|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
24.3.2010 18:15:49   
FLASK_A
Spet vročinauser posted image

jaka se pa tut samo dere danes. Kaj je to težkouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
24.3.2010 18:21:59   
ivanamdb
juhuuuuu punce
bla v LJ po opravkih...opravke nisem naredila, bila na kofe z eno prijatlco in se potem na hitr vrnila domov ker sem morala se koncat prevod.... a ja, pa se se ustavla spet tam v lumpi coni v merkatorju, pojedla tortico, dala D. jest, a ja medtem ko sem ji pripravljala za jest se lepo sama igrala tam, in je en fantek, tam okrog 2 l. star bil non-stop okrog nje, zogice ji nosil, ona se smejila in hodila naprej...ta ne bo butasta kot mami...hahahahuser posted image

jutr pridem na kofe! tam okrog 12? ali kaj prej? ce nas ni veliko lahk pridete men na kosilo...stanovanje je majhno in je stala.....lahk naredim hitro pasto in solato, pa tud za malcke imam nekaj. sam povejte.

a ja, lepo presenecenje v postnem predalu - 50 eur bon od BCjauser posted image pa se popust od DMa za mother's dayuser posted image user posted image yupiiiiii

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
24.3.2010 18:25:45   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

uffiiiii 
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
24.3.2010 18:33:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še za tebe

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
24.3.2010 18:40:17   
koala.cek
čer,

uhhh smo spet laufali naokrog. bila v službi. začuda me ne boli glava. je sineta sam direktor okoli nosiluser posted image . mu izgleda družba uprave pašeuser posted image .

popoldan smo se potepali na igralih, pa k eni ''sošolki'' iz vrtca smo šli - je bilo luštno.

zdaj pa otroke spat in žurat. whoooo

o noči pa ne bom razmišljala. naj me presenetijo. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
24.3.2010 18:41:46   
ivanamdb
ah poganjalci/trikolesniki - glih zdaj sem enega vidla v direndaju, v bistvu je trikolesnik z to plastiko odspodaj za noge, pa se dolg rocaj ima, edino kaj mi ni vsec je sedez, nima veliko naslonjalo, drugac mi se zdi najboljsi, sem nekaj brskala tam po bc strani, bom se pogledala pikapolonco. pa cena je tam okrog 40-50 eur....mozgane so off, ze sm pozabla....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
24.3.2010 19:15:29   
Anonimen
sem dala lepotni spanec mimo... kaj lepotni, nisem mogla več in sem šla ležat_HB je bil moj doma.
in kdo me je zbudil? U. se mi je prisesal na jošk!

FLASK_Auser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
24.3.2010 19:24:37   
Dudica1
ivana a e že bonitetno obdobje mimo da so boni od BC ali ti je to kdo podaril?

Jaz zdaj gledam tisto kolo k sm dala link...hoferjevo me je motilo to ker ne morem jaz s tisto palico zavijat ampak bi ga morala celga prestavljat,tako da odpade.Zdaj bova pa kar tega naročilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
24.3.2010 19:50:14   
majana79
Čer!

Ne morem verjet, prvič danes sem tukaj... user posted image

Najprej smo zjutraj spali, skoraj 2 uri, potem smo šli v SN, ker J. nima nobenih tankih hlač... user posted image itak je dobil še par drugih stvari (samo še za njega kupujem user posted image )

potem sva naredila krog po Tivolah, šla na kofe s puncami user posted image ,  popoldne pa smo zapravili bon iz DM...

zdej me pa boli glava in slabo mi je, nimam pojma kaj me matra

dudi, iz BC je prišel bon par dni nazaj... za konec bonitetnega obdobja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
24.3.2010 19:50:42   
šivilja
Flaska user posted image user posted image user posted image user posted image ste pa res reveži

naša se je tzdi cel popoldam jokala - tako nenavadno zanjo, da sem jo skor k dohterju peljala, samo na trenutke v naročju je pa ok. tudi jedla je slabo popoldan, pa nos se ji je popolnoma zamašil. upam, da hitro mine.

danes sem se pa ekonomično obnašala:
- sem kupila meso v trgovini od Perutnine (piščanca in purana) - za približno 12 kosil za 2-4 osebe in dala 25€ (je ful ceneje kot pri mesarju ali v trgovini)
- pa kupila sem ribe za 11 kosil za 2-4 osebe in dala 70€, kar se mi tudi ne zdi pretirano, ker je to manj kot 7€ za kosilo

Merkatorja mi jasno pri vsem tem joku ni uspelo naročit, tako da ni nič pametnega za jest, pa še malo šparamouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
24.3.2010 19:50:51   
majana79
maja, nimam pojma, ampak po moje ene 160 ne gine pri teh hlačah... bom probala izbrskat 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
24.3.2010 19:51:25   
majana79
flaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
24.3.2010 19:54:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, nimam pojma, ampak po moje ene 160 ne gine pri teh hlačah... bom probala izbrskat 

