|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
24.3.2010 13:24:17   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.3.2010 13:24:51   
Dudica1
a se men smejiš

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.3.2010 13:25:10   
KatMat
jpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.3.2010 13:26:56   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tiste ki ste že vozile otroke k psihologu dejte mi nekaj pomagat...imam vprašanje:

morda preveč ali prepogosto pije?
1.ni opaziti
2.prepogosto pije
3.pogosto in preveč pije

halo!...kaj nej tuki odgovorim on res veliko pije ampak sej a ni dobro čim več pituser posted image ...ne morem pol odgovorit da prepogosto in preveč pijeuser posted image

Jst sem tle odgovorila 1. M pije recimo en kozarc vode, čaja, soka z vodo na uro do dve. Meni se to ne zdi veliko. Kozarc ima deci pa pol, pa ponavadi pije en deci, če nori okoli tut celga. Takrat vačinoma vodo.
Je pa res, da če ji dam jabolčnik (100%), ga popije tut cel liter. Ji je tko dober, da bi lahko sam od tega živela.

Je pa tut odvisno od dneva in od tega kaj je jedla (po pašteti recimo ful pije).

Ne vem kje bi bil problem, če bi preveč pili user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.3.2010 13:29:42   
KatMat
istega mnenja k maja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.3.2010 13:29:52   
Dudica1
ja pojma nimam kaj naj obkrožim...tok majo butaste no da res ne vem...pol najboljš da 1-ko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.3.2010 13:32:34   
maja1488
ti obkroži enko...da te nebi še kam poslali, ker maš pijanca doma...in to brezalkoholnega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.3.2010 13:34:53   
Dudica1
user posted image

Eh res majo nenormalne no...če hodi...če sedi brez opore...če sam pije...je...user posted image ...3 letni otrok user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.3.2010 13:59:30   
šivilja
Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla.

Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki user posted image . Pa lepo, da sta se oglasila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.3.2010 14:03:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla.

Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki user posted image . Pa lepo, da sta se oglasila.

Pa naslednjič user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.3.2010 14:03:57   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ojla user posted image user posted image user posted image

spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležalauser posted image

Šivilja pridna si user posted image , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne?user posted image sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre

maja kaj ste to meli? modno revijo? kje?

Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M?

majana a si si kaj kupila?

Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne

Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč.

A gre morda kera jutr v LIDL?

Halo a sem mogoče duh????

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.3.2010 14:05:30   
šivilja

spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležalauser posted image

Šivilja pridna si user posted image , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne?user posted image sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre

Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne

Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč.

Ne duh pa zihr ne (mogoče zombi, če niste nič spali) - odgovor iz moje strani je -NE (še nikoli nisem bila v lidlu user posted image )

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.3.2010 14:19:39   
KatMat

jest ti grem lahko v domzale....kaj pa rabis

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.3.2010 14:23:42   
maja1488

user posted image user posted image user posted image

Odgovor iz  moje strani:

- modna revija je bla včeraj v emporiumi in M je bila manekenka
- majana si ni nč kupla, ene hlače sva gledali v reviji
- jst grem jutri v PO in grem lahko v Lidl, če kaj rabiš

Duhec pa nisi, sam sem šla prehitro čez user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
24.3.2010 14:29:45   
Dudica1

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
24.3.2010 15:21:54   
ledenka
kosilo pojedeno, M.spi - upam, da kako uro, jaz bi tud šla na kavč user posted image

šivilja, hvala user posted image itak bojo še kopalke, tko da bom že prišla iskat

tubby, jaz mu dajem lososa. se še nisem odločla za kaj drugega, pa bo treba

maja, komot lahko daš link KatMAt user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
24.3.2010 15:59:51   
Anonimen
ojla!

iz vrtca domov. otroku se ne da nikamor, jaz imam tudi sonca za danes dovolj... pa še neki oblaki so prišli...

"črni konji čez nebo,..." ali kako gre že...
ve pa, vidim, se smejite... in prav je tako! čim več pozitivnosti!

maja, manekenski začetki so odlični!user posted image
tubby, duhec... U. je tudi že lososa pokusil... mu ni bil preveč všeč. tunino pašteto bi pa kar lizal... saj vem, ni še priporočljivo.

vas grem še malo prebrat.
se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...)

no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
24.3.2010 16:01:19   
Anonimen
aja: Dudica, a ne velja tisto, da moraš na 25 kg popiti 1 l tekočine na dan? ali kako je že?
nasvet: na hitro reši tale test, ne se ustavljat pa boš na vse pravilno odgovorila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
24.3.2010 16:01:31   
tubby

Katmat  Maja hvalauser posted image eno bi prosila za dežne škorence za T št 30 punčkaste, ne vem keri bo lažje da ne bo samo zarad mene hodila???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
24.3.2010 16:19:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...)

no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda.

rutina - tega se tud jaz bojim... zaenkrat sem zmenjena, da bom delala tiste stvari kot pred porodniško. mi ni všeč, vsaj delokrog bi rada spremenila... bomo videli, kako bo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
24.3.2010 17:13:44   
Dudica1
Mi smo nabrali bršljan za butare user posted image

Zdej pa gleda, tole kolo

http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20512c-pr-16999.html

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
24.3.2010 18:07:21   
FLASK_A
Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
24.3.2010 18:13:42   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajojuser posted image user posted image user posted image Kaj pa ji je?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
24.3.2010 18:14:55   
Tanja_
rutina v službi...Sej je težko, da je ne bi bilo, če pa skoz isto delo delamo. Men je tud ful bedno it nazaj, ampak glede na to, da sem se danes uspela zmenit, da bom šla lahko predčasno drugam, si mislim, da bom tistih 6 dni pa že zdržala.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
24.3.2010 18:15:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ja šit no!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......