Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:32:31
|
|
|
|
ajetam*
|
Šivilja so v temu outletu v Palmanovi tud adidas , nike in puma. Sam ne vem kaj imajo, ker nisem nič gledala. Pa kaj ti je delal z zobmi, da tolk bolijo, a ti je kakšnega zdravil?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:35:02
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji? hm v celovcu ne vem, drugac ta v palmanovi je: http://www.palmanovaoutlet.it/index.php/pov ce ne, pogledaj tud tukaj http://www.mcarthurglen.com/locations/index.htm tisti imajo outlete po celi evropi, en je pri benetkah. men so ti mcarthur glen outleti ful dobri, ponavad imajo lepo izbiro. Ja tale drugi outlet boljše zgleda kot prvi. Imajo tud večjo ponudbo: Jaz sem bila kar se tega tiče mal razočarana tukaj v palmanovi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:35:02
|
|
|
|
šivilja
|
ajetam- bom prečekirala, hvala SE bom jaz očitno tudi enkrat mogla odpravit v Italijo, nisem bila še ene dvajset let (v šopingu), sploh ne vem kam it. Vas bom spomladi še enkrat vprašala, pa bomo še mojo mami samo vzeli, pa se malo menjali v trgovinah in pri otrocih. Moj sicer pravi, da ne mara trgovin (jaz jih sovražim), samo pol se pa not lišpa pa čička, pa zbira huj ko ena baba. Samo njemu je lažje, ker mu je 48 kot ulita, men je pa vse čez rit preozko, pa čez pas preširoko, pa prekratko na nogah, pa joške ven padajo... Če prav pomislim je najbolje, da grem samo do Adidasa, pa si kupim par trenerk.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:39:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Šivilja so v temu outletu v Palmanovi tud adidas , nike in puma. Sam ne vem kaj imajo, ker nisem nič gledala. Pa kaj ti je delal z zobmi, da tolk bolijo, a ti je kakšnega zdravil? Ma pojma nimam. Enega mi zdravi, pa nič ne boli. Nekaj mi ugriz popravlja, ker imam baje vse narobe - mi je dvignil ugriz in spodnjo čeljust premaknil v levo, da imam lepo poravnane zobe (prej zgornja sredina ni bila nad spodnjo dredino) Ker očitno nisem navajena teh gibov, je vse razboleno - vsaj tako si jaz razlagam. Pa sploh je nekaj čudno, ker s sprednjimi zobmi sploh ne morem več odgriznit - sem mu omenila, jenekaj popravil, samo še nisem zadovolna.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:40:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Pa za vrtce, a nam bodo poslal obvestilo, da moramo ponovno vlogo oddat ali naj bi to kar same vedele in jo nesle na vrtec? Prejšnji teden je na spletni strani MOL pisalo, da nas bodo pozvali prejšnji oz. ta teden, naj oddamo nove vloge. Slabo kaže.... Meni so v našem vrtcu zagotovili, da nas bodo pozvali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:42:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj Šivilja, boga si s temi zobki Pa še nič ne smeš vzet ponoči... Drži se, upam da bo kmal konec. Maja, kako pa ti kej? (upam da nisem kakega tvojega posta spregledala)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:44:16
|
|
|
|
Dudica1
|
hjajo že 3 sem ga dala spat Zdej sm ga pa postavla na tla v sobi pa se na zdere!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:46:18
|
|
|
|
petrazg
|
Šivilja... v Adidasu je bila moja sestrična prejšnji teden. Je klicala, če mi kupi za maladva kaj... pa ne morem tako kupovat, glede na to da imata tako visoke narte. So bile pa adidaske 14 eur do 25 številke... Je rekla, da je najmanj 30% ceneje kot redne cene pri nas... Imajo še pa poseben del akcij, kjer se vse dobi še dodatno ceneje. Si je kupila rokometne copate za 40 eur, pri nas so več kot 150... Ti povem, gremo v soboto... Sej bi šla tudi v tale Outlet v Palmanovo , samo bomo s časom kar na knap. Pa še oba bova imela zraven. Nimam poteem niti volje... No, bomo vidli... Vloga za vrtec je bojda že na internetu, mi je včeraj Petra povedala.... Na strani Mola in vrtci imajo objavljene bojda... nisem še iskala... No, če katera najde naj prilepi link...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:46:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hjajo že 3 sem ga dala spat Zdej sm ga pa postavla na tla v sobi pa se na zdere! Moja pa vriska v posteljici... Lepo spočita.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:48:12
