Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:20:07
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Hvala za kavico, zgleda slastna, si jo bom šla jst tud narest. Dons bomo samo čez okno gledal.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:27:50
|
|
|
|
Leela
|
jutro, Danes bomo doma čepeli. Nekaj mi net počasi dela. pred dvema letoma, ko smo imeli še kabelsko tv in net je burja krožnike odpihnila. flaska težko je rečt. Tudi sama ne bi vedla. jaz bi mogoče vseeno peljala, lahko se je vročina začasno umaknila. tanja a ni super, ko otroci spijo, ma res so luštni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:31:39
|
|
|
|
Leela
|
đizs sem pogledala je bilo pet let nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:32:50
|
|
|
|
Dudica1
|
leela za taperver mi boš povedala kaj naj vprašam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:34:05
|
|
|
|
ledenka
|
jutro mogoče mi bo pa danes uspelo prit do trgovine šivilja, kako tvoji zobki? da se dobit še marsikaj proti bolečinam, kar lahko dojilje jemljemo, je pa na recept meni so bile po CR učinkovite tablete Zaldiar ali nekaj takega petra a, se bojim, da v tem vremenu zagotovo ne bom hodila naokoli je pa že čas, da se vidimo na kavici
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:38:45
|
|
|
|
KatMat
|
moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:41:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu to tud šteje
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:42:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu to tud šteje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:50:59
|
|
|
|
lake
|
Na zdej sm pa pozabla kaj sm hotla napisat. Bravo g. KatMat In kam te je pelu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:59:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 8:59:28
|
|
|
|
majana79
|
jutro otrok noče spat, samo po nogah mi visi, če vid računalnik bi pa udarjal po njemu upam da čim prej zaspi, je od 6 in neki pokonc.. me pripravlja na službo očitno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:11:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Bravo G. Katmat Kam si pa Tijo dala? ledenka-tvojemu pa tudi pohvale Pa Zaldiar so tiste tablete, ja. Do kdaj boste otročkom ponoči obuvale nogavičke?Namreč, H. ima pižamo brez stopal in ji dajem nogavičke gor in ne vem, do kdaj je to treba?K mi tud ne spimo v nogavicah.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:12:22
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja ledenka- ti imaš highline prevleko na avtosedežu, a ne?A v tej naj se ne bi potili?Ali je potrebno vseeno tisto prevleko kupit?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:16:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu to tud šteje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:16:33
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro.... Vidim, da so bili možeki včeraj pridni... pohvalno Meni je tudi rožco prinesel KatMat... tvoj si posebne pohvale zasluži Nogavičke... moj ima pajacke z nogicami , tako da ne vem... Šivilja, Maja Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:20:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sem klicala P. Je rekla da če bo kaj kar naj pokličem in pridem, drugače pa ni treba hodit če je Maja bolje. Zdele spančka že celo uro, je ful utrujena... Drugače pa živahna, se igra. Danes je srček.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:22:09
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jutro.... Vidim, da so bili možeki včeraj pridni... pohvalno Meni je tudi rožco prinesel KatMat... tvoj si posebne pohvale zasluži Nogavičke... moj ima pajacke z nogicami , tako da ne vem... Šivilja, Maja Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji? Za Avstrijo ne vem.Smo pa šli v soboto v Udine in je tam na poti Palmanova Outlet Village-mislim, da je ajetam včeraj omenila-samo ne vem, kakšna je ponudba.Pa pri Benetkah so outleti.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:25:03
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Smo se ponoči samo enkrat zbudili, je dobil flašo pa spal do sedmih. Tako je zdaj že tri noči, tako da napredujemo. Šivilja za usnje poskusi pri Usnjarni Grčar (pri Domžalah oz Dragomelj), imajo tudi internetno stran. Petrazg v katerem vrtcu v Dravljah imaš ti Anžeta in , če je vrtec o.k.. Bom en draveljski vrtec napisala kot drugo možnost. Drugače pa kar se outleta v Palmanovi tiče ni to, da mi ne bi bil všeč, sam z dvema otrokoma, zunaj pa mraz se mi res ni dal nakupovat. Pa zdaj imajo na te outlet cene še znižanje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:25:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Na zdej sm pa pozabla kaj sm hotla napisat. Bravo g. KatMat In kam te je pelu? tja kamor si ti ze sla....u paparotija tija je sla z nama itak je prespala vse skupi...tko da kt da je nebi bilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:27:03
|
|
|
|
ajetam*
|
Pa za vrtce, a nam bodo poslal obvestilo, da moramo ponovno vlogo oddat ali naj bi to kar same vedele in jo nesle na vrtec?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:27:43
|
|
|
|
majana79
|
spi... moram it posodo pomit v NM imajo že par centi snega upam da se LJ izogne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:27:58
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa izbiram spet eno posebno torto...ma moj oče roj dan v nedeljo....pa se ne morem odločit kaksno naj naredim....a bi izglasovale?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:30:04
|
|
|
|
šivilja
|
Petrazg - na trgovine se pa jaz ne spoznam, sem te pa hotela vprašat kje v Celovcu je ta Adidas trgovina in če boš povedala, če se splača it. K. rabi superge (za nogomet - danes imajo prvo tekmo ), pa jaz bi tudi ene, pa sigurno bi se še kaj našlo. Ledenka - zobje strahotno bolijo, če ležim ali počivam, če sem pokonci je pa OK in sploh ne rabim tablet. Očitno mi ne preostane drugega, kot skozi nekaj delat Leela - ti si zadnjič spraševala za merilec za nogice , a ne? Naša predstavitev je bila prestavljena za dva tedna, zato ti nisem nič odgovorila, samo kolikor sem jaz gledala po kaalogum je samo za majhne številke, za moja večjadva že ne pride več v poštev, tako da se mi zdi uporaben samo za krajše obdobje. Fino bi bilo dobiti tisti merilec, ki ga imajo v trgovinah. Flaska - jaz svoje v takem primeru ne bi še peljala k P, saj tam lahko še kaj faše, če pa bi spet dobila vročino pa vsekakor. Tanja - večinoma imamo pižamice z nogicami, edino ena je brez in ji nič ne obujem nogavičk, pa je čisto OK Upam, da nisem česa pozabila! Ja, včeraj sem potem našla en fajn pocukran film na eni nemški televiziji (Catharine Zeta Jones), tako da sem pokurila kar nekaj inzulina. Danes bo pa treba iti ven, pa mi ni nič do tega. BRRRRRRRRRR
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:31:24
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Pa za vrtce, a nam bodo poslal obvestilo, da moramo ponovno vlogo oddat ali naj bi to kar same vedele in jo nesle na vrtec? Prejšnji teden je na spletni strani MOL pisalo, da nas bodo pozvali prejšnji oz. ta teden, naj oddamo nove vloge. Slabo kaže....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 9:31:39
|
|
|
|
ivanamdb
|
Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji? hm v celovcu ne vem, drugac ta v palmanovi je: http://www.palmanovaoutlet.it/index.php/pov ce ne, pogledaj tud tukaj http://www.mcarthurglen.com/locations/index.htm tisti imajo outlete po celi evropi, en je pri benetkah. men so ti mcarthur glen outleti ful dobri, ponavad imajo lepo izbiro.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......