin, ki ne smejo bit na prvih petih mestih, ker lahko mašijo pore, pa boš pogledala drugič za novo kremo... to pa uporabi za kje drugje... ali pa če jo komu daš, ki nima problemov z mašenjem por
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:18:13
|
|
|
|
Dudica1
|
aha ok...ful ti hvala...a peeling je pa tud ok un seesand?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:24:16
|
|
|
|
majana79
|
ja tisti je tudi ok, tako da tut piling lahko sem pozabila nanj če pa po 10 dneh ne bo ok, bova pa kej druzga poiskali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:32:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej sem ravno domov prišla. Maja je še mojega totalno pobruhala Mater ta hudičeva sluz!!!!!! Ko je ne znam ven potegnit Maja in ti? Si že vzela AB? Ja hudiča no. Sam po eni strani je pa to OK, se bo hitreje spucala. Tale smrad boste pa že preživeli. Z danes ni čisto nič jedla. Eno tretjino biškotka in eno žlico banane. Nočeta spat AB sem vzela ja...mam 6 dni po eno tableto.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:33:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj tud zadnjič ni nič jedu kakšen dan bi on tud samo skutko pa še to s težavo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:39:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, mali spi, je kar padel v posteljo, ko je flašo popil. Sej ni čudno, ko je bil pa cel popoldan pokonci. Sem mislila gledat grey's anatomy, pa so že tok 'novi' deli, da se še vse spomnim, mi ni več tako zanimivo...Bo treba na housa počakat Moj pa itak dela, ma čist nafilan urnik. Od jutra do sutra. Aja, pa če kera še pozna kakšno mamico z otročkom od 11-15 mesecev, ki bi bila pripravljena sodelovati v reklami, naj mi javi na zs...jim še ta starostna skupina manjka. Bo snemanje spet potekalo čez vikend, plačilo za samo sodelovanje je 100 evrov bruto, če je otroček nato izbran, pa 200 evrov bruto. Neki pa je Res škoda, ker so naši malčki premladi. Ko sem bila noseča, so pa ravno tok stare kot so naši rabili za neko reklamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:39:47
|
|
|
|
maja1488
|
Majana....a nisi ti poklica zgrešila? Ti dej tm odpoved, pa jst bom prošnjo poslala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 20:40:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne nisem kupila korektorja,katerega pa smo že rekle?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......