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Joj Šivilja, boga si s temi zobki Pa še nič ne smeš vzet ponoči... Drži se, upam da bo kmal konec. Maja, kako pa ti kej? (upam da nisem kakega tvojega posta spregledala) Ja, sem danes po Majinem nasvetu spala napol v sede in je bilo bistveno bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:49:58
|
|
|
|
šivilja
|
Petra - sem imela dva dni nazaj prijavnico odpreto na rač, pa sem jo pol zaprla, ker sem rekla, da nas bodo itak pozvali. BOm probala še enkrat najt.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:56:36
|
|
|
|
šivilja
|
OK, sem bla prepozna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:57:07
|
|
|
|
šivilja
|
Pišuka tamala je pa tudi že pokonci
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:59:20
|
|
|
|
Leela
|
dudi imaš ZS šivilja hvala za pojasnilo. Potem je merilec res BV, če je samo za male noge. Tanja moj ima žakelj tako, da je tudi brez nogavičk. Je pa odvisno od otroka. Eni imajo tople nogice tudi brez nogavic. Probaj. Tečka mala je zaspala, grem malo pospravit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:02:39
|
|
|
|
Dudica1
|
leela maš tudi ti zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:03:16
|
|
|
|
šivilja
|
Sem bila polna idej kaj bom naredila medtem ko bo spala, pa sem samo tukaj gor čvekala. Prav mi je!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:04:49
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - a boš dala naš vrtec na prvo mesto ali ne? Če bi obe dobili mesto bi bilo fajn, da sta skupaj a ne? - hm, dve Hani (ker pomoje lahko to mal namignem)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:05:25
|
|
|
|
šivilja
|
Zdaj me je pa narava prislila, da neham čvekat - moram nujno lulat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:07:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - a boš dala naš vrtec na prvo mesto ali ne? Če bi obe dobili mesto bi bilo fajn, da sta skupaj a ne? - hm, dve Hani (ker pomoje lahko to mal namignem) Ja, na prvo mesto ga bom dala. To bi blo super, če bi bila s kakim poznanim Sem jih ravno klicala in je rekla, da nas imajo zavedene in da dobimo ta teden novo vlogo. Medtem ko mi je v tukajšnjem vrtcu kr neki mencala in nazadnje rekla, da naj počaka do ponedeljka in takrat oddam vlogo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:09:26
|
|
|
|
ajetam*
|
Petra v kateri enoti imaš Anžeta, a ga imaš v Tinkari?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:10:04
|
|
|
|
petrazg
|
Hvala punce... mi je kar narodno, ker sem tako na komot narejena... Ampak res še nisem šla niti iskat. Samo nekaj so spet ušpilali... no to, da ima prednost, ker je Anže že not, je ok. Ampak mori me to, da je sistem prednosti... tako kot pri vpisu na faks... npr. jaz in Šivilja vpiševa otroke v vrtec... moja prva izbira je vrtec A, druga vrtec B. Šiviljina je pa prva izbira vrtec B, druga vrtec D... Pa recimo, da ima Šivilja manj točk kot jaz... V prvem krogu jaz ne dobim vrtca v A, Šivilja pa dobi vrtec v B... In ker v prvem krogu zapolnejo vsa mesta, nimam šans da pridem v drugem krogu v B, kljub temu da imam več točk... In tako zaradi nepremišljene prijave padem iz obeh vrtcev... Punce dobro premislite kam boste pod prvo vpisale malčke in kakšen naval bo na tisti vrtec, da se ne bo zgodilo nekaj takega... Jaz bom poklicala v moji dve izbiri in vprašala koliko mest imajo razpisanih... pa se po tistem lažje odločila kako in kaj... Sej je malo nelogično napisano, pa vse podobnosti z resnečnimi osebami ne obstajajo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 10:15:02
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Petra v kateri enoti imaš Anžeta, a ga imaš v Tinkari? Ajetam... ja v Tinkari ga imam. Trenutno sem razočarana nad vzgojiteljico, je mal čudna če mene vprašaš. Druge , ki sem jih spoznala so mi pa vse fajn. Pa punce zelo hvalijo ta vrtec...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......