Pri katerih hlačah to?Mene tudi zanima.user posted image

šivilja jaz tud, ko se mi de, hodim po meso v BTC v trgovino od Perutnine-je res ceneje, kot v trgovini.Za ribe si mi pa čist lušte nardila-bom jih kupla konec tedna. Al me bo pa moj peljal na večerjo-še bolšuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
24.3.2010 19:57:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pri katerih hlačah to?Mene tudi zanima.user posted image

od Dehe, tiste k so v zadnjem City magazinu, take harem stil

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
24.3.2010 19:59:06   
Dudica1
majana potem je ivana najbrž dobila ta bon...jaz še nisem nič...če mal preračunam kolk tam pustim bi moralo kaj pridit user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
24.3.2010 20:06:33   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ivana a e že bonitetno obdobje mimo da so boni od BC ali ti je to kdo podaril?

Jaz zdaj gledam tisto kolo k sm dala link...hoferjevo me je motilo to ker ne morem jaz s tisto palico zavijat ampak bi ga morala celga prestavljat,tako da odpade.Zdaj bova pa kar tega naročilauser posted image

ne ne moj bon je. ah konc bonitetnega obdobja naj bi bil 31.122009.... men itak vse od BCja pride bolj pocasi...kartico sem cakala eno pol leta....

ja tisto kolo k si dala link mi se zdi podobno tem k sam ga vidla v direndaju, sam mi se ta spodnji del za noge zdi vecji, jutr bolj pogledam. super cena je taj na linku!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
24.3.2010 20:08:58   
ivanamdb

majana potem je ivana najbrž dobila ta bon...jaz še nisem nič...če mal preračunam kolk tam pustim bi moralo kaj pridit user posted image

ja ja saj res! a ves jaz sem tam v prodajalni vprasala ze tam februarja kdaj bo bon, in mi je rekla da so ze zaceli posiljat, tko da ce nisem se nic dobila potem da nimam nc za na bon...mislim...a ne ga s...... tko da ga ziher dobijes, sam ne vem kdaj....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
24.3.2010 20:09:17   
Dudica1
majana a si na moje testerje pozabila.al še nisi šla nič tam mimo...user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
24.3.2010 20:09:19   
Tanja_
Uf,Deha ma hude stvari in hude cene.Ponavadi so hlače okrog 100€.Če so mal manj na trenirko pa več. Ampak do 160 po mojem niso še šli.Al pa tud.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
24.3.2010 20:12:02   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

naša se je tzdi cel popoldam jokala - tako nenavadno zanjo, da sem jo skor k dohterju peljala, samo na trenutke v naročju je pa ok. tudi jedla je slabo popoldan, pa nos se ji je popolnoma zamašil. upam, da hitro mine.

ja men se zdi da je dons bil mednarodni dan kricanja... v centru LJ so vsi malcki v vozickih kricali..... ma vsi! mozno so se zmenili za kak koncert??? kot live aid ali kaj....vozikec aid.......mozno za mother's day....user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
24.3.2010 20:19:41   
Leela
maja kdaj bi ti jutri prišla? a druge nobene ne bo ??? Ivana lahko gremo tudi k tebi, naj maja pove.

F. je tudi danes jokajoč. Mogoče čutijo spremembo vremena?

dudi znak za sladkorno je prekomerno pitje. Samo to psihologa ne zanima, v bistvu ne vem zakaj ga to zanima. jaz bi 1-ko obkrožila.

od BC sem tudi jaz bon dobila ampak samo za 8€. za mother's day pa nič, nesramneži.

Sem bila s sodelavko na kavi. Rabijo v službi vedit točen datum kdaj pridem, da me sprejmejo po protokolu. Kako to zgleda ne vem. 3,5 let nazaj ni bilo tega.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
24.3.2010 20:20:45   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ja men se zdi da je dons bil mednarodni dan kricanja... v centru LJ so vsi malcki v vozickih kricali..... ma vsi! mozno so se zmenili za kak koncert??? kot live aid ali kaj....vozikec aid.......mozno za mother's day....user posted image

user posted image

flaska user posted image user posted image user posted image   najbrž ima oslabljen imunski sistem

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
24.3.2010 20:21:55   
majana79

majana a si na moje testerje pozabila.al še nisi šla nič tam mimo...user posted image

nisem pozabila, samo res nisem bila v centru že ene 2 tedna... ne bom pozabila, brez skrbi

Tanja
, te izgledajo neke fensi šmensi, samo če so 100 eur, bi pa še bile za pogledat

pa to ne moreš verjet ej... kako lahko ljudje non stop loputajo z vrati od stanovanja user posted image se vidi da jih niso sami kupil, če ne bi sigurno drgač delal z njimi

za pop****

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
24.3.2010 20:23:01   
Dudica1

nisem pozabila, samo res nisem bila v centru že ene 2 tedna... ne bom pozabila, brez skrbi

Ne ne sej me nč ne skrbi user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
24.3.2010 20:23:08   
majana79
joj, pri meni v službi bi tudi radi vedeli kdaj pridem... da vejo podaljšat tisti, ki me menja...

samo če ne vem še točno user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......