mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ma dej nehi, glavo imam ko balon, cel dan se samo dere. Kdo jo hoče, jaz bom popi*!!!!! Kar k meni jo pripelji. Moja spet spi, ponoči je pa harala. Mogoče jo bo pa M. lahko naučila puzat, ker je mi očitno ne znamo Petrazg, oprosti, mi je ušlo iz glave, da vas čaka operacija. K.tja , pa upam, da je danes, kljub snežnemu viharju (vsaj pri nas), s teboj bolje. Tanja da bo služba tvoja! Katmat, super za hiško, pa če jo lahko skeširata, se probajta še malo spogajati za ceno, ker je definitivno buyer's market. IZVIRNO SPOROČILO: eelyy izgovor da ni mogel nikamer al pa res ni uspel med službo kaj pa vem... Paperlapap, če hoče, gre v trafiko in ti vzame eno trač revijo in eno Snickers, pa ti to da in vzame malega za eno uro, da se ti pocrkljaš ob čokoladi in branju. Saj ti ne rabi iti po diamantne uhane. No, pa vidim, da si potem dobila jagode in kremšnito. Se sploh nimaš kaj za pritoževat. Jaz sem pa včeraj tudi dobila ful lepo presenečenje za dan žena. Kino karte za romantično komedijo Prestopno leto. Sva šla in je bilo ful luštno (kaj ne bi bilo, če sem bila v kinu nazadnje pred kakšnim letom), seveda sta nama punci potem po polnoči dali vetra, ampak vseeno. Sem že pozabila, kako se je fino v kinu v temi držati za roke. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg A pride katera v SUPERNOVO? Sva se s Kasijo zmenili ob 11... Bi ful prišla, ampak pri nas je snežni metež. Potem, ko sem starejšo dostavila v vrtec, sem komaj prišla po klancu nazaj domov...
|