Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:02:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Karpathos je zakon Neokrnjen, malo folka. Midva sva bila 3 leta nazaj-je namreč raj za surfat Sva bila v Amopiju, rentala avto, tko da sva se vsak dan lahko vozila na letališče surfat, pa an večerjo v glavno mesto. Mogoče je edino to slabost, da skor rabiš avto rentat, če nisi v glavnem mestu, ker v tem Amopiju ni ravno neke hude turističn ponudbe. 2 gostilni in to je to.Razmišljava pa da bi šla letos septembra spet tja. Kos mi pa ni bil všeč-preveč Angležev, niso bli tok prijazni,gužva, surfarija neprimerljiva s Karpathosom.Santorini je pa lep-ampak ni value for money-ful navite cene, pa nič kaj več ne dobiš, kot po drugih otokih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:03:45
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja in še pomembna info-na Karpathosu je MATRIARHAT!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:16:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja in še pomembna info-na Karpathosu je MATRIARHAT! Šivilja....boš uživala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:18:33
|
|
|
|
maja1488
|
Z zbujena...se bova počas spokali. Morm še vse knjige najdet, ki jih imamo iz knjižnice. To bo cel projekt.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:18:59
|
|
|
|
Leela
|
Letos nimam pojma kaj bo z dopustom, niti kdaj, niti kje. Se pa itak zapeljemo do morja, samo kramo za plažo vzamemo in je. 2 leti nazaj smo bili pri Gardskem jezeru in je super. Vegetacija je sredozemska, kot da si na morju, cene vredu, hrana dobra in ljudje zelo prijazni. Sploh do otrok. Pa veliko stvari je za vidit. smo šli v Verono, akvarij gledat, gor na severu surfajo, ker piha, z gondolo nas monte baldo, safari zoo, mesta okoli gardskega, zabaviščni parki. Res so me takrat italjani presenetli.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:27:51
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja, men je ravno dejt po plavanju odpadel, tako da sva lahko prej pri tebi jaz bi tud šla na dopust...pa nimam energije, da se z mojim kregam...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:33:55
|
|
|
|
Dudica1
|
smo notri da popokam spat...zunaj je lepo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:38:25
|
|
|
|
lake
|
No kera gre zdej še v mesto? Mi bomo šli najbrž spetembra na Korziko, tm kjer sm rekla da nikol več ne grem, je pa res da ne bomo šli kampiratin na pet različnih koncev.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:43:05
|
|
|
|
šivilja
|
Turčija mi ni - ne maram velikih all inclusive hotelov, pa animacije (pa bojim se okužb, Grčija je kao Evropa)- se raje sami potepamo na okrog. Karpatos - smo že bli, je super, verjetno bomo še šli, ker je He. tam zbolela in si potem nismo celega otoka pogledali. Smo bli tudi v Amopiju - madonca tam en kelnar osvaja vse kar leze in gre (amopi bay hotel). Matriarhat je pa baje tud v Sloveniji - če mojga vprašaš . Ja za srfanje je fajn - sam jaz ne srfam, moj pa včasih je - da bo pa zdaj srfal jaz se pa s tremi mulci dajala - odpade. OOOOOOOOO, letim H. si je prisvojila mojo torbo, moram rešit kar se da. Ledenka pokliči, upam da bom že doma.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:43:37
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz bi tud šla na dopust...pa nimam energije, da se z mojim kregam... enako. sem mu ravno vse napisala kje, kaj in kako, pa če rezerviram in on meni: a toliko ? ok, zdej pa naj kar sam išče. pa vse sem mu že milijonkrat povedala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:44:42
|
|
|
|
šivilja
|
Je pa Grčija definitivno najboljša septembra - samo na žalost letos ne gre - grem ravno v službo, pa še K. ima že šolo. Mogoče spet naslednje leto, pa šprica en teden (sem ful vzgojna)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:46:15
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz bi tud šla na dopust...pa nimam energije, da se z mojim kregam... enako. sem mu ravno vse napisala kje, kaj in kako, pa če rezerviram in on meni: a toliko ? ok, zdej pa naj kar sam išče. pa vse sem mu že milijonkrat povedala En predlog - pejta skupi z Ledenko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:55:03
|
|
|
|
koala.cek
|
