Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:24:17
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:24:51
|
|
|
|
Dudica1
|
a se men smejiš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:25:10
|
|
|
|
KatMat
|
jp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:26:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tiste ki ste že vozile otroke k psihologu dejte mi nekaj pomagat...imam vprašanje: morda preveč ali prepogosto pije? 1.ni opaziti 2.prepogosto pije 3.pogosto in preveč pije halo!...kaj nej tuki odgovorim on res veliko pije ampak sej a ni dobro čim več pit ...ne morem pol odgovorit da prepogosto in preveč pije Jst sem tle odgovorila 1. M pije recimo en kozarc vode, čaja, soka z vodo na uro do dve. Meni se to ne zdi veliko. Kozarc ima deci pa pol, pa ponavadi pije en deci, če nori okoli tut celga. Takrat vačinoma vodo. Je pa res, da če ji dam jabolčnik (100%), ga popije tut cel liter. Ji je tko dober, da bi lahko sam od tega živela. Je pa tut odvisno od dneva in od tega kaj je jedla (po pašteti recimo ful pije). Ne vem kje bi bil problem, če bi preveč pili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:29:42
|
|
|
|
KatMat
|
istega mnenja k maja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:29:52
|
|
|
|
Dudica1
|
ja pojma nimam kaj naj obkrožim...tok majo butaste no da res ne vem...pol najboljš da 1-ko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:32:34
|
|
|
|
maja1488
|
ti obkroži enko...da te nebi še kam poslali, ker maš pijanca doma...in to brezalkoholnega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:34:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Eh res majo nenormalne no...če hodi...če sedi brez opore...če sam pije...je... ...3 letni otrok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:59:30
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla. Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki . Pa lepo, da sta se oglasila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:03:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla. Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki . Pa lepo, da sta se oglasila. Pa naslednjič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:03:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby ojla spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležala Šivilja pridna si , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne? sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre maja kaj ste to meli? modno revijo? kje? Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M? majana a si si kaj kupila? Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč. A gre morda kera jutr v LIDL? Halo a sem mogoče duh????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:05:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: tubby ojla spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležala Šivilja pridna si , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne? sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre maja kaj ste to meli? modno revijo? kje? Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M? majana a si si kaj kupila? Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč. A gre morda kera jutr v LIDL? Halo a sem mogoče duh???? Ne duh pa zihr ne (mogoče zombi, če niste nič spali) - odgovor iz moje strani je -NE (še nikoli nisem bila v lidlu )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:19:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: tubby ojla spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležala Šivilja pridna si , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne? sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre maja kaj ste to meli? modno revijo? kje? Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M? majana a si si kaj kupila? Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč. A gre morda kera jutr v LIDL? Halo a sem mogoče duh???? jest ti grem lahko v domzale....kaj pa rabis
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:23:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: tubby ojla spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležala Šivilja pridna si , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne? sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre maja kaj ste to meli? modno revijo? kje? Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M? majana a si si kaj kupila? Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč. A gre morda kera jutr v LIDL? Halo a sem mogoče duh???? Odgovor iz moje strani: - modna revija je bla včeraj v emporiumi in M je bila manekenka - majana si ni nč kupla, ene hlače sva gledali v reviji - jst grem jutri v PO in grem lahko v Lidl, če kaj rabiš Duhec pa nisi, sam sem šla prehitro čez
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 14:29:45
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 15:21:54
|
|
|
|
ledenka
|
kosilo pojedeno, M.spi - upam, da kako uro, jaz bi tud šla na kavč šivilja, hvala itak bojo še kopalke, tko da bom že prišla iskat tubby, jaz mu dajem lososa. se še nisem odločla za kaj drugega, pa bo treba maja, komot lahko daš link KatMAt
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 15:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! iz vrtca domov. otroku se ne da nikamor, jaz imam tudi sonca za danes dovolj... pa še neki oblaki so prišli... "črni konji čez nebo,..." ali kako gre že... ve pa, vidim, se smejite... in prav je tako! čim več pozitivnosti! maja, manekenski začetki so odlični! tubby, duhec... U. je tudi že lososa pokusil... mu ni bil preveč všeč. tunino pašteto bi pa kar lizal... saj vem, ni še priporočljivo. vas grem še malo prebrat. se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...) no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 16:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aja: Dudica, a ne velja tisto, da moraš na 25 kg popiti 1 l tekočine na dan? ali kako je že? nasvet: na hitro reši tale test, ne se ustavljat pa boš na vse pravilno odgovorila!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 16:01:31
|
|
|
|
tubby
|
Katmat Maja hvala eno bi prosila za dežne škorence za T št 30 punčkaste, ne vem keri bo lažje da ne bo samo zarad mene hodila???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 16:19:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...) no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda. rutina - tega se tud jaz bojim... zaenkrat sem zmenjena, da bom delala tiste stvari kot pred porodniško. mi ni všeč, vsaj delokrog bi rada spremenila... bomo videli, kako bo.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:07:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!! Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:13:42
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!! Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdila Ajoj Kaj pa ji je?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:14:55
|
|
|
|
Tanja_
|
rutina v službi...Sej je težko, da je ne bi bilo, če pa skoz isto delo delamo. Men je tud ful bedno it nazaj, ampak glede na to, da sem se danes uspela zmenit, da bom šla lahko predčasno drugam, si mislim, da bom tistih 6 dni pa že zdržala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:15:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!! Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdila Ja šit no!!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......