mah nič mu ni všeč. ponavadi je šel dopust iz mojega budgeta in sem vse sama zrihtala. in mu je bilo super. letos ga pa nimam. in bo moralo iti iz njegovega. zdej pa komplicira ohohoh. meni bi tudi ustrezalo septembra, tudi finančno, ampak takrat ima v službi gužvo. pa ne bomo nikamor šli. tudi prav. bomo pa prišparali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 10:59:46
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ hčerka je imela v rokah rožico narejeno iz balonov in je H. začela roke stegovat proti rožici in nas je mama prosila, če lahko ne počne tega; Ti ta prošnja vse pove o tem, koliko je ta "mamica" skrbela sama za svojega otročka. Očitno je imela kakšno vzgojiteljico, če tako malo ve o 10-mesečnih in o tem, koliko se jim da kaj dopovedati. IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek tega: http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=313&d=258 stran 35 Tudi, samo rdeče/modro/rumenega, pa je zdržal celo lansko pomlad in poletje pri naši veliki dondi, ki ni nežna z igračami. Tako, da ni vedno mal dnarja, mal muzke. Ja, se pa strinjam, da morajo imeti poličko za noge. Letos ga bo pojerbala J., ker je razen rahlo obledele plastike še vedno v popolnem voznem stanju... samo prej moram še prepričati starejšo, da ga odstopi Katmat - termofor pomaga, vsaj meni je - še bolj pa kakšen ketonal retard - razen če še dojiš. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Leela A tako je bilo potem na vip reviji. ma ti "zvezdniki" so bolj hribovci kot mi. Je veliko ljudi z več denarja, ki se znajo obnašat. pa paparace sploh ne rabiš v slo, ker kar sami svoje slike pošiljajo v te trač revije. Senica in Kresalka gresta na sprehod po ljubljani in imata cel fotosešn . Kao sta šla na sprehod in so ju "slučajno" dobili. tanja a H. si je pa kar rožico zaželela. Pa kako ni vedla, da se tega ne sme. Saj je dovolj stara . Svašta. naj še katera pride jutri v po na kofe. Ja, a ne?to je pa zato, k namesto, da bi jo manir učila, tukej gor visim. Sej se že od včeraj pogovarjava na to temo-mislim, da zdaj že razume A lahko še mojo pripeljem na kakšno lekcijo... nisem tako uspešna IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A nebi prišle ''''ljubljančanke'''' in kvazi ''''ljubljančanke'''' k torbarjem na kofe?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 11:10:12
|
|
|
|
biibika
|
Lepo pozdravljene.enkrat sem na vaši temi zasledila, da ste se pogovarjale o bronhopulmin svečkah.a bi blo možno da bi mi jih katera šla iskat in bi mi jih poslala??sama namreč ne morem,ker sem dalečč iz koroškega konca.hvala.lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 11:41:40
|
|
|
|
lake
|
S Tanjo bova okol 12.30 v Tivoliju, če se nama še kera pridruži naj pokliče.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 12:30:46
|
|
|
|
maja1488
|
lake...bom delala jutri saherco za sestro od mojga...a moram na kej posebej pazit? A mi bo zihr uspela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:05:35
|
|
|
|
maja1488
|
ledenka...sem te vidla na mediasppedu lepa obleka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:06:36
|
|
|
|
KatMat
|
jest bi jo tud vidla!!!dej linkec!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:14:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest bi jo tud vidla!!!dej linkec! Bom počakala na dovoljenje ledenke...je tut gospod mož zraven ...oziroma bo že ona na FB nalimala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:15:07
|
|
|
|
maja1488
|
Zunej je ful lep dan, Z je zaspala in čakam, da se dete prebudi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:21:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Živjo punce!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:22:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Grem ven, je prelepo za računalnik...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:22:29
|
|
|
|
maja1488
|
Šivilja...glej He na šesti slikici KLIK
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 13:22:32
|
|
|
|
Dudica1
|
tiste ki ste že vozile otroke k psihologu dejte mi nekaj pomagat...imam vprašanje: morda preveč ali prepogosto pije? 1.ni opaziti 2.prepogosto pije 3.pogosto in preveč pije halo!...kaj nej tuki odgovorim on res veliko pije ampak sej a ni dobro čim več pit ...ne morem pol odgovorit da prepogosto in preveč pije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......